تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 79 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

2. این کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

درود
    ایا میشه در صورت خرید ایپد از فروشگاهای معتبر اپل در فرانسه از خودشون بخوام ایپدمو جیلبربک کنند فعلا به کامپیوتر دسترسی ندارم چون گفته بودید جیلبربک قانونی هستش؟؟
    با تشکر از مدیران و بچه های فعال در این فروم, بسیار وب سایت تخصصی و عالیه
    تمام مطالب در رابطه ی ایپدو خوندم ولی فکر میکنم تا ایپدو نخرم چیزی حالیم نمیشه با تشکر
    Last edited by farhad_gym; 03-06-2012 at 21:53.

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

درود
    ایا میشه در صورت خرید ایپد از فروشگاهای معتبر اپل در فرانسه از خودشون بخوام ایپدمو جیلبربک کنند فعلا به کامپیوتر دسترسی ندارم چون گفته بودید جیلبربک قانونی هستش؟؟
    با تشکر از مدیران و بچه های فعال در این فروم, بسیار وب سایت تخصصی و عالیه
    تمام مطالب در رابطه ی ایپدو خوندم ولی فکر میکنم تا ایپدو نخرم چیزی حالیم نمیشه با تشکر
    دوست عزيز چاقو كه دسته خودشو نميبره اين كارو بايد خودتون بكنيد.

5. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا من دستگام جیلبریک انترد هست - الان نمیدونم توی بازی بودم چی شد دوبار دکمه هوم رو زدم الان یه نفر هست فقط زر میزنه - صفحه هارو جابه جا نمیکنه - یک مربع دور هر اپ میاد همش اسم اون اپ رو میخونه

دیوانم کرده باید چی کارش کنم؟؟؟

-----------

درستش کردم اما عجب مصیبتی بود
    Last edited by ramincybran; 05-06-2012 at 08:00.

7. این کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

داشتم ویدیو تبلیغاتی آیپد جدید رو دوباره می دیدم، این جمله رو در ابتدا می گه:

We believe technology is at its very best when it’s invisible.
    When you’re​ conscious only of what you’re doing, not the device you’re doing it with

بعضی وقت ها بعضی جملات رو باید طلا گرفت... این تفکری است که جابز داشت، الگو گرفته شده از لئوناردو دا وینچی. افرادی که می گن چرا آیفون/آیپد رام نداره، چرا UI اینقدر ساده است، چرا نمیشه با گوشی ور رفت، این جمله رو دوباره بخونن.

9. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

داشتم ویدیو تبلیغاتی آیپد جدید رو دوباره می دیدم، این جمله رو در ابتدا می گه:
    We believe technology is at its very best when it’s invisible.
    When you’re​ conscious only of what you’re doing, not the device you’re doing it with

بعضی وقت ها بعضی جملات رو باید طلا گرفت... این تفکری است که جابز داشت، الگو گرفته شده از لئوناردو دا وینچی. افرادی که می گن چرا آیفون/آیپد رام نداره، چرا UI اینقدر ساده است، چرا نمیشه با گوشی ور رفت، این جمله رو دوباره بخونن.
    اپل به معناي واقعي ميدونه كه ابزار ديجيتال واسه چي بايد ساخته بشن. كاراي تو رو راحتتر كنن يا يه سري كار و دل مشغولي به كاراي قبليت اضافه كنن؟
    كسايي كه اين اشكالا رو به محصولات اپل ميگيرن تعريف درستي از "چرا اين وسيله ديجيتالو بايد بخرم؟" ندارن. خيلياشون ميخوان با يه دنياي جديد روبرو بشن و توش غرق بشن در حالي كه رسالت واقعي يه ابزار ديجيتال كم كردن دل مشعولي هاي آدم و بي دغدغه كردن زندگي اونه. نه اين كه يه دنياي جديد واست درست كنه بعد بگه هر كاري دلت ميخواد توش بكن.
    اكوسيستم اپل زندان نيست، اصلاً تو رو وارد زندان نميكنه. برعكس، كار كردن در محيطهاي اپن سورس و پيچيده مثل قدم زدن و تفريح در محوطه زندانه!

11. 5 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جلبريك نكنيد....اصلا ارزش نداره

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

جلبريك نكنيد....اصلا ارزش نداره
    این تفکر غلطی هست که بیشتر افراد دارند، بعضی از افراد مشکلاتی رو که دارند به جیلبریک نسبت می دن. جیلبریک نه تنها آسیبی به iDevice نمی زنه بلکه به اون امکانات خارق العاده ای هم میده مثل دنیای بسیار گسترده ی Cydia! وقتی شما جیلبریک می کنید به Cydia دسترسی دارید، در غیر این صورت خیر. توییک ها و ابزار هایی در سیدیا هست که شما رو متحیر می کنه به طور مثال : Springtomize و unfold

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یک Apple iPad (3rd Gen.) Wi-Fi + 4G سفارش داده ام و تا چند روز دیگه باید برم تحویل بگیرمش میخواستم ببینم در هنگام تحویل گرفتن چه نکاتی رو باید چک کنم که از صحت اصل و ارجینال بودن این آیپد مطمئن شوم ؟
    مثلا made in کجا باید نوشته باشه ؟ ( چین که نیست ایشالا ؟ )

( بدون گارانتی میخوام بگیرم چون شرکت دیجی کالا 64 گیگ رو با گارانتی میده 1.680.000 و بدون گارانتی میده 1.650.000 ولی من جایی رو پیدا کردم که بدون گارانتی فقط داره و میده 1.520.000 )

تو بخش های دگه کسی جواب نداد مجبور شدم اینجا دوباره بپرسم

15. این کاربر از smtp1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام، یه سوال داشتم: دیجی کالا این تبلت رو زده 1 میلیون و هشتاد (16 گیگ) ... زیادی ارزون نیست ؟ مشکلی نداره ؟ میشه اعتماد کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •