l مبارک باشه
بچه ها من هم 5 شنبه یک 76100 خواهم خرید (اگر گرون نکنند)
منتظر ریویو من باشید.
با تشکر از همه
l مبارک باشه
بچه ها من هم 5 شنبه یک 76100 خواهم خرید (اگر گرون نکنند)
منتظر ریویو من باشید.
با تشکر از همه
رفیق کیفیت تصویر با اتصال کابل به tv کمی افت می کنه البته از نظر رنگ.
شما یه فایل mkv رو مثلا با حجم 10 گیگ روی tv اجرا کن کیفیت بالایی داره چه از نظر رنگ چه از نظر رزولیشن ولی همون رو با بلوری یا دی وی دی پلیر اجرا کنی رزولیشن تصویر یکیه با tv ولی رنگ تصویر کمی ضعیف تره نسبت به پخش خوده tv چون با hdmi وصل شده.
tv خیلی قابلیت دیگه داره که اگه دفترچه راهنماشو بخونی از قابلیتاش اصتفاده کنی واقعا عالیه.مثلا یکیش پخش زندس که با pc یا لپ تاب یا موبایل هایی که پروگرام های شبکه خانگی ال جی روش نصب باشه راحت میتونی هر چی روشون پخش کردی رو یتی وی نشون بدی.مثلا من خودم گوشیم سیمبیانه tvمونم 57000 ولی با این که گوشیم پروگرام های ال جی روش نصب نمیشه ولی میتونستم فایل هامو با tv به اشتراک بزارم.به نظر من اگه واسه tv دانگل وای فای آدم بخره یا خود تی وی وایرلس باشه خیلی عالیه چون دیگه نیازی به سیم کشیدن نیست من به خاطر همین سیم کشی کابل های شبکه که هم کابل tv بود هم بلوری بعد از چند وقت چون از وسط خونه و زیر قالی رد میشد یه ذره بد میزد توی خونه مجبور شدم شبکه رو قطع کنم و سیمارم قطع کنم.تی وی مم یه 4 ماهی هست آپدیت نشده کسی نمیدونه آخرین آپدیت چنده.
راستی دوستانی که کنترل جادویی جدید رو دارن میشه در مورد کنترل صوتیش توشیح بدن.چون کنترل من سری اول هست و کنترل صوتی نداره.
میخوام ببینم اگه می ارزه وقتی این کنترل های جدید تکی و جدا اومد توی بازار یکیشو بخرم آخه یه حالت موس کامل منظورم همین دکمه ای که پایین بالا می کنه صفحات رو با چرخیدنش داره که واقعا واسه وب گردی توی نت نسبت به کنترل های قبلی کمک می کنه توی کنترل های قبلی یا باید خودت صفحه رو جا به جا میکردی یا با استفاده دکمه های اشاره پایین و بالا ولی حالا با این کنترل ها میشه راحت صفحات رو بالا و پایین کرد
widi داره اما اگه از گلدیران گرفتی باید یه مودم وای فای ( دانگل ) بگیری تا فعال بشه ضمناً تا جایی که من میدونم و از سایت ال جی کره چک کردم مدل مونتاژ کره هم ورودی ----- نداره
یه توصیه برای کسانی که قصد خرید تی وی دارن به هیچ وجه برای خرید به بانه نرید از چند روز پیش که دلار گرون شده به طرز وحشتناکی قیمتها رو بالا بردن خلاصه اینکه دارن دزدی میکنن
قیمت دلار 10 درصد گرون شده اینا بعضی مدلها رو تا 40 در صد هم گرون کردن ! من خودم اهل سقزم نرسیده به بانه دیروز بانه بودم قیمت ex720 سونی 46 اینچش ظرف دو روز از 2 ملیون رسیده به 2600 !! 42lm6710 از 1800 تومن رسیده به 2300 !!!!!
دوستانی که قصد خرید دارند عجله کنند که چند روز آینده تلویزیونها افزایش قیمت خواهند داشت
کاملا بر عکس به نظر من اصلا خرید نکنید تا قیمتها رو بیارن پایین
امروز تقریبا یه 40،50 تومنی قیمت پایین اومد ولی به نظرم با این کار دولت که میخاد بورس ارز راه بندازه به احتمال زیاد قیمت دلار دوباره میاد زیر 2000 تومن
من که فعلا خرید نمیکنم کلا منطقی نیست زمانی که ارز اینقد نوسان داره خرید کنید
ولی من بازم میگم خیلی از فروشنده ها دارن از اب گل الود ماهی میگیرن نه تنها تو تلویزیون تو فروش همه چی دارن به بهانه دلار قیمتها رو 50 درصدی بالا میبرن اگه این ملت اونقد همت داشتن که خرید چیزایی مث تی وی یا موبایل رو تحریم میکردن قیمتها پایین می اومد فروشنده ها میدونن این ملت در هر حال میخرن واسه همین با خیال راحت جنسارو گرون میکنن
وگرنه چه ربطی به دلار داره،دلار تهش شما بگین 15 در صد گرون شده خیلی اجناس تا 50 در صد هم گرون کردن ! فک کنم مملکت بی صاحاب به همین میگن
امروز میگفتن تلویزیون 45 درصد قراره افزایش پیدا کنه . یخچالها طی چند روز گذشته بیشتر از 500 تومن افزایش قیمت داشتن من خودم قبل از عید برای چند روز به خاطر عقب انداختن خرید
یخچال 300 تومن ضرر کردم
حالا یه سوال اساسی فرق مدلهای 2011 با 2012 چی هست ؟ به جز ظاهرشون . چون امروز 47 اینچ lw57000 حدود 2300 بود و 47 اینچ 67100 خدود 3000 این تفاوتها چی هست آیا ارزش هزینه بیشتر داره ؟؟؟؟
دوستان سلام راستی یه سوال که فکرم و مشغول کرده اینه که برای پخش فیلم سه بعدی در lm58000 یا lm57000 نیاز به دستگاه بلوری هست ایا همراه تلویزیون میدن یا جدا باید یخریم؟
امروز 91/05/24 پرسیدم
قیمتش 246000 هست.
Last edited by ranker; 14-08-2012 at 23:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)