تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 232 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

قابل توجه دوستانی که می گفتن وان ایکس داغ می کنه و باید با دستکش نسوز باهاش کار کنی برید اس3 بخرید داغ نمی کنه که آتیش می گیره ( از این اسمایلها هم بذارم بعضیها خیلی دوست دارن ) من حاضرم زیر ال سی دی گوشیم خاک بره روزی سه بار شارژ کنم ولی تو دستام آتیش نگیره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی چند صفحه قبل هم یکی از دوستان می گفت من مطمئنم اس3 بدون مشکل خواهد بود
    میدونید چرا این مسخره هست! چون این جایی که اینطوری شده چی هست؟ باطری که نیست! CPU و GPU هم که اونجا نیست!
    سوکت شارژر هم اون جا نیست!

پس چی بوده؟

شاید یک شخصیت مشکل روانی داشته با فندک این کار رو کرده باشه! شما باید باور کنید؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من هیچ حرفی با شما ندارم چون کلا حرفات همه بچه گونست کسی که چشم داشته باشه می بینه که منبع گذاشتم اینم جملاتی هست که تو منبع قید شده:

”Samsung is aware of this issue and will begin investigating as soon as we receive the specific product in question. Once the investigation is complete, we will be able to provide further details on the situation. We are committed to providing our customers with the safest products possible and are looking at this seriously“.
    اتفاقا منتظر بودم بیای بگی یکی فندک گرفته خوشحالم حدسم درست از آب در اومد و به خودم ایمان آوردم که درست شناختمت

3. 4 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

مهدی چطوری شنیدم اتیش سوزی شده اینجا s3 دارای عزیز فقط جایی باشین که بتونین 125 رو بگیرین
    خود سامسونگ تایید کرد جریانو الان این حسن میاد باز یه چیزی از خودش در میاره جواب میده

شاهکار کرد با این گوشیش ، اولین گوشی ها تو دست اتیش میگیره ( الان تو گینس ثبت شده )

5. 4 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

فن های سامسونگ به شدت رفتن تو شوک... الان این شکلین

ولی خدایی اگه این مورد زیاد باشه واقعا سامسونگ میخواد چی بگه... یه چیزیه که میتونه به آدم صدمه بزنه... خارجی ها هم که مثل چی از جونشون میترسن....

7. 2 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

قابل توجه دوستانی که می گفتن وان ایکس داغ می کنه و باید با دستکش نسوز باهاش کار کنی برید اس3 بخرید داغ نمی کنه که آتیش می گیره ( از این اسمایلها هم بذارم بعضیها خیلی دوست دارن ) من حاضرم زیر ال سی دی گوشیم خاک بره روزی سه بار شارژ کنم ولی تو دستام آتیش نگیره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی چند صفحه قبل هم یکی از دوستان می گفت من مطمئنم اس3 بدون مشکل خواهد بود
    شاید این مشکل از خارج گوشی و محیط اطراف باشه گوشی داغ میکنه ولی نه دیگه اینقدر که اینجوری بشه
    تو رو خدا بیاین یه خورده علمی به موضوع نگاه کنید
    چیزی که این کار رو کرده انرژی زیادی تولید کرده که 100% بالای 70 درجه گرما رو بالا برده که این گوشی عمرا بالای 50 درجه داغ کنه
    به نظر من یه عامل محیطی باعث این سوختگی شده
    اون کسی هم که صفحه ی پیش گفته بود اس3 بدون مشکل هست من بودم و الان هم میگم که این گوشی مشکلی نداره
    من طرفدار هیچ برندی نیستم و الان هم One x دارم که رقیب اس3 هست
    فقط خواستم منطقی فکر کردن رو به بعضی ها آموزش بدم
    اگر هم گوشی واقعا همچین مشکلی داشته چه بهتر ما که خوشحال میشیم روی این فن بوی ها کم بشه
    Last edited by shahabprince; 21-06-2012 at 18:39.

9. 3 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

چنین چیزی واقعا حتی از شرکت کره ای بزرگی مثل سامسونگ هم بعیده (من کاری به مقایسه هم ندارم هرچند که نمیشه مقایسه نکرد)
    آدم یاد تولید پژو های ایرانی میافته که آتیش میگرفت!

آخه مگه دنبال چی بودند
    جریان توقف فروش رنگ آبیش هم جای سوال داره... آل دیجیتال میگفت مشکل فنی داشته...
    وقتی هنوز تست نکردین درست چرا پس تولید میکنین؟!

در مورد دیزاین اس3 هم من با توجه به رشته تحصیلیم میگم که این نحوه چینش ورودی ها و خروجی ها در پشت گوشی از لحاظ زیبایی شناسی به نظر اکثریت مردم کاملا رد میشه و قابل قبول و قشنگ نیست. اصلا ترکیب صحیحی برقرار نشده.
    در مورد سایر قسمت های گوشی ( همون قوس ها و کلید هوم گوشی) هم جای بحث هست.......

تصویر باز شده این گوشی رو که دیدم واقعا شاخ درآوردم!
    شما این تصویر رو ببینید:

این گوشی ex119 هست که من دارم. وقتی این گوشی رو خریدم و درب پشت گوشی رو باز کردم تعجب کردم! پیش خودم گفتم از موتو بعید بود این جنس رو به کار ببره (با توجه به جنس گوشی هایی که قبلا داشتم: v8 / zn5 / xt720 / l7)
    حالا من چند پای گوشی دادم؟ من 180 خریدم! الآن شما 1180 هم نه و بلکه 1300 پای یه گوشی بدید اون وقت این کیفیت؟ این جنس؟! هرچی هم از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری خوب باشه ولی باید حتما از این نظر هم مورد بررسی قرار بگیره!
    خدایی درب همین گوشی که دارم از کیفیتی برخوردار هست که چندین و چند بار که از دستم روی زمین آسفالت خورده و خشی روش ظاهر شده دستش کشیدم اون قسمت رو خط و خشش کاملا از بین رفته! کاملا!

اینم تصویر L7، تولید سال 2005 میلادی یعنی 7 سال پیش؛ ضخامت 11 میلی متر

Last edited by Ali_Best; 21-06-2012 at 18:53. دليل: تصویر ال 7

11. 4 کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

یادم اومد ال 7 هم دم دسته!
    بالا تو پست قبلیم تصویرش رو گذاشتم

سامسونگ باید یه فکری بکنه واقعا! گالکسی نکسس واقعا میشه گفت طراحی به مراتب جالب تری نسبت به اس3 داره (و نه البته کیفیت)

13. 2 کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب میشه یکی به ما هم بگه اون قسمت پایین گوشی
    که معمولا جای انتن و این چیزا هست،
    چجوری میشه اینجور داغ کنه و بسوزونه؟
    آخه یه پردازشی چیزی هم که فکر نکنم اونجا انجام بشه... میشه؟

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

سامسونگ باید یه فکری بکنه واقعا! گالکسی نکسس واقعا میشه گفت طراحی به مراتب جالب تری نسبت به اس3 داره (و نه البته کیفیت)
    دوست عزیز متاسفانه گوشی عرضه شده ودیگه سامسونگ نمیتونه فکری بکنه...

گفتم گوشی مشکلی خواهد داشت ولی احتمال زیاد اینقد دیگه نیست...بالاخره وسیله الکترونیکیه دیگه..اپل با اون همه اعتبار دست بزار رو گوشیش تا آنتن بپره

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

میگم شاید طرف داشته گوشیش رو شارژ میکرده بعد یه بازی خیلی سنگین هم داشته بازی میکرده اینجوری پوکیده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •