تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 396 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب من دقیقآ همین الان میخوام واسه اولین باز نسخه ی کنسولی بازی رو بازی کنم
    در اسرع وقت میام و نقد میکنم

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

از دیروز ساعت 5 دارم دمو رو بازی می کنم . دوستانی که میگن تغییر نکرده یا فیفای قبلی رو زیاد بازی نکردن یا این نسخه دمو رو ! بازی کاملا دگرگون شده . این فیرست تاچ کلا بازی رو تحت تاثیر خودش قرار داده ، بسیار بسیار طبیعی کار شده این قابلیت ( الان با بازیکن های ضعیف یا با تکنیک کم نمیتونید هر توپی رو با سرعت کنترل کنید ، باید اروم توپ رو بگیرید تا از پاتون جدا نشه !) . سانتر ها در بازی کلا عوض شدن ، انیمیشن دویدن تقریبا کلا عوض شده . ایمپکت انجین دگرگون شده ( الان دیگه مثله قبل بازیکن مهاجم در مقابل دقاع بی حرکت نیست و برای دور کردنش بعضی وقت ها هلش میده یا از یه طرف دیگه میره که بازیکن نگیرتش و یا دفاع بعضی وقت ها دست بازیکن رو کاملا به طرف خوش میکشه و بر میگردونه ) ، انیمیشن های برخورد هم بسیار بهتر شدن و تا به الان جز یک مورد فرو رفتن دست و پا در این 7 یا 8 ساعتی که بازی کردم ، باگ دیگه ای ندیدم . هوش مصنوعی در هنگام حمله بی نظیره ! برای اولین بار بازیکن خودش تشخیص میده و وقتی در تله افسایده مکث میکنه و بعد استارت میزنه تا افساید گرفته نشه ( که با توجه به انیمیشن های جدید درخواست توپ ، این صحنه های قرار از طبیعی ترین صحنه های بازی هستن ) برای یک دو کردن یک مدل جدید پاس در نظر گرفته شده انیمیشن بسیار بسیار طبیعی داره . عملکرد دروازه بان ها بهتر شده و ...
    در ضمن دوستان اگه به اینترنت وصل باشید موقع بازی خود به خود ترکیب ها بروز میشن ( RVP رو دیگه نمیتونین تو ارسنال ببینین و متاسفانه خبری هم از کزرلا نیست )
    در کل کاملا با صحبت اون منتقدی که گفته بود بهترین شبیه ساز فوتبال تا به الان کاملا موافقم .

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از دوستان یکی لطف کنه و فایل کرک رو قرار بده . هر چی گشتم فایلش رو پیدا نکردم !

داره خودمونی میشه pouyaabiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان میشه لطف کنید کامل بگید این دمو fifa 13 رو که دارم دانلود میکنم چجوری ازش استفاده کنم ؟ dvd میخواد یا flash ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب... شروع میکنیم...
    اول از همه تبریک میگم به Ea Games خصوصا Ea Sports که دوباره یه بازی داد درخور اسمش ، یه بازی فوق العاده قشنگ که واسه خریدنش ، هرچقدر هزینه کنم از ته دل میگم نوش جون David Rutter و همکارانش...
    همون اول که بازی شروع میشه،مسی یه ضربه میزنه و با یه انیمیشن زیبا توپ وارد دروازه میشه و بازی شروع میشه...
    منو ها تقریبا شبیه سال قبله فقط تا یه حد کوچولویی تغییر کرده و رنگ و بوی تازه تری گرفته...
    اولین نکته ای که منو تا حدی تحت تاثیر قرار داد ، بهتر شدن سرعت منو ها بود...این مشکل زیاد تو نسخه ی PC خودشو نشون نمیده چون قدرت PC ها از کنسول ها معمولا بالاتره ولی تو کنسول خیلی سرعت کم تو منو ها اذیت میکرد،البته بازم اون سرعتی که دلم میخواد رو ندارن ولی بهتر شدن...
    تیمم رو که انتخاب کردم ، چیزی که چشمم رو گرفت Ea Sports Football Club Match Day بود... یعنی تمام بازیکن به فرم جدید خود ( یا توجه به آخرین بازی ای که تو دنیای واقعی انجام داده بودن ) بودند...یعنی مثلا نوشته :
    Tevez 89 (+3( یعتی کارلوس توزی که قدرت پایه اش توسط این بازی 86 در نظر گرقته شده ، به خاطر بازی خوبش تو بازی قبل ، اورالش 3 تا رفته بالا و این حالت آپدیت بودن یه شاهکاریه که فقط از بچه هی EA برمیاد...فوتبال به روز ! فکرشم غیرفابل تصوره...تو بازی هم که میری بر اساس همین ویژگی ، وضعیت تیم ها رو توضیح میده
    مثلا منی که من سیتی برداشتم و با میلان بازی کردم گزارشگره گفت :
    تیم Home (یعتی من سیتی ) در حال حاضر رتبه ی 4 رو تو لیگ داره و تیم Visitor ( یعتی میلان ) رتبه ی دهم رو تو لیگ خودش داره و بعد با کارشنانسش نشستن و در مورد این جایگاه ها و وضعیت تیم ها با هم بحث کردن !!!!!!!!!!
    یعنی فقط میشه گفت : N1
    البته بازی تاکید میکنه که برای بهره بردن از این ویژگی فیفا باید حتما آنلاین بود که خب کاملا هم طبیعی به نظر میرسه !
    تو Formation چیز جدیدی که به چشم میخوره اسامی جدیدشونه مثلا :
    3-4-3 Flat یا مثلا 3-4-3 Diamond (همون لوزی خودمون)
    اجازه ی Edit فورمیشن رو نمیده تا بتونم اطلاعات بیشتری در مورد جزییاتش براتون قرار بدم ، به هر حال دموئه ! و نه نسخه ی اصلی...
    تو Settings بازی ، میتونین ساعت بازی رو انتخاب کنین ، از ساعت 2 ظهر تا 12 شب ، هر ساعتی رو که انتخاب کنین کنارش با عکس نشون میده که تو اون ساعت وضعیت نور و اینا چطوره
    بقیه ی گزینه های Settings شبیه فیفا 12 س
    اول بازی که بازیکنا و اینا میاد تو ، انیمیشن ها تغییراتی داره و یه چیز مهمش اینه که دست دادن بازیکن ها با هم یا با داور بهتر شده ( ولی هنوز حس خیلی خوبی به آدم نمیده ) ، اگه یادتون باشه تو نسخه ی قبل وقنی میخواستن به هم دست بدن ، انگار که کلا دستشون قطع نخاعه ! ولی تو این نسخه بهتر شده ولی هنوز جای کار داره... دوربینی هم که داره ورود بازیکن ها رو نشون میده ، با لرزش هایی که داره اینو به گیمر القا میکنه که انگار فیلم بردار تو زمینه و وقتی راه میره ، کمی دوربین میلرزه!
    اما خود بازی هم تغییرات گسترده ای داشته... البته بیشتر تغییرات فیفا 13 رو میشه به کامل شدن فیفا 12 نسبت داد و نه مثلا به اضافه شدن یه چیز خیلی جدید و خاص ! که منطقی هم هست...وقتی شما بازی ای میسازی که سایت سخت گیری مثل گیم اسپات نمره ی عالی 9 رو بهش میده ، طبیعیه که شما به ساختار اصلی دست نمیزنی و همون نسخه قبل رو بهبود میبخشی...
    برخورد ها سر تصاحب توپ واقعا قشنگ شده و به دنیای واقعیت نردیک شده و دیگه اینطور نیست که مثلا اگه یایا توره دنبال توپه ، به هیچ عنوان یه بازیکن با قدرت بدنی ضعیف تر مثل روبینیو نمیتونه توپو ازش بگیره ، بلکه در بیشتر موارد توره این رقابت رو میبره ولی گاهی هم ممکته بازیکنی مثل روبینیو زرنگی کنه و توپو بگیره ( مثل دنیای واقعی ) و این به جذاب تر شدن پیگیری این جدال ، کمک میکنه ... رقابتی که به طور 100 % قابل پیش بینی نیست..
    مهمترین نکته ای که فیفا 13 داره و واقعا تو لذت بردن از یک سیمولیشن فوتیال ، به آدم کمک میکنه ، همون First Touch Control هستش...هر بازیکن یه مدل تو رو استاپ میکنه ، استاپ کردن توپ ها غیر قابل پیش بینی میشه و این یعتی رفتن به سمت شبیه شدن به ویژگی اصلی فوتبال واقعی یعنی غیر قابل پیش بینی بودن...
    تو نسخه های قبلی فیفا همیشه حق با دفاع بود و 99% توپ ها که سمت دفاع بود رو دفاع تو تصاحبش میبرد ، تو این نسخه این حس به من دست داد که این 99% به حدود 70 80 % تقلیل پیدا کرده و اینجا هم میشه امیدوار بود که دفاع نتونه جدال رو برنده بشه و یا تحت فشار اشتباه کنه و بتونی توپو ازش بگیری و این هم باز شبیه فوتبال واقعیه...
    پاس کاری ها سخت شدن و دیگه به راحتی نمیتونی توپو به هم تیمی خودت برسونی ، دیگه از اون پاس کاری های پینگ پنگی غیر واقعی که شاید 20 ثانیه از 90 دقیقه فوتبال واقعی رو شامل بشه نیست ، این هم باز یعتی نزدیک شدن به فوتیال واقعی...
    تعویض ها انیمشن قشنگی رو به خودش اختصاص داده ، کمک داور 4 با تابلویی که تو دستشه و شماره ی بازیکن ها روش درج شده تو صحنه دیده میشه ...
    کنار زمین بازیکن ها مشغول گرم کردن خودشون هستن...
    وقتی تیم عقبه و خطای به نقع تیم عقب اتقاق میفته ، هم تیمی ها سعی میکنن با پاس ، توپو سریع به ناحیه ی خطا برسونن تا بازی شروع بشه...
    احساس میکنم شوت ها هم کنی فرق کردن ، یا بهتره بگم حالات جدیدی هم اضافه شده و از جاهای جدید هم میشه امید به گل شدن توپ داشت...
    در کل این فیفا ، کامل ترین و بهترین فیفا یی بوده که من تا حالا بازی کردم و آخرین 2 جمله ای که میتونم بگم ایناس :
    1.تبریک به سازنده ای این بازی فوق العاده....
    2.بی صبرانه منتظرم که 7 مهر بیاد...

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

منم بالاخره موفق شدم به زور بازی رو به xbox بقبولونم! اولش میگفت دمو ایراد داره و دوباره باید dl کنی!
    تا حالا 2 تا بازی کردم و نمیتونم نظر قطعی درباره ی بازی بدم ولی حداقلش اینو دیدم که در پایان بازی هر تکل موفقی که میزنی رو دیگه 1/2 نمینویسه و 1/1 مینویسه!!!عجب کشفی کردم!!!(مشکلی که تو فیفا 12 بود و درست شده!)
    شوتهایی هم که با گرفتن RB زده میشن(من بهش میگم شوت کات دار) بهتر شدن(واقعی تر) و مثل 12 و مخصوصآ 11 همشون گل نمیشن!
    من اکثرا فیفا 12 رو به خاطر فوتبالهای دیگه(برای اینکه تو فوتبالهای دیگه مثل 99 ps1 و pes ps2 که هنوزم بازی میکنم!)قاطی نکنم با سیستم lagacy بازی کردم که کند بود بازی و اگه تاکتیکالش هم اونطور بوده باشه باید بگم تو این نسخه بازی خیلی نرمتر شده(مثل فیفا 11)
    یه قابلیت مچ دی هم اضافه شده که هر بازی بازیکنان اپدیت میشن که فکر نکنم به درد مایی که نسخه ی کپی و تو ایکس باکس بدون لایو بازی میکنیم بخوره،البته چیز جالبیه،خوش به حال اونا که مبتونن ازش استفاده بکنن!!!
    البته تغییرات زیاده ولی اینا بیشتر به چشمم اومد و بقیه رو دوستان هم میگن...
    یه خوبیش هم اینه که میشه با لئوتو ارنا تمرین کرد!
    یه خبر بد برای ما بارسایی ها هم اینه که مثل اینکه قرار نیست تو این بازی شاهد ورزشگاه نیو کمپ باشیم چون نتونستن لایسانسش کنن!!!(البته تا زمان عرضه ی بازی باید منتظر موند ولی احتمال نبودنش خیلی بیشتر از بودنشه!)
    Last edited by LiverBarca; 12-09-2012 at 09:44.

7. 11 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تیم Home (یعتی من سیتی ) در حال حاضر رتبه ی 4 رو تو لیگ داره و تیم Visitor ( یعتی میلان ) رتبه ی دهم رو تو لیگ خودش داره و بعد با کارشنانسش نشستن و در مورد این جایگاه ها و وضعیت تیم ها با هم بحث کردن !!!!!!!!!!
    اونی که برای توز نوشتی باز قابل درکه ولی این یکی رو نمیتونم باور کنم
    رسما یه شاهکار زده EA

البته بیشتر تغییرات فیفا 13 رو میشه به کامل شدن فیفا 12 نسبت داد و نه مثلا به اضافه شدن یه چیز خیلی جدید و خاص !
    دمشون گرم یه میلیون
    تو این یه سال که 12 رو زدم فکر میکنم شاید نصف بازی رو هم یاد نگرفته باشم و همیشه خدا خدا میکردم 13 همون 12 باشه با رفع نواقص

دمت گرم برای پست خوبت!

9. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط امیدوارم EA این بار نسخه PC رو بهتر ساخته باشه و مشکلات بیرون پریدن از بازی مخصوصا بعد چند فصل Career mode - که واقعا آزار دهنده س - دیگه تو این نسخه نباشه.

11. 2 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

13. این کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

لینک سالمه دوست عزیز و مشکلی نداره .

15. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •