تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 80 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 792

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Batman: Arkham City

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

منم دقیقا همین مشکل رو دارم نمیتونم مخزن های titan رو که در موزه(یدونه) و منطقه ممنوعه(2تا) هستند رو منفجر کنم...بی خیالشون شم در ادامه بازی بهشون میرسم؟
    این منطقه سرد دقیقا کجاست؟...قسمت شمال شرق نقشه سرد ترین جاس اما باید کجا رفت؟
    رمزهای در ها رو از کجا باید آورد که بشه با رمز باز کنه در های قفل رو باز کرد؟

تو ادامه ی بازی بهشون میرسین
    منظقه ی سرد ، تو قسمت GCPD BUILDING (تو قسمت شرقی آرکام)

خو رمزارو باید بالا پایین کنی دیگه ،یادم نیس ولی فک کنم یکیشونو با موس یکیشونم با جهتای کیبورد ،وقتی حروف درس شد خودش میشگه ،خیلی راحته

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

آقایون من اینجا گیر کردم چیکار کنم
    تو این مرحله چیکار باید کرد میرم داخل این حفره ولی راهی نداره فقط یجا هست که سه تا از سبزها که میگیره هست ولی بعدش در بسته میشه و گاز میاد و میمیره

یا اصلاً گزروندن این مرحله به این قسمت ربطی نداره؟؟؟؟؟

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

آقایون من اینجا گیر کردم چیکار کنم
    تو این مرحله چیکار باید کرد میرم داخل این حفره ولی راهی نداره فقط یجا هست که سه تا از سبزها که میگیره هست ولی بعدش در بسته میشه و گاز میاد و میمیره
    یا اصلاً گزروندن این مرحله به این قسمت ربطی نداره؟؟؟؟؟
    بله به اینجا ربطی نداره
    شما باید بری شمال نقشه ، تا جایی که درجه دماسنج به پایین ترین حد برسه که میشه همون ساختمون GCPD

4. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه estark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    نا کجا

پيش فرض

من انتی ویروسم رو فعال کردم فایلphysXExtensions.dll رو پاک کرده.لطفا یکی این فایل رو برم بزاره.مرسی.

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

من انتی ویروسم رو فعال کردم فایلphysXExtensions.dll رو پاک کرده.لطفا یکی این فایل رو برم بزاره.مرسی.
    تو قرنطینه آنتی ویروست باید باشه از اونجا میشه Restore کرد
    به هر حال :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/B]

7. 3 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan ghobadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اگه منظورت اون گنبد کرم رنگه که نقطه فریز رو باید پیدا میکنی !!
    باید بری از زیر این گنبد داخلش بشی یکم بگردی درش رو پیدا میکنی

اون مخزنای Titan که با ژل میخوای منفجر کنی در طول داستان بازی بهش میرسی!! چون از راه ای زیر زمینی باید بری
    الان نمیتونی بری
    نه این گنبد که میگم دقیقا توی جنوب غربی نقشی هست.
    رو یه ساختمونه که چنتا گنبد داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام
    چرا این سیوها زود میپره . من از کرکی که نیازی به دمون تولز نیست استفاده میکنم اما میبینی وسط بازی یکهویی از بازی میپره بیرون بعدش که میخواهی بازی کنی میگه سیوت خرابه دوباره از اول شروع کنه و سیوت رو پاک کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan ghobadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با سلام
    چرا این سیوها زود میپره . من از کرکی که نیازی به دمون تولز نیست استفاده میکنم اما میبینی وسط بازی یکهویی از بازی میپره بیرون بعدش که میخواهی بازی کنی میگه سیوت خرابه دوباره از اول شروع کنه و سیوت رو پاک کن
    خب چرا کرک جدید رو دانلود نمیکنی؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام بچه ها من این بازی رو تموم کردم اما از اونجا که زبانم فول نفهمیدم بلاخره چی شد
    تا اونجا فهمیدم که داستان ارکام سیتی(آرخام سیتی arkham city ) شارپ که بعد دستگیری زندانیان تیمارستان شهردار شده ، زندانیان تیمارستان ارکام رو آورده به یه منطقه از شهر گوتام و اسمشو گذاشته ارکام سیتی و توش هم خلاف زیاد میشه و خلاف کار ها هم آزادن هر کاری بکنن به جز فرار بعد بروس یا همون بتمن قصه ما که مایه دارم هست میاد و در یه سخنرانی دم در ورودی ارکام سیتی اعتراض میکنه بعد یه گروه از خلافکارا به نام تایگر که وظیفشون حفظات و برقراری امنیت ارکام سیتی میان و بتمن و دستگیر مینن میبرن بعد بتمن اونجا خودشو از دست دکتر هوگو و پنگوئن نجات میده میاد بیرون بعد از طریق دوستش آلفرد میفهمه که یکی از زندانیا به نام دو چهره (two face) به دنبال اینه که با برگزاری یه مراسم و کشتن کت ومن که از دوستای بتمن و ایجاد هیجان واسه زندانیای دیگه قدرتشو افزایش بده و میره کت ومن رو نجات بده که یکی بهشون تیر اندازی میکنه و اون جوکر بتمن که رد تیر اندازی رو میگیره تو دام جوکر میفته جوکر که در قسمت قبل بازی مریض بود حالا خون مریض خودشو میده به بتمن تا از طریق اون واسه خودش درمان پیدا کنه بعد بتمن میره به سردترین منطقه شهر چون گویا درمانش در اونجاس اونجا با پنگون برخود میکنه و به کمک مرد سرد پنگوئن رو شکست میده و بعد مرد سرد بهش میگه برای اینکه فر مول پایدار نیست شما به انزیم نیاز داری بتمن هم واسه پیدا کردن انزیم میره دنبال یه دختر(اما چرا شو نفهمیدم) بعد خلاصه پدر دختره میخوان امپراطوری دنیا رو بدن به بتمن و بابای دختره که 600 سال عمر کرده میگه من پیرم دیگه تو باید جای من رو بگیری...و من رو بکش اما بتمن قبول نمیکنه خلاصه بتمن خون بابای دختره رو میگیره میاره میده به مرد سرد اونم(این وسط شارپ رو م دوباره میبینه اما چرا باز نفهمیدم) بعد مرد سرد که فرمولو درست کرده یکی شو میشکونه اون یکی رو هم نمیخواد به بتمن بده(نفهمیدم چرا نمیخواد بده به بتمن!!)..بتمن هم ناچار میشه بزنتش تا بره برداره اون یکی شیشه رو که باقی مونده اما وقتی دریچه رو باز میکنه میبینه هارلی کوین اون رو دزدیه(اصلا معلوم نیست هارلی کوین کیه؟)..بتمن میاد سراغ جوکر دوباره ولی آوار میریزه سرش جوکر میخواد بکشتش اما تالیا با دادن شمیر جاویدان به جوکر او رو منصرف میکنه بتمن میره سراغ دکتر هوگو تا نزاره پرتکل 10 اجرا شه دکتر بهش میگه تو نمیتونی جلوی من رو بگیری چون نیروهایی که پشت من هستند(از من حمایت مینن) خیلی قوی اند(منظورش همین بابای تالیاس(دختری که بتمن قبلا عاشقش بوده) ولی پدر تالیا دکتر رو میکشه وقتی بتمن جلوی اجرای پروتکل 10 رو میگیره(ما نفهمیدم اصلا این پروتک10 پروتکل 10 که هی تو داستان میگه چی چی هست؟) بعد دکتر میگه حالا که پروتکل 10 اجرا نشد کامپیوتر خود به خود پروتکل 11 رو اجرا مکنه؟! پدر تالیا و بتمن میپرن بیرون بعد اونجا میترکه و پدر تالیا سالم فرود نمیاد و میمیره ..بتمن پس از خنثی کردن پروتکل میره سراغ تالیا که نجاتش بده (حالا چه گیری داده این جوکر که این بتمن حتما بره اونجا تا بکشتش نمیدونم!)..خلاصه تالیا جکر تغلبی رو میکشه و میگه این شیشه دارو رو هارلی کوین ازش دزدیده بود اما حالا دوباره به دست آوردیمش که جوکر تالیا رو میشه بعدم که خودش خود به خود از مرضش میمیره چو نمیتونه شیشه رو به دست بیاره و از دست بتمن میافته و میشکنه البته بتمن یکم ازش خورد قبل اینکه بشکنه و سالم موند اما بقیشو واسه کی نگه داشته بود نمیدونم!
    خوب کسی اگه میتون این نوشته من رو کامل کنه بفهمین قضیه چطوریاس کمک کنه مرسی

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

یه کمکی بکنید من نمیدونم چکار باید بکنم هیچ ماموریتی هم نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •