سلام به دوست عزیز
اگه منظورتون من هستم که والا من هیچوقت چنین تاپیکی نزدم و از نظر خودم اطلاعاتم در زمینه ی موبایل خیلی خوبه ولی خیلی هستن بهتر از ما
بهترین گوشی ها رو هم داشتم ، همین حالا هم توی کمترین خرج کردن یه 4X گرفتم که امیدوارم طبق نظریه ی ۳ تایی شما اگه از سری اس یا نوت نیست ، بشه اسمش رو گوشی گذاشت

میشه بهش گفت گوشی حالا یا نه ؟
در ضمن مگه برای اینکه ادم به نکته ای برسه لزوما باید اون گوشی رو داشته باشه ؟ مگه دارم در مورد خوش دست بودن میگم که در میای میگی دوستانی که گوشی رو ندارن .....
توی همین سایت هست از زمان N90 گرفته تا SAMSUNG INNOV8

و 4S ، همیشه اولین گوشی ها رو خریدم و لذت بردم { لذت بردن چیزی هست که سامسونگی ها درست و درمون درکش نمیکنن هیچوقت }
یه خاطره اکسپرس : یادمه وقتی N90 گرفتم ۱ هفته بود که اومده بود ، بعد ۲ تا از دوستان توی همین فروم گفتن N90 چیه بابا اشغاله حتما بفروش نوکیا بگیر . فقط نوکیا 

شما که داری و نمیبینی رو من چی بگم ؟
به پیغمبر رفتیم شو روم سامسونک با ۲ تا از عمو هام یکی ۵۵ یکی ۵۸ ساله
بعد که رفتیم سراغ الجی و اچ تی سی ، میدونین تا 4x دستشون گرفتن اولین جمله چی بود ؟؟؟؟ اون S3 چرا رنگاش یه جوری بود مثل اینا طبیعی نبود انگار ، مگه نه مرتضی

مرتضی اون یکی عموم
یا همون جا یه چیز جالب تر : اون یکی عموم گفت میبینی از یه گوشی چندتا گذاشتن که کسی معطل نشه ، تو همین حین حس کرد یکیشون انگار بزرگتره . من گفتم عزیز اینا ۳ دیوایس متفاوت هستن :
S3 سفید
NOTE 3 سفید
G GRAND سفید

من که نمیگم بنچمارک بی اعتباره ، من میگم دیگه ارزش سابق رو نداره ، چون اون موقع ها بنچ بالاتر قدرت بالاتر رو نشون میداد یعنی کاربرد بیشتر ، ولی الان دیگه قدرت بیشتر هیچ استفاده ای نداره فعلا
البته شاید من به قول دوستمون از پشت کوه اومدم و خودم خبر ندارم