اگه این کار جواب نداد ویندوز باید عوض بشه.
اگه این کار جواب نداد ویندوز باید عوض بشه.
ممنون .
1- شما دوستانی که بدون ssd شو دارید ، چه قد طول میکشه تا ویندوز کامل بالا بیاد ؟
2- ویندوز معتبر از کجا بیارم ؟
3- این مشکل ممکنه ربطی به update کردن ویندوز داشته باشه ؟
امروز وقت شد دوباره از رو cd ويندوز بوتش كردم بعد ويندوز رو setup كردم ، درست شد ،بعد شروع كردم به نصب برنامه هاي cd خودش وسطاش يهو يه صحفه ابي باز شد ،خط اخرش نوشته بود dump physical memory ... تا همين جا شو تونستم بخونم بعد restart شد وقتي دوباره windows اومد بالا يه 2 دقيقه بعد دوباره restart شد و شد همون اش و همون كاسه
1-از زمان زدن دکمه ی پاور تا زمان زدن پسورد 50 ثانیه.تا نشون دادن back ground حدودا 1 دقیقه و 5 ثانیه.تا زمان باز کردن my computer شد 1 دقیقه و 30 ثانیه....
2-برو بخرمحصولات پرنیان خوبن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میری مغازه میگی ویندوز 7 میخوام ماله شرکت پرنیان.
محصولات دریا سافت هم خوبه ولی من استفاده نکردم ویندوزشو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-من یه ویندوز قدیمی داشتم هروقت آپدیت میکردم بعد از مدتی blue screen error میداد...این یه ایراده.در نتیجه شدیدا پیشنهاد میدم ویندوزت رو عوض کن.
اولین بار هم با همین cd ویندوز نصب کردی؟؟؟
Last edited by M A M M U T; 05-10-2012 at 07:45.
دوستان
ویندوز بهتر از پرنیان هم داریم؟
پرند ویندوز نداره؟کینگش که خیلی خوب بود.
خیلی فرق نداره....برا مثال گفتم که از شرکت های معتبر بخرید.
من با ویندوز 8 تا زمانی که کاملا ویندوز بالا بیاد یک دقیقه و 10-20 ثانیه طول می کشه!
ویندوزم به نظر من دانلود کن اگه می تونی.من هم xp و هم 7 مو دانلود کردم.یه سرچ ساده به فارسی تو گوگل بزن میاد واسه ات.فقط دقت کن که به جز افزودن آپدیت ها و سرویس پک ها به هیچ وجه دستکاری شده نباشن.
هم xp هم 7 رو اینایی که من دانلود کردمو تاحالا شاید واسه 20 نفر نصب کردم همه شون واقعا راضی بودن.
دوستان من امروز ویندوز 8 رو گرفتم...خواستم بپرسم شما تا حالا مشکلی با این ویندوز نداشتین؟
درایور ها؟
نرم افزار ها؟
بازی ها؟
سرعت ویندوز؟
رابط کاربری؟
شناسایی پرینتر؟
task manager مشکلی داره ؟آیا؟(تو forumswindows8 گفته بودن)
اگه ارزش داره نصب کنم.
ممنون![]()
فک کنم بار چهارمه دارم به این سوال جواب می دم
درایورهات همه اش نصب نمی شه.بر اساس مدل چیپت یا با نرم افزار driver genius باید دانلود کنی.درایور تاچ پد رو هم از هیچ راهی نمی تونی نصب کنی
نرم افزارهای کمکی لنوو هیچ کدوم نصب نمی شن یا کار نمی کنن یا ویندوزو کلا خراب می کنن.
100% بازی هایی که رو 7 اجرا بشن رو 8 هم اجرا میشن
99% نرم افزارهایی که رو 7 اجرا بشن رو 8 هم اجرا میشن(من فقط و فقط xp mode نتونستم روش نصب کنم هرچی دیگه زدم راحت نصب شد)
سرعتش از 7 بهتره و تخصیص منابعش کمتر
اینترفیس مترو هم اصلا اذیت نمی کنه.یک ثانیه است بعد که بری تو دسکتاپ همه چی عین قبله
پرینتر هم من که مشکلی نداشتم
task manager ش چه مشکلی داره؟!!!! اتفاقا خیلی عالیه!
ببخشید دوباره زحمت شد
اگه درایور ها همشون نصب نشه پس به کل باید بیخیال بقیه ویژگی هاش شد!هرچند ظاهر زیبایی داره!درسته؟
فکر میکنم برای من که تا الان با xp کار میکردم درست نیس یه دفعه برم سراغ 8...شاید بهتر باشه اول مدت کوتاهی هم که شده با 7 کار کنم و بعد به 8 مهاجرت کنم.
اینطور هم که شما توضیح دادی هنوز مشکلاتی داره چون درایور که اساسی ترین نرم افزار بعد از ویندوز هست رو با مشکل اجرا میکنه...پس هنوز هم باید صبر کنیم.
البته من امروز از یکی از دوستان پرسیدم همه قطعات به غیر از کارت ریدر رو خودش بدون نیاز به درایور شناسایی کرده بود و به خوبی کار میکردن,لپ تاپ سونی بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)