دادا گرون میدادهیادم نی ولی بالا ترین قیمتش 20
من بود
![]()
داداش ما دارم خاطرات میزاریم نه عکسحالا دسته جمعی باشه یه چیزی نه این طوری که
دادا من که میام شما هم بیاید بازی کنیم کاملش کن
دادا گرون میدادهیادم نی ولی بالا ترین قیمتش 20
من بود
![]()
داداش ما دارم خاطرات میزاریم نه عکسحالا دسته جمعی باشه یه چیزی نه این طوری که
دادا من که میام شما هم بیاید بازی کنیم کاملش کن
اینجا منو یاده یک روز انداختی که سروش پینگش خوب نبود وقتی بچه ها تیر میزدند توی صفحه پینگ سروش بیشتر از 1000 میشد!
یک چهار پنج نفری بودیم اگه اشتباه نکنم من و سجاد و شهاب و ناروتو و شکمو بودیمکه مثل عکسی که گذاشتی این سروش رو ول نمیکردیم همش بهش چسبیده بودیم و تیر میزدیم! یک روز کامل اذیتش کردیم حیف که عکسش نیست تا باور کنی! شاید بچه ها یادشون نباشه ولی یقینا سروش فراموش نمیکنه که چه اذیتهایی اون روز کردیمش.بچگی بود و جوونی
حلالمون کن سروش!
![]()
ما که کلا 9 ماهه اومدیمولی ناروتو خیلی باحاله اون روز اومده دارم مپ میرم را به را تیر میزنه از اون بالا میگه :*
خیلی باحال بود
خوبه پس طبیعی بدنیا اومدی!
ناروتو بلا نسبت از اولم یک تختش کم بود.چه حالی میده اینجا هم که نیست جون میده غیبتش کنیم
![]()
وای تجدید خاطره شد چقد خندیدم![]()
بچه ها یه داستان تعریف کنم همین طوریولی واقعی
امروز میخواستم برم بدم Wirelles هه مودمم رو درست کنم اخه خراب شده بودمیخواستیم با داداشم ببریم درست کنن همه چیو جم کردیم مودم موند تو خونه هیچ کس هم خونه نبود کلید هم نداشتیم حالا ما رفتیم گفتیم قفل ساز بیاد بعد اومد درست کرد 10000 تومن هم گرفت
رفتیم خونه مودم ر برداشتیم میخواستیم بریم پایین مودم از دیستم افتادکلا شکست
فقط بهتون بگم که هیچ وقت مودمتون خراب میشه نرید درست کنید
بعدش رفتم یه مودم وایر لس از این جدید های D-link گرفتم اومدم
پس نتیجه میگیریم کههیچ وقت برای درست کردن مودم نرید بیرون که درستش کنید
حالا تشکر بزن چون امروز انقد خندیدم مردم
این همه هم تایپ کردم
راستی D-link حدود 75,000 تومن مودم شد 10,000 تومن هم قفل ساز شد 85,000 تومن
سره این پینگ بد که برای تیوردز بود یه ADSL دیگه هم گرفتمالان پینگ شده 30 یا 20 یا 19 یه بار شد 12 حال کردم
ولی بیشتر موقع ها 37 یا 41 هستش
Last edited by mehrankhanhoy; 03-05-2012 at 22:49.
سلام.
اینم اولین اسکرین شات مپ Persian Journey یا همون P30WORLD DDRACE 6:
نظرتون چیه؟
از بک گراندش خوشتون میاد؟
دوستان خواهشا بگید میخواین مپ چطوری باشه,مخصوصا در مورد طراحی مراحل دقیقا نظر بدید چطوری باشه.
اگر نظر درست حسابی دادید در قسمت Special Thanks مپ قرار میگیرید.
این مپ هم وقتی کامل شد هم در فروم سایت Teeworlds.com و هم در DDRace.info قرار می گیره و مطمئنا چندین سرور خارجی هم اونو استفاده خواهند کرد.
ممنون و منتظر نظرات و راهنمایی های شما هستم.
منم کلی خندیدم ولی تشکر نمیزنم!تشکر زورکی؟
نمیخوام! چیه؟ fight داری بیا جلو ببینم!
![]()
کلا دو حالت داره یا اینجا هم فردا مثل اون یکی بسته هست!یا اینجارو میکنیم چت روم!
از اونجایی که توی Tooltip این تاپیک یک چیزایی نوشته شده بودمن پشیمون شدم.الانم یک برنامه میگذارم حال و هوای اینجا عوض شه
برنامه اسکین:
توی پوشه بازی یک پوشه allskins میسازین و هر چی اسکین قشنگ دارین میریزین توش.البته منظورم از اسکین شبیه همون اسکینهایی هست که توی پوشه data/skin هست رو میگم! بعد برنامه رو اجرا کنین خودش راندوم از این اسکینها توی پوشه اسکین درست میکنه و با هر بار اجرای برنامه تی ورلد رو با اسکینهای متفاوت میبینین.خوبی این برنامه اینه که نیازی نیست دیگه با دست تک تک اسمها رو عوض کنین و همچنین میتونین راندوم ببینین.از قابلیتهای دیگه برنامه اینه که خودش حتی میتونه بعد از تغییر بازی تی ورلد رو اجرا کنه.یعنی برای هر دفعه شما فقط لازمه این برنامه رو اجرا کنین هم عکسها عوض شه هم بازی خودش اجرا بشه.این همه توضیح نمیخواد که!بازم اگه متوجه نشدین خود برنامه راهنما داره!
اونم یک کچلی نوشته دیگه!
راستی خودم یک پک 150 اسکین دارم اگه وقت شد اون رو هم آپلود میکنم.
اینم لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by rex123; 04-05-2012 at 12:36. دليل: الکی حرف در میاره من کی ویرایش کردم؟! :31:
مپ قشنگی بنظر میاد ولی این ستاره ها حرکت میکنن یا عکس گذاشتی؟ مخصوصا اون ستاره های دنباله دار!
بنظرم خیلی ساده میاد.اگه میشه از چند رنگ استفاده کن.توی کل کارت فقط دو رنگ هست یکی floor آبی و بلوک سیاه.اگه میشه همون floor رو از چند رنگ استفاده کن.نظر شخصی منه!
بعد چرا عکس پرچم ایران اینقدر بی کیفیت هست؟ توی این عکس بد افتاده یا مورد داره؟ یا شایدم ماله خوب stretch نکردی باشه!
بازی از بالا به پایین هست؟
فعلا که دیگه نظر ندارم چون خوب معلوم نمیشه.
راستی گفتی چی چی تنکس؟ نخواستیم بابا!مورد دار حرف میزنه!!
![]()
دادا چند تا از این tile ها بزار من میخوام مپ بسازم همون Tile های قدیمی رو دارمبزار بگیرم منم مپ بسازم راستی این بک گراند هارم بده بگو چطوری میشه گذاشت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)