دقیقا" سرعت من الان 2 شب هستش که از ساعت 00:12 بامداد می شه 5 kb و تایم اوت زیاد.امشبم خراب شد،نمی دونم چرا مخابرات این طوری شده شبا![]()
دقیقا" سرعت من الان 2 شب هستش که از ساعت 00:12 بامداد می شه 5 kb و تایم اوت زیاد.امشبم خراب شد،نمی دونم چرا مخابرات این طوری شده شبا![]()
سلام دوستان.
از یکی از دوستان که مخابرات کار میکنه علت قطعیهای پی در پی این چند روز اخیر رو پرسیدم در جواب من گفت علتش جابجا کردن 3000 پورت هست و بزودی درست میشه.
دوستان مخابراتی توجه داشته باشند که دیگه مثل قبل ترافیک باقی موندشون به ماه بعد انتقال پیدا نمیکنه و میسوزه. 9.5 گیگ از ترافیکم مونده بود و با شارژ مجدد سوخت
و یه چیز دیگه!!!هر سرویسی که الان دارید استفاده میکنید فقط داخل سبد خریدتون هست و اگر بخواید نوع بسته مصرفی رو تغییر بدید باید به مخابرات مراجعه کنید.مثلا من چون از قبل 256 سه ماهه داشتم میخواستم یک ماهه شارژ کنم نمیشد و توی سبد خرید فقط همون بسته ی 256 سه ماهه وجود داشت و نه بیشتر،و این یک عیب خیلی بزرگ محسوب میشه![]()
سلام دادا.
آقا کلی خندیدم،،،خیلی باحالی
دوستانی که قصد دارند این کارو انجام بدند فقط مودم PC و گوشی تلفن خونه رو از سوکت تلفن جدا کنند که اونا هم همرا با مخابرات دود میشن .اما نکنید اینکارو
![]()
آقا خبر نداری چرا دارن پورت هارو جا به جا میکنن؟
سلام دوست عزیز.
نه متاسفانه،اما خدا کنه هرچه زودتر این قطعی ها رفع شه.
خیالتون راحت این جابجا کردن پورت ها هم تموم شه این مخابرات دیگه درست بشو نیست چون همون اول کار اینا یه پهنای باند گنده اوردن برا مازندران و چون اون اوایل کسی نسبت به اینترنت مخابرات علاقه نشون نمی داد می گفتن کنترل میشه زیر نظر دولته از این اراجیف و مردم هم می ترسیدن نمیرفتن ثبت نام کنن و بعد از اینکه یه سری گرفتن دیدن خوب چیه همه حجوم اوردن حالا مشکل اینجاست که مخابرات همون پهنای باند گندهه که بود گرفت بین این همه ملت به اشتراک گذاشت هرکی هم از راه میرسه ثبت نام می کنه یه شلنگ هم برا طرف می کشن انگار نه انگار این لا مصب ظرفیت داره برا همین افت سرعت شده درد بدتر از دیسکانکتی ها ،الان تمام روستاها از نعمت اینترنت مخابرات بر خوردار شدن الان عمه ما هم سالی یه بار از روستا میومد شهر به برادرزاده عزیزش سر می زد بجاش رفته اینترنت مخابرات گرفته میاد یاهو میگه عزیز وب بده روی ماهتو ببینم
خلاصه بهتون قول میدم سال دیگه همین موقع این اینترنته از شدت شلوغی میشه دایل اپ
Last edited by maskot; 30-07-2012 at 21:27.
نه دادش اینطوریم نی!
1- تو جعبه تقسیم فیوز داره
2- مسیر خرابی رو میگیرن میان جلو در خونتون بقیشم خودت حدس بزن!!
از اولشم معلوم بود این دس و دل بازی الکیه!
الان 4 شب که ساعت از 12 شب رد می شه،time out شروع می شه و سرعت هم میاد رو 10.اینم از امشب که بازم تکرار شد.
مهم نیس چرا پورتارو جابجا می کنن ، نگفت کی تموم میشه کارشون؟ به نظر من اینا فقط یه بهانس
کاملا" موافقم! الان مثه اینکه سرعتا واقعی شده ، چن شبه سرعت بالای 30 نمیره! بدبختی اینه که روازنشم اون روزانه سابق نیس!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)