ویدیچ: یونایتد به روزهای اوجش برمی گردد؛باخت در دربی وحشتناک بود
مدافع منچستریونایتد در صحبت هایی اعلام کرد که تیمش در دربی منچسترخیلی ضعیف کار کرد ولی مطمئن است که تیمش وسرمربی اش تدارک خوبی برای بازی با لیورپول خواهند دید
سایت گل – نمانیا ویدیچ کاپیتان منچستریونایتد باخت 1-4 تیمش مقابل منچسترسیتی در دربی شهر منچسترکه یکشنبه شب برگزار شد را وحشتناک خواند و قول داد که تیمش به روزهای اوج بازگردد.
دو گل از سرخیو آگوئرو و گلهای یایا توره و سمیر نصری برد خانگی سیتی دراین بازی را رقم زد و دراین میان ویدیچ معتقد است که نباید سرمربی تیمش مورد سرزنش قرار بگیرد.
ویدیچ در صحبت هایی به اسکای سپورتس گفت:« وحشتناک است که در یک دربی بازنده باشی. واقعا دردناک است. حرف من را باور کنید، هیچ کدام از ما نمی خواهیم که این خاطره در ذهنمان بماند. مهم نیست که تیم ببازد یا ببرد. همیشه این سوال مطرح می شود: آیا سرمربی تیم خوب است؟ آیا بازیکنان خوب هستند؟»
کاپیتان شیاطین سرخ ادامه داد:« من با این دید به قضیه نگاه نمی کنم. این تیم تاریخچه بزرگی دارد. یونایتد تیمی است که بازیکنانی را در اختیار دارد که جامهای قهرمانی زیادی کسب کرده اند و همه شان ملی پوش هستند. این تجربه خیلی زیادی است. این باخت برای ما دردناک است ولی مهمترین نکته ای که سرمربی قبلی وسرمربی جدید تیم گفته اند این است که تیم باید به روزهای اوجش بازگشته و دربازی بعد به پیروزی برسد.»
دراین بازی ویدیچ برای سومین بازی متوالی درکنار ریو فردیناند زوج خط دفاع یونایتد را تشکیل می داد. ویدیچ درادامه صحبت هایش گفت:« ما نمی توانیم ناراحت باشیم و برای خودمان احساس تاسف کنیم. نباید این کار را بکنیم. باید محکم بایستیم و در زمینه های مختلف پیشرفت کنیم. از همان دقیقه اول، بازیکنان تیم حریف سعی می کردند که تهاجمی بازی کنند. آنها موقعیت های گلزنی بیشتری داشتند و ما از همان ابتدا زیاد در جریان بازی قرار نگرفتیم. این همان چیزی است که باید یاد بگیریم.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]