لطفا لينك نرم افزار visual C# 2005 Express Edition SP1 رو بزاريد
لطفا لينك نرم افزار visual C# 2005 Express Edition SP1 رو بزاريد
سلام
من تا حالا 7 - 8 تا پست فرستادم ولی کسی جوابم رو نداده شاید سوالاتم سخته یا خیلی آسونه که کسی به خودش زحمت نمیده جوابم رو بده
ولی انصافاً این یکی رو جواب بدید .
من توی بازی NFS PRO STREET با باز کردن فایل paspeechdat_en.big از آدرس
C:\Program Files\EA Games\Need for Speed ProStreet\SOUND\SPEECH
با نرم افزار BIGEditorBeta05 فایلهای زیر مجموعه آن را باز کردم ولی پسوند آنها DAT. می باشد که باید آنها را احتمالاً به یکی از پسوند های معروف شرکت EA GAME مثل ASF. یا دیگر پسوند ها تغییر داد و برای استفاده از آنها به فورمت WAV. یا غیره CONVERT کرد ولی من هرچه پسوند بلد بودم زدم و نشد اگر کسی از دوستان بلده اگه منو کمک کنه ازش ممنون می شم که راهنماییم کنه.
در ضمن توی کد رشته فایل ها که توسط برنامه HEX EDITOR را نگاه کردم چیزی معلوم نشد شاید من بلد نیستم
به هر جهت
HELP ME
سلام .من یه برنامه می خواهم که با آن بتوانم بازی های مثل silent hill2و... را music شان را خروجی mp3 یا wav بگیرم. باتشکر
Last edited by amir_bdr; 08-03-2008 at 07:44.
با سلام . عزیز از این همه زحمت جا داره تشکر کنم.واقعا ممنون.!
می خواستم بدونم شما برنامه ای برای هک کردن Gg Game's Avatar دارید؟
منتظر جواب هستم.![]()
کسی برنامه ای رو سراغ نداره که بشه از بازی ها فیلم گرفت یا دمو اونارو دید![]()
![]()
اگه منظورت اينه كه در هين اجراي بازي بتوني ازش فيلمم بگيري من يه نرم افزار روي خود كارت گرافيكم داره اونو واسط ميزارم
با عرض سلام وخسته نباشیدبه همگی دوستان عزیز
یک پیشنهاد داشتم
با وجود نرم افزارهای بسیار کاربردی وعالی بهتر نیست همه ی انها رادر یک فایل all in oneهمراه یک htmlراهنما (اسم
نرم افزارها وتوضیح انها همانطور که در اینجا امدهاست)جمع اورری کنید وبذارید برای دانلود
چون واقعا هرکسی نمی تواند بین 50صفحه جستجو کند
در كارت ابتكار به خرج بده .
خیلی ممنون که جواب دادید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان شرمنده که اینطوری میپرسم
ولی متاسفانه خیلی وارد نیستم در این ضمینه
امکانش هست کهچند تا برنامه معرفی کنید که پکیج های مختلفه بازی ها رو با فرمت های مختلف باز کنن؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)