سلام
نمایشگاه گل و گیاه اهواز
ببخشید اگه حجمها زیاده. همه را به نصف ریسایز کردم.
سلام
نمایشگاه گل و گیاه اهواز
ببخشید اگه حجمها زیاده. همه را به نصف ریسایز کردم.
عكس هاي زيبايي است.
برند و مشخصات دوربين را نيز بيان بفرماييد.
در صورت امكان عكس ها را به لحاظ رنگ و شفافيت با استفاده از نرم افزارهايي همچون فتو شاپ ويرايش نماييد.
سلام
![]()
سلام و سپاس
دوربینم Canon SX30 است. فتوشاپ را هم از ترس اینکه لپتاپم سنگین بشه نصب نمیکنم. با Zoom Browser کنون ویرایش میکنم.
![]()
سعید جون لازم نیست Photoshop رو نصب کنی ، میتونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه پرتابل رو دانلود کنی من یه ورژن قبلتر اینو مدت زیادیه دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی هم نداره ، به همه دوستان توصیه میکنم
این عکس رو با همون نسخه پرتابل ادیت کردم ، البته خیلی کم
FZ35، درکه
دستم لرزیده و عکس یه کم تار شده ، اخه خیلی سرد بود![]()
Last edited by ELSIN; 09-02-2013 at 16:34.
دوستان من یه پیشنهادی دارم برای ارتقا سطح کیفی تاپیک : اونم اینکه بهتره که کمتر اسنپ شات هاتون رو آپ کنید ....
هر عکسی که میگیرید فورا آپلودش نکنید در اینجا یا هرجا دیگه ... خودتون با دید نقد بهش نگاه کنید و راضی نباشید به عکسی که گرفتید ... و ببینید آیا میشه اسم عکس روی اون اثر گذاشت ؟
اکثر عکس هایی که ( بجز یه تعداد ) در این تاپیک و بقیه تاپیک ها قرار میگیره رو واقعا اسم عکس نمیشه روش گذاشت و یه اسنپ شات ساده بیشتر نیستند
** یه طور کلی، اصطلاح اسنپ شات ( Snapshot) به عکس هایی اطلاق می شود که توسط آماتورها، با دوربین های ساده،جهت ثبت اتفاقات ساده خانوادگی نظیر تعطیلات،عروسی و غیره، گرفته می شوند.
من خودم رو جدای از بقیه نمیدونم خدایی نکرده توهین به کسی محسوب نشه من فقط پیشنهادم رو دادم ....
Sony HX100V همراه با ویرایش
Last edited by knight110; 10-02-2013 at 00:48.
انبوه درختان در جنگل های مازندران (آبشار آب پری - رویان)
Sony CyberShot DSC H50
"اندکی نور پردازی"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون. نسخه لایتش را گرفتم. یه مدت کار کنم ببینم چی میشه. چون اصلاْ بلد نیستم.
البته Gimp را هم روی لینوکس داشتم؛ ولی باش کار نمیکردم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)