خدا می دونه چی می شه...............................الان یه دونه شیر گیر نمیاد از بس گرونیه.ولی خدایی پول پول میاره.
خدا می دونه چی می شه...............................الان یه دونه شیر گیر نمیاد از بس گرونیه.ولی خدایی پول پول میاره.
دلار امروز 1900 تومان![]()
1880 ولی...........................
ولی در کل اوضاع داره همینطور قیلیشمیش و قاراشمیش تر می شه
ما بد بخت دنبال یه گوشی بودیم.خاک تو سرمون کنن!من که گفتم تحریم ها از تیر آغاز می شه.
نقش تحریم ها در این موضوع خیلی باشه 30 درصده ! عوامل دیگه کار رو خراب کرده !
مطمنم تا آخر هفته از مرز 2000 تومان عبور میکنه !
عجب بدبختی داریما
گفتیم این گلکسی نکسوز 750 تومنه بریم بگیریمش امروز قیمت گرفتم 820
E.G_band عزیز شما هم فکر کنم همین گوشی رو میخواستید
پولم جور شه سریعتر میگیرم
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟///
820 جون من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سرم سیاهی رفت مردم .........................گیج رفتم .......................آی چشمام..........................کجا این قیمت؟
خاک توسر شدم بد یخت شدم ذلیل شدم................علیل شدم.....................گور به گور شدم............................................ ...............................کمک.یکی زنگ بزنه 115
قدیما چشم سیاهی می رفتچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟///
820 جون من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سرم سیاهی رفت مردم .........................گیج رفتم .......................آی چشمام..........................کجا این قیمت؟
خاک توسر شدم بد یخت شدم ذلیل شدم................علیل شدم.....................گور به گور شدم............................................ ...............................کمک.یکی زنگ بزنه 115
شوخی کردم
خو دیگه همینه وضع ما....
خدا کنه بچه هامون به این وضع گرفتار نشن
دلار 1900ــی همینه دیگه![]()
Last edited by Mohammad Yek110; 23-06-2012 at 18:13.
بچه ها که به طور رسمی آسفالت می شن.الان که اینجوریه وای به حال اون موقع.خداااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
بازار را دارند کنترل میکنند وگرنه قیمت بیشتر از اینا بالا می رفت
اینها از نتایج شکست مذاکراته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)