سلام
در فصل زمستان و اوایل بهار دمای لپ تاپم موقع کارای عادی اینطوری بود - بالا تر هم میومد اما دیگه از 40 بالاتر نمیزد
در مورد دمای لپ تاپم تو همین تاپیک بگردی زیاد پست کذاشتم و توضیح دادم ، اینم نمونه هاش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که دیگه تو وسط تابستون هستیم ، شهری که توش ساکن هم هستم بسیار بسیار هوا گرمه ( خود جهنمه ) و منطقه گرمسیر هست و من تو اتاق خودم که یه پینکه پیزوری داره از لپ تام استفاده میکنم هوا انقدر گرمه که همه لباس هامو در میارم بازم شُر شُر عرق میریزم

در حال حاضر دمای لپ تاپ تا بین 43 و 44 و 45 بالا و پایین میشه

در مورد این که از زیر فن نداره هم برای بعضی ها میتونه مفید باشه و برای بعضی ها نه ، فن این دستگاه هم در بغلش هست و گرما رو از بقل دستگاه بیرون میده و مشکلی هم نداره و خیلی از لپ تاپ ها اینطوری هستن
طبق گفته بعضی ها فن اگر از بغل دستگاه باشه خیلی بهتره چون اگه گرما بخواد از پایین بره بیرون از وسط قطعات میگذره و عمرشون رو بسیار بیشتر میاره پایین ( حرفاشون مال خودشون )
اما اگر فن زیر دستگاه باشه تهویه نمیتونه به درستی انجام بشه و شما حتما باید از کول پد استفاده کنید ، چون لپ تاپ روی میز هست و زیاد نمیتونه هوا رو وارد کنه و یا خارج کنه ، یا حتی ممکنه شما لپ تاپتون رو برده باشید روی رخت خوابتون بخواید ازش استفاده کنید و یا اینکه روی فرش بگذارید
با این اوصاف شک نکن که فن لپ تاپ از کنار دستگاه باشه بهتره و خیالتون راحت هست که همیشه راهش بازه و جلوش گرفته نمیشه و اینکه راحت همه جا میتونید ازش استفاده کنید ، چه روی فرش یا حتی در رخت خواب

و اینی که میگم الکی نیست چون روی لپ تاپ خودم به وضوح دیدم ، لپ تاپ من پردازندش Core i5 3230M هست یعنی نسل سوم هست و سری M و نسبت به پردازنده های نسل 4 و یا سری U دمای بالاتری خواهد داشت
به نظرم نه این لپ تاپ بلکه فکر نکنم لپ تاپ دیگه ای هم احتیاج به کولپد داشته باشه