تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 328 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

راست و دروغش پای مارکا، اما گویا رونالدو یک بار رفته به دفتر پرز و بهش گفته که ناراحت هست و میخواد که از باشگاه بره، پرز هم در جوابش گفته پس اونقدر بهم پول بده که بتونم مسی رو بخرم، رونالدو هم میگه باشه 100 میلیون میخوای؟ برات میارم. رئیس هم جواب محکمی داده و گفته ارزش تو 1K میلیون یورو هست! بعد از اون هم گویا رونالدو کمی خوشحال شد...

به نظر من رئیس بجای اینکه وقت و تمرکزش رو بذاره رو رونالدو، رو مورینیو بذاره کافیه، چون اگه مورینیو بمونه، نمیذاره رونالدو بره.
    وقت و تمرکز منظورم نبود فقط تو یه مصاحبه از رونالدو حمایت کنه تا شایعات در موردش تموم بشه.
    این مسئله که کلا 1000 جور بیان شده اولین بار موقعی بود که رونالدو گفت از دست باشگاه ناراحتم ، بعد شایعه شد که رونالدو رفته پیش پرز گفته باید تو تبلیغات سهم بیشتری بهش تعلق بگیره وگرنه باشگاه رو ترک میکنه پرز هم گفته خب برو با پول تو مسی رو میخریم!! رونالدو هم ناراحت شده!
    چند روز پیش هم خبری منتشر شده بود که پرز در فکر اینه که از رونالدو دلجویی کنه و ... .

2. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ایکر کاسیاس دروازه بان باتجربه و توانای تیم ملی اسپانیا و باشگاه رئال مادرید در گفتگو با سکستا از تمایل فراوانش برای کسب دهمین جام قهرمانی اروپایی با رئال مادرید در پایان رقابت های این فصل لیگ قهرمانان اروپا صحبت کرد.
    او دراین باره گفت:« حاضرم که در رقابت های لالیگا 25 امتیاز از بارسا عقب بیفتیم؛ به شرط اینکه در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسیم.»
    او که برنده یکی از جوایز سالیانه روزنامه آ.اس شده بود در جریان مراسم اهدای جوایز به خبرنگار سکستا در مورد صحبت هایی که در هفته های اخیر درمورد شادی نکردن کاسیاس بعد از گلزنی تیمش مطرح شده بود گفت:« اینکه من یک گل را جشن می گیرم و یا بعد از یک گل شادی نمی کنم، هیچ رطی به کریستیانو ندارد. گاهی وقتها می شود که یک دروازه بان وقتی گل می خورد کلافه می شود و حتی بااینکه تیمش آن گل خورده را هم با گلزنی جبران می کند، باز هم شاد نمی شود. من از خودم توقع خیلی زیادی دارم. در سایر مواقع هم دیده اید که من گلهای تیم را جشن می گیریم. تمام اتفاقات خوبی که برای کریستیانو رونالدو رخ می دهد، اتفاقی است که برای رئال مادرید هم خوب و مثبت است.»

کاسیاس در مورد سه فینالیست نهایی توپ طلا هم صحبت کرد ودرمورد انتخاب اینیستا، مسی و رونالدو به عنوان سه نامزد نهایی دریافت این جایزه گفت:« دقیقا همان کسانی که می بایست در جمع 3 نامزد نهایی قرار می گرفتند به این جایگاه رسیدند و این مهمترین نکته است.»
    کاسیاس درمورد جایزه ای که دوشنبه شب ، به عنوان یکی از بهترین ورزشکاران سال جاری میلادی از سوی روزنامه آ.اس دریافت کرد گفت:« حس خوبی دارم و راضی هستم. این جایزه مربوط به فصلی است که در آن اهداف بزرگی داشتیم، موفقیت های بزرگی به دست آوردیم و از نظر فردی هم حالم خوب است. من این جایزه را به هواداران رئال، اسپانیایی ها و تمام کسانی که به من رای داده اند تقدیم می کنم.»

4. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کاسیاس: اگر بخواهم جایی بروم،انتخابم لیگ ام.ال.اس آمریکاست؛ درمورد آینده مورینیو چیزی نمی دانم

ستاره اسپانیایی و کاپیتان باشگاه مادریدی معتقد است که ژوزه مورینیو یک مربی کاملا حرفه ای و البته پرتوقع است

