یعنی من موندم اگر این بیل انتظارات رو برآورده نکنه
پرز چطور میخواد سرش رو بالا بگیره!
متاسفانه رفتن اوزیل 99.9 انجام شدست...
قرارداد هم در حدود 47 میلیون یورو خواهد بود و 150 هزار یورو هم حقوق هفتگیش هست...
خبر بطور رسمی نهایتا تا 1-2 ساعت دیگه توسط 2 باشگاه اعلام میشه...
متاسفم
مرسی کارلتو...مرسی پرز
همین...
چی شد یهویی اوزیل پر پر شد ؟!
واقعا حسرتش رو میخوریم . اوزیل خودش رو ثابت کرده بود توی تیم و جز بهترین های جهان هست در پست خودش ، اونوقت به این راحتی(و با خوشحالی!!!!!) دادیمش رفت ؟! اونم به آرسنال ؟!(توهین نیست هدفم ولی خوب باید قبول کنیم الآن آرسنال جز باشگاه های تاپ و برتر جهان نیست)
اینطور که بوش میاد هم اوزیل اصلا نمیخواست بره (آخه کی بلافاصله بعد از یه نیمکت نشینی از تیمی مثل رئال میره آرسنال ؟!) و انگار پرز به زور فرستادش !
کاکا رو خریدیم ولی دیدیم اصلا چیزی که میخواستیم و توی میلان بود نشد(با دلیلش کاری ندارم ، حالا مصدومیت بود یا هر چیز دیگه ای) . هیچ تضمینی نیست که بیل نشه یه کاکای دوم . تضمینی نیست که مثل رونالدو بشه ! ولی اوزیل رو مدت هاست داشتیم و جز بهترین هامون بوده و تاثیر بالایی داشته .
الآن کی میخواد جای اوزیل رو پر کنه ؟ ایسکو ؟ موردریچ ؟
دنیس چریشـِــو بازیکن آکادمی که اخیرا در پیش فصل به تیم اصلی اضافه شده بود با قراردادی یک ساله به طور قرضی به سویا پیوست. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
قرارداد آنتونیو آدان دروازبان ذخیره تیم طی توافقی دو طرفه فسخ شد و هم اکنون به عنوان بازیکن آزاد شناحته میشه. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
وقتی یه بازیکن صد میلیونی میاد
باید منتظر عواقبش هم باشند!
بیل و ایسکو اومدن،اوزیل میره دیگه!
عادلانست
توقع نداشته باشید اوزیل ذخیره ی ایسکو بشه!
به عنوان یکی از ارکان تیم ملی المان مسلما اوزیل نمی خواست تو سالی که منتهی به جام جهانی می شه نیمکت نشین باشهاینطور که بوش میاد هم اوزیل اصلا نمیخواست بره (آخه کی بلافاصله بعد از یه نیمکت نشینی از تیمی مثل رئال میره آرسنال ؟!) و انگار پرز به زور فرستادش !
اصلا ربطی نداره دوست عزیز!وقتی یه بازیکن صد میلیونی میاد
باید منتظر عواقبش هم باشند!
بیل و ایسکو اومدن،اوزیل میره دیگه!
عادلانست
توقع نداشته باشید اوزیل ذخیره ی ایسکو بشه!
موضوع این بود که کارلتو دید اوزیل تویه سیستمش جا نمیگیره، در نتیجه ردش کرد!
آخه نمیشه که اینطور!
یه فرصت به طرف بده خب!
یعنی اگه بازیکن، کسی بود که قبلا نشون داده بود خوب نیست، کارت قابل درک بود اما بازیکنی مثل اوزیل (بهترین هافبک 3-4 سال اخیر دنیا) رو که نباید بخاطر این موضوع از دست بدی!!
یه شانس و فرصت بده بهش...شاید جواب داد...
اوزیل خودش هم 1-2 روز قبل گفته بود میدونه کارش سخته اما میخواد وایسه و برای جایگاهش بجنگه...
مطمئن باشید میموند و بازم با تلاشش فیکس میشد!
همین الان بخوایم برگردونیم اوزیل رو، باید 100 تا براش بدیم!
نمیشه که اینطور...
+
کریس هم تویه سیستم کارلتو خیلی خوب نیست..
اونم رد کنیم؟!؟!
فکر میکنم خیلی مشخص باشه دلیل این بیش از 1 دهه بی چمپیونزلیگی، همین عدم ثبات باشه تویه تیم!
تا تیم 2-3 سال پیش هم هستن، یه مربی میاد همه چی رو عوض میکنه و از نو شروع میکنه!
یه سری بازیکن جدید به همراه تاکتیک های جدید...
کی قراره به ثبات برسیم، من نمیدونم...!
باید از تاتنهام و رئال برای آسون کردن انتقال اوزیل که یکی از بهترین بازیکنا و ارکان اصلی تیم رئال بود تشکر و قدردانی کرد.
برا پولی که خرج بیل کردیم هیچ مشکلی نیست چون ستاره های رئال حتی اگه مثل کاکا بشن راحت پولشون از تبلیغاتی که دارن سریع برمیگرده ولی حقیقتا اره الان اگه قرار بود اوزیل رو به خدمت بگیریم مطمئنا بیشتر از بیل باید براش هزینه میکردیم و تعجبم از اینکه حالا که فروخته شده چرا با این مبلغ کم از عصر فکر من درگیر همینه من الان اصلا نمیتونم خودم رو جای اوزیل بزارم حتی تصورش سخته
به عنوان یه رئالی میگم یکی از بدترین سیستم های تیم داری رو داریم زمانی که اوزیل اومد با اون سنش امیدوار بودیم بشه سالها ازش استفاده کرد میدونم حسرت اوزیل رو خواهیم خورد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)