بچه ها وضعیت کار متالوژی چجوریه؟؟؟خوبه؟؟؟
بچه ها وضعیت کار متالوژی چجوریه؟؟؟خوبه؟؟؟
سلام
کسی از وضعیت دندانپزشکی یزد و همدان و اهواز خبر داره؟
یعنی به خاطر سطح پایین این دانشگاهها مشکلی برای کار پیش نمیاد؟و اینکه کدومشون بهتره از لحاظ بازار کار؟
من الان شدیدا بین پزشکی اصفهان ترم دوم و دندانپزشکی یزد و همدان و اهواز گیر کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نه خیر، دانشگاه دولتی شما نتیجه که اعلام میشه فقط یه رشته دانشگاه رو نوشته و شما اصن نمیتونی متوجه شی که بعد از اون کجا ها قبول شدی تا مهر ماه. مهر ماه که کارنامه میاد شما می تونی ببینی آیا انتخاب های بعدیت رو قبول شدی یا نه؟ اگه قبول شده باشی میری اون دانشگاه مربوطه ببینی اوضاع چطوره؟ شاید تو تکمیل ظرفیت بتونی بری اون رشته
ممنون
اینجوری اولویت بندی که خیلی سخت میشه!
خب کل سختی انتخاب رشته به همین اولویت بندیه دیگه![]()
دوره ما هم سخت یا نرم بودن رو ترم 4 انتخاب میکردیم ولی الان رو نمیدونم...خیلی از درسا مشترکن ولی خیلی هاشونم نیست خوب توی این قضیه استادای اصفهان رو دیدم میدونم استادای سخت شون چه جورین!
نمیدونم رو چه حسابی دوستتون گفتن نرم صنعتی! بین صنعتی اصفهان و اصفهان همه جا معروفه که نرم اصفهان بهتره هر چند که رنکینگ کلی صنعتی بالاتره...من اینو درک نکردم تا وقتی که ارشد رفتم صنعتی!
نظر شخصی من اینه که لیسانس زیاد مهم نیست کجا بخونی..دانشگاه متوسط به بالا همشون خوبن..درسا اصولا روتینن ...به نظر من باید ادامه تحصیل رو در نظر بگیری...مثلا اگه بخوای سخت بری و بعد بری گرایش معماری کامپیوتر و شبکه مطمئنا صنعتی اصفهان اگر بخوای هوش بری هم شاید صنعتی بهتر باشه ولی اگه بخوای نرم رو دراصفهان ادامه بدی دانشگاه اصفهان انتخاب بهتریه!اینها کلا در مورد اصفهان و صنعتی اصفهانه ولی در مورد شیراز یا اصفهان به نظر من موقعیت مکانیت (و با درصد کمتر رنکینگ دانشگاه) رو در نظر بگیر... احتمالا توی لیسانس هر دو خوبن
[رتبه:5875][منطقه:2 ][رشته : ریاضی ][شهر :جهرم]
سلام رشته مهندسی برق کجا میتونم قبول بشم اصلا یه کم بیشتر درباره ی رشته برق توضیح بدین.![]()
سلام
از دوستان اگر کسی میتونه واسم دفترچه انتخاب رشته ی ریاضی سراسری 91 رو بزاره ... خیلی لطف میکنه ... چون هر چقدر از سایت سنجش دانلود میکنم نمیشه ... نمیدونم مشکل از کجاست
مرسی
شوخی میکنی؟
اگه واقعا اصفهان قبول میشی بزن اصفهان.مهم نیست که ترم بهمن باشه مهم اینه که هم سطحش خیییییلی بالاتره و هم شهرش خیلی با صفاتره
تازه برو دفترچه اصلاحیه رو بخون ببین در مورد یزد و اهواز چی گفته بعد میفهمی که کلا نیازی نیست شک کنی که اصفهان یا ... ؟!
سلامی دوباره.
چرا با عصبانیت؟ اگه دقت کنی من اصلا نگفتم مهندسی شیمی کدوم بهتره. فقط بین مکانیک و برق مقایسه کردم که گفتم مکانیک امیرکبیر بهتره و برق تهران. خب این کجاش تبلیغاته؟ البته تبلیغات اشکالی نداره تا وقتی صحت داشته باشه. اینم طبق شنیده هامه. همونطور که شما از دوستات شنیدی. اصلا هم مدعی نیستم که بررسی کردم، نه، فقط شنیدم. فقط گفتم رتبه های قبولی رو بهتره ملاک نذاریم، چون بلا استثنا رتبه های قبولی دانشگاه تهران بهترن.
البته الان که دیگه حمید خان انتخاب رشتشون رو کردن ( نمیدونم چرا اینقدر با عجله !!! ) - تازه اگه بخواد بعدا دانشگاهش رو تغییر بده نمیتونه بین دانشگاههای شهر تهران جابه جا بشه ( مگر اینکه یک رشته در دانشگاه مبدا وجود نداشته باشه و در مقصد باشه پس به فکر تغییر دانشگاه نباشه )
ضمنا من چند تا از دوستام دقیقا مهندسی شیمی دانشگاه تهران میخونن و ازش تعریف میکردن. میگفت اساتید کار بلدی داره ولی در مقطع کارشناسی چندان تفاوتی بین اساتید کاربلد و معمولی وجود نداره. از طرفی دانشکده مهندسی شیمی امیرکبیر جز اولین دانشکده هاشه که اساتید نمونه و چهره ماندگار زیاد داره. خلاصه اینکه به نظر من اینقدر حساسیت نباید به خرج داد، اونم برای مقطع کارشناسی. از محیط هر کدوم بیشتر خوشت میاد، اونو بزن مسلما.
یک نکته که میمونه اینه که دقیقا خودتون هم گفتین ما اومدیم اینجا بهشون کمک کنیم. پس نباید بدون اطلاع دقیق سریعا یگیم بزن فلان رشته. پیشنهاد رشته و دانشگاه هیچ وقت نباید بدی ( کاری که خیلی از مشاورا میکنن ) ،چون دو روز دیگه اگه طرف پشیمون شد، حقش توسط ما ضایع شده. پس راه حل اینه که فقط معرفی کنیم و کاملا انتخاب رو بذاریم به عهده خودش نه بگیم، سوال نداره که بزن فلان جا.
موفق باشید. به نظرم این بحث رو ادامه ندیم که ظاهرش هم اینقدر جدی نبود که الان اینقدر جدی شد.![]()
Last edited by vahid-p; 09-08-2012 at 20:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)