سایت گل- ایکر کاسیاس، دروازه بان باتجربه باشگاه رئال مادرید در گفتگو با لا***تا در مورد اینده اش صحبت کرد و گفت که اگر قرار باشد در کشور دیگری فوتبالش را دنبال کند، ترجیح می دهد تا به آمریکا برود.
    روزنامه آ.اس متن این گفتگو را بازتاب داده که شما را به خواندن آن دعوت می کنیم:
    روزی که بخواهی از دنیای فوتبال خداحافظی کنی، ترجیح می دهی در رئال مادرید باشی یا در تیمی دیگر
    قطعا دوست دارم که از همین فردا با آرامش بیشتری در رشد و پیشرفت عملی فوتبال، تلاش کنم. اگر مجبورشوم که در جای دیگری بازی کنم، این کار را می کنم ولی هیچ جایی نمی تواند در قلب من جای رئال مادرید را بگیرد. به عنوان مثال آمریکا را خیلی دوست دارم. ولی در طول چند سال آینده برنامه ای برای بازی کردن در لیگ آمریکا ندارم. دوست دارم همین جا با فوتبالم خداحافظی کنم ولی وقتی در 31 سالگی ام تا این حد از من انتقادمی شود، تصور کنید که 37 سالگی ام چطور خواهد بود. شاید در آن موقع اوضاع مثل الان نباشد
    ترجیح می دهی که تیمت به دهمین قهرمانی اروپایی برسد یا فاصله تان با بارسای صدرنشین کم شود
    بدون هیچ شکی ، دهمین قهرمانی. اگر به من بگوئید که بارسلونا 25 امتیاز از ما جلو افتاده، باید بگویم که این تصویری نیست که ما دوست داشته باشیم که از ما در رقابت های لالیگا ارائه شود؛ ولی اگر بگوئید که بین این دو انتخاب کنم، خب دهمین قهرمانی اروپایی رئال را انتخاب می کنم.
    فکر می کنی چه اتفاقی افتاده که در این بازه از رقابت های لالیگا این قدر امتیاز از دست داده اید؟
    حریفان رئال، بازی خودشان را انجام می دهند: بازیکنان می دوند، می جنگند و به شدت مبارزه می کنند. به عنوان مثال سویا مقابل ما با تمام توانش بازی کرد و بعد از آن مقابل وایادولید باخت. بارسلونا هم گاهی وقتها با خوش شانسی مواجه می شود. آنها بعد از از دست دادن جام قهرمانی لالیگا در فصل گذشته، عطش زیادی دارند.ولی به خاطر پشتوانه تاریخی باشگاه هیچ وقت نمی توانی در رئال مادرید، از تلاش دست بکشی. ما به مسیرمان ادامه می دهیم و می جنگیم؛ چه به خاطر خودمان و چه به خاطر افرادی که پشت ما هستند.
    رابطه فردی ات با مورینیو چطور است؟
    آن چیزی که مورینیو از آن خوشش نمی آید این است که افراد پشت سراو حرف بزنند. مورینیو دوست دارد رو در رو با او صحبت شود. شاید جر و بحث کوچکی در کار باشد، ولی بهتر است که این بحث هم رودر رو باشد. اگر او بخواهد چیزی به تو بگوید، رک و راست در رویت حرفش را می زند و تو هم باید همین کار را بکنی.
    مورینیو از فاصله نزدیک چطور آدمی است؟
    او کاملا متفاوت است. مورینیو از فاصله نزدیک، هیچ ربطی به شخصیتی که از دور از او دیده می شود ندارد؛ او فشار زیادی را از روی دوش های مابرمی دارد. مورینیو واقعا جدی و حرفه ای و پرتوقع است. او تک تک حریفان تیم را از آلکویانو در جام حذفی گرفته تا بایرن در لیگ قهرمانان اروپا، به یک نحو و با دقت فراوانی بررسی می کند.
    فکرمی کنی مورینیو در رئال می ماند؟
    من با اوحرف نزده و من چیزی نمی دانم که می خواهد برود یا نه. اگر سران باشگاه از مورینیو خواسته اند تا قراردادش را برای دو فصل دیگر تمدید کند، فکر می کنم به این خاطر است که هر دو طرف راضی و خوشحال هستند؛ در حال حاضر من نمی توانم رئال را برای سال آینده بدون مورینیو تصور کنم. فکر می کنم که مورینیو به ما گفته که درحال برنامه ریزی برای اردوی پیش فصل است.این چیزی است که من می دانم و دیده ام. فکر نمی کنم که رابطه بین مورینیو وفلورنتینو پرس شکست خورده باشد.

گزارش تحلیلی- تغییرات تاکتیکی مورینیو دربازی با وایادولید؛ یک رئال هجومی پرخطر

ر جریان بازی، دقایقی بود که رئال بدون توپ مانده بود و نمی توانست در مرکز میدان به حکمرانی بپردازد. از همین رو مورینیو به فکر استفاده ازمودریچ افتاد.

سایت گل- این اولین بار نیست و آخرین بار هم نخواهد بود. هیچ شکی نیست که ژوزه مورینیو دربازی هایی که شکست برای تیمش ممنوع است، انگیزه های بیشتری دارد.او می داند که بعد از هر ناکامی، تیمش باید واکنش خوبی نشان داده و فراتر از حد انتظار ظاهر شود، به ویژه وقتی که درجریان یک بازی، تیمش از حریف عقب می افتد.
    مشخص نیست که آیا آقای خاص در بازی امشب تیمش در جام حذفی تیم را با چه آرایش به میدان خواهد فرستاد
    تا به اینجای فصل دو بار این اتفاق رخ داده که رئال از حریف عقب افتاده و بعد توانسته به جبران این ناکامی و عقب افتادگی بپردازد. چرا که دو بار در طول این فصل بازیکنانش در ضربات ایستگاهی گلهای دردناکی را دریافت کرده اند واز نظر آقای خاص، بازیکنانش در بزنگاه ها، به خواب فرو رفته اند. از همین رو او بیش از هر موضوع دیگری به بررسی این شرایط پرداخته و دقیقا دریافته که مشکل کار کجاست.
    مورینیو با بهره گیری از تجربیات گذشته اش، برای انتخاب بازیکنان اصلی اش در بازی با وایادولید، کار را برای خودش چندان سخت نکرد و مطابق همیشه په په و سرخیو راموس را در قلب خط دفاع قرار داد. آربلوا مدافع راست و ناچو هم به عنوان مدافع چپ کهکشانی ها به میدان رفتند و البته این ترکیب دفاعی، آزمایش سختی را پیش رو داشت.
    بال تهاجمی سمت راست وایادولید، خطرناک ترین سلاح این تیم در رقابت های این فصل بوده و آقای خاص از این ماجرا مطلع بود. روکاوینا دائما از سمت راست خود را به سمت دروازه کاسیاس نزدیک می کرد و ابرت، بازیکن آلمانی این تیم هم حرکات روبه جلوی خوبی داشت. ناچو می بایست در انتظار نفوذ بازیکنان حریف می نشست و ژابی الونسو هم مسئول مهار ابرت آلمانی بود. ستاره اسپانیایی خط میانی رئال در این بازی نمایش خیره کننده ای را به اجرا گذاشت و یکی از بهترین بازیکنان مورینیو در بازی با وایادولید بود.
    کایه خون در ترکیب اصلی
    تغییر جدید دیگر در ترکیب اصلی رئال در بازی با وایادولید، حضور کایه خون در ترکیب اصلی به جای آنخل دی ماریا بود. همان پستی که مورینیو وقتی برای کسب پیروزی تلاشش را آغاز کرد، اولین تغییر را در این پست اعمال کرد.
    ورود دی ماریا به زمین مسابقه باعث شد تا کایه خون به منطقه دیگری منتقل شود. مورینیو پیش از این هم از کایه خون در این پست استفاده کرده بود ولی هیچ وقت به این سرعت به نتیجه نرسیده بود.
    کایه خون بعد از ورود دی ماریا به میدان، درپست دیگری بازی کرد وعملکردش نه تنها نگران کننده نبود، بلکه در نیمه دوم به عنوان بازیکن جناحی چپ یک بازی بی عیب و نقص را ارائه داد و نشان داد که توانایی بازی در این پست را دارد
    نمایش مودریچ
    در جریان بازی، دقایقی بود که رئال بدون توپ مانده بود و نمی توانست در مرکز میدان به حکمرانی بپردازد. از همین رو مورینیو به فکر استفاده ازمودریچ افتاد. سرخیو راموس را به بال راست انتقال داد و ژابی آلونسو را به جناح چپ منتقل کرد و به ستاره کروات فرصت داد تا آزادانه به تغذیه 4 بازیکنی که جلوتر از او بودند بپردازد: اوزیل- رونالدو- بنزما و دی ماریا
    رئال با این ساختار به بازی ادامه داد ولی بازیکنان مادریدی دائما به تغییر پست هایشان می پرداختند تا اینکه مسعوت اوزیل با ضربه تماشایی اش رئال را پیش انداخت. دو دقیقه بعد، مورینیو سیستم تیمش را به همان سیستم همیشگی تغییر داد.
    واران دربال راست به خدمت گرفته شد و سرخیو راموس دوباره به جناح چپ بازگشت. ژابی آلونسو در خط میانی و درکنار خدیرا ،زوج خط میانی را تشکیل دادند و مودریچ با فعالیت مثال زدنی و شجاعت فوق العاده اش پشت سررونالدو توپ می زد و البته نباید نقش فوق العاده اوزیل در این بازی، چه در حرکات تهاجمی و چه در بازیهای تدافعی رئال را نادیده گرفت.

کوپادل ری ادامه دهند

ترکیب احتمالی
    سلتاویگو

Varas
    Mallo, Cabral, Tunez, Lago
    Bustos, Lopez
    De Lucas, Park, Krohn-Dehli
    Aspas

رئال مادرید

Casillas
    Arbeloa, Varane, Pepe, Coentrao

Khedira, Alonso
    Callejon, Ozil, Ronaldo
    Benzema

سایت گل-رئال مادرید چهارشنبه شب تلاش خواهد کرد پس از قرار گرفتن در جمع 16 تیم پایانی بتواند در این رقابت ها بار دیگر به مقام قهرمانی برسد اما آنها نخست برای رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی می بایست از دور رفت این رقابت ها برابر سلتاویگو قرار بگیرند.

