تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 120 اولاول ... 54551525354555657585965105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

چند تا احتمال هست...یکی ممکنه مشکل از ویندوزتون هست یکی دیگه برنامه های زیادی روی start up ویندوزتون نصب کردین.
    این کارا بکنین اول:
    1-برید تو برنامه ی run
    2-تایپ کنید msconfig
    3-در صفحه ی باز شده به تب start up برید
    4-برنامه هایی که میشناسید و به دردتون نمیخوره رو غیر فعال کنید تا در زمان بالا اومد ویندوز خود به خود شروع به کار نکنن.(اگه برنامه ای رو نشناختین اصلا بهش دست نزنید)
    .
    اگه این کار جواب نداد ویندوز باید عوض بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون .
    1- شما دوستانی که بدون ssd شو دارید ، چه قد طول میکشه تا ویندوز کامل بالا بیاد ؟
    2- ویندوز معتبر از کجا بیارم ؟
    3- این مشکل ممکنه ربطی به update کردن ویندوز داشته باشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

امروز وقت شد دوباره از رو cd ويندوز بوتش كردم بعد ويندوز رو setup كردم ، درست شد ،بعد شروع كردم به نصب برنامه هاي cd خودش وسطاش يهو يه صحفه ابي باز شد ،خط اخرش نوشته بود dump physical memory ... تا همين جا شو تونستم بخونم بعد restart شد وقتي دوباره windows اومد بالا يه 2 دقيقه بعد دوباره restart شد و شد همون اش و همون كاسه

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ممنون .
    1- شما دوستانی که بدون ssd شو دارید ، چه قد طول میکشه تا ویندوز کامل بالا بیاد ؟
    1-از زمان زدن دکمه ی پاور تا زمان زدن پسورد 50 ثانیه.تا نشون دادن back ground حدودا 1 دقیقه و 5 ثانیه.تا زمان باز کردن my computer شد 1 دقیقه و 30 ثانیه....
    2-برو بخر محصولات پرنیان خوبن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میری مغازه میگی ویندوز 7 میخوام ماله شرکت پرنیان.
    محصولات دریا سافت هم خوبه ولی من استفاده نکردم ویندوزشو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3-من یه ویندوز قدیمی داشتم هروقت آپدیت میکردم بعد از مدتی blue screen error میداد...این یه ایراده.در نتیجه شدیدا پیشنهاد میدم ویندوزت رو عوض کن.

امروز وقت شد دوباره از رو cd ويندوز بوتش كردم بعد ويندوز رو setup كردم ، درست شد ،بعد شروع كردم به نصب برنامه هاي cd خودش وسطاش يهو يه صحفه ابي باز شد ،خط اخرش نوشته بود dump physical memory ... تا همين جا شو تونستم بخونم بعد restart شد وقتي دوباره windows اومد بالا يه 2 دقيقه بعد دوباره restart شد و شد همون اش و همون كاسه
    اولین بار هم با همین cd ویندوز نصب کردی؟؟؟
    Last edited by M A M M U T; 05-10-2012 at 07:45.

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

دوستان
    ویندوز بهتر از پرنیان هم داریم؟
    پرند ویندوز نداره؟کینگش که خیلی خوب بود.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان
    ویندوز بهتر از پرنیان هم داریم؟
    پرند ویندوز نداره؟کینگش که خیلی خوب بود.
    خیلی فرق نداره....برا مثال گفتم که از شرکت های معتبر بخرید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون .
    من با ویندوز 8 تا زمانی که کاملا ویندوز بالا بیاد یک دقیقه و 10-20 ثانیه طول می کشه!
    ویندوزم به نظر من دانلود کن اگه می تونی.من هم xp و هم 7 مو دانلود کردم.یه سرچ ساده به فارسی تو گوگل بزن میاد واسه ات.فقط دقت کن که به جز افزودن آپدیت ها و سرویس پک ها به هیچ وجه دستکاری شده نباشن.
    هم xp هم 7 رو اینایی که من دانلود کردمو تاحالا شاید واسه 20 نفر نصب کردم همه شون واقعا راضی بودن.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

من با ویندوز 8 تا زمانی که کاملا ویندوز بالا بیاد یک دقیقه و 10-20 ثانیه طول می کشه!
    ویندوزم به نظر من دانلود کن اگه می تونی.من هم xp و هم 7 مو دانلود کردم.یه سرچ ساده به فارسی تو گوگل بزن میاد واسه ات.فقط دقت کن که به جز افزودن آپدیت ها و سرویس پک ها به هیچ وجه دستکاری شده نباشن.
    هم xp هم 7 رو اینایی که من دانلود کردمو تاحالا شاید واسه 20 نفر نصب کردم همه شون واقعا راضی بودن.
    دوستان من امروز ویندوز 8 رو گرفتم...خواستم بپرسم شما تا حالا مشکلی با این ویندوز نداشتین؟
    درایور ها؟
    نرم افزار ها؟
    بازی ها؟
    سرعت ویندوز؟
    رابط کاربری؟
    شناسایی پرینتر؟
    task manager مشکلی داره ؟آیا؟(تو forumswindows8 گفته بودن)
    اگه ارزش داره نصب کنم.

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من امروز ویندوز 8 رو گرفتم...خواستم بپرسم شما تا حالا مشکلی با این ویندوز نداشتین؟
    درایور ها؟
    نرم افزار ها؟
    بازی ها؟
    سرعت ویندوز؟
    رابط کاربری؟
    شناسایی پرینتر؟
    task manager مشکلی داره ؟آیا؟(تو forumswindows8 گفته بودن)
    اگه ارزش داره نصب کنم.

ممنون
    فک کنم بار چهارمه دارم به این سوال جواب می دم
    درایورهات همه اش نصب نمی شه.بر اساس مدل چیپت یا با نرم افزار driver genius باید دانلود کنی.درایور تاچ پد رو هم از هیچ راهی نمی تونی نصب کنی
    نرم افزارهای کمکی لنوو هیچ کدوم نصب نمی شن یا کار نمی کنن یا ویندوزو کلا خراب می کنن.
    100% بازی هایی که رو 7 اجرا بشن رو 8 هم اجرا میشن
    99% نرم افزارهایی که رو 7 اجرا بشن رو 8 هم اجرا میشن(من فقط و فقط xp mode نتونستم روش نصب کنم هرچی دیگه زدم راحت نصب شد)
    سرعتش از 7 بهتره و تخصیص منابعش کمتر
    اینترفیس مترو هم اصلا اذیت نمی کنه.یک ثانیه است بعد که بری تو دسکتاپ همه چی عین قبله
    پرینتر هم من که مشکلی نداشتم
    task manager ش چه مشکلی داره؟!!!! اتفاقا خیلی عالیه!

10. 2 کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

فک کنم بار چهارمه دارم به این سوال جواب می دم
    درایورهات همه اش نصب نمی شه.بر اساس مدل چیپت یا با نرم افزار driver genius باید دانلود کنی.درایور تاچ پد رو هم از هیچ راهی نمی تونی نصب کنی
    نرم افزارهای کمکی لنوو هیچ کدوم نصب نمی شن یا کار نمی کنن یا ویندوزو کلا خراب می کنن.
    100% بازی هایی که رو 7 اجرا بشن رو 8 هم اجرا میشن
    99% نرم افزارهایی که رو 7 اجرا بشن رو 8 هم اجرا میشن(من فقط و فقط xp mode نتونستم روش نصب کنم هرچی دیگه زدم راحت نصب شد)
    سرعتش از 7 بهتره و تخصیص منابعش کمتر
    اینترفیس مترو هم اصلا اذیت نمی کنه.یک ثانیه است بعد که بری تو دسکتاپ همه چی عین قبله
    پرینتر هم من که مشکلی نداشتم
    task manager ش چه مشکلی داره؟!!!! اتفاقا خیلی عالیه!
    ببخشید دوباره زحمت شد
    اگه درایور ها همشون نصب نشه پس به کل باید بیخیال بقیه ویژگی هاش شد!هرچند ظاهر زیبایی داره!درسته؟
    فکر میکنم برای من که تا الان با xp کار میکردم درست نیس یه دفعه برم سراغ 8...شاید بهتر باشه اول مدت کوتاهی هم که شده با 7 کار کنم و بعد به 8 مهاجرت کنم.
    اینطور هم که شما توضیح دادی هنوز مشکلاتی داره چون درایور که اساسی ترین نرم افزار بعد از ویندوز هست رو با مشکل اجرا میکنه...پس هنوز هم باید صبر کنیم.
    البته من امروز از یکی از دوستان پرسیدم همه قطعات به غیر از کارت ریدر رو خودش بدون نیاز به درایور شناسایی کرده بود و به خوبی کار میکردن,لپ تاپ سونی بود.

12. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •