یه خورده که چه عرض کنم! نباید اینطوری نمره بدن! این نمره 7 بدک نیست خوب نمره داده ولی اون یکی ها نمی دونم از روی چه حسابی 8.5 و 8.8 دادن؟!
یه خورده که چه عرض کنم! نباید اینطوری نمره بدن! این نمره 7 بدک نیست خوب نمره داده ولی اون یکی ها نمی دونم از روی چه حسابی 8.5 و 8.8 دادن؟!
ببین دوسته عزیز ، اون بازی یک حسی بهت میده ، که خودت به خودت میگی اگه الان یک موجودی چیزی بیاد ( تو اون شرایطی که گفتم ) چی میشه؟!! اصلا خودت برا خودت پیش بینی یک چیزی رو میکنی که خیلی ترسناکه! ( یک جورایی خودت برایه خودت ترس درست میکنی که امکان وقوعش هم احتمالا هست! ) مثله اینکه بری تو یک قبرستونی نصفه شبی ، بعد به خودت بگی اگه یک موجودی الان بیاد چه حسی میده؟این ترس از اتمسفر هست ، که تویه این نسل من فقط تویه Amnesia دیدم با اون صداگزاریه فوق العاده ، شما بشین بازی کن مطمئن باش راضی میشیمن خودم 24 سالمه ترسیدم.
Last edited by 779; 24-09-2012 at 23:29.
NAG Magazine - 5.8/10
"This is more than just an average action game or a shameful Resident Evil; this is a prime example of what is so wrong with the big publisher, AAA mentality in this industry. RE6 does nothing but take the piss out of the customers who either expect it to be another excellent Resi game because of its title, or a sweet action game because of its visuals. Resident Evil 6 is neither.
+Looks incredible
+Leon's campaign is only half-bad
+Cool multiplayer Modes
-Lacking narrative
-Poorly implemented copycat game mechanics
-This is no Resident Evil"
در تكميل حرفاي شايان بگم :
بازي مثل silent hill 4 رو فقط اگه يك ساعت اولش رو هم بازي كنيد(كه چندان جك و جونوري هم نداره اولاي كار)شديدا حس ارعاب و تنهايي و خفگي بهتون دست ميده.......خيلي جالبه نه چيز چندان ترسناكي اوايل بازي هست و نه جانور وحشتناكي ولي اتمسفر و فضا و محيط يه جوري شما رو مرعوب مي كنن.
من amnesia رو بازي نكردم ولي كلا اين گونه اتمسفر ترس و فضاي وهم آلود مختص بازيسازا و فيلمسازاي ژاپني هست كه اوجش رو در سايلنت هيل هاي گذشته يا همين رزيدنت هاي گذشته و سايرن و فتال فريم ديديم و جالب اينكه هنوز هم بعد اينهمه سال اون اگه اون نسخه ها رو بازي كنين دچار ترس ميشيد.
در صورتي كه بازيهاي ترسناك غربي مثل همين الن ويك و دد اسپيس يا شماره جديد سايلنت هيل اصلا اون حس ترس رو نداشتن و بيشتر شامل همون ترسهاي لحظه اي بودن كه بله ترس لحظه اي ديگه تو سنين ما جواب نميده.....ولي بازي مبتني بر ترس محيطي(كه بالا توضيح دادم) تو هر سني جواب ميده
.
Last edited by halflife g; 25-09-2012 at 13:16.
سلام
این بازی برای پی سی هم اومده؟؟؟
Last edited by HOOSEIN 105; 25-09-2012 at 16:56.
نه کی گفته که ترس از بین رفته . کم شده اما هنوز بازی هایی هستن که باهاش بترسیم . همینطور که فیلمهای horror هنوز ساخته میشه و طرفدار هم داره بازی های این سبک هم هنوز میتونه اون حس ترس رو القا کنه .
من یکی که تا الان غیر از رزیدنت و dead space بازی ترسناک زیادی بازی نکردم . رزیدنت هم فقط همین نسخه 5 رو بازی کردم . اما واقعا dead space توی این مقوله توسنت به اندازه خودش اون ترس رو بیاره . رزیدنت هم میتونه این کار رو بکنه اما سبکش عوض شده .
اینکه نسخه های قبلی ترسناکتر بودن صرفا به خاطر این بود که تنهای تنها بودی . اکثر اوقات توی محیط شهر بودی و شهر خفقان خفنی داشت که مو به تنت سیخ میشد . من هنوز یادم نرفته اولین شبی که فقط دموی رزیدنت سه (یا دو بود یادم نیست) نگاه کردم و اون شب تا صبح خوابم نبرد . هر چند میشه گذاشت به حساب بچه بودن .
وای که تا زامبی میومد اولویتت این بود که دنبال راه فرار بگردی نه اینکه هدشات کنیشون و از ترکیدن سرشون لذت ببری . چون نه سلاح بینهایت داشتی یا پارتنری که نجاتت بده و نه زامبی هایی که درجا بمیرن .
کلا نکته زیادی راجع به تفاوتها هست که نشون از اینه که این خلا ترس توی بازی به خاطر تغییر سبک هست .
نمرات RE6 تا بدین لحظه
OPM US - 9/10
M! Games Magazine - PS3 - 8.8/10
X360 - 8.5/10
OPM NL/BE - 8/10
LEVEL Magazine - 7/10
NAG Magazine - 5.8/10
Insight Factor - 5/10
Last edited by konami-pes; 25-09-2012 at 14:38.
همون بهتر که بازی نکردی، بازی بیخودی بود...
چرا نمرات انقدر تفاوت دارن !؟ 5!!!!؟ دیگه فکر کنم زیادی اغراق کرده ...
نسخه xbox بازی در دو حلقه DVD عرضه میشه و این برای اولین باره که یک بازی قراره با بیش از 50 ساعت گیم پلی روانه بازار بشه .
به احتمال خیلی زیاد تا 5 شنبه بازی لیک میشه و شنبه در بازار ایران برای فروش موجوده .
Last edited by hackboter; 25-09-2012 at 14:56.
Kidding Right?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)