فابیو کوئنترائو پس از آنکه پیروزی 3-2 اخیر تیمش برابر وایادولید را به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ از دست داد در حال حاضر می تواند بار دیگر برای ژوزه مورینیو به میدان برود. اما شاید این مربی پرتغالی بخواهد به این مدافع سمت چپ خود زمان بیشتری برای استراحت بدهد که در این صورت می توان از ناچو در خط دفاعی به جای او استفاده کرد.ممکن است در این بازی به رافائل واران که به تازگی درخشش خوبی نیز داشته در قلب خط دفاعی فرصت بازی داده شود .هر چند که در این پست سرخیو راموس آماده است تا در مقابل ایکر کاسیاس به عنوان مدافع میانی به میدان برود.

بنابراین با توجه به این موضوع که تقریبا تمامی بازیکنان رئال مادرید بدون هیچ مشکلی در تمرینات تیمی این هفته حضور داشته اند بسیار بعید است که تغییرات زیادی در ترکیب رئال مادرید شاهد باشیم.کریم بنزما رهبری خط حمله را بر عهده خواهد گرفت در حالی که خوزه کایه خون در سمت راست خط حمله در کنار اوزیل و رونالدو از ابتدا تیمش را همراهی خواهد کرد.

انریکو دی لوکاس و پارک چو یونگ پس از آنکه این دو بازیکن از ابتدا در ترکیب اخیر تیمشان در شکست برابر بیلبائو حضور نداشتد حالا می توانند در بازی برابر سفید پوشان مادرید از ابتدا در ترکیب قرار بگیرند.پاکو اررا سرمربی این تیم نیز ممکن است در قلب خط دفاعی خود از دو زوج آمریکای جنوبی خود,گوستاوو گابریل و آندرس تونس استفاده کند.
    آیا می دانستید؟
    سلتاویگو هرگز موفق نشده طی 10 سال گذشته برابر هواداران خود در خانه, سفید پوشان مادرید را شکست بدهند.
    بالاترین مبلغی که تا به حال باشگاه سلتاویگو برای فروش یکی از بازیکنان خود دریافت کرده مربوط به انتقال کلود ماکه له له (تصویر سمت راست ) به ارزش 14 میلیون یورو به رئال مادرید بود.
    این تیم منطقه در حالی موفق شد به مرحله یک هشتم نهایی کوپا دل ری راه یابد که در مرحله گذشته آلمریا را پس از پایان نود دقیقه در وقت های اضافی بازی به لطف گل دقیقه 100 لوکاس شکست دهد.
    ایکر کاسیاس جزء آن تیم رئال مادریدی بود که در ویگو مقابل این تیم شکست خورده که مربوط به زمانی می شود که رئال مادرید بازیکنانی چون رائول,لوئیس فیگو و روبرتو کارلوس را در اختیار داشته اما این تیم در فصل 01-2000 لالیگا متحمل شکست 3-0 در خانه سلتاویگو شد
    شاگردان ژوزه مورینیو موفق شدند تا در مرحله قبل با کسب پیروزی 7-1 مقابل آلکویانو در مجموع دو دیدار رفت و برگشت به راحتی در جمع شانزده تیم پایانی این رقابت ها قرار بگیرند.
    آلبرتو ریورا به عنوان جوانترین گلزن تاریخ باشگاه رئال مادرید شناخته شده,بازیکنی که موفق شد تا در نخستین حضورش برای مادرید در سال 1995 در سن 17 سال و 144 روز برابر سلتاویگو اولین گل دوران حرفه ای خود را به ثمر برساند اما در حال حاضر این هافبک 34 ساله اسپانیایی برای تیم دست دومی الچه بازی می کند.

رئال از بخت های اصلی چمپیونزلیگ در شرط بندی ها

مرجع خبري رئال مادريد : رئال و بارسا یک بار دیگر خود را به عنوان گزینه های اصلی بردن چمپیونزلیگ مطرح کرده اند . در نظرسنجی ها این دو باشگاه بالاتر از تیمهایی نظیر بایرن قرار دارند .
    در نظرسنجی ها و بنگاه های شرط بندی ، همچنان دو تیم برتر فوتبال اسپانیا را تیمهای برتر قاره ارئپا می دانند و در نظرسنجی ها نیز رئال و بارسا یکی از اصلی ترین گزینه ها برای رسیدن به فینال چمپیونزلیگ و قهرمانی هستند . شانس قهرمانی رئال به طور مثال چهار به یک است و شانس قهرمانی بایرن هشت به یک .

9 انقلاب تاکتیکی اثربخش مورینیو

مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو وقتی تیمش عقب باشد ، دست به ریسک های خطرناکی می زند . تا کنون 9 بار این ریسک ها جواب داده اند .
    وایادولید 2-3 رئال مادرید (9-12-12) ، چهار خط دفاع متفاوت
    مورینیو در 90 دقیقه چهار بار خط دفاعش را عوض کرد . در ابتدا ناچو دفاع چپ شد . بین دو نیمه که نتیجه 2-2 بود ، ناچو بیرون رفت و کایخون دفاع چپ شد . در دقیقه 61 ، ژابی دفاع وسط شد اما پس گل اوزیل ، واران به جای بنزما وارد زمین شد و به سمت راست خط دفاع رفت .

