تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 281 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها وضعیت کار متالوژی چجوریه؟؟؟خوبه؟؟؟

داره خودمونی میشه ahp4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    کسی از وضعیت دندانپزشکی یزد و همدان و اهواز خبر داره؟
    یعنی به خاطر سطح پایین این دانشگاهها مشکلی برای کار پیش نمیاد؟و اینکه کدومشون بهتره از لحاظ بازار کار؟
    من الان شدیدا بین پزشکی اصفهان ترم دوم و دندانپزشکی یزد و همدان و اهواز گیر کردم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

دولتی هم بعد از جوابها همینطوری انتخاب رشته میکنیم؟
    .
    نفل قول :
    .
    نه خیر، دانشگاه دولتی شما نتیجه که اعلام میشه فقط یه رشته دانشگاه رو نوشته و شما اصن نمیتونی متوجه شی که بعد از اون کجا ها قبول شدی تا مهر ماه. مهر ماه که کارنامه میاد شما می تونی ببینی آیا انتخاب های بعدیت رو قبول شدی یا نه؟ اگه قبول شده باشی میری اون دانشگاه مربوطه ببینی اوضاع چطوره؟ شاید تو تکمیل ظرفیت بتونی بری اون رشته

4. این کاربر از gomnam23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نه خیر، دانشگاه دولتی شما نتیجه که اعلام میشه فقط یه رشته دانشگاه رو نوشته و شما اصن نمیتونی متوجه شی که بعد از اون کجا ها قبول شدی تا مهر ماه. مهر ماه که کارنامه میاد شما می تونی ببینی آیا انتخاب های بعدیت رو قبول شدی یا نه؟ اگه قبول شده باشی میری اون دانشگاه مربوطه ببینی اوضاع چطوره؟ شاید تو تکمیل ظرفیت بتونی بری اون رشته
    ممنون

اینجوری اولویت بندی که خیلی سخت میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

ممنون

اینجوری اولویت بندی که خیلی سخت میشه!
    خب کل سختی انتخاب رشته به همین اولویت بندیه دیگه

7. این کاربر از gomnam23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه orkideh07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Esf

پيش فرض

اولا مرسی از این جوابای کاملتون ولی خدا وکیلی با این جوابایی که دادید دیگه غرق شدیم تو سرگردانی اولی یکی میگه دانشگاه اصفهان خیلی سخت گیرن و سخت افزارشم خوب نیست برید نرم بهتره و یکی میگه کلا دانشگاه اصفهان که تفکیک جنسیتی شده و حراست خیلی قوی داره و حالگیره و یکی میگه شیراز خیلی سخته و سخت افزارشم زیاد خوب نیست و سخت افزار اصفهان بهتره

اصلا بیخیال سختی بر طبق این که دان اصفهان بر طبق این حرفای دوستمون خوب اصفهان که خوابگاه خود گردانه و بیرون دان کلا حال نمیکنم با خود گردان و از طرفیم یکی از دوستام که صنعتی اصفهانه تاکید اکید کرد که صنعتی اصفهان نرم پس میمونه دان شیراز که با توجه به بقیه موارد به نظرم گزینه بهتریه حالا فقط تو یه چیز موندم:

مگه سخت افزار و نرم افزار چقدر با هم فرق دارن که ایقدر میگید سخت افزار و نرم افزار و اینکه شیراز خوب نیست واسه سخت یا اصفهان خوب نیست یا واسه سخت؟
    دوره ما هم سخت یا نرم بودن رو ترم 4 انتخاب میکردیم ولی الان رو نمیدونم...خیلی از درسا مشترکن ولی خیلی هاشونم نیست خوب توی این قضیه استادای اصفهان رو دیدم میدونم استادای سخت شون چه جورین!
    نمیدونم رو چه حسابی دوستتون گفتن نرم صنعتی! بین صنعتی اصفهان و اصفهان همه جا معروفه که نرم اصفهان بهتره هر چند که رنکینگ کلی صنعتی بالاتره...من اینو درک نکردم تا وقتی که ارشد رفتم صنعتی!

نظر شخصی من اینه که لیسانس زیاد مهم نیست کجا بخونی..دانشگاه متوسط به بالا همشون خوبن..درسا اصولا روتینن ...به نظر من باید ادامه تحصیل رو در نظر بگیری...مثلا اگه بخوای سخت بری و بعد بری گرایش معماری کامپیوتر و شبکه مطمئنا صنعتی اصفهان اگر بخوای هوش بری هم شاید صنعتی بهتر باشه ولی اگه بخوای نرم رو دراصفهان ادامه بدی دانشگاه اصفهان انتخاب بهتریه!اینها کلا در مورد اصفهان و صنعتی اصفهانه ولی در مورد شیراز یا اصفهان به نظر من موقعیت مکانیت (و با درصد کمتر رنکینگ دانشگاه) رو در نظر بگیر... احتمالا توی لیسانس هر دو خوبن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

1 انتخاب رشته برق

[رتبه:5875][منطقه:2 ][رشته : ریاضی ][شهر :جهرم]

سلام رشته مهندسی برق کجا میتونم قبول بشم اصلا یه کم بیشتر درباره ی رشته برق توضیح بدین.

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام
    از دوستان اگر کسی میتونه واسم دفترچه انتخاب رشته ی ریاضی سراسری 91 رو بزاره ... خیلی لطف میکنه ... چون هر چقدر از سایت سنجش دانلود میکنم نمیشه ... نمیدونم مشکل از کجاست
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه deaddeaddead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    کسی از وضعیت دندانپزشکی یزد و همدان و اهواز خبر داره؟
    یعنی به خاطر سطح پایین این دانشگاهها مشکلی برای کار پیش نمیاد؟و اینکه کدومشون بهتره از لحاظ بازار کار؟
    من الان شدیدا بین پزشکی اصفهان ترم دوم و دندانپزشکی یزد و همدان و اهواز گیر کردم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    شوخی میکنی؟
    اگه واقعا اصفهان قبول میشی بزن اصفهان.مهم نیست که ترم بهمن باشه مهم اینه که هم سطحش خیییییلی بالاتره و هم شهرش خیلی با صفاتره
    تازه برو دفترچه اصلاحیه رو بخون ببین در مورد یزد و اهواز چی گفته بعد میفهمی که کلا نیازی نیست شک کنی که اصفهان یا ... ؟!

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

دوست خوبم! من نه دانشگاه تهران هستم نه امیرکبیر! پس دلیل نداره بخوام از یکیشون تعریف کنم!! 10-12 تا از دوستای دبیرستانم دانشکده فنی درس می خونن و 6-7 تا هم امیرکبیر! هم تهرانیا هم امیرکبیریا معتقدند تهران بهتره!
    ماها که الان دانشجوییم اومدیم به این دوستانی که می خوان انتخاب رشته کنند کمک کنیم! نه بخواهیم با تعصب دانشگاه خودمونو تبلیغ کنیم چون که ما توش داریم درس می خونیم!
    موفق باشی مهندس!
    سلامی دوباره.
    چرا با عصبانیت؟ اگه دقت کنی من اصلا نگفتم مهندسی شیمی کدوم بهتره. فقط بین مکانیک و برق مقایسه کردم که گفتم مکانیک امیرکبیر بهتره و برق تهران. خب این کجاش تبلیغاته؟ البته تبلیغات اشکالی نداره تا وقتی صحت داشته باشه. اینم طبق شنیده هامه. همونطور که شما از دوستات شنیدی. اصلا هم مدعی نیستم که بررسی کردم، نه، فقط شنیدم. فقط گفتم رتبه های قبولی رو بهتره ملاک نذاریم، چون بلا استثنا رتبه های قبولی دانشگاه تهران بهترن.
    البته الان که دیگه حمید خان انتخاب رشتشون رو کردن ( نمیدونم چرا اینقدر با عجله !!! ) - تازه اگه بخواد بعدا دانشگاهش رو تغییر بده نمیتونه بین دانشگاههای شهر تهران جابه جا بشه ( مگر اینکه یک رشته در دانشگاه مبدا وجود نداشته باشه و در مقصد باشه پس به فکر تغییر دانشگاه نباشه )
    ضمنا من چند تا از دوستام دقیقا مهندسی شیمی دانشگاه تهران میخونن و ازش تعریف میکردن. میگفت اساتید کار بلدی داره ولی در مقطع کارشناسی چندان تفاوتی بین اساتید کاربلد و معمولی وجود نداره. از طرفی دانشکده مهندسی شیمی امیرکبیر جز اولین دانشکده هاشه که اساتید نمونه و چهره ماندگار زیاد داره. خلاصه اینکه به نظر من اینقدر حساسیت نباید به خرج داد، اونم برای مقطع کارشناسی. از محیط هر کدوم بیشتر خوشت میاد، اونو بزن مسلما.

یک نکته که میمونه اینه که دقیقا خودتون هم گفتین ما اومدیم اینجا بهشون کمک کنیم. پس نباید بدون اطلاع دقیق سریعا یگیم بزن فلان رشته. پیشنهاد رشته و دانشگاه هیچ وقت نباید بدی ( کاری که خیلی از مشاورا میکنن ) ،چون دو روز دیگه اگه طرف پشیمون شد، حقش توسط ما ضایع شده. پس راه حل اینه که فقط معرفی کنیم و کاملا انتخاب رو بذاریم به عهده خودش نه بگیم، سوال نداره که بزن فلان جا.
    موفق باشید. به نظرم این بحث رو ادامه ندیم که ظاهرش هم اینقدر جدی نبود که الان اینقدر جدی شد.
    Last edited by vahid-p; 09-08-2012 at 20:12.

13. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •