تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 58 اولاول ... 5455152535455565758 آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 574

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود | جلد 2

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

با حرف پله تا حدودی موافقم . بایرن برای بهترین تیم اروپا شدن نیاز به کسب افتخارات بیشتری داره .
    کاری که سابقا رئال ، خود بایرن و میلان تنها از پسش بر امده اند .

اما فکر می کنم این خبر سایت گل بیشتر از اینکه نشان دهند نظر پله باشه نشان دهند عمق ناراحتی از درون کسان دیگری هست !

به هر حال غول های رسانه و مطبوعات ! شاید در خواب رویایی خود هم نمی دیدند که تیم ذوست داشتنیشون با ان همه ادعا و تکبر و غرور با 7 گل جوری مقابل بایرن تحقیر بشه که تمام تاریخ افتخارات کوتاه مدتشون رو از یاد ببرند !!

شخصا خود من هم هنوز باور نمی کنم که با 7 گل رویایی ، رویا های پوشالی خیلی ها رو نابود کردیم !

2. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رونالد دی بوئر: بایرن هنوز قوی ترین تیم اروپا نیست

بایرنی ها این فصل علاوه بر قهرمانی در بوندس لیگا و لیگا پوکال، در چمپیونز لیگ هم به قهرمانی رسیدند و در راه رسیدن به این مهم، تیم هایی مانند یووه، بارسا و دورتموند را پشت سر گذاشتند

سایت گل- رونالد دی بوئر، هافبک سابق تیم ملی هلند، معتقد است صحبت از پشت سر گذاشتن بارسا توسط بایرن، به دلیل نتایج خوب باواریایی ها در این فصل، کمی زود است.

بایرنی ها این فصل علاوه بر قهرمانی در بوندس لیگا و لیگا پوکال، در چمپیونز لیگ هم به قهرمانی رسیدند و در راه رسیدن به این مهم، تیم هایی مانند یوونتوس، بارسا و دورتموند را پشت سر گذاشتند.

با این وجود، دی بوئر معتقد است که نمی تواند در حال حاضر در مورد تغییر قدرت در فوتبال اروپا صحبت کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بایرن از کیفیتی برخوردار است که می تواند در روز خوبش، هر تیمی را شکست بدهد. بایرنی ها فوتبالی استثنایی را به نمایش گذاشتند؛ در استانداردی بسیار بالا و در سراسر فصل.

آنها در این فصل حتی از بارسا هم بهتری بودند، بسیار سازمان یافته. این تیم من را به یاد آژاکس سال 1995 انداخت . آنها بازیکنان بسیار باکلاسی دارند که هر یک از آنها کیفیت متفاوتش را به سود تیم به کار می گیرد.

اما فکر می کنم که هنوز زود است در مورد انتقال قدرت صحبت کنیم. واضح است که بارسا می توند بایرن را شکست بدهد اما آنها هم باید در فرم خوب شان باشند."

دی بوئر همچنین در مورد پیوستن پپ گواردیولا به بایرن صحبت کرد و تاکید کرد که این مربی اسپانیایی بهترین گزینه برای باواریایی هاست.

" دفاع از یک سه گانه نمی تواند هدف واقع گرایانه ای باشد. چند بار این اتفاق رخ داده است؟ اگر بهترین تیم دنیا هم باشید، برای رسیدن به چنین چیزی نیاز به شانس دارید.

اما از یک مسئله مطمئن هستم. بایرن در چند سال آینده تیم خیلی خوبی خواهد داشت."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bayern not the new rulers of Europe, says De Boer

4. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

رونالد دی بوئر: بایرن هنوز قوی ترین تیم اروپا نیست
    با صحبت های حجت موافقم، بایرن باید هنوز تداوم بیشتری از خودش نشون بده تا یکی از اون عصرهای طلایی و تاریخی رو خلق کنه، در عین حال توی همین بازه مثلا 3-4 ساله حداقل از نظر نتایح
    در CL با سه حضور در فینال و یک قهرمانی بهترین تیم اروپا بوده و این صحبت ها از طرف رونالد دی بوئر که زمانی با فرانک دی بوئر هر دو توی بارسا توپ میزدند جای تامل داره
    Last edited by City 17; 21-06-2013 at 13:08.

6. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بایرن در 14 سال گذشته 5 بار فینالیست اروپا شده و با یک قهرمانی دیگه می شه پر افتخار ترین تیم قرن

جدا از اینکه یه عده در هر حال با حسادت و بی انصافی نظر می دن، یکی از دلایلی که باعث شده به قدرت اول بودن بایرن شک کنن تغییر مربیه

اگه پپ بیاد سیستم بازی بایرن رو به کل تغییر بده دیگه هیچ تضمینی نیست که بتونه نتایج درخشان این فصل رو تکرار کنه

از طرفی اگه بیاد همین سیستم هاینکس رو عینا ادامه بده خب این سئوال پیش میاد که هاینکس هم با همین سیستم داشت نتیجه می گرفت و نیازی به تغییر مربی نبود

البته اگه مثلا گوتزه بیاد پشت مهاجم، مولر مهاجم نوک باشه و بقیه به روال قبل بازی کنن قاعداتا تیم باید قوی تر هم بشه

هرچند دوران بارسای شکست ناپذیر تموم شده. تیتو کار پپ رو نمی کنه، ژاوی پویول ویا پیر شدن، بقیه هم به شدت اغناع و بی انگیزه شدن

به نظرم آوردن نیمار با اون همه خودخواهیش، زنگ خطر خروج مسی رو به صدا در آورده، دقیقا مثل کاری که با رونالدینیو کردن

8. 7 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اگه پپ بیاد سیستم بازی بایرن رو به کل تغییر بده دیگه هیچ تضمینی نیست که بتونه نتایج درخشان این فصل رو تکرار کنه

از طرفی اگه بیاد همین سیستم هاینکس رو عینا ادامه بده خب این سئوال پیش میاد که هاینکس هم با همین سیستم داشت نتیجه می گرفت و نیازی به تغییر مربی نبود

البته اگه مثلا گوتزه بیاد پشت مهاجم، مولر مهاجم نوک باشه و بقیه به روال قبل بازی کنن قاعداتا تیم باید قوی تر هم بشه

هرچند دوران بارسای شکست ناپذیر تموم شده. تیتو کار پپ رو نمی کنه، ژاوی پویول ویا پیر شدن، بقیه هم به شدت اغناع و بی انگیزه شدن

به نظرم آوردن نیمار با اون همه خودخواهیش، زنگ خطر خروج مسی رو به صدا در آورده، دقیقا مثل کاری که با رونالدینیو کردن
    اون تاثیر تغییر مربی روی نظرهای به این شکل (مثل دی بوئر) قطعا تاثیرگذار هست. بارسا مسلما دچار افت شده و تصمیم داره با جذب نیروی جدید در قالب نیمار و احتمالا مدافعین جدید نقاط ضعفش رو پوشش بده، البته بین زمان حضور مسی در کنار رونالدینیو و زمان جال تفاوت زیادی هست، رونالدینیو به دلائل مختلف بعد از چند فصل فوق العاده افت شدیدی پیدا کرد (مثل خیلی از برزیلی های دیگه) و جداییش از بارسا طبیعی بود، اما مسی در حال حاضر هنوز کوچکترین ضعفی بروز نداده و مطمئنا در عین حضور نیمار، تا آینده نزدیک در بارسا باقی می مونه.
    اما بحث اصلی خودمون: باید قبول کنیم که حتی اگه هاینکس در تیم باقی می موند و کارش رو ادامه می داد به احتمال قریب به یقین فصلی مثل این فصل تکرار نمیشد؛ مورد دیگه ای که باید در نظر بگیریم زمان پیوستن گواردیولا به تیم هست، در اون مقطع با وجود نتایج بسیار خوبی که کسب شده بود، کسی فکرش رو نمی کرد که هاینکس بتونه تیم رو تا انتهای فصل و به خصوص در CL تا این حد با انگیزه و با ثبات نگه داره و همچین نتایجی رو کسب کنه و در همچین شرایطی بود که رومنیگه، هوینس و شرکاء! با نیم نگاهی به سن و سال یوپ عزیز و در طرف مقابل بازه زمانی محدودی که میشد برای جذب گواردیولا اقدام کرد، این تصمیم رو گرفتند و برای همین زدن بعضی از وصله ها به گواردیولا واقعا کار درستی نیست، مثلا اینکه "زرنگی کرد و تیم قهرمان رو انتخاب کرد" (که این روزها می شنویم) اصلا منصفانه نیست چون هممون خوب می دونیم که توی اون مقطعی که بایرن رو انتخاب کرد(و البته تصمیم درستی گرفت) هنوز صحبتی از سه گانه نبود و به این تصمیم باید احترام گذاشت نه اینکه ازش به عنوان تخریب استفاده کنیم، خبرهای مرتبط دیگه ای هم که ازش به گوش رسیده مثل تمرین روزانه 4 ساعت زبان آلمانی! و موارد این چنینی که انگیزه و جدیت بالایی که برای فصل های آینده داره رو نشون میده و تا اونجایی که من توی بازخورد طرفداران آلمانی بایرن دیدم در عین حال که همه از رفتن یوپ عزیز ناراحت شدند، اکثر بازخوردها نسبت به حضور پپ در بایرن مثبت بوده(بر خلاف بازخورد طرفداران داخلی بایرن که پپ هنوز نیومده داره شکل کینه به خودش می گیره!) بهتره صبور باشیم، عملکردش رو ببینیم.
    ایراد اصلی که تا اینجای کار به پپ گرفته میشه جذب گوتزه (و احتمالا لوا) هست، که در مورد گوتزه اگه بخوایم به دید یه هوادار بایرن (و نه دورتموند) نگاه کنیم، اینکه برترین استعداد آلمان جذب بایرن بشه کاملا طبیعی هست، نمونه های بی شماری میشه ازش مثال زد،حالا اینکه حضور پپ باعث شده که ماریو دیگه به هیچ گزینه ی دیگه ای فکر نکنه از دید یک هوادار بایرن اتفاقا خبر خیلی خوبی هست، هر شخصی که از این انتقال استقبال نکنه احتمالا در کنار بایرن، علاقه وافری به دورتموند داره ... در مورد لوا اما قضیه قدری مشکوکه، به نظر میاد علاقه از سمت لوا بیشتر از علاقه به سمت لواست ، امیدوارم که انتقال لوا صورت نگیره و رقابت بین دو باشگاه شکل اختلاف به خودش نگیره.

10. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ایراد اصلی که تا اینجای کار به پپ گرفته میشه جذب گوتزه (و احتمالا لوا) هست،
    نه بابا گوتزه که خوب شد اومد
    می رفت مثلا همین بارسلون بعد ما 4 تا می خوردیم اونوقت جواب مردم رو مدیرا چی می خواستن بدن؟ : دی
    اما لوا اصلا ..
    آره معراج این لوا خودش رو می خواد مثه زالو بچسبونه به ما : دی

دلیل اصلی عدم استقبال زیاد از پپ حداقل از طرف خودم، رفتن هاینکس هست که خب پپ بیاد یه جامی، یه بازی مهمی چیزی ببره شرایط عوض میشه..
    خلاصه یکم طول میکشه تا آدم یه فرد جدید رو قبول کنه اونم کسیکه به جای محبوب ترین فرد این روزهای باشگاه اومده

در محافل خصوصی هم بهت گفتم فک کنم که بهتر از پپ اونم بعد رفتن هاینکس نمی تونست برامون باشه ولی یه جورایی یه احساسی هست که مثلا من خودم دوس دارم مربی بایرن آلمانی باشه ولی باز یه اسپانیایی خیلی بهتر از هلندی هست : دی

12. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش زنده

اولین کنفرانس بایرن گواردیولا

Guardiola's Bayern unveiling - LIVE

Around 200 reporters will be at the Bayern press room for this

14. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چه کاربرا و خبرنگارا از آلمانی روون و خوب پپ کف کردن

محتوای مخفی: ادامه 
    wow Pep's German is pretty decent

Its better than some who have lived their for years

His German is better in 6 months than Ribery's after 6 years

he speaks better german than some bayern players that have lived many years in germany

wow and he can speak it fast too

im very impressed

...

ویرایش: بیش از 240 روزنامه نگار حاضر بودن و بزرگ ترین کنفرانس خبری تاریخ بایرن بود

پپ هم در پایان یک آئودی هدیه گرفت

16. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

خب کنفرانس مطبوعاتی گواردیولا به پایان رسید، این کنفرانس مطبوعاتی با حضور بیش از 240 خبرنگار بزرگترین کنفرانس مطبوعاتی تاریخ باشگاه بود، جلسه با حضور رومنیگه، هوینس و سامر برگزار شد، از نکات جالب جلسه این بود که پرسش و پاسخ ها و صحبت های گواردیولا تماما به زبان آلمانی بود، از جمله رومنیگه و ینس لمن ازخوب صحبت کردن پپ به زبان آلمانی تعریف کردند، قسمت های مهم تر کنفرانس:

گواردیولا در مورد پیوستن به بایرن: "من به خاطر بازیکنان و تاریخ بایرن به این باشگاه اومدم."
    "من مربی تیمی خواهم بود که فصل فوق العاده ای رو سپری کرده، اونها 4 جام رو بردند، یک سه گانه و یک سوپرکاپ در مقابل دورتموند."
    در مورد برنامه هاش و احتمال تغییرات اساسی یا شبیه شدن به باشگاه بارسلونا: "بازیکنان بایرن ویژگی های متفاوتی با بازیکنان بارسلونا دارند، من نیاز به تغییر(جهت هم خوانی با سیستم باشگاه) دارم، نه سیستم (حاکم بر باشگاه)"
    در مورد نقل و انتقالات: "باید ببینم، اول باید با سامر صحبت کنم، من مطمئنم که بایرن بازیکنان جوان با استعدادی دارد، من در زمانی که در نیویورک بودم اطلاعات محدودی راجع به این بازیکنان کسب کردم، باید (از نزدیک) ببینم و بعد از آن تصمیم خواهم گرفتم. صرفا به این خاطر که من اینجا هستم، بازیکنان بارسا به بایرن نخواهند آمد "
    در مورد ماریو گومز: "(در یک نگاه)همه بازیکنان ارزش یکسانی دارند، او هم (مثل بقیه) فرصت دارد"
    رومنیگه در مورد گومز: "ماریو در روز چهارشنبه به تمرین خواهد آمد. تا الان صحبتی از باشگاه دیگری برای او مطرح نیست"
    (احتمال باقی موندن گومز و نیومدن لوا قوت گرفت)
    در اواخر جلسه پپ عنوان کرد که معلمی که برای یادگیری زبان آلمانی انتخاب کرده بود، طرفدار دورتموند بوده که بلافاصله با واکنش حضار در جلسه مواجه شد : دی
    ضمنا پپ به این مورد هم اشاره کرد که قراره مثل یک توریست از بخش های مختلفی در آلمان دیدن کنه از جمله مرکز بزرگ ملی فیلم در برلین.
    خلاصه ی کنفرانس: پپ آلمانی میشه نه عکس اون

18. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

14 گواردیولا در اولین مصاحبه رسمی اش به عنوان سرمربی بایرن چه گفت؟

مراسم معارف پپ گواردیولا سرمربی جدید بایرن مونیخ عصر روز گذشته در دفتر این باشگاه واقع در 'زابنراشتراسه' برگزار شد.
    به گزارش قدس آنلاین مرد اسپانیایی که به نظر در این ماه ها حسابی به زبان آلمانی مسلط شده پس از خوش بش با خبرنگاران به سوالات حاضران پاسخ داد که مشروح آنرا می خوانید:

* از تیم جدیدتان در زمین چه خواسته هایی دارید؟
    من دوست دارم بازیکنانم هجومی کار کنند.از این سبک لذت می برم. این ایده فوتبالی من است: حمله

* تفاوت بین بایرن و بارسا، همان 7گل است؟ تمایلی به جذب برخی از بازیکنان بارسا برای بایرن ندارید؟
    فکر نمی کنم که تفاوت دو تیم درحد 7 بر صفر باشد. ولی بایرن تیم برتر میدان در آن بازی بود. من به بازیکنان احترام می گذارم. بازیکنان به این خاطر که گواردیولا اینجاست، از بارسا به بایرن نمی آیند. اگر بازیکنی از بارسلونا جدا شود، به این خاطر است که باشگاه می خواهد او را بفروشد یا او می خواهد دقایق بیشتری بازی کند.

* در اولین سال حضورتان در بارسا انقلاب به پا کردید. در بایرن چه خواهید کرد؟
    من نظر رومنیگه و سامر را نمی دانم ولی به نظر من وقتی یک تیم 4 جام قهرمانی به دست می آورد، نیاز کمی به تغییر دارد و این تیم، تیم خوبی است. این نظر من است.

* بعد از اتمام قرارداد هاینکس، تماسی با او داشته اید؟
    نه هنوز با هاینکس صحبت نکرده ام. امیدوارم که به زودی او را ببینم. چون خیلی خوب است که نظر او را داشته باشم. من برای کارهایی که او، نه تنها در سال گذشته بلکه در طول کارنامه ورزشی اش انجام داده، احترام زیادی قائلم. من نتوانستم زودتر بیایم .چون استاد زبان آلمانی ام طرفدار دورتموند بود و به من اجازه نمی داد

* در این تیم چه چیزهایی را عوض می کنید؟
    زبان آلمانی من آنقدرها خوب نیست. ولی سعی می کنم که سطح بالای تیم یوپ هاینکس را حفظ کنم. بعد از آن هر سرمربی ایده ها و دیدگاه های خاص خودش را نسبت به فوتبال دارد. ولی چیزهای محدودی را تغییر خواهیم داد.

* با توقعات ایجاد شده چه خواهید کرد؟
    کمی عصبی هستم ولی ما در مورد بایرن مونیخ صحبت می کنیم. تیمی که سال گذشته تمام جام ها را فتح کرده و این طبیعی است که سطح توقعات خیلی بالایی وجود دارد. در بارسلونا هم ما تمام جام ها را فتح کرده بودیم و این سطح توقعات طبیعی است. من آماده ام. این یک چالش بزرگ پیش روی من است. دوران حضورم در بارسا فوق العاده بود ولی من به یک چالش جدید نیاز داشتم و بایرن این فرصت را دراختیار من قرارداد. مطمئنم که تمام هواداران بایرن همچنان با غرور بازیهای تیم را دنبال خواهند کرد.

* آیا روی ماریو گومز حساب باز می کنید؟
    فکر می کنم که این سوالی است که باید از ماریو گومز پرسیده شود. او بازیکن بایرن است و من با او مثل بقیه رفتار می کنم (رومنیگه وارد بحث شده و اعلام می کند که ماریو گومز در اولین جلسه تمرینی بایرن مونیخ شرکت خواهد کرد؛ هرچند که چیزی درمورد انتقال او به تیمی دیگر نمی گوید)
    * در بایرن از چه سبکی استفاده خواهید کرد؟
    بازیکنان بایرن مونیخ با بارسلونا متفاوت هستند. من باید با این بازیکنان تطبیق پیدا کنم. درمورد سیستم فرقی نمی کند. مهم این است که تحرک بالایی داشته باشد.

* از تیم های پایه ای بایرن بازدید کرده اید؟

در طول 4ماه گذشته یک فرد مورد اطمینان من به مونیخ آمد و از نزدیک عملکرد تیم اصلی را زیر نظر داشت؛ او اطلاعاتی را دراختیار من قرار داد و وقتی کار را شروع کنیم، درک خواهیم کرد که شرایط به چه ترتیب است و از نزدیک عملکرد تیم پایه ای را دنبال کرده و در مورد اینکه کدام بازیکنان سطح کافی برای حضور درتیم اصلی را دارند صحبت خواهیم کرد.

* چه چیزی بایرن را خاص و ویژه نموده؟
    تاریخ این باشگاه. باشگاه های معدودی در سرتاسر دنیا هستند که اینقدر خاص و ویژه باشند. بایرن یکی از این تیمهاست.چون وقتی به تو زنگ می زنند، حضور در اینجا برای تو افتخار بزرگی است. به همین خاطر هم تصمیم گرفتم که به اینجا بیایم؛ به خاطر تاریخ بایرن، بازیکنان تیم وتمام چیزهایی که نماینده این تیم هستند.

20. 6 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •