فکر کنم از اینجا گفتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم از اینجا گفتن
دوست عزیز این سایتی هستش که تخفیف های دوره ای میزاره برای اجناس و خدمات مختلف که یه مدت هم این لپ تاپ جونیپر رو با تخفیف خوبی ارائه کرد فروش کرد تموم شد
الانم یه فوجیتسو با 400 هزار تومن تخفیف قراره بزاره تعدادی محدود
من میخواستم با هارد SSD دار بگیرم که تفاوتش 210 تومن هستش میخواستم بدونم ارزش داره برای یک هارد 64 گیگ 210 بیشتر بدم یا میتونم معمولی رو بگیرم و بعدا که قیمت های هارد های SSD افت کرد خودم یک هارد اس اس دی اضافه کنم ؟
چون گفته شده قیمت هاردهای اس اس دی به زودی افت قیمت پیدا میکنه
من میخواستم با هارد SSD دار بگیرم که تفاوتش 210 تومن هستش میخواستم بدونم ارزش داره برای یک هارد 64 گیگ 210 بیشتر بدم یا میتونم معمولی رو بگیرم و بعدا که قیمت های هارد های SSD افت کرد خودم یک هارد اس اس دی اضافه کنم ؟
چون گفته شده قیمت هاردهای اس اس دی به زودی افت قیمت پیدا میکنهالبته اگه دلار نشه 10000 تومن،ارزش داره مدل بدون ssd بخری ...امسال: قیمت حافظه SSD کمتر از یک دلار برای هر گیگابایت
Last edited by ahmad72; 20-01-2012 at 17:27.
بله از سایت بایکس بوده ولی یکم کانفینگش عجیب نیست؟(قیمت 1183)
من میخام جهت دانلود های شبانه لپ تاپ رو علاوه بر استفاده های روزانه شب از ساعت 2 تا 8 صبح که دانلود رایگان هست روشن بزارم هر شب
براش مشکلی پیش نمیاد ؟ البته در صورتی روشن میزارم که حتما کول پد زیرش روشن باشه
من انصافاً از وقتی خریدمش (3 ماهی هست) شاید حدود 70٪ اوقات روشنه (گاهی فن روشن میکنم .) آخ نگفته .من میخام جهت دانلود های شبانه لپ تاپ رو علاوه بر استفاده های روزانه شب از ساعت 2 تا 8 صبح که دانلود رایگان هست روشن بزارم هر شب
براش مشکلی پیش نمیاد ؟ البته در صورتی روشن میزارم که حتما کول پد زیرش روشن باشه
دانلود شبانه که جای خود دارد .
البته خب مسلماً هرچی بیشتر ازش کار بکشی عمرش کمتر میشه ولی دانلود شبانه به جایی نمی خوره .
اخرین قیمت امروز
y470 i7 8gigram gforce555 2gig ddr5 1.819 tmnz
y570 i7 8gigram gforce555 2 gig ddr5 1.780 tmnz
انصافا کاری ندارم شرکته مضخرفیه یا نه این سازگار ولی من که از ساعت 10 صبح شروع کردم به گشتن از بازار رضا تا پایتخت هم رفتم فقط دو تا مغازه قیماتاشون ثابت بود که یکی این فن اوران بود و یکیم یه مغازه زیر زمین ایران بود که ایسوس داشت.مثال بگم توی راه زنگ زدم پایتخت قیمت بامبو ایسوس رو پرسیدم که دقیقا با اون مغازه پاساژ ایران 400 تومن اختلاف داشت!!! باورم نمیشد.رفته بودم ایسوس n43 بگیرم شنبه ای ولی دودل بودم نگرفتم امروز رفتم دیدم 100 تومن گرون شده منم خوشم نیومد کلا بیخیال شدم.رفتم تو مغازه ی فن اوران دیدم لنوو ها دست نخورده قیمتش هرچند یه مغازه ی دیگه میگفت فن اوران فکس زده که دیگه جنس نفروشین تا قیمتای جدید بیاد و طرف واقعا نمیفروخت جنس!!! خلاصه بین این y470 و thinkpad edge S من گیر کردم!! وزن برام خیلی مهمه ...
سلام به همه از y570 مشکی یک عکس دیدم فکم افتادخیلی مشکیش توپه کسی تاحالا مشکیشو دیده؟
![]()
غیر از مشکی رنگ دیگه ای نداره....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)