تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 125 اولاول ... 54551525354555657585965105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 1248

نام تاپيک: Galaxy S IV |چهارمین کهکشانی سامسونگ

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام به دوست عزیز

اگه منظورتون من هستم که والا من هیچوقت چنین تاپیکی نزدم و از نظر خودم اطلاعاتم در زمینه ی موبایل خیلی خوبه ولی خیلی هستن بهتر از ما

بهترین گوشی ها رو هم داشتم ، همین حالا هم توی کمترین خرج کردن یه 4X گرفتم که امیدوارم طبق نظریه ی ۳ تایی شما اگه از سری اس یا نوت نیست ، بشه اسمش رو گوشی گذاشت میشه بهش گفت گوشی حالا یا نه ؟

در ضمن مگه برای اینکه ادم به نکته ای برسه لزوما باید اون گوشی رو داشته باشه ؟ مگه دارم در مورد خوش دست بودن میگم که در میای میگی دوستانی که گوشی رو ندارن .....

توی همین سایت هست از زمان N90 گرفته تا SAMSUNG INNOV8 و 4S ، همیشه اولین گوشی ها رو خریدم و لذت بردم { لذت بردن چیزی هست که سامسونگی ها درست و درمون درکش نمیکنن هیچوقت }

یه خاطره اکسپرس : یادمه وقتی N90 گرفتم ۱ هفته بود که اومده بود ، بعد ۲ تا از دوستان توی همین فروم گفتن N90 چیه بابا اشغاله حتما بفروش نوکیا بگیر . فقط نوکیا
    شما که داری و نمیبینی رو من چی بگم ؟

به پیغمبر رفتیم شو روم سامسونک با ۲ تا از عمو هام یکی ۵۵ یکی ۵۸ ساله

بعد که رفتیم سراغ الجی و اچ تی سی ، میدونین تا 4x دستشون گرفتن اولین جمله چی بود ؟؟؟؟ اون S3 چرا رنگاش یه جوری بود مثل اینا طبیعی نبود انگار ، مگه نه مرتضی مرتضی اون یکی عموم

یا همون جا یه چیز جالب تر : اون یکی عموم گفت میبینی از یه گوشی چندتا گذاشتن که کسی معطل نشه ، تو همین حین حس کرد یکیشون انگار بزرگتره . من گفتم عزیز اینا ۳ دیوایس متفاوت هستن :

S3 سفید
    NOTE 3 سفید
    G GRAND سفید

من که نمیگم بنچمارک بی اعتباره ، من میگم دیگه ارزش سابق رو نداره ، چون اون موقع ها بنچ بالاتر قدرت بالاتر رو نشون میداد یعنی کاربرد بیشتر ، ولی الان دیگه قدرت بیشتر هیچ استفاده ای نداره فعلا

البته شاید من به قول دوستمون از پشت کوه اومدم و خودم خبر ندارم
    سلام.

حالا شما چرا به خودت گرفتی؟!!!
    اما در مورد لذت بردن ،که به زعم شما ما سامسونگی ها نمیدونیم چیه.لااقل همین داش مهدی که اینجا تشریف دارن میتونن تائید کنن که از ویندوز موبایل تا آی او اس و آندروید انواع و اقسامش رو بنده به شخصه داشتم و میدونم چی به چیه.
    همین الانم در زمینه آندروید (وین مو و Ios) اینجا جاش نیست که صحبتی ازش بشه از هر برند معروف یکی 2 تاش رو دارم که بتونم نظر بدم و به قول شما لذتش رو برده باشم!!!
    (اگر تهران هستی
    راستی یه سوال اینکه گفتید آشغالترین جنس بدنه رو میزنه چه جوری به این نتیجه رسیدید؟!!!
    در مورد اون خاطراتت و شو روم سامسونگ هم من چیزی عرض نمیکنم که یه موقع برداشت بدی نشه.به هر حال .......
    در مورد کوه و جلو پشتش هم چون من یک همچین چیزی نگفتم نظری ندارم. حالا میخوای بنچمارک بزاری بخندیم؟!!!

2. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

تاپیک شده جدل و حاشیه رفتن.

اوه اوه دوستان این قسمت رو داشتید که عالیجناب چی فرمودند؟
    نمیدونستیم که اینجا هم برای خودش شورای نگهبان داره و هر کی میخواد نظر بده اول باید از فیلتر ایشون عبور کنه تا معلوم بشه حائز این سه شرط هست یا نه!!
    سلام.

اینم که اصلا" نیازی نمبینم جواب بدم.در حد جواب دادن نیست.

4. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

یک سوالی اینجا کردیم اخرم هیچکی جواب مارو نداد smart pauseقابلیت اختصاصی gs 4هستش یا اینکه با اپدیت به اندروید 4.2.2 به s3 هم اضافه میشه
    Last edited by clau; 05-06-2013 at 12:30.

6. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

گویا حسن موتوری همه گوشیهای سامسونگ رو می خرید میومد اینجا می خواست همرو بزنه
    دوست عزیز جواب اون دسته افراد رو بنظر من نباید داد. طرف با کمال پر رویی اومده میگه هر کی میخواد اینجا نظر بده باید 3 شرط داشته باشه!
    یکی نیست بهش بگه تو خودت اصلاً چی هستی یا نظرات پوچت برای دیگران چه ارزشی داره که تازه میای برای دیگران تعیین تکلیف هم میکنی!
    چنبره زده توی تاپیک و هر کی از راه بیاد پاچشو میگیره! هر چی هیچی بهش نمیگی پرروتر هم میشه!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما یا باید گوشی رو داشته باشی یا باید بنچمارک رو قبول داشته باشی شما یی که نه گوشی رو داری نه بنچمارک رو قبول داری نه حرف اونایی که گوشی رو دارن قبول داری به چه چیز استناد میکنی؟!!! چرا توقع داری بقیه مخصوصا" اونایی که گوشی توی دستشونه حرفت رو بدون هیچ بحثی قبول داشته باشن؟!!!
    «چرا توقع داری بقیه بدون هیچ دلیل و منطقی صرفا به خاطر اینکه شما میگی «خووووبه» حرفت رو بدون هیچ بحثی قبول داشته باشن؟!» این همه بحث ۱۰۰ تا یه غاز کردین٬ دریغ از یه نکته فنی و منطقی. تا هم کسی اومده با استناد به افراد بسیار بسیار معتبر تر از شماها حرفی زده ریختین سرش. لحن پست هاتون هم کاملا توهین کنندس. روز به روز دارین فروم رو مسخره تر میکنین با تعصبات کورکورانه. خیلی ها هستن که حرف هر کسی که مایشو داره میره میخره رو قبول ندارن٬ حرف کسایی رو قبول دارن که کارشون اینه که هر دیوایسی میاد رو بررسی کنن. قشر جالبین این ادیتور ها٬ نه؟! شما میخواین سیستم با ۴ تا تایتان و 4770K بگیری روش پکمن بازی کنین؟! اس۴ توی بنچمارک ها امتیاز بالایی گرفته٬ تو کدوم یکی از ریویو های معتبر اشاره مستقیمی شده به این موضوع؟! ۶۰ صدم ثانیه اختلاف توی لودینگ خیلی تاثیر داره براتون؟! ۰.۳ اف پی اس تجربه گیمینگ رو واستون از این رو به اون رو میکنه؟!
    هدف کلی بحث من این بود که اولا شما اصلا حق این رو نداری که تعیین کنی که اینجا کی حق نظر دادن داره و کی نداره. بدترین پستی که میشه تو این انجمن داد پست خود شماست چون ایجاد تشنج میکنه. ثانیا٬ من و خیلی های دیگه هیچ دلیلی نداریم که حرفای شما رو قبول کنیم. حرف هر کسی رو بخوایم قبول میکنیم و هر کسی رو نخوایم نه. اصلا هم شما حق نداری نظر بدی راجع به این موضوع. (حس جالبی داره٬ نه؟! ) اینکه یه نفر حرف ادیتورهای معتبر رو قبول نکنه و بیاد به حرف های شما استناد کنه خیلی خیلی غیر منطقی تره. تنها کسی هم که میتونه تصمیم بگیره که بنچمارک ها براش مهم هست یا نه خود شخصه. عقل سلیم اینطوری میگه که تا وقتی که جوابتون به ۲ تا سوال بالای من «بله» نیست٬ بهتره اینقدر سرتون رو با بنچمارک گرم نکنید. هرچند باز هم آزاد هستین هر تفکری میخواین داشته باشین٬ فقط انتظار نداشته باشین همه اون رو قبول کنن. تا وقتی که منبع معتبر/دلیل قانع کننده ندارین برای حرف هاتون انتظار نداشته باشین همه بیان با یک تعظیم قبولش کنن. شما فرمودین که تمام گوشی ها رو داشتین ولی از اس ۴ لذت خاصی بردین٬ درسته؟! خوب مبارکتون باشه! ولی انتظار نداشته باشین هر کسی بدون دلیلی این حرف رو قبول کنه!
    (بابت لحن پست عذر میخوام٬ خط های اول یه مقدار تحت تاثیر جو به هم ریخته و لحن پست های قبلی بود! :۱۱

9. 4 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یک سوالی اینجا کردیم اخرم هیچکی جواب مارو نداد smart stayقابلیت اختصاصی gs 4هستش یا اینکه با اپدیت به اندروید 4.2.2 به s3 هم اضافه میشه
    این قابلیت از اولشم رو اس3 بود دوست عزیز

11. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این قابلیت از اولشم رو اس3 بود دوست عزیز
    شرمنده اشتباه شد منظورم smart pause بود

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

«چرا توقع داری بقیه بدون هیچ دلیل و منطقی صرفا به خاطر اینکه شما میگی «خووووبه» حرفت رو بدون هیچ بحثی قبول داشته باشن؟!» این همه بحث ۱۰۰ تا یه غاز کردین٬ دریغ از یه نکته فنی و منطقی. تا هم کسی اومده با استناد به افراد بسیار بسیار معتبر تر از شماها حرفی زده ریختین سرش. لحن پست هاتون هم کاملا توهین کنندس. روز به روز دارین فروم رو مسخره تر میکنین با تعصبات کورکورانه. خیلی ها هستن که حرف هر کسی که مایشو داره میره میخره رو قبول ندارن٬ حرف کسایی رو قبول دارن که کارشون اینه که هر دیوایسی میاد رو بررسی کنن. قشر جالبین این ادیتور ها٬ نه؟! شما میخواین سیستم با ۴ تا تایتان و 4770K بگیری روش پکمن بازی کنین؟! اس۴ توی بنچمارک ها امتیاز بالایی گرفته٬ تو کدوم یکی از ریویو های معتبر اشاره مستقیمی شده به این موضوع؟! ۶۰ صدم ثانیه اختلاف توی لودینگ خیلی تاثیر داره براتون؟! ۰.۳ اف پی اس تجربه گیمینگ رو واستون از این رو به اون رو میکنه؟!
    هدف کلی بحث من این بود که اولا شما اصلا حق این رو نداری که تعیین کنی که اینجا کی حق نظر دادن داره و کی نداره. بدترین پستی که میشه تو این انجمن داد پست خود شماست چون ایجاد تشنج میکنه. ثانیا٬ من و خیلی های دیگه هیچ دلیلی نداریم که حرفای شما رو قبول کنیم. حرف هر کسی رو بخوایم قبول میکنیم و هر کسی رو نخوایم نه. اصلا هم شما حق نداری نظر بدی راجع به این موضوع. (حس جالبی داره٬ نه؟! ) اینکه یه نفر حرف ادیتورهای معتبر رو قبول نکنه و بیاد به حرف های شما استناد کنه خیلی خیلی غیر منطقی تره. تنها کسی هم که میتونه تصمیم بگیره که بنچمارک ها براش مهم هست یا نه خود شخصه. عقل سلیم اینطوری میگه که تا وقتی که جوابتون به ۲ تا سوال بالای من «بله» نیست٬ بهتره اینقدر سرتون رو با بنچمارک گرم نکنید. هرچند باز هم آزاد هستین هر تفکری میخواین داشته باشین٬ فقط انتظار نداشته باشین همه اون رو قبول کنن. تا وقتی که منبع معتبر/دلیل قانع کننده ندارین برای حرف هاتون انتظار نداشته باشین همه بیان با یک تعظیم قبولش کنن. شما فرمودین که تمام گوشی ها رو داشتین ولی از اس ۴ لذت خاصی بردین٬ درسته؟! خوب مبارکتون باشه! ولی انتظار نداشته باشین هر کسی بدون دلیلی این حرف رو قبول کنه!
    (بابت لحن پست عذر میخوام٬ خط های اول یه مقدار تحت تاثیر جو به هم ریخته و لحن پست های قبلی بود! :۱۱
    سلام.

شما یه بار دیگه پستهای منو بخون پست خودت رو هم بخون بعد هم خودت قضاوت کن.
    من کی گفتم باید حرف منو قبول کنید؟!!! من اصلا" نظر دادم که شما بخوای قبول کنی یا نکنی؟

14. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ravani_13با قرمز ابی کردن نوشته و مسخره کردن به جایی نمی رسی عمو
    هر وقت تونستی این موضوع رو درک کنی که ارتقا از صفحه hd به fhd و در آینده از fhd به 4k نیاز به جهش و افزایش قابل توجه سخت افزار هست اون موقع بیا تا بحث کنیم
    بگذریم.....

جالب شد
    خوب معلوم شد یک سری طرف اپل هستن و خوشبختانه دیگه نیاز به جواب دادن نیست بهشون چون طرفدارهای اپل کاملا تکلیفشون مشخصه!
    اپلی خودش مشتری سامسونگ بوده واسه انواع قطعاتش باید بره جلو سامسونگ لنگ بندازه نه سامسونگ
    اگه بنا به مسخره کردن باشه شما هم با اون نقشه اپل مرکز شهر رو هدف بگیر بعد از وسط بیابون سر در بیار بعد هم رییس شرکت بیاد با 1000 تا معذرت بلکه بتونه گندو جمش کنه دیگه اون توهینی که توی فروش به ایرانی ها اونم ایرانی های مقیم شد که گفتن نداره
    3 سال پیاپی سری گلکسی سامسونگ داره بهترین گوشی سال میشه و امسال میره که سال چهارم باشه
    اینهم چندتا خبر که نشون میده سامسونگ و اندروید در حال صعود و اپل و ios در حال سقوط هستند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    طرفدارهای اپل تاپیک مخصوص دارید برید همونجا حال کنید با هم
    Last edited by ehsan_; 05-06-2013 at 13:51.

16. این کاربر از ehsan_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

پسر خوب بهونه چیه؟ شما چشمت اس4 رو گرفته الان بگن 5 تومن هم می خری پس باهات نمیشه بحث کرد. در ضمن اس4 رو با اس3 باید مقایسه کرد که با قیمت 2150 ی که دادی 650 اختلاف داره دیگه اصلا نمیارزه 650 بدی بالای یه رزولوشن

منم با کسی که تعصب چشماشو کور کرده دیگه حرفی ندارم

خوش باشی
    اتفاقا برعکس هست ماجرا داداش گل
    شما اس 3 و نوت 2 داری یا داشتی و نمی خوای اس 4 بخری(کسی هم شمارو مجبور نکرده) و می خوای بگی همین ها که داری بهترین هستند وبه بقیه هم توصیه می کنی اس 4 نخرن !!

این یک اصل بدیهی که وقتی پرچمدار جدید میاد پرچمدارهای قبلی با افت قابل توجه قیمت مواجه می شن

اخه قیمت ماه اول اس 4 رو با اس3 بعد بیش از 1 سال مقایسه می کنی اس 3 در اواسط عمرش قیمت به 1900 هم رسید
    نوت 2 هم ماه اول 2400 قیمت داشت یعنی کسی نباید اون موقع می خریدش و یک سال صبر می کرد تا یک همچین روزی 1850 بخره ؟؟!!
    این هم سند
    کد:
    Last edited by ehsan_; 05-06-2013 at 13:51.

18. این کاربر از ehsan_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •