تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 55 از 325 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

درود بر همگی
    چند تا کتاب میخواستم معرفی کنید

کتاب هایی که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کردن رو همه رو گرفتم به غیر چندتاش!

تست برای زبان و عربی و زمین چی خوبه؟
    برای زبان فارسی چطور؟ کلا برای زبان فرسی چه چیز هایی لازمه؟

و یه سوال دیگه
    تو درس فیزیک خوندن خود کتاب بعد تست کافیه یا بعد خوندن کتاب کتاب کمک درسی هم بخونم؟
    اینطوری بگم بهتره:
    کتاب >>> کمک درسی >>> تست
    یا؟!
    کتاب >>> تست

ممنون
    1-عربی:کتاب آبی قلمچی هست اما متاسفانه جواب تشریحی کاملی نداره اما تعداد تست هاش خیلی زیاده و طبقه بندی خوبی داره ولی مشکلش اینه که بعضی وقت ها نمیفهمید چرا جواب رو اشتباه زدید چون جواب تشریحیش افتضاحه.
    فوت و فن تست داره ولی تست هاش بیشتر فرمولیه.یعنی مثلا تو درس نامش یه نکته گفته بعد که میرید تست رو حل می کنید میبینید منظورش دقیقا همون نکته بوده
    2-برا زبان فارسی یه کتاب هست مبوط به نشر الگو به نام "پنج مبحث" همه چی توش داره خلاصه ای از نکات ریز و کلی تست کنکور...خدایی خیلی چیز خفنیه.
    اما اگه میخواید وقت الکی بزارید کتاب های زبان فارسی هامون سبطی نشر دریافت خوبه.
    برا زبان فارسی فقط تکرار مهمه.تکرار تکرار تکرار و دیدن صورت های مختلف یه تست....چون زبان فارسی حفظی نیست یاد گرفتنیه...این که شما با دیدن یه کلمه بدونین مشتقه مرکبه چند واجه چند تکوازه فقط با تکرار بدست میاد.روزی ده تا تست بزنید خیلی بهتون کمک میکنه.
    3-بستگی داره فیزیکت چقدر خوب باشه.اگه دیدی کتاب رو خوندی و هیچی نفهمیدی یقینا بهترین کار استفاده از کتاب کمک درسیه.اما اگه وقت داری بهترین کار این:1- کتاب 2-حل تمرین تشریحی 3- تستی اگه کنکوری هستی بعیده مرحله ی دوم رو بتونی انجام بدی در نتیجه اول کتاب رو میخونی اگه چیزی حالیت شد میری تعداد زیادی تست میزنی اگه نفهمیدی میری کتاب کمک درسی میخونی بعد تست.

2. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درود بر همگی
    چند تا کتاب میخواستم معرفی کنید

کتاب هایی که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کردن رو همه رو گرفتم به غیر چندتاش!

تست برای زبان و عربی و زمین چی خوبه؟
    برای زبان فارسی چطور؟ کلا برای زبان فرسی چه چیز هایی لازمه؟

و یه سوال دیگه
    تو درس فیزیک خوندن خود کتاب بعد تست کافیه یا بعد خوندن کتاب کتاب کمک درسی هم بخونم؟
    اینطوری بگم بهتره:
    کتاب >>> کمک درسی >>> تست
    یا؟!
    کتاب >>> تست

ممنون
    خیلی خلاصه بت بگم!
    زبان نشر شبقره دکتر کیاسالار(به وب پایین سر بزن برای زبان یه مطلب هس)

عربی پرسش های4گزینه ای همون که جلدش صفحه کلیده!هم تست هم پاسخ تشریحی هم درسنامه!

برا زمین یا هفت چیز خیلی سبز یا همایش دریافت

برای زبان فارسی یا الگو یا سبطی!

برای فیزیک کتاب-کمک-تست خیلی خیلی بهتره!شک نکن...

4. این کاربر از 12p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم این لایتنر چی هست که تو تاپیک های دیگه هم در موردش صحبت شده ؟
    سلام
    اين مطلبي كه برات قرار ميدم براي پارسال هست از خودم...براي كسي مفيده كه كار با جعبه رو بلد باشه..(خيلي ساده هست) اميدوارم كمكت كنه.
    راستي شايد باورت نشه (من خودمم باورم نميشه )ولي هنوزم معني كله لغتايه ادبيات 2 و 3 رو كه يا لايتنر حفظ كردم بدونه هيچ كمبودي يادمه

در مورد لایتنر..............
    خوب من از تابستون کار باهاش رو شروع کردم و الانم دارم ادامه میدم...
    کار با لایتنر از این جهت سخته (به نظر من)که شما توی مدتی که برگه ی مثلا یه لغتی اون تو هست نباید به هیچ عنوان چشتون بهش بخوره چیزی که من اواسط مهر فهمیدم.....نمیدونم فهمیدید چی گفتم یا نه...مثلا آخرای تابستون معلممون گفت برای مهر که میاید لغات ادبیات 2 و 3 رو آماده باشید
    1 روز مونده بود و خوب هنوز برگه های لغت تو جعبه بودن و هنوز همه ی لغات رو به صورت کامل وارد نکرده بودم. مجبورم هم بودم به خاطر انجام تكليف برم همه ي لغت هارو يه بار نگاه بكنم....
    خوب با این کار روند جعبه مختل میشه یعنی اینکه تا کنکور احتمالا از ذهن پاک میشه..یا فقط حدودای معنی اون میمونه تو ذهنتون مثلا اینکه وقتی کمیت رو میبینید فقط میدونید مربوط به اسبه البته احتمال کامل پاک شدنش نزدیک 0 هست
    ولی در کل به نظرم جدای از این عیبش واقعا برای من یکی که موثره احساس میکنم حافظم قوی تر شده....
    نظر بعضیا تونم قبول ندارم...
    یکی گفته سوالای دینی رو نوشتم
    به نظرم فقط چیزایی رو باید ببری تو جعبه که یه جوری ماهیت فرمول گونه دارن
    مثله یه عدد یا آثار یه نویسنده یا عناصری که فلانی کشف کرد....نه یه چیزه تشریحی رو (نظره شخصی)
    یکی گفته وقتی پر شد بالای صدتا رو باید مرور کنی...
    خوب. نه مگه اینکه هر روز 20 تا برگه واردش کنی.....(یا بیشتر)
    احتمالا میدونید که روزانه نبايد بيشتر از 10 برگ وارد كني....
    تازه اگه دیدین تعداد برگه های مرجوعی به خونه اول زیاده میتونید برای جلوگیری از ترکیدن خونه اول چند روز از وارد کردن برگه ي جديد به این خونه خودداری کنید
    راستی به نظرم برای اون مشکلی که اول بهش اشاره کردم یه راه حل نسبتا خوبی هست..البته برای بعضی درسا.....
    مثلا شما چیزهایی زو وازد جعبه بکنید که مطمئنید در زمانی که برگتون تويه جعبه هست نمیبینیدش مثلا میتونید واژه های ادبیات پیش رو از درس آخر شروع کنید...(مدت زماني كه برگه در جعبه ميمونه معمولا بيش تر از يك ماهه
    در کل به نظرم خیلی خوبه یه چیزیه که بعدا به خودتون میگین دمم گرم
    مثله عمله متاخره هستش

موفق باشید

راستي يه چيزي رو هم الان اضافه كنم
    كار با لايتنر نياز به مداومت داره بايد هر روز انجامش بدي(اگه به دنبال نتيجه ي مطلوب هستين)

و اينكه براي راحت تر شدنه كار با لايتنر ميتونيد خونه هاي اصليش رو با مقوا به خونه هاي فرعي تقسيم كنيد مثلا خونه ي دوم جايه 2 گروه برگه هست ميتونيد يه تيكه مقوا بذاريد وسطش

هر جا توضيحاتم مبهم بود بگيد....

6. 3 کاربر از lil0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

زیست رو چطور بخونم؟
    کتاب بعد تست؟ یا کمک درسی هم لازمه؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

زیست رو چطور بخونم؟
    اول کتاب سپس تست های غیر ترکیبی معمولی سپس تست مفهومی و پس از تموم کردن کل زیست شناسی ها؛ تست های ترکیبی

9. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

زیست رو چطور بخونم؟
    یه چیزی میگم ولی شاید خیلی ها موافقش نباشن...خیلی ها میگن زیست کلاس لازم نداره ولی بخدا مهم ترین درسی که نیاز به کلاس داره همین زیست شناسیه..... چرا ؟ به خاطر تو هیچ درسی نکات اینقدر بهم پیوسته نیستن....مثلا شما باید فصل دوم سال دوم که ساختار سلول هست رو به فصل یازده کتاب پیش دانشگاهی که قارچ هست ربط بدید...مسلما یه معلم خوب که کاملا مسلط به تمام کتاب هست خیلی تو این زمینه کمک میکنه.
    پس اگه امکانات+پول+ وقت+ علاقه رو دارید یه کلاس خوب برید
    اما اگه دوست ندارید کلاس برید اجباری نیست و خیلی ها هم بدون کلاس به هدفشون رسیدن. در نتیجه پیشنهاد میدم کتاب رو خط به خط صفحه به صفحه "حفظ" کنید.بعد اون رو برای خودتون تحلیل کنید.(رو کاغذ برا خودتون توضیح بدید.) + زیست که کتاب کمک درسی نداره.... ولی درس نامه خوندن خیلی مهمه.
    پس به طور خلاصه شد این : 1- کتاب جز به جز 2- تحلیل 3-درسنامه ها 4-تست 5-دوباره درس نامه(یه سری نکات تو درسنامه ها هست که بدون تست متوجه نمیشید)

11. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

واقعا ممنون از همتون
    درسنامه چی خوبه بگیرم؟ هم برای دوم، سوم و پیش؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

واقعا ممنون از همتون
    درسنامه چی خوبه بگیرم؟ هم برای دوم، سوم و پیش؟
    برا زیست کلا دو سه مجموعه کتاب بیشتر نداریم
    1-مجموعه ی خیلی سبز
    2-مجموعه ی گاج
    3-مجموعه ی تخته ی سیاه(آرامفر)
    4-مهر و ماه
    5-گربه
    خب...مهر و ماه و گربه که آشغاله ولش کن..... می مونه اون سه تا..... آرامفر رو هم فعلا بیخیال----میمونه گاج و خیلی سبز.... گاج و سبز هردوتاش درس نامه های خوبی داره که درس نامه های کتاب سبز بیشتر به کنکور نزدیکه و به واقعیت نزدیکه.گاج بعضی وقتا مثلا میخواد بگه خیلی بلدم یه توضیحات خیلی اضافه ای میده.در نتیجه شما اولا کتاب سبز رو میزنی و درس نامش رو کار میکنی. بعد که اون رو تموم کردی و نکته هاش رو علامت زدی میری سراغ گاج.آرامفر هم اون آخرا اگه اینا رو تموم کردی نرسیدی هم چیزی رو از دست ندادی.
    و از همه مهمتر این که زیست گیاهی و جانوری رو جدا کار کن.کتاب گیاهی تخته سیاه خیلی مفیده اونو حتما بگیر.
    +توضیحات کتاب هارو تو این تاپیک ادامه بده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها اینجا کیا کنکور هنر دارن امسال؟ راهنمایی میخوام

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

17. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •