تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 65 اولاول ... 545515253545556575859 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 642

نام تاپيک: The Walking Dead: A Telltale Game Series

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من از روش دوم استفاده کردم
    حالا نمیدونم این dlc انتخابهای 5 قسمت قبل روش تاثیر داره یا جداست.هووم؟؟
    نه تاثیر داره و این دو روشی که گفتم چون روش درستی نیست و فقط باعث میشه dlc اجرا بشه انتخاب های قبلی رو نمیفهمه . اگه از روش اول میتونین بازی رو از اول بازی کنین و به dlc که رسیدین اونوقت درست میشه . چون روش اول بازی رو اپدیت میکنه منتهی نه به صورت رسمی به خاطر همین سیوها کار نمیکنه و باید دوباره بازی رو برین مگه اینکه Dlc رو بدون داستان خودتون ادامه بدین .
    روش دوم که کلا معلومه روشیه که از سیوت استفاده نمیکنه . چون داری اپیزود 6 رو جای 5 جا میزنی . کلا به نظرم کسایی که میخوان داستان خودشون رو تا اخر این بازی ادامه بدن صبر کنن یه روش درست حسابی معلوم بشه وگرنه این طوری فکر کنم سیوهای خودت رو هم خراب میکنی . تو فکرم برم ارجینال بخرم که از این مشکلات پیش نیاد . ارجینال چنده ؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

نه تاثیر داره و این دو روشی که گفتم چون روش درستی نیست و فقط باعث میشه dlc اجرا بشه انتخاب های قبلی رو نمیفهمه . اگه از روش اول میتونین بازی رو از اول بازی کنین و به dlc که رسیدین اونوقت درست میشه . چون روش اول بازی رو اپدیت میکنه منتهی نه به صورت رسمی به خاطر همین سیوها کار نمیکنه و باید دوباره بازی رو برین مگه اینکه Dlc رو بدون داستان خودتون ادامه بدین .
    روش دوم که کلا معلومه روشیه که از سیوت استفاده نمیکنه . چون داری اپیزود 6 رو جای 5 جا میزنی . کلا به نظرم کسایی که میخوان داستان خودشون رو تا اخر این بازی ادامه بدن صبر کنن یه روش درست حسابی معلوم بشه وگرنه این طوری فکر کنم سیوهای خودت رو هم خراب میکنی . تو فکرم برم ارجینال بخرم که از این مشکلات پیش نیاد . ارجینال چنده ؟
    که اینطور
    به نظرت روش درست حسابی ای براش میاد؟
    تو 360 چطوریه اونموقع؟راحت میشناسه؟
    .
    .
    من الان هم فولدر106 رو دارم و هم محتویات 106 رو تو 105 ریختم
    الان تو بازی که میرم تو انتخاب اپیزودها،این 400ه هم هست.با این حال بازم تاثیر نمیذاره 5 تا قسمت قبلی رو 400ه؟؟

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

قسمت یارو ِاپنی تو اتوبوس دقیقا منو یاد بازی Silnet hill downpour اورد!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

همین الان dlc رو تموم کردم . قشنگ بود مثل بقیه قسمتها . البته به داستان اصلی ربطی نداره . داستان 5 شخصیت هست که به ترتیب دلخواه همشون رو بازی میکنی . حدس میزنم که کلمنتاین توی نسخه دو یه جوری با این 5 نفر ارتباط داره البته با چیزی که اخر اپیزود دیدم این حدس هم میشه زد که کلا این dlc هیچ ربطی به داستان اصلی نداره و نخواهد داشت . ولی اگه باشه خیلی خوبه چون شخصیتهای جالبی بودن که یه پیش زمینه واسه شون ساخته شد .
    یه عده میگفتن این dlc مربوط به اتفاقات بین فصل یک و دوئه که اصلا اینطوری نبود . همونطور که گفتم 400 روز از زنده موندن 5 نفر رو روایت میکنه و واسه هرکی یکی دو روز رو نشون میده و از اخر روز 400 رو واسه همشون نشون میده .

که اینطور
    به نظرت روش درست حسابی ای براش میاد؟
    تو 360 چطوریه اونموقع؟راحت میشناسه؟
    .
    .
    من الان هم فولدر106 رو دارم و هم محتویات 106 رو تو 105 ریختم
    الان تو بازی که میرم تو انتخاب اپیزودها،این 400ه هم هست.با این حال بازم تاثیر نمیذاره 5 تا قسمت قبلی رو 400ه؟؟
    فکر کنم اگه از همون روش دوم بری مشکلی نداره . یعنی اپیزود 6 رو جایگزین 5 کنی و بری توی بازی و اگه اپیزود 5 رو continue بزنی این dlc بازی میشه . البته یه بار بیای توی منوی اصلی میتونی مستقیم بری خود dlc رو از توی قسمت اپیزودها اجرا کنی . اینطوری فکر کنم به سیوهات که لطمه ای نمیزنه هیچ این dlc هم سیوش واست میمونه حتی اگه دوباره همون اپیزود 5 رو بریزی . بازی معمولی تا اپیزود 5 تقریبا 69 تا سیو داره و با dlc به 75 تا میرسه .
    چون به نظر نسخه دو بازی که بیاد یک ماژول جداست از این بازی و دیگه به صورت اپیزود روی همین نسخه نمیاد و فقط سیوهای این بازی رو میگیره .

فقط یه سوال . اگه نیو گیم دیگه شروع کنیم سیوها rewrite میشن یا جای دیگه ذخیره میشن . چون فقط یه جای سیو وجود داره ولی تو بازی سه تا سیو میشه داشت .
    Last edited by Gregar; 08-07-2013 at 01:47.

5. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir rza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    اگه گفتی!!!؟ D:

12 The Walking Dead Season 2

حدود 2 روز پیش بالاخره Telltale عکس ها و ویدئو ای از پیش نمایش فصل دوم این بازی را منتشر کرد:

برای دیدن ویدئو پیش نمایش بازی و اطلاعات تکمیلی به سایت Telltale مراجعه کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسانی که نمیتوانند ویدئو رو از سایت اصلی ببینند از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونند...
    هنوز اطلاعاتی درباره ی تاریخ انتشار این بازی منتشر نشده است پس باید منتطر بود...

​پ.ن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته در فصل دوم با کاراکتر Clementine بازی خواهیم کرد!
    Last edited by Amir rza; 31-10-2013 at 11:32.

7. این کاربر از Amir rza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دو تا خبر خوب در یک روز ! انتشار خبر فصل دوم بازی و تایید شدن فصل 5 سریال

9. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

اپیزود یک از سیزن دوم بازی توی نوامبر میاد
    یعنی تا چند روز دیگه

11. این کاربر از bax_021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

نیومده هنوز؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

قسمت اول فصل دوم اومد
    برید حالشو ببرید

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من که فعلا نه وقت کردم اون داستان گرگینه رو برم نه واکینگ دد این فصلش رو هم فعلا نمیرم . هر کی این فصل رو رفت خواهشا بگه سیوهای فصل قبل رو چطوری میخونه ؟ واسه نسخه کرکی مشکل نداره ؟ خواهشا یه چک بکنین .

15. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •