تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 55 از 218 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

داره خودمونی میشه M@SOUD64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان کسی جواب منو نمیده

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

حال و روزه این روز های فوتبال ایران ...
    کاری از حسین کاظم

3. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

حاج‌رضايي: صادقيان و مسلمان مقصر نيستند

کارشناس فوتبال ايران گفت که بازيکنان جوان تيم زير 22 سال مقصر نيستند و تقصير بيشتر کساني است که به عنوان بزرگتر در اين تيم حضور داشتند و البته واجد شرايط هم نبودند.

امير حاج‌رضايي در گفت‌وگو با تسنيم در خصوص محروميت 2 بازيکن و 3 نفر از اعضاي تيم زير 23 سال ايران به خاطر مصرف قليان در اردوي کيش اظهار داشت: قليان کشيدن يک حرکت غيراخلاقي است که هيچکس آن را تائيد نمي‌کند اما اينکه بعضي‌ها مي‌گويند بزرگان فوتبال هم قليان مي‌کشند توجيه خوبي نيست. بازيکناني که لباس تيم ملي را مي‌پوشند بايد حواسشان جمع باشد هرچند در اين سن و سال نياز داشتند يک بزرگتر مسائل اخلاقي را به آنها گوشزد کند. به نظر من تعليم و تربيت بايد در کنار هم باشد.

وي ادامه داد: غير از سرمربي مستعفي تيم زير 22 سال من ديگر مسئولان اين تيم را نمي‌شناختم و به نظرم کسي که مي‌خواهد چنين مسئوليتي را قبول کند بايد واجد شرايط باشد. متاسفانه آقايان براي کار در اين تيم که در زمان سني خطرناک هم حضور دارند واجدشرايط نبودند. هدايت کردن که فقط کنار زمين ايستادن نيست و در خيلي از موارد ديگر هم صدق مي‌کند.

کارشناس فوتبال ايران تصريح کرد: در جامعه ما قليان کشيدن يک امر عادي است اما ورزشکاران و بخصوص ملي‌پوشان بايد بيشتر حواس خود را جمع کنند. من بازيکنان جوان را مقصر نمي‌دانم بلکه افرادي که آنها را حمايت مي‌کردند، مقصرند. آيا آنهايي که در تيم زير 22 سال مسئوليت داشتند از جايگاه اجتماعي خاصي برخوردارند و يا جزو فرهيختگان‌ هستند و يا روي روابط انتخاب شده‌اند؟ متاسفانه هر روز از بوستان پژمرده فوتبال ايران يک اتفاق ناراحت کننده روييده مي‌شود.

حاج‌رضايي با بيان اينکه در کشور ما کشيدن قليان و سيگار جرم نيست، گفت: ممکن است در خيابان افراد مختلفي در سنين مختلف اين کار را انجام دهند که ناشناس هستند و حرکتشان روي جامعه اثر منفي نمي‌گذارد اما افراد مشهور بايد حواسشان جمع باشد. در مجموع به تنبيه شديد در اين خصوص اعتقادي ندارم و بايد کارشناسي عمل شود.

وي با اظهار تاسف از اينکه پيام صادقيان و محسن مسلمان در اردوي تيم ملي قليان کشيدند، گفت: واقعا متاسف شدم چون اين بازيکنان افرادي هستند که ما به آنها دل بستيم و در فوتبال ما کم پيدا مي‌شوند و به نوعي استعداد بالايي دارند. نبايد بگذاريم اين 2 بازيکن استعداد سوخته شوند و به حيثيت آنها لطمه‌اي وارد شود. واقعا براي اين 2 بازيکن ناراحت شدم، البته اگر بازيکنان ديگري هم بودند همين حس را داشتم.

حاج‌رضايي در پاسخ به اين سوال که چه برخوردي بايد با صادقيان و مسلمان شود گفت: اينگونه موارد را قوانين و اساسنامه‌ها تعيين مي‌کنند و من اشرافي به اين مسائل ندارم فقط اين را مي‌گويم اين 2 بازيکن در سن خطرناکي هستند سني که ممکن است 10 سال آينده فوتبال آنها را هم تحت تاثير قرار دهد. به نظر من تربيت و کنترل کردن مهمتر است و بايد بازيکنان تربيت شوند و لازمه اين مسئله داشتن مربيان خوبي است.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من موندم اين قليان كشي چه ربطي به شايستگي هاي يك بازيكن داره؟

يك فرهنگ من درآوردي باب شده كه قليان كشي باعث جريحه دارشدنش ميشه در حاليكه اگر نگيم همه، اما جمع كثيري از مردم كشور قليان را چيز خلافي نميدانند و هر از گاهي تفريحي استعمال ميكنند.

به فرض رفته باشن به قليان كشي. اگر خلاف بوده پس اونجايي كه قليان ميكشن را ببندند وگرنه چه دليلي داره اينقدر قضيه را بزرگ كنن.

واقعاً درد فوتبال ايران شده اين؟ خوبه فقط قليان كشيدن وگرنه دارشون ميزدن!

6. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشت :
    چرا کروش پیشنهاد تمدید قرارداد ایران را نپذیرفت؟ / آخرین شانس برای بازگشت به سطح اول اروپا

ورزش > لیگ برتر - کروش در پاسخ به پیشنهاد علی کفاشیان برای تمدید قرار داد گفته که هم سن بالایی دارد و هم پیشنهاد های دیگر.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛«سنم بالا رفته»؛ این پاسخ معنادار کارلوس کروش سرمربی تیم ملی به پیشنهاد علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال برای تمدید پیشنهاد قرارداد بود. ماجرای تمدید قرارداد کروش، از یک ماه قبل کلید خورد. وقتی علی کفاشیان در گفت و گو با رسانه ها از مذاکرات خود با مربی پرتغالی گفت اما کروش در گفت و گو با خبرورزشی این موضوع را تکذیب کرد. او گفت، فدراسیون کوچکترین مذاکره ای برای تمدید قرارداد نداشته تا دوباره کفاشیان چنین جمله ای را بیان کند: «مذاکره کردیم ولی مذاکرات شفاهی بود.» این داستان تا روز گذشته مسکوت ماند تا اینکه علی کفاشیان روز گذشته در یک برنامه زنده تلویزیونی تلویحا از قطع همکاری کروش با تیم ملی در پایان جام جهانی حرف زند.
    هر چند کفاشیان این جمله را دقیقا به زبان نیاورد ولی با توضیحات خود نشان داد، این اتفاق به احتمال فراوان رخ می دهد. او گفت: «در مورد تمدید قرارداد با کروش صحبت کردم و به او گفتم 6 ماه پس از جام جهانی باید برای حضور در جام ملت‌های آسیا به استرالیا برویم که او در پاسخ به من گفت باید این تیم حفظ شود تا بتواند در استرالیا مقام بیاورد. درباره تمدید قرارداد از او نظر خواستم و او در پاسخ گفت سنم بالا رفته و شاید پیشنهادهای دیگری داشته باشم.
    من از کروش خواستم تکلیف ما را روشن کند؛ با این توضیح که حتی اگر یک درصد هم نمی‌خواهد باشد در خصوص مربی بعدی، پیشنهاد لازم را به فدراسیون فوتبال بدهد که او از این موضوع خوشحال شد.» در جملات کروش «سنم بالا رفته» و «شاید پیشنهادی دیگری داشته باشم» رابطه نزدیکی وجود دارد. این دو جلمه می تواند چند تفسیر داشته باشد؛چرا کروش این حرف ها را گفت؟!کارلوس کروش سرمربی تیم ملی بعد از جام جهانی 61 ساله می شود. اینکه «سنش بالا رفته» و نمی تواند با ایران کار کند، می تواند این معنا را داشته باشد که او، نمی تواند دیگر با فدراسیون فوتبال ایران کار کند. کروش قبل و بعد از صعود ایران به جام جهانی به دلیل ناهماهنگی های موجود، معمولا عصبانی بود و این خشونت را قورت می داد. این هم به خاطر شرایط خاص تیم ملی بود. حتی آخرین بار که کروش در فدراسیون دیده شده، دوباره عصبانی بوده است. اما دومین معنای این جمله ارتباط با جمله دوم دارد: «شاید پیشنهادی دیگری داشته باشم.»کروش احتمالا به فرصت «بعد از جام جهانی» به عنوان آخرین فرصت نگاه می کند. فرصتی که شاید در سن 61 سالگی به بعد، برایش پیش نیاید. او با بردن ایران به جام جهانی 2014 باردیگر اعتبار از دست رفته خود را در فوتبال اروپا به دست آورد. شاید به همین دلیل بود که کارلوس تا آخرین نفس با تیم ملی ایران جنگید و علیرغم تمام انتقادها و نا امیدی ها، نیمکت ایران را ترک نکرد. به محض صعود تیم ملی به جام جهانی بود که پیشنهادها به سمت او سرایز شد. از فوتبال جزیره بگیرید تا تیم پرتغالی و... مجید جلالی سرمربی تراکتورسازی این دلیل را بیشتر می پسندد و می گوید: «این یک رسم در بین مربیان اروپایی است که اگر به آسیا بیایند، یعنی برایشان پول مهم است. بی شک وقتی کروش هم به آسیا آمد، همه تصور کردند او به دنبال پول است.» اگر او با ایران شکست می خورد اعتبارش را از دست می داد و دیگر شانسی برای بازگشت به سطح اول اروپا نداشت ولی حالا با برنده شدن می تواند بلیت طلایی سفر از خاورمیانه به سطح اول اروپا را بگیرد. یکی از نزدیکان کروش در این باره می گوید: «شخصا فکر می کنم او می خواهد بعد از جام جهانی در اروپا کار کند چون در ایران به موفقیت رسیده و می تواند پیشنهادهای خوبی داشته باشد. شاید در سال های بعد دیگر این فرصت برای کروش پیش نیاید...»مربی پرتغالی یک بار این مسیر را رفته و حالا با آن به خوبی آشناست. کروش در سالی که به ژاپن رفت و سپس راهی امارات شد، برای رسیدن به منچستر یونایتد مجبور بود آفریقای جنوبی را به جام جهانی ببرد. از سویی، کروش با تیم های ملی به نتایجی که می خواسته، رسیده است و حالا یک عنوان باشگاهی در کلکسیون افتخاراتش خالی است. کارلوس تیم ملی زیر 20 ساله های پرتغال را قهرمان دنیا کرد. آفریقای جنوبی، پرتغال و ایران را به جام جهانی برد. آیا غیر از این است که جای یک افتخار باشگاهی در کارنامه اش خالی است؟ بی شک حالا او می خواهد این چلنج بزرگ را هم تجربه کند. تجربه ای که بعد از جام جهانی پیش روی او خواهد بود. هنوز باشگاههایی هستند که بعد از تابستان 2014، منتظر کروش باشند و در این حالت جام ملت های آسیا برای او جذابیتی نخواهد داشت.

----------------------------------------------------------------------------------

من از اينكه كي روش بعد از جام جهاني با ما نخواهد بود ناراحتم ولي عقل حكم ميكرد اين اتفاق بيفته. ممكنه نتونيم در جام جهاني كاري بكنيم ولي با همين داشته ها ميتونستيم در جام ملتها موفق بشيم.
    براي ما خيلي خوب ميشد كه اون حداقل تا جام ملتها ميموند و ميديديم با رقيبان آسيايي مون چكار ميكنه. به نظرم در صورت تداوم حضورش تا جام ملتها ميتونستيم نيم نگاهي به حضور در جمع 4 تيم و حتي فيناليست شدن داشته باشيم و همچنين به دليل اينكه قرارداد كي روش تا بعد از جام جهاني هم پابرجا بود ديگه امكان هرگونه توطئه يا تباني انتحاري هم كم ميشد و اتفاقي مثل 2006.

از كي روش درخواست شده كه درصورت تصميم به جدايي، گزينه مد نظرش براي سرمربي گري تيم ملي بعد از خودشو به فدراسيون پيشنهاد بده. كه اين هم ميتونه با توجه به شخصيتي كه كي روش داره برامون مفيد باشه.
    Last edited by Pejvak61; 12-01-2014 at 09:23.

8. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

در جام ملتهاي آفريقا حريف ايران در بازي اولش مغلوب مالي شد.

نيجريه اين بازي را 2-1 واگذار كرد. ديگر تيم هاي حاضر در گروه نيجريه موزامبيك و آفريقاي جنوبي هستن كه ديشب بازيشون 3-1 به نفع آفريقاي جنوبي تموم شد.

پس بازي تداركاتي با آفريقاي جنوبي هم نميتونه بازي بدي در راستاي آماده سازي تيم ملي براي جام جهاني باشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

حالا من بکشم ایرادی نداره چون بازیکن تیم ملی نیستم ولی اینا که میخوان 90 دقیقه بدوئن و فوتبال بکنن، فکر میکنم با مصرف قلیون به دردسر بیفتن./ دیدم که میگما بعد از چند سال قلیون کشیدن رفتم خدمت آموزشی دهنم سرویس شد !

امیر آل داوود بعد از ظهر چهارشنبه، در گفتگو با خبرنگاران گفت: با اشاره به اینکه با استنشاق دود سیگار و یا قلیان 4 هزار ماده شیمیایی و 20 نوع ماده سمی همچون سیانور، بنزن، فلزات سنگین، سرب و کرم وارد بدن می شود، این مواد موجب بروز بدخیمی های متعدد در بدن و سرطان های ریه، حنجره، حفره دهان، حلق، مری، معده، لوزالمعده، کلیه، مثانه، دهانه رحم مرتبط می شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، افزود: در استعمال دخانیات، تنها خود فرد در معرض بروز خطر و بیماری قرار ندارد؛ بلکه دود سیگار و قلیان موجب بروز آسیب های جدی و خطرناک از جمله سرطان و بیماری های قلبی و عروقی در همسر و فرزندان و تمامی افرادی که در آن فضای بسته قرار دارند، می شود.
    آل داوود افزود: وجود توده غیرطبیعی در هر قسمت از بدن، کاهش وزن بدون دلیل مشخص، خونریزی یا ترشح غیرعادی از هر منفذی از بدن مانند خون در ادرار، مدفوع یا خونریزی رحمی در زنان، زخمی که بهبود نمی ‌یابد، خال جدید یا تغییر شکل خال قدیمی، تغییر در اجابت مزاج یا دفع ادرار، خشونت صدا یا سرفه‌ های طولانی، گیر کردن غذا در گلو از علائم هشدار دهنده سرطان هستند و در صورت مشاهده این علائم در اولین فرصت باید به پزشک مراجعه شود.

وی با بیان اینکه، سرطان سومین عامل مرگ و میر در کشور به شمار می رود، بیان کرد: با اجرای طرح های فرهنگ سازی و آموزشی و عزم جدی دولت در اجرای طرح های پیشگیرانه و محدودیت استعمال سیگار و دیگر دخانیات در محل های عمومی می توان در ارتقاء دانش و سلامت جامعه گام برداشت.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا کروش پیشنهاد تمدید قرارداد ایران را نپذیرفت؟
    فدراسیون فوتبال داره برای 7-8 ماه دیگه برنامه ریزی میکنه؟
    نکن آقای شادابیان؛ ما رو شگفت زده نکن! تقویم شما بعد از جام جهانی رو هم نشون میده؟

مثل اینکه اصلا حواستون نیست بعد از 3 شکست احتمالی در جام جهانی بچه های بالا نسخه کی روش رو تو همون برزیل می پیچن!

خودتونم می دونید که تهش تو جام ملت ها یا قلعه نویی رو نیمکته یا دایی
    چرا فکر کردین فوتبال ما قراره از این حلقه پوچ بیرون بیاد؟!!

12. 7 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من موندم اين قليان كشي چه ربطي به شايستگي هاي يك بازيكن داره؟

يك فرهنگ من درآوردي باب شده كه قليان كشي باعث جريحه دارشدنش ميشه در حاليكه اگر نگيم همه، اما جمع كثيري از مردم كشور قليان را چيز خلافي نميدانند و هر از گاهي تفريحي استعمال ميكنند.

به فرض رفته باشن به قليان كشي. اگر خلاف بوده پس اونجايي كه قليان ميكشن را ببندند وگرنه چه دليلي داره اينقدر قضيه را بزرگ كنن.

ربط که ربط داره
    خود قلیون کلی روی سلامتی یک ورزشکار تاثیر میزاره و در واقع از نظر من با سیگار و مواد مخدر هیچ فرقی نداره .
    چه توش نیکوتین داشته باشه یا نداشته باشه ، چه دوپینگ حساب بشه چه نشه استعمال همچین چیزایی واسه ورزشکار هم ضرر داره هم شان ورزشیش رو میاره پایین .

درسته که الان یه چیز عادی تو جامعه ما شده اما هر چیز عادی که بی ضرر نیست . من کاری به لحاظ اخلاقیش ندارم و میگم اینا چون ورزشکار هستن برای حفظ سلامتی هم نباید سمت اینجور چیزا برن مگه اینکه ورزش توی کشور ما تبدیل شده باشه به یک شغل که همینطوری هم هست و دیگه اون جنبه سلامت بدن رو نداره

فدراسیون فوتبال داره برای 7-8 ماه دیگه برنامه ریزی میکنه؟
    نکن آقای شادابیان؛ ما رو شگفت زده نکن! تقویم شما بعد از جام جهانی رو هم نشون میده؟

مثل اینکه اصلا حواستون نیست بعد از 3 شکست احتمالی در جام جهانی بچه های بالا نسخه کی روش رو تو همون برزیل می پیچن!

خودتونم می دونید که تهش تو جام ملت ها یا قلعه نویی رو نیمکته یا دایی
    چرا فکر کردین فوتبال ما قراره از این حلقه پوچ بیرون بیاد؟!!

اینو خوب اومدی ایول
    Last edited by Gregar; 12-01-2014 at 12:03.

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

داستان این قلیان کشیدن خیلی جالبه - یک گروه از اعضای تیم پاشون این وسط گیره یک سری بازیکنا از پزشک تیم گرفته تا سرپرست بعد همه ول کردن این وسط خیلی خودجوش بند کرد به صادقیان و مسلمان - اگه بخواد واسه چنین کاری محرومیت از تیم ملی در نظر گرفته بشه باید اون سرمربی سرپرست تیم که نمیتونه هوای تیم خودش داشته باشه به کل از فوتبال محو کرد دیگه اونم چه تیم ملی پر افتخاری که یک قرنه حسرت بردن یک تورنومنت سطح پایین به دلش مونده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •