تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 70 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 693

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2014-2013

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض فلامینی: دستاوردهای ونگر خیره کننده است

آرسن ونگر از سال 1996 به آرسنال قدم گذاشت و در بازی شنبه مقابل چلسی برای 1000 بار روی نیمکت آرسنال می نشیند.

فلامینی که اکنون برای دومین بار دوران بازی خود را تحت نظر مرد فرانسوی می گذارد مصر است ونگر به درستی به اصول خود پایبند است و توپچی ها می توانند به سال های بی جامی پایان دهند.

او در گفتگو با دیلی میرور گفت: "دستاوردی باورنکردنی است. او به خاطر دستاوردهایی که تا کنون داشته است برای باشگاه اهمیت زیادی دارد. قبل از همه چیز به او تبریک می گویم.

"به نظر من او کسی است که دقیقاً می داند چه می خواهد. او از آغاز نگاهی شفاف به مسائل دارد. او به آرسنال آمد و هنوز همان است. دقیقاً می داند چگونه می خواهد بازی کند. این امر قابل تامل است.

"او واقعاً تغییری نکرده است، هنوز همان شخصیت را دارد. در گذشته فلسفه ای داشت که هنوز هم دارد. به همین دلیل بازگشت به اینجا و پیدا کردن جایگاهی در این تیم برای من بسیار تصمیم راحتی بود.

"سبک فوتبال آنها خاص است و هنوز هم همان شیوه را دارند. تمرکز بر پاس های کوتاه و پرسینگ بالا و حمله کردن است. در آرسنال فوتبال بازی هجومی و زیباست.

"فلسفه او دقیقاً همانهاست – سبک و مدیریت مخصوص به او و اشتیاق به پیروزی."

توپچی ها همچنان از شانس های کسب دوگانه هستند که دو بار قبل در سالهای 8-1997 و 2-2001 به دست آورده بودند و آخرین قهرمانی آنها در لیگ برتر به 4-2003 برمی گردد.

فلامینی اضافه کرد: "چندین بازی پیش رو بازیهای آسانی نیستند زیرا چلسی و منچستر سیتی نیز برای قهرمانی رقابت می کنند.

"در کورس قهرمانی، از دست ندادن امتیاز اهمیت زیادی دارد زیرا اکنون ماراتونی در کار نیست روحیه اهمیت دارد. چند بازی دیگر داریم و می خواهیم در تمام آنها پیروز میدان باشیم.

"لیگ برتر یکی از هدف هاست اما هنوز در جام حذفی حضور داریم و همچنین خواهان دستاوردی از این رقابت هستیم.

"فرصت فوق العاده ایست، همه منتظر هستند آرسنال جام ببرد و حول و حوش باشگاه همه در مورد سالها بی جامی آرسنال صحبت می کنند. فرصت عالی ای برای ماست و سرنوشت ما در دستان خودمان است و می توانم به همه اطمینان دهم هر کاری برای صعود و کسب جام انجام خواهیم داد.

"هر دو رقابت برای ما بسیار مهم هستند. کسب عناوین برای تک تک بازیکنان، تیم مدیریت و هواداران اهمیت زیادی دارد. مبارزه خواهیم کرد و هر چه در توان داریم برای بردن جام در این فصل می گذاریم.

"تمرکز من بر تیم خودمان است. لیگ برتر بسیار رقابتی است، قهرمانی باز است و این به این معناست که هر یک امتیاز مهم است.

"خیلی دوست دارم قهرمان شویم، برای بازیکنان، سرمربی و هواداران ارزش بسیار زیادی دارد. باور داریم می توانیم این کار را انجام دهیم. برای این هدف هر چه در توان داریم به کار می گیریم."

GunnersTrust - ترجمه Rebecca

2. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خبری خوندم که چلسی داره دستمزد هازارد رو از 10 ملیون یورو به 12 ملیون افزایش میده تا هوایی نشه که بره. اینو مقایسه میکنم با جریانات باشگاه آرسنال که چند بازیکن رو به خاطر بالا نبردن دستمزد از دست داد (نصری از همشون بیشتر یادم مونده) یا ماجرای هیگئاین که آرسنال رقم ناچیز 25 ملیون رو پیشمهاد داد براش در حالی که ناپولی 50 تا چیرینگی گذاشت کف دست رئال. ونگر قطعاً کلاس و خوبلی های خودش رو داره ولی قطعاً ایراد ها و اشتباهات خودش رو هم داره.

4. این کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

این هم در آستانه گرامیداشت 1000 اُمین بازی سر آرسن ونگر :

999 بازی: 572 پیروزی- 235 مساوی-192 باخت ==> %57.3 پیروزی

سر الکس فرگوسن :

1000 بازی: 564 پیروزی-248 مساوی-188 باخت ==> %56.4 پیروزی.

پ.ن: البته کلا سر الکس فرگوسن مربی است که قابل مقایسه با هیچکس نیست. ولی مقصودم از این مقایسه این بود که نشون بدم آرسن ونگر توی این چند سال خیلی خوب کارکرده.
    پ.ن2: فقط 1000 بازی اول سرالکس محاسبه شده!

Last edited by E.N.A.Y.A.T; 22-03-2014 at 15:43.

6. 3 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

خوب من هفته پیش بعد از اون بازی مقابل تاتنهام گفتم که با زی آرسنال شرم آور بود و با این جور بازی جلوی چلسی نتیجه نمی گیریم، پستم همین دوصفحه پیشه، دوستان خورده گرفتند که تاکتیک اونجوری بوده و بتازی آرسنال برای گرفتن نتیجه بودهو این حرفا، الان نبم ساعت از بازی نگذشته آرسنال ۴ تا خورده، اصلا خوشحال نیستم که اون چیزی که گفتم درست از آب در اومد اما همونطور که هفته پیش‌گفتم احتمال ایبن نتیجه قریب به یقین بود. همین

ویرایش: نتیجه 6 بر صفر در هزارمین بازی ونگر، تماشاچیای چلسی می خوندن: ای ونگر قهرمان، فصل دیگر هم بمان و همچنین ونگر متخصص شکست.

مثل هفته ی قبل یک بازی شرم آور دیگه از آرسنال
    Last edited by swastika; 22-03-2014 at 18:16.

8. این کاربر از swastika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بابا ونگر یکم شرف داشته باش خودت برو..... چقدر خود من همیجا گفتم چرا به جا این شزنی احمق فابیانسکی را نمیزاره اخرش ضربشا خوردیم.
    برو ونگر برو

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

شرم آور! مثل تقریبا همیشه!

آدم می مونه بگه آرسن ونگر بره، یکی مثل مویس بیاد!

----------------------------------------------------------------

می تونم بگم به جایگاه همیشگیمون که همانا 4 اُم باشد بازگشته ایم
    Last edited by zahedy2006; 22-03-2014 at 20:14.

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ونگر تو این 17 سال چند تا لیگ برتر گرفته؟ 3 تا؟

12. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

ونگر تو این 17 سال چند تا لیگ برتر گرفته؟ 3 تا؟
    بله 3 تا لیگ ... 4 تا حذفی ...

14. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بله 3 تا لیگ ... 4 تا حذفی ...
    خیلی آمار بدیه! اونم با این نتایج بدی که جلو تیم های بزرگ گرفته به نظرم اخراج نشه باید از معرفت باشگاه ارسنال بدونیم.

16. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

فقط لازمه این بازی رو با بازی لیورپول برابر همین تاتنهام مقایسه بکنید تا بفهمید منظور از بازی زیبا چیه، اگه قراره فقط برای نتیجه گرفتن بازی کنیم باید بریم یکی مثه مورینیو رو بیاریم، فلسفه فوتبال آرسنال برای نتیجه گرفتن بازی کردن نسیت گر چه نتیجه مهمترین بخش بازی هست اما همه طرفدارای آرسنال تا حالا هزاران بار تیمی مثل چلسی رو به سخره گرفتن که برای نتیجه گرفتن بازی میکنن، نمونش بازی رفت چلسی تو امارات، ما اگه بره نتیجه گرفتن بازی میکردیم هم خوب بود، ما امروز همه چیو سپردیم دست شانس و تاتنهام، واقعا بازیکنا تاتنهام خیلی بد بودن که نتونستن کاری بکنن، حرف های من یادتون باشه با این جور بازی کردن جلوی چلسی و سیتی به احتمال قریب به یقین نتیجه نمیگیریم، امیدوارم پیشبینیم اشتباه از آب درآد ولی بعید میدونم.
    این نقل قول بنده از هفته پیش همین دو صفحه پیش، اون دوستانی که از من انتقاد کردن و بازی تاکتیکی آرسنال رو ستایش کردند نظری ندارند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •