تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 75 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

این GTA V که منتشر نشده که Layken تو پستش گذاشته
    ای داد منظورم IV بود اشتباهی تایپ شد
    تصحیحش کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

تمی که دادی را قبلا دوستانمون توی پست های بالایی داده بودند که گفتم این نبود

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب منم بالاخره بازي رسيد دستم و دارم بازيش مي كنم البته فعلا اوايل بازي هستم :

• نورپردازي بازي محشر و عالي هست .....مخصوصا اول بازي و يكي هم وقتايي كه تو تاريكي از چراغ قوه استفاده مي كني فوق العاده عاليه و از اين نظر بدون شك بهترين نورپردازي در بازيهاي نسخه كنسولي هست
    • تكسچرا هم خيلي خوبن ولي نه در حد نورپردازي و انيميشنا..... ولي گهگاهي كم كيفيتن كه نسبه به بزرگي محيط عاليه
    • شروع بازي كه :
    •   محتوای مخفی: ... 
      ما در نقش سارا هستيم خيلي نو و عاليه و من از اون قسمت خيلي خيلي خوشم اومد تا حالا در نقش همچين كاراكتر فرعي ضعيفي تو بازي نبوديم كه اين قسمت كوتاه خيلي تاثير گذار بود
    • هوش مصنوعي بازي كه ازش بچه ها هم خوب ميگن و هم هم بد : به نظر من هوش مصنوعي دشمنا متوسط رو به بالاست و كار خنده دار نمي كنن ولي خيلي بالا و در حد مثلا بهتريناي هوش مصنوعي هاي بازيهاي رايانه اي نيستن.... ولي در مورد خوديها (تا اينجاش كه من بازي كردم هم tess و هم eli )نامتعادلن....يعني گهگاهي يهو خوب كمك مي كنن كه ادم كف مي كنه گهگاهي هم تو وسط يه صحنه مخفيكاري در تاريكي و سكوت پا ميشن با چراغ قوه ميدون
    • گيم پلي بازي نميدونم تا حالا چرا براي من خيلي شبيه هيتمن(مخصوصا مراحل رد شدن و ترور نكردن هيتمن ) بوده.....يعني عين اون بازي ميتونيد پشت ديوارو ببينيد كاور بگيريد واسه حواس پرتي دشمن وسايل پرت كنيد و بعد بريد از پشت دشمنو خفه كنيد ....وارد دعوا هم اگه شدين باهاشون بايد بجنگين(كه پيشنهاد نميشه).....دو سه تا هم تا حالا مثه انچارتد اين ور اونور كردن وسايل براي رد شدن و اينا بوده....
    • اينم كه مي گفتن بازي باگ داره تا حدي درسته....مثلا چون جويل كاور گيري هوشمند ميكنه(وقتي جلوي كاور حركت ميكنه دستاشم مي كشه رو كاور يا از كنار يارش كه كاور گرفته رد ميشه)گهگاهي دستاش تو بدن يارش يا هوا ميمونه و....ولي خيلي اندك و ميشه چشم پوشي كرد

ميرم بقيشم بازي مي كنم ميام نظر كلي ميدم در مورد بازي

.
    Last edited by halflife g; 27-06-2013 at 17:14.

4. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

• گيم پلي بازي نميدونم تا حالا چرا براي من خيلي شبيه هيتمن(مخصوصا مراحل رد شدن و ترور نكردن هيتمن ) بوده.....يعني عين اون بازي ميتونيد پشت ديوارو ببينيد كاور بگيريد واسه حواس پرتي دشمن وسايل پرت كنيد و بعد بريد از پشت دشمنو خفه كنيد ....وارد دعوا هم اگه شدين باهاشون بايد بجنگين(كه پيشنهاد نميشه).....دو سه تا هم تا حالا مثه انچارتد اين ور اونور كردن وسايل براي رد شدن و اينا بوده....

.
    دقیقا..منم بازی میکردم یاد هیتمن میفتادم..
    ---
    یه سوال این چراغ قوه چرا بضی وقتا هی روشن خاموش میشه نورش کم میشه ؟ باتری ماتری باید بندازیم توش ؟

6. این کاربر از Daniel-Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

• تكسچرا هم خيلي خوبن ولي نه در حد نورپردازي و انيميشنا..... ولي گهگاهي كم كيفيتن كه نسبه به بزرگي محيط عاليه
    قسمت های داخلی خیلی خوبن ولی فضای بیرون بعضی جاها خوبه و بعضی جاها ضعیف تر میشه و مخصوصا علف های روی زمین ، نمیدونم شاید به خاطر lcd من باشه ، کلا حساسیت پیدا کردم نسبت به کیفیت lcd :| کلا دور آبجکت ها رنجه رنجه اس (علف ها بیشتر) و حرکت هم که میکنم این رنجه ها حرکت میکنن :| ، نمیدونم به خاطر چیه !
    فیلمو عکس گرفتم (اوایل بازیه) ، اگه براتون زحمتی نیست یه نگاهی بهش بندازید : (2پارته)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

• گيم پلي بازي نميدونم تا حالا چرا براي من خيلي شبيه هيتمن(مخصوصا مراحل رد شدن و ترور نكردن هيتمن ) بوده
    ولی حس و هیجانش خیلی بیشتر از اوناس ، وقتی صدای کلیکر ها میاد ضربان قلبم بیشتر میشه

فضا سازی و حس آخرالزمانیه بازی خیلی خوبه ... یه حس آرومه خوبی داره ، خوب میشد زودتر دنیا اینجوری بشه ها

8. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

همه چيز بازي در حد شاهكار ....مخصوصا آهنگاش كه خيلي بجا و تاثير گذار و زيباس.....الانم كه تا حد زيادي رفتم جلو درسته داستان جديد نيس ولي روايت خيلي شيكي داره و حرفه اي هستش....گرافيكشم كه قبلا گفتم ....انيميشناشم حتي تو كشتن دشمنا تفاوتاي جالب وخشن و طبيعي داره

تنها مشكل محسوس بازي كلا ياراي خودي هستن : هوش مصنوعي نه چندان خوبشون تو شرايط مخفي كاري و جالبتر از اون نامريي بودنشون واسه دشمن(كلا بود و نبودشون تو قسمتاي مخفي كاري فرقي نداره)تا حدي كه از جلو يا كنار دشمن هم دوان دوان برن كسي نمي بينتشون
    البته باگهاي بازي كه ٩٠ درصدشون كار همين ياراي خودي هست

ولی حس و هیجانش خیلی بیشتر از اوناس ، وقتی صدای کلیکر ها میاد ضربان قلبم بیشتر میشه
    فضا سازی و حس آخرالزمانیه بازی خیلی خوبه ... یه حس آرومه خوبی داره ، خوب میشد زودتر دنیا اینجوری بشه ها
    اره كليكرا خيلي جالبن مخصوصا صداشون...نميدونم اون صداشونو از كجا ساختن
    +
    اون ويديوها رم كه دادين به خاطر بضاعت حجم اينترنتم به زودي دانلود مي كنم و ميگم حتما

.
    Last edited by halflife g; 28-06-2013 at 11:03.

10. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تنها مشكل محسوس بازي كلا ياراي خودي هستن : هوش مصنوعي نه چندان خوبشون تو شرايط مخفي كاري و جالبتر از اون نامريي بودنشون واسه دشمن(كلا بود و نبودشون تو قسمتاي مخفي كاري فرقي نداره)تا حدي كه از جلو يا كنار دشمن هم دوان دوان برن كسي نمي بينتشون
    البته باگهاي بازي كه ٩٠ درصدشون كار همين ياراي خودي هست

.
    اگر توی اون حالت ، شما کمال دقت رو میکردید و سعی در دیده نشدن داشتید بعد Ellie سوتی میداد و توسط دشمن دیده میشد
    و اصطلاحا لو میرفتید شما و سایر اونایی که این رو نکته ی منفی به حساب آوردند راضی میشدید؟
    هر کی این رو نکته ی منفی بدونه توی انجام بازی تجدید نظر کنه ...
    ناتی داگ با این کار توسط خود هوش مصنوعی ، ضعف های هوش مصنوعی ناشی از محدودیت این نسل رو بر طرف کرده ...
    موفق باشید/

12. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من هنوز بازی به دستم نرسیده و به گفته تاجرین عزیز تا 10 روز دیگه کلا بازی اکبند وارد کشور نخواهد شد

اما در مورد هوش مصنوعی یک نظریه دارم که فکر میکنم نظریم درست باشه و اونم اینه که سطح هوش مصنوعی انقدر بالا است که کوچکترین حرکتی مارو به فکر بندازه
    یعنی از بس اعتماد به اطرافیان بالا هست و از بس حرکات خارقلعاده از هوش مصنوعی در بازی هست که یک حرکت نافرم ادم رو به شوک میندازه یا باعث میشه موقع بازی اون حس بد بیاد به طرف ادم

+
    حالا مراد بگو ببینم کپی میزنی یا اوریج میزنی؟ چون گزارش ها حاکی از ان است که باگ ها بیشتر بر روی نسخه های پایرت شده به وجود امده (البته در هر دو حالت کوفتت بشه )

14. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

والله علت ابراز نظر من تو اين تاپيك اين بود كه با هم تبادل نظر كنيم و ساعتي خوش باشيم وگرنه ميتونستم هيچي نگم يا مثه بعضي دوستان برم تو فروماي ديگه در مورد بازي ساعتها بنويسم .....
    اين انتقاد هوش مصنوعي رو من به بايوشاك هم گرفتم كه نه اون بازي نه اين يكي نفع و ضرري به من نميرسونن......

اما در مورد هوش مصنوعی یک نظریه دارم که فکر میکنم نظریم درست باشه و اونم اینه که سطح هوش مصنوعی انقدر بالا است که کوچکترین حرکتی مارو به فکر بندازه

+
    حالا مراد بگو ببینم کپی میزنی یا اوریج میزنی؟ چون گزارش ها حاکی از ان است که باگ ها بیشتر بر روی نسخه های پایرت شده به وجود امده (البته در هر دو حالت کوفتت بشه )
    تو بخش مخفي كاري يارها تقريبا هيچ كاري نمي كنن....كمك كه اصلا نمي كنن و به هنگام مخفي شدن هم تلاش مي كنن كه مخفي بشن ولي به طرز شوك آوري گاها جا ميمونن و قشنگ پشتشون به دشمن ميشه يا از جلوشون ميدون كه دشمن اصلا نمي بينتشون

حالا شايد به قول محسن به خاطر بضاعت سخت افزارهاي اين نسل بوده و تقريبا هم درسته ولي بهرحال يكم تو ذوق ميزنه و اون لحظه حس همذات پنداري رو كم مي كنه

+

اورجينالم كجا بود
    باگاش مثه بقيه كاراي ناتي داگ ديگه و تو بازيهاي ناتي داگ نسبت به كيفيت بقيه قسمتاي بازي به چشم ميان(تو اين بازي هم شامل فرورفتن دست و پاي كاراكترا تو كاور و همديگه يا رد شدن از داخل چمنا ميشه ولي خيلي نيس)

.
    Last edited by halflife g; 28-06-2013 at 16:06.

16. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

والله علت ابراز نظر من تو اين تاپيك اين بود كه با هم تبادل نظر كنيم و ساعتي خوش باشيم وگرنه ميتونستم هيچي نگم يا مثه بعضي دوستان برم تو فروماي ديگه در مورد بازي ساعتها بنويسم .....
    اين انتقاد هوش مصنوعي رو من به بايوشاك هم گرفتم كه نه اون بازي نه اين يكي نفع و ضرري به من نميرسونن......

تو بخش مخفي كاري يارها تقريبا هيچ كاري نمي كنن....كمك كه اصلا نمي كنن و به هنگام مخفي شدن هم تلاش مي كنن كه مخفي بشن ولي به طرز شوك آوري گاها جا ميمونن و قشنگ پشتشون به دشمن ميشه يا از جلوشون ميدون كه دشمن اصلا نمي بينتشون

حالا شايد به قول محسن به خاطر بضاعت سخت افزارهاي اين نسل بوده و تقريبا هم درسته ولي بهرحال يكم تو ذوق ميزنه و اون لحظه حس همذات پنداري رو كم مي كنه
    +
    اورجينالم كجا بود
    باگاش مثه بقيه كاراي ناتي داگ ديگه و تو بازيهاي ناتي داگ نسبت به كيفيت بقيه قسمتاي بازي به چشم ميان(تو اين بازي هم شامل فرورفتن دست و پاي كاراكترا تو كاور و همديگه يا رد شدن از داخل چمنا ميشه ولي خيلي نيس)

.
    مراد ، بالا بردن و پایین آوردن (که من تا حالا مورد دومی رو انجام ندادم) به ضرر یا نفع ما هم نیست ...
    این وسط افرادی عاشق یه سری عناوین هستند که با دیدن ترول کردن ، در جواب ترولر ها بر میخیزند ، و ترولر ها رو به هدفشون میرسونن ، یه سری هم
    ساکت میشینن تا اون فرد با بی محلی روبرو بشه و محیط رو ترک کنه(مخاطبم شما نیستید نعوذبالله )
    دلیلش رو گفتم ... به شخصه به عمرم پارتنر یا همون دستیار (تو بازی Ellie و ... ) ـی با این هوش مصنوعی بالا ندیده بودم ، اغلب تو بازی های دیگه
    نقش تماشاگر ، حامل اسلحه
    هم صحبت و ... بوده ولی ناتی داگ قسمت پارتنر رو چند پله بالا برد ... با همه ی ضعف هایی که اشاره شد ولی باز هم بهترین پارتنر Partner میدونمش .
    قطعا همینه شک نکن حس همزاد پنداری (!) هم بماند واسه نسل بعد
    اورجينالم كجا بود
    مثل مرد اوریجینال میخریدی تا هیچکدوم ازین باگ هارو نبینی
    البته اغراق میکنم تو نسخه ی اصلی ولی بسیاری از باگ ها ناشی از سخت افزار هستش ، حتی در شرایط مساوی با من هم خیلی ها به یه سری باگ
    ها برخورده بودند که من تو 4 بار که بازی رو بازی کردم ، اون موارد رو ندیدم ...
    پیدا کردن باگ واسه یه سری ها به معنی هاردکور بودن تلقی میشه /
    موفق باشید ///

18. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •