تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 168 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کار با سياسي‌ها قبلا خوب بود الان بد شده؟
    علي کريمي: لطفا دهان اطرافيان‌تان را ببنديد

زمزمه بازگشت علي کريمي به پرسپوليس از شايعه به واقعيت نزديک‌تر شده است و شماره هشت سابق تيم ملي‌ باز هم به دنبال جادو اينبار روي نيمکت مربيگري است.

به گزارش "ورزش سه"، بعد از کنار گذاشتن علي دايي از نيمکت پرسپوليس و حضور حميد درخشان همه منتظر بودند تا کريمي دوباره به پرسپوليس برگردد اما او در گفت و گو با ورزش سه تاکيد مي‌کند خداحافظي‌اش هميشگي است. اين گفت و گوي اختصاصي و خواندني که در آن علي کريمي از داداش‌هاي دايي تا مايلي کهن حرف زده را بخوانيد.

تصميمم عوض نمي‌شد

تصميم گرفته ام که ديگر بازي نکنم حتي دارم فوتبال را فراموش مي‌کنم. از آقاي درخشان که نسبت به من لطف دارد تشکر مي‌کنم ولي من تصميمم را گرفته ام و برگشتي در آن نيست. البته اگر کمکي از دستم بربيايد در خدمتم ولي بعنوان بازيکن و مربي فعلا قصدي ندارم. اينکه مي‌پرسيد اگر مي‌دانستم در پرسپوليس تغييراتي مي‌شود خداحافظي مي‌کردم يا نه خيلي ذهني است. من تصميمم را در پايان فصل گرفته بودم و فقط اعلامش کمي زمان برد. اصلا هم به اين فکر نمي‌کردم در پرسپوليس چه اتفاقي بيفتد و چه کسي برود و بيايد.

روزگارم بد نيست

خداحافظي چيز بدي نيست و من کاملا از شرايطم راضي هستم. زمان زيادي دارم که به کارهاي شخصي و خانواده‌ام برسم. الان هم مي‌دانيد که يک دختر به جمع ما اضافه شده و من تمام وقتم را صرف خانواده مي‌کنم. به هرحال قبلا هميشه درگير تمرين و اردو بودم اما حالا مي‌توانم جبران کنم.

تاثير مثبت

نمي‌دانم در چه نقشي به فوتبال برمي‌گردم. زياد هم برايم مهم نيست. مهم اين است که بتوانم کاري کنم که تاثير مثبت داشته باشد. البته اينکه در آينده چه اتفاقي براي من بيفتد الله اعلم.

تغيير مربي در پرسپوليس

از اين اتفاقات در همه دنيا مي‌افتد و البته در ايران بيشتر. در اين چند روزه هم خيلي از اين مساله انتقاد شده در حالي که مديريت باشگاه صلاح ديده و يک تصميمي گرفته. مگر زماني که مدير قبلي قرارداد سه ساله مي‌بست کسي انتقاد کرد؟ او تشخيص داده بود اين کار را بکند و مديريت جديد هم به اين نتيجه رسيده که تغييرات بدهد.

پرسپوليس به حمايت نياز دارد

بايد به مربي جديد پرسپوليس وقت بدهيم. هواداران کاري به موضوع سرمربي نداشته باشند و از تيم‌شان حمايت کنند. اين تيم هنوز مي‌تواند به ليگ برگردد و بايد بيش از هميشه حمايت شود. فقط در اين صورت است که روزهاي خوب از راه مي‌رسد.

به استاديوم مي‌روم

دوست دارم به استاديوم آزادي بروم و بازي‌هاي پرسپوليس را تماشا کنم اما مي‌ترسم که مسائلي پيش بيايد و حاشيه درست شود. به هرحال حتما چند بازي را مي‌روم و اميدوارم پاقدمم هم براي تيم خوب باشد.

کار با سياسي ها

چرا موقعي که آقايان با آقايان سياسي قرارداد مي‌بندند همه چيز خوب است اما تا اخراج مي‌شوند همه چيز بد مي‌شود و آدم‌ها نابلد و بساز بفروش و ...؟ مگر مدير قبلي پرسپوليس سياسي نبود؟ يا همين آقايان هيات مديره فعلي از ابتداي فصل حضور نداشتند؟ من اگر نخواهم با آدم سياسي کار نکنم کلا کار نمي‌کنم نه اينکه بگذارم کار به اينجا برسد. بايد همان اول فصل در اين باره تصميم گرفته مي‌شد.

دهان اطرافيانش را ببندند

داداش آقايان شروع کرده‌اند به مصاحبه عليه پيشکسوتان و به بازيکناني که همه عمرشان را در پرسپوليس بودند مي‌گويند کفتر باز. در حالي که بعضي حيوانات از آدم‌ها هم بامعرفت‌ترند. خود من هم حيوان نگهداري مي‌کنم و وفا و معرفت اين مخلوقات خدا از خيلي آدم‌ها کمتر نيست. آقايان بايد دهان اطرافيان‌شان را ببندند تا بيش از اين بي‌حرمتي نشود.

من پرسپوليسي نيستم

پرسپوليسي به کسي مي‌گويند که زندگي‌اش را پاي تيم گذاشته باشد. خيلي‌ها مثل ضيا عربشاهي، همايون بهزادي، کاظم سيدعليخاني، بهروز رهبري فرد و خيلي‌هاي ديگر در همه عمرشان پرسپوليسي بوده‌اند اما ما نبايد اجازه بدهيم آدم‌هايي که تازه به فوتبال آمده‌اند درباره اين‌ها حرف بزنند و متلک بارشان کنند. اين خنده‌دار است آدم‌هايي که پاي شان تازه به فوتبال باز شده غوره نشده مويز شده‌اند.

جوانگرايي در پرسپوليس

به نظرم جوانگرايي در پرسپوليس بازي با کلمات بود. جوانگرايي يعني شما بازيکني رو کني که ستاره بشود. بازيکني که تيمش را تکان بدهد. اين از وظايف هر مربي‌اي است اما بعضي‌ها فقط ادعايش را دارند.

خدا حفظت کند مايلي‌کهن

خدا اين حاجي مايلي‌کهن را براي ما نگه دارد که اگر نبود خيلي‌ از ما به خاطر يک سري از آدم ها بايد دم‌مان را روي کول‌مان مي گذاشتيم و از اين مملکت مي‌رفتيم. خيلي از ما فقط اميدمان به اوست.

رسانه‌ها دقت کنند

اين درست است که درباره آدم‌ها حرف زدن خواننده مي‌آورد ولي رسانه‌ها دقت کنند که با چه آدمي صحبت ‌مي کنند. به رزومه طرف نگاه کنيد، ببينيد چه کار کرده و بعد با او حرف بزنيد تا حداقل اگر کسي خواست درباره اسطوره ‌هاي پرسپوليس صحبت کند خودش هم چيزي در گذشته‌اش داشته باشد.

دو دستگي ممنوع

باز هم از هواداران مي‌خواهم که پرسپوليس را تشويق کنند. حتي اگر به بازيکنان علاقه ندارند فقط تيم را تشويق کنند. مربيان مي‌ايند و مي‌روند و فقط نام پرسپوليس باقي مي‌ماند. با اين دو دسته شدن‌ها فقط پرسپوليس ضربه مي‌خورد. اگر هواداران حمايت کنند پرسپوليس به شرايطي مي‌رسد که در شان آنها باشد. من اميدوارم که اينطور بشود.

Last edited by HDana; 16-09-2014 at 13:27.

2. 2 کاربر از HDana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

قرارداد سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس امضاء شد

در نشستی با حضور رئیس هیأت مدیره، سرپرست باشگاه پرسپولیس و حمید درخشان، قرارداد سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ظهر امروز به امضاء رسید.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، حمید درخشان ظهر امروز با حضور در باشگاه پرسپولیس در نشستی با حمیدرضا سیاسی و بهروز منتقمی شرکت کرد.
    در جریان این نشست ضمن آنکه درباره مسائل مربوط به تیم هماهنگی‌های لازم به عمل آمد، قرارداد سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس نیز به امضاء رسید.
    قرارداد حمید درخشان تا پایان این فصل رقابت‌های لیگ خواهد بود و پس از آن با نظر طرفین قابل تمدید می‌باشد.

.
    .
    .
    .
    .
    دوستان، رفقا، پرسپولیسی ها؛
    از اول فصل شاهد تغییرات، رفت و آمد ها و حاشیه های زیادی توی تیم مون بودیم.
    یه عده از ما معتقدیم دایی باید میموند و یه عده معتقدیم دیگه پرسپولیسِ دایی تموم شده بود.
    هر کدوم مون هم دلایلی رو برای خودمون داریم و همه شون هم محترمه.
    ولی دیگه به هر حال این اتفاقات افتاده و کاریشم نمیشه کرد.
    بعید هم میدونم که هیئت مدیره بخواد دیگه دست به تغییر بزنه.
    .
    .
    همه ی ما بیشتر از اونکه طرفدار دایی، درخشان، مایلی کهن، کریمی، رحیمی و ... باشیم؛ طرفدار پرسپولیس هستیم.
    همه ی این آدم ها میان و میرن و در نهایت این پرسپولیس هستش که میمونه.
    این حاشیه سازی ها نه تنها نمیتونه به تیم کمک کنه، بلکه وضعیت رو بدتر می کنه.
    تنها چیزی که الان به درد تیم میخوره، آرامشه.
    .
    بیاید یک بار هم که شده به درخشان فرصت بدیم. ( دیگه میتونیم فرصت بدیم که )
    اگر آخر فصل نتیجه ی دلخواه ما رو نگرفت، همون انتهای فصل بهش اعتراض کنیم،نه الان!
    اگه الان براش شرایط رو سخت کنیم.
    بهش فرصت ندیم.
    آرامش رو از تیمش سلب کنیم.
    انتهای فصل نمیتونیم بهش بگیم توهم نتونستی کاری کنی و فقط ادعا می کنی.
    .
    من برای علی دایی، کریمی و ... احترام قائلم، برای تیمم بازی کردم و هر کدوم به نوبه ی خودشون باعث افتخار آفرینی شدن
    ولی بیش از همه ی اینا، پرسپولیس رو دوست دارم و برای سر بلندیش هم تلاش می کنم.

Perspolis
    Last edited by Sh-Meteor; 16-09-2014 at 14:53.

4. 6 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قرارداد سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس امضاء شد

در نشستی با حضور رئیس هیأت مدیره، سرپرست باشگاه پرسپولیس و حمید درخشان، قرارداد سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ظهر امروز به امضاء رسید.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، حمید درخشان ظهر امروز با حضور در باشگاه پرسپولیس در نشستی با حمیدرضا سیاسی و بهروز منتقمی شرکت کرد.
    در جریان این نشست ضمن آنکه درباره مسائل مربوط به تیم هماهنگی‌های لازم به عمل آمد، قرارداد سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس نیز به امضاء رسید.
    قرارداد حمید درخشان تا پایان این فصل رقابت‌های لیگ خواهد بود و پس از آن با نظر طرفین قابل تمدید می‌باشد.

.
    .
    .
    .
    .
    دوستان، رفقا، پرسپولیسی ها؛
    از اول فصل شاهد تغییرات، رفت و آمد ها و حاشیه های زیادی توی تیم مون بودیم.
    یه عده از ما معتقدیم دایی باید میموند و یه عده معتقدیم دیگه پرسپولیسِ دایی تموم شده بود.
    هر کدوم مون هم دلایلی رو برای خودمون داریم و همه شون هم محترمه.
    ولی دیگه به هر حال این اتفاقات افتاده و کاریشم نمیشه کرد.
    بعید هم میدونم که هیئت مدیره بخواد دیگه دست به تغییر بزنه.
    .
    .
    همه ی ما بیشتر از اونکه طرفدار دایی، درخشان، مایلی کهن، کریمی، رحیمی و ... باشیم؛ طرفدار پرسپولیس هستیم.
    همه ی این آدم ها میان و میرن و در نهایت این پرسپولیس هستش که میمونه.
    این حاشیه سازی ها نه تنها نمیتونه به تیم کمک کنه، بلکه وضعیت رو بدتر می کنه.
    تنها چیزی که الان به درد تیم میخوره، آرامشه.
    .
    بیاید یک بار هم که شده به درخشان فرصت بدیم. ( دیگه میتونیم فرصت بدیم که )
    اگر آخر فصل نتیجه ی دلخواه ما رو نگرفت، همون انتهای فصل بهش اعتراض کنیم،نه الان!
    اگه الان براش شرایط رو سخت کنیم.
    بهش فرصت ندیم.
    آرامش رو از تیمش سلب کنیم.
    انتهای فصل نمیتونیم بهش بگیم توهم نتونستی کاری کنی و فقط ادعا می کنی.
    .
    من برای علی دایی، کریمی و ... احترام قائلم، برای تیمم بازی کردم و هر کدوم به نوبه ی خودشون باعث افتخار آفرینی شدن
    ولی بیش از همه ی اینا، پرسپولیس رو دوست دارم و برای سر بلندیش هم تلاش می کنم.

Perspolis
    پستی از یک پرسپولیسی منطقی، با انصاف، آینده نگر و واقع بین که موفقیت تیمش از هر چیز دیگه براش مهمتره
    باپستت کاملا موافقم دوست عزیز..موفق باشی

6. این کاربر از HDana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوش به حال پرسپولیسی هایی که پس از آخرین قهرمانی تو لیگ، پیگیر تیم نبودن و با اعصاب آروم زندگی کردن
    فاتحه تیم تا چند ساله آینده هم خونده هست

8. 4 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مصاحبه جالب ایمون زاید: پول اصلا مهم نیست؛ فقط می خواهم به پرسپولیس برگردم
    پرسپولیس نیوز : ایمون زاید برای هواداران پرسپولیس فراتر از یک بازیکن است. او خالق آخرین اتفاق خوش پرسپولیس و پرسپولیسی‎ها بوده است و در واقع سرخپوشان پایتخت از اسفند 90 به این سمت و آن دربی عجیب و غریب و پرخاطره دیگر شاهد هیچ موفقیت خاصی نبوده‎اند.
    این مهاجم ایرلندی- لیبایی در روزهایی که پرسپولیس پر از بحران و مشکل و ماجراست، دوست دارد به ایران بازگردد و برای پرسپولیس گره‎ گشا باشد به خصوص که با مصدومیت رضا نوروزی خط حمله پرسپولیس از همیشه خالی‎تر شده است. به نظر می رسد تعصب این بازیکن خارجی به پرسپولیس از خیلی از بازیکنان این تیم بیشتر باشد!

گفتگوی کوتاهی با این چهره جذاب سرخ‎ها داشته‎ایم که می‎خوانید.

ایمون چه خبر؟ بازی‎های پرسپولیس را دنبال می‎کنی؟
    بله. من همیشه بازی‎ها و نتایج پرسپولیس را پیگیری می‎کنم. در واقع از سال 2012 به این‎سو دیگر پرسپولیس جزوی از زندگی من شده است و نمی‎توانم نسبت به آن و اتفاقاتش بی‎تفاوت باشم. الان لیگ ایران هفته هشتم خود را هم پشت‎سر گذاشته و متأسفانه پرسپولیس اصلاً نتایج خوبی نگرفته است. من واقعاً دلیل این همه افت پرسپولیس را نمی‎دانم. پرسپولیس بازیکنان خیلی خوبی دارد و نمی‎دانم چرا نتیجه نمی‎گیرد.

وقتی بازی‎های پرسپولیس را می‎بینی، حسرت نمی‎خوری که در خط حمله‎‎اش غایب هستی و نمی‎توانی کمک حال این تیم باشی؟
    معلوم است که حسرت می‎خورم. من با این تیم و شرایطش کاملاً آشنا هستم و انگیزه زیادی برای کمک به تیم محبوبم دارم.

گفته می‎شد علی دایی به بازی تو علاقه‎مند است و ممکن است در ابتدای فصل قرمزپوش شوی اما این اتفاق رخ نداد.
    هیچ صحبتی نشد و ظاهراً علی دایی به من و فوتبالم علاقه‎ای نداشت اما حالا که مربی تیم تغییر کرده شاید شرایط برای من هم تغییر کند.

شرایط جسمی و فنی‎ات چگونه است؟ در فرم و شرایط بازی هستی؟
    من کاملاً آماده هستم و از نظر بدنی و تکنیکی در بهترین فرمم قرار دارم. آماده هستم تا به پرسپولیس بپیوندم و برای تیم محبوبم گلزنی کنم. بازگشت به پرسپولیس مرا شدیداً خوشحال و انگیزه مرا برای پا به توپ شدن چندین برابر می‎کند.
    پرسپولیس امسال باید در رقابت‎های لیگ باشگاه‎های آسیا هم به میدان برود. تجربه‎ای که من دو فصل پیش همراه با این تیم داشته‎ام و حتی در آن رقابت‎ها هم توانستم برای تیمم چندین گل بزنم.
    من عاشقانه دوست دارم به پرسپولیس کمک کنم تا در رقابت‎های آسیایی نتایج خوبی بگیرد و البته قهرمان لیگ ایران شود. مطمئنم اگر دوباره به پرسپولیس بازگردم بیشتر از مرتبه قبل برای تیمم گلزنی خواهم کرد به خصوص در دربی و مقابل استقلال!
    در طول دو- سه سال اخیر پرسپولیس بازیکنان خوبی را جذب کرده و مهاجمان کارکشته‎ای هم به این تیم پیوسته‎اند اما موفق به زدن گل‎های زیاد نشده‎اند. به دلیل این مسئله فشار زیادی است که همواره روی بازیکنان پرسپولیس وجود دارد. پرسپولیس یک باشگاه پرابهت و باعظمت است و بزرگترین باشگاه ایران و آسیا محسوب می‎شود. همه این‎ها باعث می‎شود تا بازیکنان پرسپولیس فشار مضاعفی را تحمل کنند. اما یک مسئله جالب وجود دارد و آن این که من عاشق این فشارها و هیجانات هستم. من پرسپولیس را با همه وجودم درک کرده‎ام. احساسات هواداران پرسپولیس را با تمام قلبم حس می‎کنم و می‎فهمم به همین دلیل مطمئنم می‎توانم مهره خوبی برای پرسپولیس باشم.

حالا که سرمربی پرسپولیس عوض شده و حمید درخشان به این تیم آمده فکر می‎کنی شانست برای بازگشت به ایران چقدر باشد؟
    مطمئنا آقای درخشان مرا و فوتبالم را دیده‎اند و می‎شناسند اگر ایشان خواستار جذب من باشند باشگاه با یک توافق ساده می‎تواند مرا جذب کند. مهم این است که آیا پرسپولیس ایمون زاید را می‎خواهد یا نه. از طرف من که علاقه و اشتیاق زیادی وجود دارد و اصلی‎ترین دغدغه‎ام بازگشت به پرسپولیس و گلزنی برای هواداران خوبش است.

و مسائل مالی؟
    تنها چیزی که برایم مهم نیست مسائل مالی است. آنچه برای من در درجه اول اهمیت قرار دارد «پرسپولیس» است و بس.
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 17-09-2014 at 17:29.

10. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

پيش بازي پرسپوليس-راه آهن (اينفوگراف)

1. پرسپولیس با 9 و راه آهن با 8 امتیاز در پله های نهم و دهم جدول ایستاده اند. حداکثر رتبه ای که پرسپولیس و راه آهن برابر هم به دنبال کسب برد احتمالی، در شرایط دست به دست هم دادن ابر و ماه و خورشید و فلک، کسب خواهند کرد برای پرسپولیس رتبه هفتم و برای راه آهن رتبه هشتم است.

2. راه آهن با مدیریت حمید استیلی به مصاف پرسپولیس می رود، استیلی از سال 1377 و در شانزده سال گذشته به جز مقاطعی که معمولا از یک سال فراتر نرفته، همواره یک طرف مربیگری بازی در میدان، سرمربیگری، مشاوره مدیرعامل، حضور در هیات مدیره، مدیریت کمیته های مختلف و ... بوده و حالا به عنوان اولین مالک ـ سرمربی یک تیم در تاریخ لیگ برتر به مصاف تیم سابق می رود.

3. راه آهن امروز 7 مرد دارد که یا در زمین هستند یا روی نیمکت نشسته اند؛ نفراتی که سابقه حضور در پرسپولیس را دارند. امیر عابدزاده، شیث رضایی و بهادر عبدی در داخل میدان و حمید استیلی، احمدرضا عابدزاده، بهنام ابوالقاسمپور و علی لطیفی روی نیمکت. (علی لطیفی در مقطعی بازیکن کمکی پرسپولیس در جام باشگاه های آسیا بوده است.) به این افراد اضافه کنید نام نفراتی چون جعفر کاشانی، حسین کلانی و محمدرضا زادمهر که قرار است بعد از واگذاری رسمی باشگاه راه آهن به حمید استیلی به عنوان اعضای کمیته فنی و هیات مدیره انتخاب شوند.

4. پرسپولیس امروز دیگر علی دایی، رضا فروزانی، محمد مولایی و جواد منافی، مردانی از جمع راه آهنی های گذشته را ندارد. اما در داخل میدان آنها افرادی را دارند که به واسطه حضور علی دایی در پرسپولیس بعد از دو سال حضور در راه آهن به پرسپولیس آمده یا در این مقطع یار مشترک محسوب می شدند که البته بعضی از آنها دیگر در هیچ کدام از دو تیم نیستند مثل سامان آقازمانی. اما امید عالیشاه، حمیدرضا علی عسگر، علیرضا نورمحمدی، مهرداد کفشگری از مردان داخل میدان هنوز راه آهنی هستند.

5. پرسپولیس در طول تاریخ خود یکی از مطرح کنندگان عمده ستارگان راه آهن بوده است. نفراتی بسیار از ستارگان راه آهن بعدها به پرسپولیس پیوستند. مردان چونی بیوک وطن خواه، بهمن نوروزی، فریدون معینی، رضا وطن خواه، ابراهیم آشتیانی، کاظم سیدعلیخانی، جهانگیر فتاحی، محمدرضا زادمهر، غلامرضا فتح آبادی، ناصر محمدخانی، فرشاد پیوس، مجتبی محرمی، مرتضی فنونی زاده، منوچهر شفقتیان و علیرضا محمد. اما بازیکنانی هم داشته ایم که از پرسپولیس به راه آهن آمدند به جز نفراتی که از آنها یاد کردیم فرزاد آشوبی، مجتبی زارعی، فرشید کریمی، محمدرضا مامانی، حسین کعبی و ...

6. آخرین بازی بین پرسپولیس و راه آهن در 21 فروردین سال جاری انجام شد و طی آن پرسپولیس برابر راه آهن مساوی کرد چه بسا اگر پرسپولیس در آن بازی برنده می شد قهرمان لیگ گذشته بود اما راه آهن یکی ازتلخ ترین مساوی های تاریخ پرسپولیس را به این تحمیل کرد تا قهرمانی پرسپولیس را تیم سابق علی دایی از علی دایی بگیرد.

7. بیلان سابق عملکرد پرسپولیس و راه آهن از دورانی که راه آهنی ها به لیگ برتر برگشته اند عبارت از 7برد، 8 مساوی، 4 باخت، 24 گل زده و 19 گل خورده برای پرسپولیس.

8. بهترین برد پرسپولیس در تاریخ برابر راه آهن نتیجه 8 ـ1 در شهریور 63 و بهترین برد راه آهن برابر پرسپولیس نتیجه 4ـ3 در روز 17 اردیبهشت 91 بوده است.

9. میدان فقط یک یار محروم دارد محسن بنگر در زمین حضور ندارد اما 3 بازیکن 2 اخطاره در میدان هستند که می توانند به صورت بالقوه می توانند محروم شوند. ابراهیم کریمی از راه آهن، حمید علی عسگری و رضا حقیقی از پرسپولیس این نفرات هستند.

10. پرسپولیس و راه آهن برابر 6 حریفشان از 8 بازی گذشته مصاف مشترک داشته اند که اتفاقا فقط نتیجه آنها در یک بازی برابر بوده است آن هم بازی با تراکتورسازی که طی آن پرسپولیس 3 ـ 1 و راه آهن 4ـ1 به تراکتورسازی باخته اند. اما عملکرد راه آهن برابر نفت و ملوان بهتر بوده است. راه آهن 2 ـ 1 نفت و 1ـ صفر ملوان را برد اما پرسپولیس برابر نفت 1ـ1 کرد و به ملوان 2 ـ 1 باخت. برابر تیم های ذوب آهن، پدیده و صبا نتیجه پرسپولیس بهتر بوده است. راه آهن با ذوب آهن و صبا 2ـ2 کرد اما پرسپولیس را 1 ـ صفر و صبا را 2ـ صفر برد، راه آهن به پدیده 3 ـ صفر باخت اما پرسپولیس با پدیده 1 ـ 1 مساوی کرد.

12. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

درخشان 18 سرخ پوش را به اردو برد

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، حمید درخشان در پایان تمرین سرخپوشان از میان 20 بازیکنی که در اختیار داشت،
    18 بازیکن متشکل از 12 بازیکن بزرگسال و 6 بازیکن زیر 23 سال را برای بازی با راه آهن به اردو فراخواند.

نیلسون، سوشان مکانی، علیرضا نورمحمدی، حسین ماهینی، سید میثم حسینی، مایکل اومانا، مهرداد کفشگری، رضا حقیقی، محمد نوری، حمیدرضا علی عسگری،
    محمد عباس زاده، هادی نوروزی، امید عالیشاه، افشین اسماعیل‌زاده، مهدی طارمی، احمد نورالهی، فرشاد قاسمی و سید علی فاطمی 18 بازیکن حاضر در اردو هستند.

گفتنی است؛ دیدار دو تیم پرسپولیس و راه آهن در چارچوب رقابت های هفته نهم لیگ برتر فوتبال ساعت 18:30 روز پنجشنبه 27 شهریور ماه در ورزشگاه تختی تهران برگزار خواهد شد.
    .
    .
    .
    قرارداد کادر فنی حمید درخشان ثبت شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، ظهر امروز نادر باقری (مربی دروازه‌بان‌ها)، علیرضا امامی‌فر (مربی) و محمد مومنی (مربی بدنساز)
    با نظر سرمربی تیم در باشگاه حضور پیدا کردند و پس از توافق با باشگاه قراردادهای آنها به امضاء رسید.
    امروز همچنین محمود خوردبین سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس هم با حضور در باشگاه قرارداد خود را امضاء کرد.

گفتنی است؛ پیش از این حمید درخشان سرمربی سرخپوشان قرارداد خود را با باشگاه به امضاء رسانده بود.
    .
    .
    .
    .
    .
    .

محتوای مخفی: چاقوکشی در تمرین پرسپولیس 

.
    دیروز تولد حسین ماهینی بود.
    امیدوارم مشکلات نظام وظیفه اش جدی نباشه.
    چون با توجه به گندی که خانزاده تو تیم امید زد، اونم محروم میشه.
    اونوقت اگه هر دوی اینارو از دست بدیم، تنها بازیکنی که پست تخصصی اش دفاع راست هستش، فرشاد قاسمی هستش.
    (( البته علی عسگری که نقش آچار فرانسه رو تو تیم داره هم میتونه دفاع راست بازی کنه ))

اینم یه عکس دیگه از تولدش:

Last edited by Sh-Meteor; 17-09-2014 at 17:44.

14. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

پرسپوليس به پرداخت 600ميليون‌تومان محکوم شد

با پيگيري‌هاي وکيل کشتي‌گيران پيشين باشگاه پرسپوليس اين باشگاه به پرداخت 600 ميليون تومان محکوم شد.

بعد از حواشی که برای باشگاه پرسپولیس در خصوص پرونده کشتی‌گیران پیشین این باشگاه رخ داد، مبلغ 268 میلیون تومان از حساب بلوکه شده این باشگاه به حساب کشتی‌گیران واریز و بین آنها تقسیم شد اما وکیل کشتی‌گیران پیشین باشگاه پرسپولیس با پیگیری‌های خود توانست بار دیگر این باشگاه را به پرداخت 600 میلیون تومان محکوم کند.

حمید کلوانی نوری، وکیل کشتی‌گیران و والیبالیست‌های پیشین پرسپولیس در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، گفت: حدود یک ماه پیش جلسه‌ای بین من و خواجه‌وند در دفتر ریاست محترم شعبه 37 دادگاه صدر برگزار و قرار شد تا یک هفته صحبتی در خصوص مطالبات کشتی‌گیران انجام ندهم و در عوض طلب ما پرداخت شود و با باشگاه پرسپولیس هم تعامل داشته باشیم اما پس از گذشت بیش از یک ماه اتفاق خاصی رخ نداد و ما امروز پرونده‌ای را علیه باشگاه پرسپولیس به خواست ایفای تعهدات قراردادی باز کردیم و باشگاه پرسپولیس محکوم به پرداخت مبلغ 600 میلیون تومان به انضمام تمام خسارات وارده شده است.

وی ادامه داد: این حکم را به باشگاه پرسپولیس تحویل دادیم و قرار شد تا هفته آینده مجدداً اقدامات و تمهیدات لازم را برای توقیف مجدد باشگاه پرسپولیس و حساب جاری آنها صورت دهیم. حکم جدید به خواندگی بهروز منتقمی و مربوط به توافقنامه‌ای بین من، غلام محمدی و محمود سالارکیا در تاریخ 1393/3/21 است که در دفتر معاونت محترم قضایی دادگاه شهید صدر بوده و قرار بود این مبلغ تا تاریخ 10 تیر 93 پرداخت شود که چنین اتفاقی رخ نداد.

وکیل کشتی‌گیران و والیبالیست‌های سابق پرسپولیس در مورد آخرین وضعیت طلب والیبالیست‌ها از این باشگاه اظهار داشت: تمام اقدامات علیه باشگاه پرسپولیس و در خصوص دریافت طلب انجام شد و در آینده نزدیک به طور کامل توضیحاتی در این خصوص ارائه می‌شود.
    بیاید تحویل بگیرید با اون تیم کشتیتون

16. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

پرسپولیس نیوز : کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بازیکن پرسپولیس را بازیکن آزاد اعلام کرد. به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پس از بررسی‌های لازم و گزارشات مختلف و همچنین تشکیل نشست با اعضای باشگاه پرسپولیس و مهرداد پولادی، اعلام کرد با توجه به محتویات پرونده این بازیکن و توافقات باشگاه پرسپولیس با مهرداد پولادی، به استناد ماده 18 آیین‌نامه انضباطی سابق، طبق مصوبه 93/6/9 هیئت رئیسه فدراسیون و با اعلام فسخ قرار داد بین بازیکن مذکور و باشگاه پرسپولیس در فصل 94 - 93، پولادی را بازیکن آزاد اعلام کرد.

اختلافات مالی احتمالی با طرح موضوع و رعایت مقررات مربوطه از سوی طرفین رسیدگی خواهد شد.

18. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

امیدوارم وضعیت تیم کم کم بهتر بشه...

الان همینجوری یاد منچستر افتادم!! لامصب چند سال فرگوسن رو صندلی میشست؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •