دوست عزیز چطور میشه این بازی رو ریموو کرد... متاسفانه نه در programs and features وجود داره نه در خود پوشه Uninstall هست نه در All Programs....
حتی نرم افزار Uninstaller هم نصب کردم اونهم نمیتونه پاکش کنه!
دوست عزیز چطور میشه این بازی رو ریموو کرد... متاسفانه نه در programs and features وجود داره نه در خود پوشه Uninstall هست نه در All Programs....
حتی نرم افزار Uninstaller هم نصب کردم اونهم نمیتونه پاکش کنه!
من با ویندوز 7 64 بیتی هر کاری که میکردم، بازی پس از نمایش لوگوی اول بازی، خارج میشد و یک سری error میداد. استیم را هم نصب و آپدیت کردم، درست نشد. ولی بالاخره با نصب آپدیت 1 و 2 و ریختن کرک Proper تونستم بازی را اجرا کنم. البته هنوز وقتی از بازی خارج میشم یک سری ارور روی صفحه هست. ولی به هر حال اجرا میشه.
با سلام
لطفا لینک فایلهایی که ریختید و درست شده رو اینجا هم بذارید ازش استفاده کنیم...
از سایت دانلودها گرفتم. حقیقتش ناشی هستم. نمیدونم چطوری لینک بگذارم که خراب نشه. هر طوری لینک را کپی میکنم خودبخود آدرس سایت دانلودها پاک میشه.
Last edited by monaj; 12-01-2013 at 12:19.
چرا بعد از نشون دادن دموی اول بازی میپره بیرون؟
باید چیکا کرد؟
چند صفحه قبل لینکش هست ولی واسه من کار نکرد
سلام
منم عین دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم.
با این کرک که از سایت دانلود هاست، مشکلم حل شد.
دانلود کرک سالم جهت اجرای ۱۰۰% بازی
هر کار کردم نتونستم لینک دانلود ها را بگذارم. خودتان برید تو سایت و سرچ کنید و از این کرک استفاده کنید.
البته بهتره که قبلاً کرک های کامل ارائه شده را جایگزین کنید، سپس از این کرک استفاده کنید.
Last edited by babriman; 12-01-2013 at 14:31.
با سلام
من بازی رو از سیستم دوستم کپی گرفتم و این مشکل رو دارم
ساعت و تقویم رو درست کردم نشود ولی
چیکار کنم؟
سلام خدمت شما :
1 ) شما وارد محل نصب بازی شوید : به پوشه ی players رفته و فایل hardware.chp رو پاک کنید ......
2) تاریخ سیستم رو به 12.11.2012 تغییر بده .
موفق باشی![]()
هر کس مشکل داره به این سایت بره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)