آرسن ونگر از سال 1996 به آرسنال قدم گذاشت و در بازی شنبه مقابل چلسی برای 1000 بار روی نیمکت آرسنال می نشیند.
فلامینی که اکنون برای دومین بار دوران بازی خود را تحت نظر مرد فرانسوی می گذارد مصر است ونگر به درستی به اصول خود پایبند است و توپچی ها می توانند به سال های بی جامی پایان دهند.
او در گفتگو با دیلی میرور گفت: "دستاوردی باورنکردنی است. او به خاطر دستاوردهایی که تا کنون داشته است برای باشگاه اهمیت زیادی دارد. قبل از همه چیز به او تبریک می گویم.
"به نظر من او کسی است که دقیقاً می داند چه می خواهد. او از آغاز نگاهی شفاف به مسائل دارد. او به آرسنال آمد و هنوز همان است. دقیقاً می داند چگونه می خواهد بازی کند. این امر قابل تامل است.
"او واقعاً تغییری نکرده است، هنوز همان شخصیت را دارد. در گذشته فلسفه ای داشت که هنوز هم دارد. به همین دلیل بازگشت به اینجا و پیدا کردن جایگاهی در این تیم برای من بسیار تصمیم راحتی بود.
"سبک فوتبال آنها خاص است و هنوز هم همان شیوه را دارند. تمرکز بر پاس های کوتاه و پرسینگ بالا و حمله کردن است. در آرسنال فوتبال بازی هجومی و زیباست.
"فلسفه او دقیقاً همانهاست – سبک و مدیریت مخصوص به او و اشتیاق به پیروزی."
توپچی ها همچنان از شانس های کسب دوگانه هستند که دو بار قبل در سالهای 8-1997 و 2-2001 به دست آورده بودند و آخرین قهرمانی آنها در لیگ برتر به 4-2003 برمی گردد.
فلامینی اضافه کرد: "چندین بازی پیش رو بازیهای آسانی نیستند زیرا چلسی و منچستر سیتی نیز برای قهرمانی رقابت می کنند.
"در کورس قهرمانی، از دست ندادن امتیاز اهمیت زیادی دارد زیرا اکنون ماراتونی در کار نیست روحیه اهمیت دارد. چند بازی دیگر داریم و می خواهیم در تمام آنها پیروز میدان باشیم.
"لیگ برتر یکی از هدف هاست اما هنوز در جام حذفی حضور داریم و همچنین خواهان دستاوردی از این رقابت هستیم.
"فرصت فوق العاده ایست، همه منتظر هستند آرسنال جام ببرد و حول و حوش باشگاه همه در مورد سالها بی جامی آرسنال صحبت می کنند. فرصت عالی ای برای ماست و سرنوشت ما در دستان خودمان است و می توانم به همه اطمینان دهم هر کاری برای صعود و کسب جام انجام خواهیم داد.
"هر دو رقابت برای ما بسیار مهم هستند. کسب عناوین برای تک تک بازیکنان، تیم مدیریت و هواداران اهمیت زیادی دارد. مبارزه خواهیم کرد و هر چه در توان داریم برای بردن جام در این فصل می گذاریم.
"تمرکز من بر تیم خودمان است. لیگ برتر بسیار رقابتی است، قهرمانی باز است و این به این معناست که هر یک امتیاز مهم است.
"خیلی دوست دارم قهرمان شویم، برای بازیکنان، سرمربی و هواداران ارزش بسیار زیادی دارد. باور داریم می توانیم این کار را انجام دهیم. برای این هدف هر چه در توان داریم به کار می گیریم."
GunnersTrust - ترجمه Rebecca