رئال مادرید 3-2 من سیتی (18-9-2012) : تعویض سه هافبک دفاعی
    او در ابتدا با سه هافبک دفاعی تیم را به زمین فرستاد . اما جواب نداد . خدیرا و هیگوائین جایشان را به مودریچ و بنزما دادند و اوزیل جای اسین را گرفت تا یک نتیجه تاریخی بدست بیاید .

گرانادا 1-2 رئال مادرید (5-5-2012) ، کلک برد
    رئال لالیگا را برده بود اما می خواست به رکورد گلها و امتیازات برسد . رئال در دقیقه 4 عقب افتاد . مورینیو سیستم 1-3-2-4 را با 2-4-4 عوض کرد تا گرانرو بین دو نیمه به زمین بیاید . رئال در دقیقه آخر برنده شد .

رئال مادرید - اسپورتینگ (14-4-2012) ، تعویض به موقع
    اسپورتینگ در دقیقه 29 پیش افتاده بود . هیگوائین در دقیقه 36 نتیجه را به تساوی کشاند اما بین دو نیمه بنزما و دی ماریا جای شاهین و کایخون را گرفتند . رئال مادرید در دقیقه 73 گل پیروزی را زد .

مایورکا 1-2 رئال مادرید (14-1-2012) ، با سه مدافع
    رئال بین دو نیمه 1-0 عقب بود . هیگوائین جای لاس را گرفت . در دقیقه 58 نتیجه به دست ال پیپیتا مساوی شد و در دقیقه 71 رئال سه مدافع داشت . کایخون دفاع راست بود و گل پیروزی را زد .

رئال مادرید 3-2 مالاگا (3-1-2012) ، ریسک کامل
    مورینیو گفت که بین دو نیمه دوست داشته ره یازده نفر را تعویض کند . رئال در بازی رفت کوپا بازی می کرد که بین دو نیمه 2-0 باخته بود . مربی پرتغالی سه تعویض داشت که جواب داد .

رئال مادرید 6-2 رایو (24-9-2011) ، خروج تاثیرگذار لاس
    میچو در دقیقه 1 گل زد . لاس در دقیقه 28 با اوزیل تعویض شد . ده دقیقه بعد کریستیانو نتیجه را به تساوی کاشند . پیش از اتمام نیمه رئال گل دوم را زد و به پیروزی رسید .

رئال مادرید 4-2 ویارئال (1-9-2011) ، بازگشت تماشایی
    در حالی که نتیجه 2-2 بود ، مورینیو سیستم را عوض کرد . او با سه مدافع بازی کرد و فشار آورد . کاکا به جای آلبیول در دقیقه 69 به زمین آمد تا رئال با نتیجه 4-2 برنده شود .

هرکولس 1-3 رئال مادرید (30-10-2010)
    رئال بین دو نیمه 1-0 باخته بود . در دقیقه 51 دی ماریا نتیجه را مساوی کرد . بعد په په در دقیقه 75 بیرون آمد تا کریستیانو دو گل در دقیقه 81 و 85 بزند .

برنامه ریزی برای تمدید قرارداد رونالدو تا پایان فصل

مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید خوب کریستیانو را تحت نظر دارد و به مسئله تمدید قرارداد وی فکر می کند . سران رئال می دانند که با توجه به این که دو سال و نیم تا اتمام قرارداد این ستاره مانده ، بهترین کار این است که تا پایان فصل ، دستمزد وی افزایش یابد .
    به گزارش آ ب ث ، سران رئال می خواهند که تا پایان فصل قرارداد جدیدی را با این ستاره ببندند تا نشان دهند که او را دوست دارند . قرارداد فعلی رونالدو تا تابستان 2015 اعتبار دارد و دستمزد سالانه رونالدو ، 10 میلیون یوروست .
    رئال می خواهد حق تبلیغات کریستیانو را افزایش دهد و دستمزد این ستاره پرتغالی را نیز بیشتر کند .
    Last edited by Ezel; 12-12-2012 at 18:01. دليل: ادغام - نقض قانون 205

6. 8 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

گلزنی کریستیانو در 70 درصد بازیهایش در سال 2012

مرجع خبري رئال مادريد : بر اساس آمار کاسترول ، کریستیانو در سال 2012 در 70 درصد از بازیهایش گل زده است . او در زمینه شوت به دروازه خطرناک ترین بازیکن در میان لیگ های برتر اروپاست .
    ستاره پرتغالی در 46 بازی در یازده ماه اول سال در رئال مادرید 265 شوت به چارچوب حریفان زده ، یعنی به طور متوسط 5.8 شوت در هر بازی . وی همچنین با زدن 11 گل از خارج از محوطه جریمه بهترین آمار را از این حیث دارد .

مورینیو مرد جام حذفی

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو متخصص بازیهای جام حذفی است و آمارش هم این را نشان می دهند . مربی پرتغالی در چهار کشور مختلف یعنی پرتغال انگلیس ایتالیا و اسپانیا جام حذفی را برده و هفت بار در ده حضورش در جام حذفی به فینال یا نیمه نهایی رسیده است . امشب حالا مقابل سلتا می خواهد به روندش ادامه دهد .
    با پورتو در فصل 03-2002 که فصل اول کاملش در یک تیم بود در فینال تیم لیرا را شکست داد . یک سال بعدش به فینال رسید اما به بنفیکا باخت .
    در سال اولش در چلسی ٰ‌مورینیو در جام حذفی انگلیس اوت شد اما به قهرمانی لیگ انگلیس رسید . در سال دومش در لندن تا نیمه نهایی پیش رفت . در فصل 07-2006 آقای خاص بالاخره در فینال مقابل یونایتد به قهرمانی جام حذفی رسید که دروگبا گلزنی کرد . یک سال بعد چلسی به نایب قهرمانی لیگ انگلیس رسید . سال بعدش همان سالی بود که با آبراموویچ اختلاف پیدا کرد .
    مورینیو در سال اولش در اینتر تا نیمه نهایی جام حذفی ایتالیا رفت . یک سال بعدش توانست که با غلبه بر رم قهرمان این تورنمنت شود .
    او در سال 2010 به رئال آمد که در سال اولش پس از 17 سال رئال را به قهرمانی کوپا رساند . اما مورینیو پارسال در مرحله یک چهارم توسط بارسلونا اوت شد .
    پنج فینال دو نیمه نهایی و یک بار در یک چهارم نهایی و یک بار یک هشتم نهایی حاصل کار مورینیو جام حذفی چهار کشور مختلف بوده است .

شانس کایخون برای فیکس شدن در سومین بازی پیاپی

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه کایخون شانس زیادی دارد تا برای سومین بازی پیاپی در این فصل در کوپا برابر سلتا فیکس شود . او در دو بازی قبلی مقابل آژاکس و وایادولید هم فیکس بود که عملکرد خوبی از خود به جای گذاشت .
    این بازیکن موتریلی همیشه از فرصت هایی که مورینیو به او می دهد نهایت بهره را می برد . مقابل آژاکس دبل کرد و برابر وایادولید یک پاس گل عالی داد و بازی منسجمی ارائه داد .
    او در حال حاضر به مراتب سرحال تر و آماده تر از دی ماریاست و فیکس شدنش نمی تواند عجیب باشد .

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چقدر مفت رئال تو این فصل میبازه
    تو جام حذفی به سلتاویگو هم باخت
    کسی نمیدونه بازی رفت ود یا برگشت

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چقدر مفت رئال تو این فصل میبازه
    تو جام حذفی به سلتاویگو هم باخت
    کسی نمیدونه بازی رفت ود یا برگشت
    دوست عزیز بازی ها به صورت رفت و برگشت هستش و این بازی رفت بود و بازی برگشت در سانتیاگو برگزار میشه !

پ.ن:رئال این بازی رو 2-1 باخت !

10. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرجع خبری رئال-مادرید: باز هم رئال مادرید در بازی های خارج از خانه ی خود کار آسانی نداشت و شکست تلخی را پذیرفت. در نیمه ی اول این دیدار مورینیو با چیدن یک خط دفاعی عجیب یعنی استفاده از آربلوا و واران در پست های غیر تخصصی باعث شد تیم سلتا از گوشه ها به دروازه ی رئال فشار بیاورد و بازیکنان سلتا با ارسال های زمینی و هوایی خود چندین بار دروازه ی رئال را تهدید کنند. رئال هم موقعیت چندانی روی دروازه ی حریف نداشت و شاید ممتهرین اتفاق این نیمه مصدومیت بنزما و به بازی آمدند کایخون بود. نبود یک مهاجم نوک تخصصی در تیم تا آخر بازی به چشم می آمد که موراتا میتوانست این خلاء را پر کند اما مورینیو در یک اقدام عجیب در حالی تیم فقط بنزما را به عنوان مهاجم نوک تخصصی داشت موراتا را از لیست خط زد.
    در نیمه ی دوم مورینیو سعی کرد با به بازی آوردن اوزیل به جای دی ماریای کم فروغ موتور تیم را روشن کند اما اوزیل هم در حد و اندازه های خودa نبود تا بازیکنان سلتا در یک شرایط مشکوک به افساید از روی ارسال از جناحین به گل اول خوب برسند. پس از گل مورینیو کاکا را وارد بازی کرد تا او جانشین اسین شود. پس از ورود کاکا و با درخشش کاکا فشار رئال روی دروازه ی سلتا بیشتر شد اما رونالدو که نیمه ی اول بسیار ضعیف بود ، بد شانس بود که شوت هایش منجر به گل نشدند. حملات رئال ادامه داشت و کایخون در یک صحنه ی مشکوک که به نظر پنالتی میرسد در محوطه ی سلتا سرنگون شد وای داور اعتقادی به پنالتی نداشت. اما در ادامه این سلتا بود که روی اشتباه په په و با یک شوت تماشایی موفق به گلزنی شد تا شرایط برای رئال بحرانی تر شود. در حالی که رئال ها نا امیدانه بازی را دنبال میکردند رونالدویی که در 30 دقیقه ی آخر بسیار بهتر شده بود با یک ضربه ی تک ضرب روی ارسال ژابی موفق شد اختلاف را به حد اقل برساند. دقایقی بعد رونالدو در یک شرایط تک به تک با دروازبان قرار گرفت اما داور به اشتباه آن را آفساید اعلام کرد تا بازی با همین نتیجه به اتمام برسد و رئال امیدوار به بازی برگشت. کاکا باز هم با درخشش خود نشان داد استحقاق بیشتر بازی کردن را دارد. واران هم با وجود اینکه در پست غیر تخصصی بازی میکرد نسبتا خوب بود. آدان هم روی 2 گل به خصوص گل دوم نمیتوانست کاری انجام دهد و در مجموع بازی خوبی از خود ارائه داد.اوزیل هم آن بازیکن همیشگی نبود به خصوص روی ضربات ایستگاهی. اربلوا هم در حملات بسیار ضعیف بود و شب کابوس واری را سپری کرد.
    شاید از نکات جالب این بازی بتوان به مهاجم نوک شدند واران و دفاع راست شدند کایخون در دقایق آخر اشاره کرد و به نحوی مورینیو با بازی ندادن به ناچو ، اشتباهات بازی در آلمان مقابل درتمند را تکرار کرد.

12. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

بازم که باختیم:(
    اگه همینطوری بخوایم شل بگیریم دستمون به هیچ جامی نمیرسه!:|

//

کریم بنزما هم مصدوم شد .
    بنزما هم به جمع مصدومان رئال پیوست
    در جریان بازی با سلتا به دلیل لغزندگی زمین کریم بنزما در یک صحنه کمی پایش لغزید و به نظر میرسید که دچار کشیدگی عضله شده باشد. مورینیو هم روی او ریسک نکرد و او را تعویض کرد و کایخون به بازی آمد. مورینیو هم موراتا را در از لیست خط زد تا ناچار شود از کایخون در پست مهاجم نوک استفاده کند. با این وضعیت رئال هر دو مهاجم خود یهنی بنزما و هیگوائین را ندارد و موراتا میتواند گزینه ی جانشینی آنها در بازی های آینده در صورت نبود آنها باشد.
    مرجع خبری رئال مادرید
    Last edited by A/|\IR; 13-12-2012 at 09:51.

14. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مورینیو: بعضی از بازیکنان مرا ناامید کرده اند؛ واران مصدوم از خیلی های دیگر بهتر بازی کرد

سرمربی رئال باردیگر به انتقاد از بازیکنانش پرداخت و در پایان بازی رئال- مقابل سلتا ویگووشکست تیمش گفت: بازیکنانم مرا ناامید کرده اند

سایت گل- رئال مادرید4 شنبه شب در دور رفت بازی اش در مرحله یک هشتم پایانی کوپا دل ری، مقابل سلتاویگو به میدان رفت و با نتیجه1-2 مغلوب این تیم شد. در پایان این بازی ژوزه مورینیو در کنفرانس خبری تیمش شرکت کرد و به خاطر شکستش تیمش به شاگردانش تاخت و اعلام کرد که رئال هنوز مدعی صعود به دور بعد است. دراینجا می توانید متن صحبت های مورینیو را مطالعه کنید:
    مصدومیت واران
    واران یک قهرمان است؛ چون مصدوم شده بود و در زمین باقی ماند و با همان حال مصدوم از خیلی از بازیکنانی که مصدوم نبودند، بهتر بازی کرد. او نقش یک مهاجم نوک را بازی می کرد؛ چون با مصدومیت و دردی ه داشت نمی توانست سریع بدود و در پست مدافع بازی کند. ما با حضور او در زمین کار را دنبال کردیم. موراتا بیرون ماند، آن هم تصمیم من بود و من به خاطر همین تصمیم گیری ها اینجا هستم. تصمیماتی که گاهی خوب هستند و گاهی بد و 4شنبه شب تصمیم اشتباهی گرفته بودم. شاید موراتا می بایست در ورزشگاه روی نیمکت تیم می نشست. من تعویض کردم؛ چون در حال باختن بودیم و می خواستم ترکیب تیمم را تهاجمی تر کنم
    ناامیدی از بازیکنان
    راستش را بخواهید ،بازیکنانی هستند که مرا ناامید کرده اند ولی شما (خبرنگاران) منتظر این نباشید که من نظر شخصی ام را در مورد یک یا چند بازیکن خاص اعلام کنم. یادم نمی آید که کدامیک از شما در مورد موراتا از من سوال پرسیدی. من به شما حق می دهم. شاید موراتا بهتر از بازیکنان دیگری بود وانگیزه های بیشتری هم داشت ولی بهترین انسان ها هم ممکن است اشتباه کنند. در بازی 4شنبه شب هوا سرد بود و باران می بارید. فکر می کنم که این بازی شبیه برخی بازیهای دیگر بود. شما اینجا نشسته اید تا از تصمیمات سرمربی تیم انتقاد کنید ولی شاید همیشه این مربی نباشد که مسئولیت همه چیز را بردوش داشته باشد.من مسئولیت های خودم را ادا کردم ولی هیچ
    مصدومیت بنزما
    فکر می کنم که او از ناحیه قوزک پا مشکل داشت ولی من متوجه مشکل نشدم
    سلتاویگو
    از این تیم خوشم آمد، فکر می کنم که آنها شایسته برد در این بازی بودند؛ نتیجه ای که در مقایسه با نتایج قبل قابل قبول تر است. شاید آنها برای به ثمر رساندن دو گلشان تلاش زیادی نکردند و ما هم برای رسیدن به این یک گل خیلی تلاش نکردیم. شاید بهتر بود بازی با نتیجه 0-1 به پایان می رسید. آنها بدون آنکه ما بفهمیم گل دومشان را زدند و ا را مجبور کردند تا واکنش نشان دهیم ولی سلتا تیم برتر میدان بود. با این وجود من معتقدم که تیم ما مدعی اصلی صعود به دور بعد است. دوست دارم این طور فکر کردنم که در بازی برگشت به پیروزی خواهیم رسید. ترجیح می دهم که در این رقابت ها و امشب (4شنبه شب )شکست بخوریم ولی در لالیگا نبازیم. در جام حذفی اینجا بازی می کنیم و بازی برگشتی هم در کار است . البته سلتا در بازی برگشت هم به شانسی که برای صعود دارد ، تکیه خواهد کرد.
    شانس صعود
    ما شانس خوبی برای رسیدن به دور بعد داریم. برای صعود به یک رد 0-4 یا 0-5 نیاز نداریم. باید 2-4 ، 0-2 یا حتی 0-1 ببریم. لازم نیست که یک برد تاریخی را رقم بزنیم. فقط کافی است ببریم و فکر می کنم که می توانیم ببریم؛ به علاوه می دانم که سلتا با تمام وجود در دیدار برگشت به میدان خواهد آمد و تلاش می کند تا با تمام توان ازی کند. فکر می کنم که می توانیم ببریم و به علاوه بازی کردن در ورزشگاه ما بیشتر از ورزشگاه سلتا مملو از احساسات است. ما باید به نتیجه ای که می خواهیم برسیم.من هنوز هم فکر می کنم که بتوانیم به دور بعد برویم.»

گزارش روز: مصدومیتی که واران را به نوک حمله رئال فرستاد

ژوزه مورینیو در جریان بازی با سلتا تصمیم گرفت تا ستاره فرانسوی و مصدوم تیمش را در نوک خط حمله قرار بدهد تا او فقط ضربه سر بزند

سایت گل- شاگردان ژوزه مورینیو، 4شنبه شب در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی کوپا دل ری میهمان سلتاویگو بودند ولی شرایط بازی برای کهکشانی ها چندان ایده آل نبودو در نهایت هم آنها با نتیجه 1-2 مغلوب حریفشان شدند
    این درحالی بود که تغییرات جایگاه بازیکنان رئال که از سوی مورینیو اعمال شده بود در بازی با وایادولید خوب جواب داده بود ولی تغییرات مورینیو در بازی با سلتا نتیجه بخش و موفقیت آمیز نبودو از همان دقایق ابتدایی، کار کهکشانی ها با مصدومیت بنزما سخت شد و در نهایت هم واران با مصدومیت عضلانی در پای چپش مواجه شد. در جریان این بازی کایه خون به جای کریم بنزمای مصدوم به بازی آمد ؛ اما موراتا بازی را از روی جایگاه ها تماشا می کرد.
    با به ثمر رسیدن دومین گل سلتا، ژوزه مورینیوتصمیم گرفت تا کایه خون را عقب کشیده و در پست مدافع راست به کار گیرد و واران به جای او در نوک حمله قرار گرفت؛ چرا که او به دلیل مصدومیتی که گریبانگیرش شده بود، نمی توانست سریع بدود و از همین رو با قرار گرفتن در نوک حمله فقط مسئولیت زدن ضربه های سر را بر عهده داشت.
    با این تغییر جایگاه ها، رئال بدین ترتیب بازی می کرد:
    دروازه بان:آدان
    مدافعان: کایه خون، په په، کاروالیو، آربلوا
    بازیکنان میانی: ژابی آلونسو، اوزیل و مودریچ
    مهاجمان: کریستیانو، کاکا و واران
    Last edited by Ezel; 13-12-2012 at 15:52. دليل: ادغام - نقض قانون 205

16. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

امیدوارم بازیه برگشت بترکونه
    حالا کی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •