بله , پروژه فدورا بر اساس ردهت شکل گرفته.
هر دوتاشون خوبن . نمیشه گفت کدوم بهتره. ubuntu , suse , fedora , debian و چند تا توزیع دیگه از بین حدود ۵۰۰ تا توزیع , حرف اول رو در دنیا میزنن.از سوسه بهتره؟
بله , پروژه فدورا بر اساس ردهت شکل گرفته.
هر دوتاشون خوبن . نمیشه گفت کدوم بهتره. ubuntu , suse , fedora , debian و چند تا توزیع دیگه از بین حدود ۵۰۰ تا توزیع , حرف اول رو در دنیا میزنن.از سوسه بهتره؟
سلام اساتيد لطفا كمك كنيد
var partition/ من پر شده با چه نرم افزاري يا راه حلي resize كنم ؟
لينوكسم ردهت 10
سلام
از parted باید استفاده کنید ولی قبلش از اطلاعات مهم backup بگیرید
برای اطلاعات بیشتر دستور زیر بزن
man parted
سلام
من میخوام روی Fedora 7 فایل های mp3 رو active کنم
باید این رو بنویسم؟
yum install gstreamer-plugins-ugly
و اگر بله نمیشه gstreamer-plugins-ugly رو از جایی جدا download کرد؟
ممنون و یا علی ...
به نظر من از این روش استفاده کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من امروز فدورا 7 نصطب کردم از روی dvd ولی وقتی شات دان میکنم به این خط که می رسه متوقف میشه و خاموش نمیشه
synchroni zing scsi cach for disk sda: system halted.
لطفا کمک کنید
سلام
نوع و مدل هارد دیسک رو بگید؟
چه مقدار فضا برای فدورا در نظر گرفتید آيا پارتیشن swap دارید؟
سلام
نوع هاردم maxtor 6y080l0 ata device
و با پاتریشین مجیک نگاه کردم پاتریشنی به نام نداشت ولی 2 تا پاتریشن به نامهای 1:linux ext3 101.9 فضا داشت و تمام ان پر بود
و 2 : type 8e 20,049.8 فضا داشت و کامل پر بود
نمی دونم مجیک اشتباه نشون داده یا پر شده؟ چون یک dvd که 4.5 گیگ فضا دارد ? در ضمن من تمام پکیج ها را نصب کردم 98% سرور برنامه نویسی و...
شما مقدار فضای که برای نصب فدورا در نظر گرفتهاید مشخص نکردید ؟بخاطر اینکه شما یک نصب کامل(Full) داشتید حداقل فضای برای فدورا باید 12gig باشه بغیر از swap و یک پارتیشن جداگانه برای home/
پیشنهاد من به شما
۱۵ گیگ برای / یا root
۱ گیگ برای swap/
۴ گیگ برای home/
در ضمن برای پارتیشن بندی از پارتیشن مجیک استفاده نکنید چون از لایبریهای استاندارد لینوکس استفاده نمیکنه حتما به مشکل برمیخورید از همان نصاب فدورا برای پارتیشن بندی استفاده کنید
سلام
من امروز فدورا 7 رو روی سیستمم نصب کردم.
فدورا 7 رو در درایو D کامپیوترم نصب کردم.یه ویندوز XP هم توی C دارم.
وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم یه صفحه میاد که 3 ثانیه وقت میده و بعدش میپره تو لینوکس.اگه توی اون 3 ثانیه گزینه ی other رو انتخاب کنم میرو تو ویندوز.اگر ممکنه من رو رهنمایی کنید که چطور کاری کنم که بعد از 3 ثانیه بجای لینوکس بره تو ویندوز.یا اگه نمیشه چطور تایمر رو بیشتر کنم.من اول رفتم توي بوت ويندوز.درايو D رو پاک کردم.بعد DVD فدورا رو گذاشتم و نصبش کردم .
اگر ممکنه بگید چه کار باید بکنم.من تازه کارم و اولین باره که دارم لینوکس نصب میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)