تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 70 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 693

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان گلستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه محرمانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

به هرحال از هیچی بهتره
    باید بین بد و بدتر انتخاب کرد ؛ لا اقل اینجوری شبا میشه 2 گیگ دانلود کرد.

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من میصرفه
    منم قبلا از ایرانسل استفاده میکردم دیدم الافیه سرعت کع نداره محدود 2 گیگ در ماه و شبانه هم که نیست
    بعد به مدت 2 سال رفتم سمت اینترنت ماهواره ای که خدایی عالی بود نامحدود با سرعت 2 مگ دانلود(اون زمان جووون بودیم و کاری هم نداشتیم و در کل الاف بودیم و رو پشت بوم

بخاطر مشکلات تنظیم دیش و خرابی کارت از این کار زدیم بیرون و رفتیم سمت اینترنت مخابرات که الان در خدمت شما هستیم

دیشبم از ساعت 2 تا 6 صبح 2 گیگ دانلود کردم

شما الان داری با ایرانسل ماهی 10 ه ت میدی میشه روزی 300 تک تومان در یک سال
    دوستمون 350 ه ت داده میشه روزی 900 تک تومان در سال
    به نظر من 600 اختلاف میصرفه(در 1 سال حدود 216000 ت) ادم adsl بگیره که هم سرعتش بالاتره از ایرانسل هم میتونه شب دانلود داشته باشه
    خب منم که adsl دارم اما 6 گیگ دانلود با 2 گیگ دانلود هیچ فرقی نداره چون هردوش کمه و هیچی نمیشه دانلود کرد
    اما برا من ایرانسل هم ارزون تره هم دیرتر تموم میشه ..اما adsl مال من تاحالا رکوزد 2 هفته بوده و هیچوقت نشده که 1 ماهه تموم بشه
    حالا نسل سوم بیاد ببینیم ایراسل نامحدود میذاره یا نه؟

میگم این اینترنت ماهواره ای چجوریاس؟ از adsl بهتر نیست؟ تاحالا نشنیده بودم ..یه سرچ بزنم ببینم چجوریاس

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

به هرحال از هیچی بهتره
    باید بین بد و بدتر انتخاب کرد ؛ لا اقل اینجوری شبا میشه 2 گیگ دانلود کرد.
    اره ...اینکه خوبه درش شکی نیس
    اما من یکی که انقد پول ندارم یهو 350 تومن اونم بخاطر اینترنت پیاده بشم ..
    اگه ماهانه ها رایگان داشت خیلی خوب میشد ..

4. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خب منم که adsl دارم اما 6 گیگ دانلود با 2 گیگ دانلود هیچ فرقی نداره چون هردوش کمه و هیچی نمیشه دانلود کرد
    اما برا من ایرانسل هم ارزون تره هم دیرتر تموم میشه ..اما adsl مال من تاحالا رکوزد 2 هفته بوده و هیچوقت نشده که 1 ماهه تموم بشه
    حالا نسل سوم بیاد ببینیم ایراسل نامحدود میذاره یا نه؟

میگم این اینترنت ماهواره ای چجوریاس؟ از adsl بهتر نیست؟ تاحالا نشنیده بودم ..یه سرچ بزنم ببینم چجوریاس
    ولش کن زیاد دنبالش نگرد

اما قطعا از adsl بهتره حداقل نامحدوده و سرعتم بالا
    خیلی از بچه ها تو نت اصلا اسمشم نشنیدن و نمیدونن چیه
    Last edited by ailll; 25-07-2014 at 00:12.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بنظرم بهترین کار اینه که آدم هرچندوقت یکبار سرویس های نوظهور رو توی شهر پیدا کنه چون اوایل شون خوب سرعت میدن
    یه دوستم که نمایندگی آسیاتِک رو هم داره بهم پیشنهادش کرد.اصرار داشت که ما وقتی ip پر بشه دیگه یوزر نمی گیریم و پهنای باند دیگه پایین نمیاد بلایی که الان به جون مخابرات گرگان افتاده و شاید در آینده بدتر بشه.
    مثلا همین سرویس 1مگ من, سه ماه پیش با سرعت 220kb شبا سرعت میداد ولی الان شبا بین 10 تا30 میره و روی ip داخل حداکثر تا 130kb میره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بنظرم بهترین کار اینه که آدم هرچندوقت یکبار سرویس های نوظهور رو توی شهر پیدا کنه چون اوایل شون خوب سرعت میدن
    یه دوستم که نمایندگی آسیاتِک رو هم داره بهم پیشنهادش کرد.اصرار داشت که ما وقتی ip پر بشه دیگه یوزر نمی گیریم و پهنای باند دیگه پایین نمیاد بلایی که الان به جون مخابرات گرگان افتاده و شاید در آینده بدتر بشه.
    مثلا همین سرویس 1مگ من, سه ماه پیش با سرعت 220kb شبا سرعت میداد ولی الان شبا بین 10 تا30 میره و روی ip داخل حداکثر تا 130kb میره.
    اره نامردا شب از سرور خارجی که اصلا نمیشه دانلود کرد
    همه یا به 195 اعتراض کنید (یلی موثره این شماره)یا زنگ بزنید 2020نصف شب و اعتراض کنید
    دیشب از سرور خارجی فکر کنم سرعت 13 بود که قطع کردم اما رو سرور ایران به من 190 میداد

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین
    برای کار وبگردی و دانلود هر از چند گاه چه سرعت و تعرفه ای رو پیشنهاد میدین این مودم رایگان و قرارداد یکساله کدوم گزینه ها بهتره مودماشون چیه و ارزششو داره؟

آیا مودم wifi وجود داره که سیم کارت ایرانسل بخوره برای استفاده از gprs استفاده کرد؟ کذوم مدلاش ممنون میشم کمک کنید خیلی ضروریه
    البته چند منطوره باشه هم کابل بخوره و هم سیمکارت ایرانسل و هم وای فای شر کنه همچین چیزی وجود داره؟

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

با سلام
    سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین
    برای کار وبگردی و دانلود هر از چند گاه چه سرعت و تعرفه ای رو پیشنهاد میدین این مودم رایگان و قرارداد یکساله کدوم گزینه ها بهتره مودماشون چیه و ارزششو داره؟

آیا مودم wifi وجود داره که سیم کارت ایرانسل بخوره برای استفاده از gprs استفاده کرد؟ کذوم مدلاش ممنون میشم کمک کنید خیلی ضروریه
    البته چند منطوره باشه هم کابل بخوره و هم سیمکارت ایرانسل و هم وای فای شر کنه همچین چیزی وجود داره؟
    سلام
    شما برین تو این سایت bpg-co.ir اونجا رو تعرفه کلیک کنین و خودتون ببینین ...
    واسه دانلود شبانه تعرفه کمتر از 1 مگ باشه سرعتش بدرد نمیخوره ...مودم هم دقیق نمیدونم اما فک کنم تی پی لینک میدن که حدود 70-80 قیمتشه ...
    کلا با این قیمتای نجومی اگه پول دارین همون یکساله و 1 مگ رو بگیرین خوبه ..

تو نت که گشتم آره همچین چیزی هست ...مودم سیم کارت خور وایرلس که با باتری کار میکنه ...تو اینترنت سرچ کنین براتون میاره ..اگه تو شهر پیدا نکردین میتونین از اینترنت سفارش بدین پستی براتون میفرستن ..پولشو هم به مامور پست میدین ..خیلی شیک
    ولی در کل روی سرعت اینترنت ایراسل حساب باز نکن ...adsl خیلی بهتره. ..فقط چون حجمیه یکم هزینه هاش بیشتره که باز از ایرانسل ارزونتره ...

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

یهو سوتو کور شد این پیج
    بیاین بگین بحرفیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه محرمانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

از سرور داخلی شبی 3.5 گیگ میشه گرفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •