رونالد دی بوئر: بایرن هنوز قوی ترین تیم اروپا نیست
بایرنی ها این فصل علاوه بر قهرمانی در بوندس لیگا و لیگا پوکال، در چمپیونز لیگ هم به قهرمانی رسیدند و در راه رسیدن به این مهم، تیم هایی مانند یووه، بارسا و دورتموند را پشت سر گذاشتند
سایت گل- رونالد دی بوئر، هافبک سابق تیم ملی هلند، معتقد است صحبت از پشت سر گذاشتن بارسا توسط بایرن، به دلیل نتایج خوب باواریایی ها در این فصل، کمی زود است.
بایرنی ها این فصل علاوه بر قهرمانی در بوندس لیگا و لیگا پوکال، در چمپیونز لیگ هم به قهرمانی رسیدند و در راه رسیدن به این مهم، تیم هایی مانند یوونتوس، بارسا و دورتموند را پشت سر گذاشتند.
با این وجود، دی بوئر معتقد است که نمی تواند در حال حاضر در مورد تغییر قدرت در فوتبال اروپا صحبت کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بایرن از کیفیتی برخوردار است که می تواند در روز خوبش، هر تیمی را شکست بدهد. بایرنی ها فوتبالی استثنایی را به نمایش گذاشتند؛ در استانداردی بسیار بالا و در سراسر فصل.
آنها در این فصل حتی از بارسا هم بهتری بودند، بسیار سازمان یافته. این تیم من را به یاد آژاکس سال 1995 انداخت . آنها بازیکنان بسیار باکلاسی دارند که هر یک از آنها کیفیت متفاوتش را به سود تیم به کار می گیرد.
اما فکر می کنم که هنوز زود است در مورد انتقال قدرت صحبت کنیم. واضح است که بارسا می توند بایرن را شکست بدهد اما آنها هم باید در فرم خوب شان باشند."
دی بوئر همچنین در مورد پیوستن پپ گواردیولا به بایرن صحبت کرد و تاکید کرد که این مربی اسپانیایی بهترین گزینه برای باواریایی هاست.
" دفاع از یک سه گانه نمی تواند هدف واقع گرایانه ای باشد. چند بار این اتفاق رخ داده است؟ اگر بهترین تیم دنیا هم باشید، برای رسیدن به چنین چیزی نیاز به شانس دارید.
اما از یک مسئله مطمئن هستم. بایرن در چند سال آینده تیم خیلی خوبی خواهد داشت."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bayern not the new rulers of Europe, says De Boer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]