تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 752 اولاول ... 54551525354555657585965105155555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همین کمان رایانست دیگه گفت نداریم

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الان ببهترین مدل سونی ex چیه که از 50 بیشتر نباشه ؟
    ex35 رو تو تهران کجا داره ؟؟
    من سه تا نمایندگی پاساژ ایران رو که پرسیدم هفته پیش، دوتاشون داشتن ... باید بگردی و از روی "یه نمایندگی نداشت پس دیگه وجود خارجی نداره" قضاوت نکن ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من مگه کفتم وجود خارجی نداره شما اصلا دیدی من این حرفو بزنم میگم اون نمیایندگیه نداره

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من مگه کفتم وجود خارجی نداره شما اصلا دیدی من این حرفو بزنم میگم اون نمیایندگیه نداره
    متوجه منظورت شدم رفیق ... راستی من امروز پاساژ ایران رو هم چک کردم این مدل ex35 همچنان موجود بود ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من یه دونه هدفون (از اینا که بزرگه نه اونایی که تو گوش میره) خریدم ، ولی وقتی به پلیرم وصل می کنم باید صداشو 12-13 درجه بیشتر کنم تا مثل ep-830 کرتیو با درجه خیلی کمتر شه ، می خواستم بدونم مشکل از هدفونه ؟
    و اینکه این طوری باتری پلیرم زودتر تموم میشه با توجه به اینکه صدا ،همون صدای قبلیه یعنی بلندتر نشده ولی درجه صدای پلیر 12 درجه بیشتر شده ؟
    ممنونم
    Last edited by gamecrazy; 12-09-2009 at 07:46.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من یه دونه هدفون (از اینا که بزرگه نه اونایی که تو گوش میره) خریدم ، ولی وقتی به پلیرم وصل می کنم باید صداشو 12-13 درجه بیشتر کنم تا مثل ep-830 کرتیو با درجه خیلی کمتر شه ، می خواستم بدونم مشکل از هدفونه ؟
    و اینکه این طوری باتری پلیرم زودتر تموم میشه با توجه به اینکه صدا ،همون صدای قبلیه یعنی بلندتر نشده ولی درجه صدای پلیر 12 درجه بیشتر شده ؟
    ممنونم
    مدل هدفونت چیه؟
    همین چند وقت پیش هم صحبتش بود که هیچ ربطی به باتری نداره.
    نمیشه با in-ear مقایسه کرد. اونایی که تو گوش میرن چون صدا رو مستقیم و با کمترین فاصله میفرستن (یا شاید بشه گفت پمپاژ میکنن!) داخل گوش به نظر بلندتر میان. همین مساله در مورد bass هم صادقه. in-ear ها بیسشون خیلی قوی نیست ولی چون داخل گوش بیس میدن بیشتر به نظر میاد.

7. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مدل هدفونت چیه؟
    نمیشه با in-ear مقایسه کرد. اونایی که تو گوش میرن چون صدا رو مستقیم و با کمترین فاصله میفرستن (یا شاید بشه گفت پمپاژ میکنن!) داخل گوش به نظر بلندتر میان. همین مساله در مورد bass هم صادقه. in-ear ها بیسشون خیلی قوی نیست ولی چون داخل گوش بیس میدن بیشتر به نظر میاد.
    مدلش سونیه
    ببخشید اگر سوالم آماتوریه من اطلاعاتم کافی نیست ،مگه هر چی درجه صدا رو بیشتر کنیم پلیر صدا رو بیشتر تقویت نمی کنه ؟! پس باتری باید زود تر تموم شه !!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم

نمیشه با in-ear مقایسه کرد. اونایی که تو گوش میرن چون صدا رو مستقیم و با کمترین فاصله میفرستن (یا شاید بشه گفت پمپاژ میکنن!) داخل گوش به نظر بلندتر میان...
    مدلش سونیه
    ببخشید اگر سوالم آماتوریه من اطلاعاتم کافی نیست ،مگه هر چی درجه صدا رو بیشتر کنیم پلیر صدا رو بیشتر تقویت نمی کنه ؟! پس باتری باید زود تر تموم شه !!
    در واقع هم حرف شما درسته و هم حرف دوستمون ، از یکسو اگه قرار باشه in ear ها (تو-گوشی ها) رو با سایزهای بزرگتر (مثل این سونی شما) مقایسه کنیم ، طبیعیه که در یه level صدای معین ، in ear بلندتر به گوش بیاد چون همونطور که دوستمون گفت صدا با سهولت بیشتر/مزاحمت کمتر به گوش شما می رسه ...

اما از سوی دیگه حرف شما هم درسته ، چون در این حالت طبیعتاً شما برای رسیدن به سطح صدای مشابه in ear مجبوری وقتی از اون سونی استفاده می کنی صدا رو زیاد کنی که به معنای مصرف بیشتر باتریه ... بنابراین اطلاعات شما درسته ، صرفاً بستگی به زاویه بحث داره ...

این وسط یه نکته سومی هم هست : هدفونهای جمع و جورتری مثل همین 830 امپدانس پایین دارن (16 اهم در این مورد خاص)؛ این یعنی به قول معروف "راحت تر صداشون درمیاد" ... هدفونهای بزرگتر که گاهاً امپدانس بالا دارن (که می تونه تا صدها اهم بره) نیاز به انرژی بیشتر دارن و طبیعیه که باید صدا رو زیاد کنی تا صدای اینا در بیاد و این یعنی باتری بیشتری مصرف میشه ... (البته من نمی دونم دقیقاً مدل سونی شما چیه تا این فرضیه تایید یا رد بشه)

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

در واقع هم حرف شما درسته و هم حرف دوستمون ، از یکسو اگه قرار باشه in ear ها (تو-گوشی ها) رو با سایزهای بزرگتر (مثل این سونی شما) مقایسه کنیم ، طبیعیه که در یه level صدای معین ، in ear بلندتر به گوش بیاد چون همونطور که دوستمون گفت صدا با سهولت بیشتر/مزاحمت کمتر به گوش شما می رسه ...

اما از سوی دیگه حرف شما هم درسته ، چون در این حالت طبیعتاً شما برای رسیدن به سطح صدای مشابه in ear مجبوری وقتی از اون سونی استفاده می کنی صدا رو زیاد کنی که به معنای مصرف بیشتر باتریه ... بنابراین اطلاعات شما درسته ، صرفاً بستگی به زاویه بحث داره ...

این وسط یه نکته سومی هم هست : هدفونهای جمع و جورتری مثل همین 830 امپدانس پایین دارن (16 اهم در این مورد خاص)؛ این یعنی به قول معروف "راحت تر صداشون درمیاد" ... هدفونهای بزرگتر که گاهاً امپدانس بالا دارن (که می تونه تا صدها اهم بره) نیاز به انرژی بیشتر دارن و طبیعیه که باید صدا رو زیاد کنی تا صدای اینا در بیاد و این یعنی باتری بیشتری مصرف میشه ... (البته من نمی دونم دقیقاً مدل سونی شما چیه تا این فرضیه تایید یا رد بشه)
    درسته. من فکر کردم منظورشون تفاوت هدفون فول سایز و in ear با یه ولووم معینه.

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقا چند روز یش تو پایتخت یه هدفون Cresyn C750E دیدم به قیمت 45 تومن (یعنی همون مفت) شدیدا وسوسه شدم بگیرمش(البته بعد از اینکه اون آقا مهربونه نماینده sennheiser هدفون 450 تومنیشو بهم پیشنهاد داد!!)، شما نظر تون چیه؟ ندیدم کسی اصلا در مورد کارای cresyn اینجا چیزی بگه..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •