تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 80 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

دو تا usb کار نمی کنه؟ چکار باید کرد؟ مگه usb هم درایور داره؟

لپ تاپ hp 45 40
    سلام
    منظورت اینه که دو تا از پورت های USB لپ تاپت کار نمیکنه ؟ از اول که روش ویندوز نصبیدی همینطوری بود ؟ یا تازه از کار افتاده ؟
    البته برای لپ تاپ 4540 بهتره تو تاپیک خودش سوالت رو بپرسی :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام
    در فصل زمستان و اوایل بهار دمای لپ تاپم موقع کارای عادی اینطوری بود - بالا تر هم میومد اما دیگه از 40 بالاتر نمیزد

در مورد دمای لپ تاپم تو همین تاپیک بگردی زیاد پست کذاشتم و توضیح دادم ، اینم نمونه هاش :

الان که دیگه تو وسط تابستون هستیم ، شهری که توش ساکن هم هستم بسیار بسیار هوا گرمه ( خود جهنمه ) و منطقه گرمسیر هست و من تو اتاق خودم که یه پینکه پیزوری داره از لپ تام استفاده میکنم هوا انقدر گرمه که همه لباس هامو در میارم بازم شُر شُر عرق میریزم
    در حال حاضر دمای لپ تاپ تا بین 43 و 44 و 45 بالا و پایین میشه
    در مورد این که از زیر فن نداره هم برای بعضی ها میتونه مفید باشه و برای بعضی ها نه ، فن این دستگاه هم در بغلش هست و گرما رو از بقل دستگاه بیرون میده و مشکلی هم نداره و خیلی از لپ تاپ ها اینطوری هستن
    طبق گفته بعضی ها فن اگر از بغل دستگاه باشه خیلی بهتره چون اگه گرما بخواد از پایین بره بیرون از وسط قطعات میگذره و عمرشون رو بسیار بیشتر میاره پایین ( حرفاشون مال خودشون )
    اما اگر فن زیر دستگاه باشه تهویه نمیتونه به درستی انجام بشه و شما حتما باید از کول پد استفاده کنید ، چون لپ تاپ روی میز هست و زیاد نمیتونه هوا رو وارد کنه و یا خارج کنه ، یا حتی ممکنه شما لپ تاپتون رو برده باشید روی رخت خوابتون بخواید ازش استفاده کنید و یا اینکه روی فرش بگذارید
    با این اوصاف شک نکن که فن لپ تاپ از کنار دستگاه باشه بهتره و خیالتون راحت هست که همیشه راهش بازه و جلوش گرفته نمیشه و اینکه راحت همه جا میتونید ازش استفاده کنید ، چه روی فرش یا حتی در رخت خواب
    و اینی که میگم الکی نیست چون روی لپ تاپ خودم به وضوح دیدم ، لپ تاپ من پردازندش Core i5 3230M هست یعنی نسل سوم هست و سری M و نسبت به پردازنده های نسل 4 و یا سری U دمای بالاتری خواهد داشت
    به نظرم نه این لپ تاپ بلکه فکر نکنم لپ تاپ دیگه ای هم احتیاج به کولپد داشته باشه
    سلام دوست عزیز.ممنونم که جواب دادی.مث اینکه منظورمو خوب مطرح نکردم.من که میدونم هوای خروجی بهتره از بقل یا پشت باشه چون تو همه لپتاپا اینطوریه.من سوالم در مورد هوای ورودیه.مثلا لپتاپایی که من دیدم هوا از زیر وارد لپتاپ میشه و از بقل سمت چپ خارج میشه....من میخوام بدونم هوا کلا از کجا وارد لپتاپ میشه و جریان پیدا میکنه.لپتاپایی که من دیدم این طوری بودن مث:pavilion dv6
    Inspiron 5010
    1558 studio
    Asus k55vd
    تو همه اینا بدین صورته که از زیر هوا وارد لپتاپ میشه و از بقل خارج میشه.
    بعدش این لپتاپ که زیرش هیچ راه نفوذی نداره دیگه چه نیازی به کول پد داره.اصولا کول پد برا لپتاپیه که زیرش هوا وارد لپتاپ میشه......حالا نمیدونم منظورم شما چی بود.!!!! متوجه منطورتون نشدم.....

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

پورت ام ساتا داره? من شاید بتونم اس اس دی بگیرم.اس اس دی چقدر تاثیر داره غیر از بوتیبل ویندوز? چجوری میشه روش اس اس دی سوار کرد???

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام دوست عزیز.ممنونم که جواب دادی.مث اینکه منظورمو خوب مطرح نکردم.من که میدونم هوای خروجی بهتره از بقل یا پشت باشه چون تو همه لپتاپا اینطوریه.من سوالم در مورد هوای ورودیه.مثلا لپتاپایی که من دیدم هوا از زیر وارد لپتاپ میشه و از بقل سمت چپ خارج میشه....من میخوام بدونم هوا کلا از کجا وارد لپتاپ میشه و جریان پیدا میکنه.لپتاپایی که من دیدم این طوری بودن مث:pavilion dv6
    Inspiron 5010
    1558 studio
    Asus k55vd
    تو همه اینا بدین صورته که از زیر هوا وارد لپتاپ میشه و از بقل خارج میشه.
    بعدش این لپتاپ که زیرش هیچ راه نفوذی نداره دیگه چه نیازی به کول پد داره.اصولا کول پد برا لپتاپیه که زیرش هوا وارد لپتاپ میشه......حالا نمیدونم منظورم شما چی بود.!!!! متوجه منطورتون نشدم.....
    سلام
    برای تهویه که از زیر هم تهویه داره میتونی تو سایت نوت بوک چک ببینی
    Vents are on the underside to provide the laptop with air.

پورت ام ساتا داره? من شاید بتونم اس اس دی بگیرم.اس اس دی چقدر تاثیر داره غیر از بوتیبل ویندوز? چجوری میشه روش اس اس دی سوار کرد???
    برای هارد SSD یکی از بچه ها تو همین فروم روی این لپ تاپ گذاشته بود فکر کنم جای هارد خود لپ تاپ گذاشته بود

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

خیلی ممنون امید جان.من که توی نوت بوک چک نیگا کردم چیزی نبود انگار.خیلی ممنون عکس گذاشتی.

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلتم امید جان.حاجی این مدل لپتاپ که میگم خوبه؟
    Hp probook 450 g1 corei7 8g haswell dos

Hp probook 450 g0 core i7 ivy breage windows8

hp envy dv6 7356 i7 ivybreage windows8

حاجی من موندم بین این 3تا
    بنظرت می ارزه پول بدم بری انوی؟ چون گرون تره.در ضمن هر کاری کردم دلم رضا نشد لنوو بگیرم.
    یا می ارزه پروبوک450 هزولشو بگیرم؟ اابته هزولش حدود 250 تا 300 گرونتره و اینکه آیوی بریجش ویندوز داره.از خواهر برادر که لپتاپ خواهرم وین اورجیناله و لپتاپه برادرم اورجینال نیست ویندوزش پرسیدم کدوم بهتره.گفتن اورجینال خوبیش اینه که نیازی به زرت و زرت ویندوز عوض کردن نیست.الان بعد از 5سال خواهرم هنوز ویندوز عوض نکرده (dell 1558) ولی داداشم فک کنم بالای 20 الی 30 بار ویندوز عوض کردهdell 5010 i7

حالا خواستم ببینم نظر اساتیدی مثل شما چیه؟

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلتم امید جان.حاجی این مدل لپتاپ که میگم خوبه؟

بنظرت می ارزه پول بدم بری انوی؟ چون گرون تره.در ضمن هر کاری کردم دلم رضا نشد لنوو بگیرم.
    یا می ارزه پروبوک450 هزولشو بگیرم؟ اابته هزولش حدود 250 تا 300 گرونتره و اینکه آیوی بریجش ویندوز داره.از خواهر برادر که لپتاپ خواهرم وین اورجیناله و لپتاپه برادرم اورجینال نیست ویندوزش پرسیدم کدوم بهتره.گفتن اورجینال خوبیش اینه که نیازی به زرت و زرت ویندوز عوض کردن نیست.الان بعد از 5سال خواهرم هنوز ویندوز عوض نکرده (dell 1558) ولی داداشم فک کنم بالای 20 الی 30 بار ویندوز عوض کردهdell 5010 i7

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام امید جان.حاجی این مدل لپتاپ که میگم خوبه؟

سلام
    اول در مورد ویندوز اورجینال بودن یا نبودن باید بگم که اونطوری هم نیست خوب شما باید یه پول اضافه ای رو بابت ویندوز اورجینال پول بپردازین درصورتی که نرم افزارهای دیگه ای که استفاده میکنید همه کرک شده هستن ، مثل آفیس ، اتوکد و .....
    من خودمم روش ویندوز کرک شده نصبیدم الان حدود 5 ماه هست که دارم باهاش کار میکنم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم ، در ضمن فکر میکنم اینا ویندوز 8 روشون نصب هست و شما اگر بگیری باید خودت به 8.1 آپگریدش کنی که مشکلات خاص خودش رو داره ( دردسرهای خاص خودش رو داره)
    تازه اینکه احتمالا پاییز ویندوز 9 میاد و شاید بخوایم به ویندوز 9 مهاجرت کنیم دسته جمعی
    اینکه لپ تاپ خواهرت تابحال ویندوز روش نریخته این هست که خانوم ها معمولا محافظه کار هستن هرچی گیر بیارن نصب نمیکنن و یا نمیریزن روی سیستم اما پسرهای اینطوری نیستن ، در ضمن شاید لپ تاپ خواهرت که ویندوز اورجینال داره ویندوز اصل رو ریکاوری میکنه خیلی راحت...

خوب تا اینجای کار به نظرم انتخابت رو محدود به اینکه باید ویندوز اصل روش باشه محدود نکن
    در مورد این لپ تاپ هایی که نوشتی کارت گرافیک AMD 8750M که رو Probook 450 هست مقداری قوی تر از GT 635 انوی هست

من باشم میرم سراغ پردازنده هسول - هم جدیدتره و هم گرافیک قوی تری داره گرافیک نسل سوم 4000 هست اما برای نسل چهارم 4600

رو سایت نوت بوک چک بری ببینی همین گرافیک Intel HD 4600 اینتل قدرت قابل قبولی داره و میشه باهاش بازی هم کرد

فرق انوی با پروبوک 450 اینه که انوی کیبوردش بکلایت داره و اینکه صفحه نمایشش براق هست
    اما پروبوک 450 بکلایت نداره و صفحه نمایشش مات هست
    صفحه نمایش های مات معمولا رنگ ها رو با کیفیت پایین تری نشون میدن و زاویه دید محدودی دارن اما مزیت این رو دارن که جاهایی که میزان روشنایی بالا باشه راحت میتونی از صفحه نمایش استفاده کنی

10. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

ممنون استاد.ببخشید دیگه این چن روز خیلی سوال پیچت کردم.اصولا توی خرید خیلی همه جوانب رو می سنجم.
    حلالمون کن......

12. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

ممنون استاد.ببخشید دیگه این چن روز خیلی سوال پیچت کردم.اصولا توی خرید خیلی همه جوانب رو می سنجم.
    حلالمون کن......
    حاجی خجالت نده استاد چیه دیگه ما شاگرد هستیم هنوز
    همیشه موقع خرید همجین چیزهای گرون قیمتی خوب تحقیقات کن ، اما تصمیم گیرنده نهایی خودت باش
    چون اگر جنس بد هم گیرت بیاد خودت رو مقصر میدونی نه کس دیگه ای رو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •