تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 249 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

رونمایی از سرویس‌های مشترک همراه اول و پرسپولیس

طی مراسمی از سرویس‌های مشترک همراه اول و باشگاه پرسپولیس رونمایی شد.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، عصر روز دوشنبه ۲۱ مردادماه طی مراسمی در برج همراه با حضور مدیران عامل همراه اول و باشگاه فرهنگی- ورزشی پرسپولیس و خبرنگاران ورزشی رسانه‌ها، از سرویس‌های مشترک اپراتوراول و سرخ پوشان تهرانی رونمایی شد.

در این مراسم سرویس‌های مشترک اپراتور اول و باشگاه پرسپولیس شامل "تیم کارت پرسپولیس"، "سرویس حمایت مالی"، "تقسیط مبلغ کارت هواداری" و "خدمات متنوع پیامکی" معرفی شدند.

بر اساس این طرح، همراه اول برای هواداران پرسپولیس "تیم کارت پرسپولیس" ارائه می‌کند.
    هواداران پرسپولیس در صورت خرید تیم کارت از «۵ هزار تومان شارژ اولیه، ۹۰ دقیقه مکالمه رایگان، یک ماه آوای انتظار(RBT) رایگان باشگاه پرسپولیس، عضویت رایگان در کانون هواداران پرسپولیس همراه اول برای نیم فصل (به ارزش ۵ هزار تومان)، دریافت ۱۵ دقیقه مکالمه و ۳۰ پیامک درون شبکه به عنوان هدیه در هر برد باشگاه و دریافت رایگان اخبار باشگاه» بهره مند می‌شوند.

همچنین هواداران پرسپولیس می‌توانند برای حمایت از این باشگاه از طریق سامانه پیامکی ۸۰۴۰۴۰ با مبالغ ۱۰۰۰، ۲۰۰۰ و ۵۰۰۰ تومانی به پرسپولیس کمک کنند.
    هواداران با حمایت مالی مجدد تا مبلغ ۱۲۰۰۰تومان کارت یک ستاره، ۲۵۰۰۰ تومان کارت دو ستاره و ۵۰۰۰۰ تومان کارت سه ستاره دریافت کرده و با مبالغ بیشتر در قرعه‌کشی بزرگ پرسپولیس حضور خواهند داشت.

بر اساس این تفاهم‌نامه پرداخت مبالغ در مشترکین دائمی بر روی قبض اعمال و در مشترکین اعتباری از شارژ کسر می‌شود.
    علاوه بر این مشترکین همراه اول می توانند جهت حمایت مالی از طریق سامانه جیرینگ (کد #۹*۷۲۰*) با پرداخت از کارت بانکی مبالغ خود را به حساب باشگاه واریز کنند.

در خدمت دیگری که همراه اول برای هواداران پرسپولیس فراهم کرده است، ایشان می‌توانند کارت‌های عضویت کانون هواداران پرسپولیس را بصورت قسطی خریداری کنند.
    بر اساس این طرح، کارت یک ستاره ۱۲۵۰۰تومان، دو ستاره ۲۵۰۰۰تومان و سه ستاره ۵۰۰۰۰ تومان ارائه شده که مبالغ طی شش ماه و در شش قسط از مشترکین دریافت خواهد شد.
    پرداخت مبالغ در مشترکین دائمی بر روی قبوض اعمال شده و در مشترکین اعتباری از شارژ کسر می‌گردد.
    اعتبار کارت یکساله است.

در این مراسم که وحید صدوقی مدیرعامل همراه اول و سردار محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس حضور داشتند، از خدمات متنوع پیامکی همراه اول ویژه هواداران پرسپولیس نیز رونمایی شد.

این خدمات که شامل "مربی ورزش"، "خبرنامه پرسپولیس"، "روزنامه پرسپولیس"، "تالار گفتگوی علی پروین" و "تالار پرسپولیسی‌ها" می باشد، به هواداران تیم سرخپوش پایتخت ارائه می‌شود.

در پایان این مراسم مدیرعامل همراه اول با بیان اینکه راه‌اندازی سرویس‌های مشترک پیرو قرارداد همکاری بین همراه اول و باشگاه پرسپولیس بوده است، اظهار داشت: همراه اول با حدود ۶۰ میلیون مشترک می‌تواند بستر مناسبی برای تعاملات دوسویه با باشگاه‌های ورزشی باشد.
    صدوقی اظهار امیدواری کرد مشترکین فعلی همراه اول نیز بزودی بتوانند با سیم کارت های خود از خدماتی ویژه در این زمینه استفاده کنند.

2. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

به به
    به به
    دلمان خواست
    کفمان برید

خدا رو شکر که دیگه شیث نیستش
    فکر کنم با این هواپیما بچه ها از نظر روحی توی پروازاشون حسابی شارژ بشن
    ولی این کار سردار واقعا قشنگ بود دستش درد نکنه

4. 6 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به به
    به به
    دلمان خواست
    کفمان برید

خدا رو شکر که دیگه شیث نیستش
    فکر کنم با این هواپیما بچه ها از نظر روحی توی پروازاشون حسابی شارژ بشن
    ولی این کار سردار واقعا قشنگ بود دستش درد نکنه
    با تیم نیست ولی انفرادی میتونه واسه پرواز باهاشون بره و اونجارو ...

امروز گفتن عابدزاده رو دادن واسه امیدها : دروازبان دوم کیه !؟

6. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

8. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

ما می تونیم بلیط بگیریم سوار این هواپیما بشیم ؟

اون وسطی مجریه ست ؟

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

ما می تونیم بلیط بگیریم سوار این هواپیما بشیم ؟

اون وسطی مجریه ست ؟
    اون وسطی رشید پوره
    هواپیما هم گفتن اختصاصی نیست و پروازای دیگه هم انجام میشه باهاش و میتونن سوار بشن بقیه

11. 3 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

این قضیه کمک به پرسپولیس چطوریه؟؟ هرکاری میکنم جوابی از ایرانسل داده نمیشه

13. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

دايي: جذب خلعتبري آرزوي هر مربي‌ است

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس مي‌گويد اطلاعي از محروميت خلعتبري تا نيم فصل در صورت بازي در تيمش را ندارد، اما پيش از اين افراد زيادي بوده‌اند که قانون را دور زده و در ليگ بازي کرده‌اند.

علي دايي در نشست خبري پيش از بازي با ملوان بندر انزلي ، اظهار کرد: بازي فردا براي ما از اهميت بالايي برخوردار است، چون هفته‌ قبل نتيجه‌ بسيار بدي گرفتيم و متحمل اولين شکستمان شديم، ولي با تمام قوا مقابل ملوان به زمين مي‌رويم تا ببريم. مثل هميشه هم هواداران پشتمان باشند و حمايتمان کنند تا از شرمندگي‌شان بيرون آييم.

به گزارش ايسنا،او افزود: ملوان تيم خوبي بوده و هفته‌ قبل هم به برتري رسيده و روحيه بالايي دارد. در کل هر تيمي که در آزادي مقابل پرسپوليس و استقلال بازي مي‌کند، انگيزه بيشتري دارد. ما نيز فردا محکوم به شکست دادن حريف هستيم و سعي مي‌کنيم که ملوان را در آزادي ببريم. تمرينات خوبي هم پشت سر گذاشتيم و سعي مي‌کنيم در کارهاي هجومي نيز مثل کارهاي دفاعي خوب عمل کنيم. ما در حمله کمي بدشانس بوديم. موقعيت‌هاي زيادي را به دست آورديم، اما بايد نقيصه گل نزدن را برطرف کنيم. متاسفانه سه، چهار مصدوم هم داريم که نتوانستند درست و حسابي کار کنند. علي عسگر، مارکو و نيلسون بگير نگير تمرين کرده‌اند ،‌حقيقي و غلامرضا رضايي هم مصدومند ، اما من خيلي نگران اين مساله نيستم.

سرمربي پرسپوليس همچنين در پاسخ به پرسش خبرنگاري مبني بر اين که آيا اگر خلعتبري را جذب کند تا نيم فصل نمي‌تواند براي پرسپوليس به ميدان برود؟ تصريح کرد: من اصلا راجع به اين مساله اطلاعات دقيقي ندارم و باشگاه پيگيرش است. اما آرزوي هر مربي بوده که خلعتبري را جذب خودش کند. خودم هم از جزو کساني هستم که مي‌خواهم محمدرضا به پرسپوليس و در ليگ امارات بازي نکند. درباره بازي نکردنش تا نيم فصل هم بايد بگويم که تا الان شاهد بوديم بسياري از افراد خيلي راحت قوانين را دور زده‌اند و در ليگ بازي کرده‌اند. با اين حال من نبايد راجع به اين مساله صحبتي کنم و باشگاه خودش مي‌داند و پيگير است، اما اين را مي‌خواهم بگويم که قوانين را بسياري راحت دور زده‌اند.

علي دايي در ادامه اين نشست خبري راجع به فروکش کردن جنگ رواني عليه تيمش و همچنين راهکارهايي که براي مقابله با هجمه‌هاي انتقادي دارد، يادآور شد: من براي همه کساني که راجع به پرسپوليس صحبت مي‌کنند احترام قائلم ، اما به اين مسائل فکر نمي‌کنم و براي تيم خودم و بازيکنانم محيطي فراهم مي‌کنم که اين مسائل تاثيرگذار نباشد، ولي با اين وجود هر کسي که دوست دارد و دلش مي‌خواهد صحبت کند، اما هدف و اعتقادي که داريم مشخص است و يک قدم هم عقب نمي‌کشيم. ما به دنبال اين هستيم تا به هواداران خدمت کنيم و فکر مي‌کنم که زمان همه چيز را نشان داده و از اين پس هم نشان خواهد داد.

سرمربي پرسپوليس در پايان در پاسخ به اين پرسش که چه زمان از بازيکنان جوانش استفاده بيشتر خواهد کرد؟ پاسخ داد: ما بر حسب نيازهاي‌مان از بازيکنان جوان استفاده مي‌کنيم، اما آنها بايد تلاش کنند و شانس گيرشان بيايد. بازيکنان جوان بايد خودشان را نشان دهند، همان طور که پيام صادقيان اين کار را کرد. مطمئنا هر کسي که خوب باشد در تيمم بازي مي‌کند. براي من ارزش فني و آمادگي بازيکن از همه چيز مهم‌تر است و کاري به اسامي ندارم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------------------------------www.p30world.com--------------------------------

j
    Last edited by HoseinKing; 15-08-2013 at 13:46.

15. 4 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

هافبک پرسپوليس مصدوم شد

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس به دليل مصدوميت شديد از ناحيه رباط بازي با ملوان را از دست داد.

رضا حقيقي پس از تمرين روز گذشته از ناحيه رباط احساس درد شديدي کرد.

به گزارش فارس،پس از بررسي‌هاي انجام شده مشخص شد اين بازيکن از ناحيه رباط دچار کشيدگي شديد شده است و به چند هفته‌اي استراحت نياز دارد.

حقيقي زير نظر پزشکان مداواي خود را شروع کرده و قطعاً در بازي فردا مقابل ملوان به ميدان نخواهد رفت اما ميزان دوري اين بازيکن از ميادين قرار است پس از معاينه دقيق پزشکان مشخص و سپس اعلام شود.

17. 2 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس به دليل مصدوميت شديد از ناحيه رباط بازي با ملوان را از دست داد.

رضا حقيقي پس از تمرين روز گذشته از ناحيه رباط احساس درد شديدي کرد.

به گزارش فارس،پس از بررسي‌هاي انجام شده مشخص شد اين بازيکن از ناحيه رباط دچار کشيدگي شديد شده است و به چند هفته‌اي استراحت نياز دارد.

حقيقي زير نظر پزشکان مداواي خود را شروع کرده و قطعاً در بازي فردا مقابل ملوان به ميدان نخواهد رفت اما ميزان دوري اين بازيکن از ميادين قرار است پس از معاينه دقيق پزشکان مشخص و سپس اعلام شود.

گل بود به سبزه نیز آراسته شد
    درسته افت کرده و قدری عصبی بازی میکنه ولی خوب بازی حریفو خراب میکرد.
    قطعا جای خالیش احساس خواهد شد.
    از قرار معلوم چند بازی آینده شاهد حضور کفشگری هستیم مگر اینکه دایی بخواد با یک هافبک دفاعی بازی کنه که بعیده.
    امیدوارم بازیکن خوبی باشه.

19. 2 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •