تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 76 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 751

نام تاپيک: برنامه‌ی خنده بازار

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اون تیکه سریال ستایش خیلی باحال بود .. اسمش رو گذاشته بودن همایش !!!! آقا جون گفتنش خیلی باحال بود ..فکر نمی کردم با گفتن این کلمات اینجوری بخندم !!!

2. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

آره واقعا ستايشش خيلي قشنگ بود كلي از خنده روده پر شدم اون لحظه كه مرده هندونه رو اورد هم خيلي باحال بود

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

میشه لینک دانلود همین قسمت آخر مجموعه که ستایشو داشته لطف کنید ؟

ممنون

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

منم لینک مسخره کردن ستایش رو میخوام. کجا میشه دانلود کرد؟

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام.کسی ویدئوی قسمتهای عمو قناد رو داره ؟ متاسفانه هنوز این قسمتشتو ندیدم.
    تو یوتیوب هم چیزی پیدا نکردم....
    اینجا رو ببین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ...

7. 2 کاربر از enimonte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض یک روز با همسر و فرزند محمدرضا خسروی

سال‌هاست كه به تدريس در رشته‌هاي مختلف هنري مشغول است. با سازهاي مختلف موسيقي نيز آشنايي دارد، اما اين روزها اغلب مخاطبان بيشتر چهره او را در مجموعه طنز «خنده‌بازار» در شبيه‌سازي شخصيت‌هاي مختلف ديده‌اند.

محمدرضا خسروي بازيگر، نويسنده، كارگردان، نقاش و خطاط خوبي است. او در همه زمينه‌هاي هنري فعاليت داشته است.

اهل مازندران و شهر فريدونكنار است وبه قول خودش در كنار دريا بزرگ شده است. تا مقطع راهنمايي در اين شهر بوده و براي اخذ مدرك ديپلم در رشته گرافيك به آمل و بعد از آن براي ادامه تحصيل به تهران آمده است. در تهران و هنگام كار در سريال مادر با بيتا معماريان ـ كه هم بازيگر است و هم منشي صحنه ـ ازدواج كرده و زندگي شيريني با هم دارند.‌ حاصل اين عشق و ازدواج هم رها دختر 11 ساله‌اي است كه مانند پدر و مادرش هنرمند و دست به قلم است و بسيار زيبا نقاشي مي‌كند. رها البته به بازيگري نيز علاقه‌مند است و تاكنون در چند اثر نيز بازي كرده است.

خنده و شور و نشاط و شادي در چهره هر سه عضو اين خانواده به چشم مي‌خورد. همگي از روحيه‌اي بالا برخوردارند و در حال حاضر نيز 12 سال است كه در كانون گرم خانواده و زير سقف مهرباني زندگي مي‌كنند.

ما در يك روز سرد پاييزي مهمان خانه گرم و صميمي آنها شديم تا در فضايي دوستانه و خانوادگي از شيريني‌ها و زيبايي‌هاي يك زندگي مشترك سعادتمند بشنويم. خواندن اين گفت‌وگو خالي از لطف نيست.

چطور شد كه با بيتا آشنا شديد و او را به عنوان شريك آينده زندگي خود انتخاب كرديد؟

من دانشجوي ترم آخر تئاتر بودم و در سريال مادر به كارگرداني مسعود فروتن دستيار يك، برنامه‌ريز و بازيگر بودم. در آنجا نياز به يك بازيگر داشتيم كه در كنار فخري خوروش چند سكانس به ايفاي نقش بپردازد. بيتا معماريان را به مجموعه معرفي كردند كه اين آشنايي من و بيتا را فراهم كرد و بسيار زود و به هم علاقه‌مند شديم و همه چيز ظرف يك هفته كه كار سريال تمام شد، به نتيجه رسيد و اتفاقات شيريني براي زندگي ما افتاد.

بيتا: مدت زمان آشنايي ما تا ازدواج‌مان فقط 3 هفته طول كشيد.

خسروي: بعد از تمام شدن كار سريال مادر به خواستگاري ايشان رفتم.

در چه سالي اين اتفاق افتاد؟

خسروي: در سال 1377.

بيتا: دقيقا روز تولد من 17 مرداد روزي بود كه عقد كرديم. تازه آن روز، روز زن هم بود.{مي‌خندد}

خسروي: البته چون من متولد اول دي بودم، به همين خاطر نمي‌توانستيم تا آنموقع صبر كنيم. به همين علت مراسم در همان روز تولد بيتا برگزار شد.{مي‌خندد}

پس همان نگاه اول كار خود را كرد و شما را به‌هم رساند؟

خسروي: افراد در برخورد اول يك انرژي خاصي از يكديگر دريافت مي‌كنند. حتي از نوع نگاه كردن و چشمان يك فرد و صحبت كردن آن مي‌توان اين انرژي را دريافت كرد. نه اين‌كه حالا همه چيز را در همان نگاه اول بفهميم، اما انرژي خاصي را مي‌توان از طرف مقابل دريافت كرد.

بيتا: من به اين نكته اعتقاد دارم كه حس انسان در همان لحظه نخست نكاتي را به انسان مي‌گويد، چون معتقدم كه حس دروني آدم هيچ وقت دروغ نمي‌گويد.

خسروي: حس و حال ازدواج بسيار متفاوت‌تر از ديگر اتفاقات در زندگي است. مخصوصا براي من كه آمادگي براي ازدواج را هم داشتم. آن زمان اواخر دوران تحصيلم را طي مي‌كردم و 28 ساله بودم و شرايط ازدواج برايم فراهم بود.

بيتا: و من 18 ساله بودم.

شما چه خصوصيات اخلاقي در همسرتان ديديد كه او را به عنوان شريك زندگي انتخاب كرديد؟

بيتا: صداقت محمدرضا و خانواده‌دوست بودن او براي من بسيار با ارزش بود. چون بر اين باور هستم كه كسي كه به پدر و مادر خود و خانواده‌اش احترام بگذارد و آنها برايش ارزشمند باشند، پس براي همسر و فرزندانش هم همان‌قدر ارزش قائل است. كسي كه خانواده خود را دوست دارد و به آنها احترام مي‌گذارد، پس به من هم كه قرار است شريك زندگي‌اش بشوم، قاعدتا احترام خواهد گذاشت. همان‌طور كه هيچ‌وقت آنها را فراموش نخواهد كرد، ما را هم فراموش نمي‌كند و از ما هم دست نخواهد كشيد.

او ضمنا بسيار آدم مهربان، خونگرم و دوست‌داشتني است. حتي اگر چيزي به ضررش باشد، به خاطر صداقتي كه دارد آن را عنوان مي‌كند. نكته ديگر اين‌كه او همه را مانند خود مي‌بيند. يعني ديدگاه وي به همه افراد مثبت است. هميشه مثبت مي‌بيند و مثبت هم فكر مي‌كند. كسي را آدم بدي خطاب نمي‌كند.

نكته بسيار مهمي كه همسر من دارد، دست و دلبازي اوست كه فكر مي‌كنم در زندگي بسيار اهميت دارد. محمدرضا اصلا خسيس نيست، حتي در سخت‌ترين شرايط مالي. هر آنچه داشته باشد حتي حداقل چيزي كه باشد از خانواده‌اش دريغ نمي‌كند.

شما درباره بيتا چه فكر مي‌كنيد؟

خسروي: هر آدمي يك خصوصيات اخلاقي خاص خود را دارد. بيتا بسيار آدم خونگرمي است و من اين خصوصيت او را بسيار دوست دارم و مي‌پسندم. دلسوز و مهربان است. دست به خير او بيش از من است. براي كمك به ديگران هميشه پيشقدم است و به روزي‌رساني خداوند اعتقاد شديدي دارد. در شرايط بحراني هميشه به خدا توكل مي‌كند. فوق‌العاده آدم اعتقادي و مذهبي است. اهل دروغ گفتن نيست. در زندگي خانوادگي هم انسان مثبت‌گرايي است. در كل همه خصوصيات بارزي كه يك همسر خوب بايد داشته باشد را بيتا دارد. فكر مي‌كنم كه يك مرد هم به جز اين چيز ديگري نمي‌خواهد كه همسرش به زندگي زناشويي پايبند باشد.

شما در كنار محمدرضا خسروي هم بازيگر بوديد و هم منشي صحنه، آيا اين كار كردن به زندگي شما لطمه‌اي نمي‌زند، يا شما را با مشكلات و دغدغه‌هاي مالي روبه‌رو نمي‌كند؟

بيتا: البته خدا را شكر ما مشكل مالي چنداني نداشتيم.

خسروي: شايد به اين علت كه من معلم هستم و استخدام آموزش و پرورش، البته نه اين‌كه اصلا مشكل مالي نداشته باشيم. چون همان‌طور كه مي‌دانيد شغل بازيگري با بحران جدي مالي روبه‌روست. البته ما در ابتداي زندگي مشترك در خانه مادربزرگ بيتا كه بسيار هم ايشان را دوست داشتيم ، زندگي مي‌كرديم.

بيتا: خانواده ما اصلا نمي‌گذاشتند ما با مشكلي روبرو شويم و هميشه حواس‌شان به ما بود.

خسروي: بله. مخصوصا مادربزرگ بيتا كه خدا رحمتش كند بسيار به زندگي ما كمك كرد. مخصوصا در همان زمان ابتداي زندگي‌مان؛ چون در آن موقع دغدغه‌هاي بسياري داشتيم.

دختر شما رها چه زماني به اين خانواده پيوست؟

خسروي: 23 خرداد 80 رها متولد شد. درست همان روز كه رها به دنيا آمد، من به سريال زير آسمان شهر پيوستم و بايد سر ضبط اين مجموعه مي‌رفتم. با آمدن رها و پا قدم خوب او من به سر اين كار رفتم، رها با آمدنش بركت را به خانه‌مان آورد.

بيتا: بله. درست در همان روز تولد رها كه واقعا فرزند پرروزي و پربركت است.

اين زندگي 3 نفره با همه سختي‌ها و شيريني‌‌اش بر چه اصول و قواعدي استوار است؟

خسروي: صداقت مهم‌ترين اصل اين زندگي است، حتي اگر كه اين اصل به ضررمان باشد. اگر در زندگي زناشويي صداقت مبنا و اصل باشد، خيلي از مشكلات ناخودآگاه حل مي‌شود. همچنين سطح توقع پايين در زندگي هم يكي از اين اصول است. بيتا پرتوقع و مادي‌گرا نيست و من اين خصلت او را بسيار دوست دارم. حتي سعي كرديم كه فرزندمان را هم براساس همين اصول تربيت كنيم.

بيتا: به عقيده من درك متقابل هم بسيار اهميت دارد. در زندگي هميشه بايد يك نفر نيم‌من باشد، يعني اگر 2 طرف بخواهند از خود منيت نشان دهند، آن زندگي دوام نخواهد داشت و معمولا خانم‌ها بايد نه هميشه اما كوتاه بيايند. البته براي كسي كه درك اين موضوع را دارد، شرايط متفاوت است. وقتي از موضوعي درك خوبي داشته باشيد مي‌توانيد مشكلات مربوط به آن را هم مرتفع كنيد. احترام متقابل هم در زندگي زناشويي بسيار مهم است. با گذشت 12 سال از زندگي مشترك‌مان هنوز هم همسرم را خسروي صدا مي‌زنم و گاهي به او آقا رضا مي‌گويم. وقتي احترام در زندگي وجود داشته باشد، حتي با وجود فاصله و مشكل اين احترام است كه نمي‌گذارد كار به جاي باريك كشيده شود. احترام، صداقت و درك متقابل، 3 ركن اساسي يك زندگي است.

بيتا: من ساده زندگي مي‌كنم، اما دلم مي‌خواهد امكانات زندگي‌ام در حد معقول و مناسب فراهم باشد. خاص زندگي كردن را دوست دارم. دوست دارم همه چيز به نحو احسن و زيبا سر جاي خود باشد. اصالت هر چيز براي من بسيار اهميت دارد.

خسروي: بيتا بسيار دوست دارد كلاسيك و سنتي زندگي كند. دوست دارد اصيل زندگي كند و زياد دوست ندارد وسايل خانه مدرن باشد. نه سنتي به آن معنايي كه همه مي‌دانيم اما زندگي ساده را با اصالت بسيار دوست دارد.

وجه مشترك شما 2 نفر در چه نكته‌اي نهفته است؟

خسروي: احساس مي‌كنم هر دوي ما به زندگي خانوادگي بسيار دلبستگي داريم. هر دو خانواده‌دوست هستيم. هر دو با يك ذهنيتي كه بايد كانون خانواده را حفظ كرد و براي اين حريم تقدس قائل شد. اين بخش مهم‌ترين بخشي است كه فكر مي‌كنم هر دوي ما يك تفكر و يك اتفاق نظر داريم.

بيتا: من فكر مي‌كنم كه من و خسروي از خيلي از جهات شبيه به هم هستيم و اگر در مسائلي مانند يكديگر عمل نمي‌كنيم، اما مكمل رفتاري هم هستيم. مثلا خسروي بسيار صبور و من بسيار جوشي هستم. در آن نكاتي كه اشتراك نداريم مكمل هم هستيم.

به ياد ماندني‌ترين و زيباترين روز زندگي‌تان چه روزي بوده است؟

بيتا: تولد رها دخترم.

خسروي: مسلما تولد فرزند يكي از روزهاي زيباي هر زوجي است. روز ازدواج هم براي من بسيار زيبا و به يادماندني است و حس و حال خودش را دارد. اما تولد فرزند يك حس ديگري است. اين دو مناسبت جزو روزهاي خوب و به يادماندني زندگي من است.

9. 3 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

برای پخش در ایام دهه فجر
    پای شهیدی‌فر و پارک ملت هم به «خنده بازار» باز شد

خبرگزاری فارس: مجموعه برنامه «خنده بازار» همراه با بخش‌‌های جدیدی نظیر شوخی با پارک ملت و شهیدی‌فر ویژه دهه فجر روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود.

به گزارش خبرگزاری فارس، برنامه طنز خنده‌بازار از نوروز سال 90 روی آنتن شبکه سه سیما رفته است و با هدف ایجاد لحظاتی شاد و مفرح، بیان نقدهای اجتماعی و ارتقاء نقدپذیری میان مخاطبان، در گروه اجتماعی شبکه سه ‌تولید شده است.
    سری سوم این مجموعه طنز، به تهیه‌کنندگی فرید شب‌خیز در 25 قسمت 40 دقیقه‌ای، به مناسبت آغاز ماه ربیع‌الاول و در آستانه دهه مبارک فجر و هفته وحدت از چهارشنبه 5 تا 7 بهمن‌ماه، قبل از خبر 22 و از شنبه 8 بهمن‌ماه هر شب بعد از خبر 22 از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

بخش‌های سری جدید خنده بازار عبارتند از: بانک، فرودگاه، ظریف، باب راس، انتخابات، ویترین، مترو، پارک ملت، یک کلاغ چهل کلاغ، ماجراهای باور نکردنی، فیتیله، نود، نقد فیلم، صف، ماهواره، دلالان، نامحسوس، آشپزی ساده، گزارش فوتبال، جویندگان طلا.

عوامل این مجموعه عبارتند از: مجری طرح و مدیر تولید: غلامرضا هاشم‌زاده، کارگردان هنری: شهاب عباسی، کارگردان تلویزیونی: علی شب‌خیز، بازیگران: سیاوش مفیدی، شهاب عباسی، آرش میراحمدی، کورش معصومی، یزدان فتوحی، سوسن پرور، محمدرضا خسروی، ابراهیم شفیعی، پریسا روشنی، بهشاد مختاری، مرتضی رستمی، رامتین حامی‌فرد، رضا عظیمی، احمد ایراندوست، حامد تهرانی، مبین رستگار، ساناز زرین مهر، فرهاد فداکار، محمدقلی بیگی و...

11. 7 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

خيلي خوشحال شدم كه شنيدم دوباره از فردا قراره شروع بشه تيزرش رو هم ديدم به نظر من بهتر از سري قبل خواهد بود به هر حال اميدوارم خنده رو بر روي لباي مردم بياره

13. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خيلي خوشحال شدم كه شنيدم دوباره از فردا قراره شروع بشه تيزرش رو هم ديدم به نظر من بهتر از سري قبل خواهد بود به هر حال اميدوارم خنده رو بر روي لباي مردم بياره
    والا من یه تیکه توی تبلیغ شبکه شه دیدم زده از امشب ..از ساعت 8:45 دقیقه امشب شروع می خواد بشه... ج

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

«خنده بازار» در 25 قسمت 40 دقيقه‌اي از امشب شادي را به خانه ها مي‌آورد
    بازگشت دوباره «خنده بازار» به تلويزيون

روزنامه جام جم چهارشنبه 05 بهمن 1390 : مجموعه طنز خنده‌بازار با بخش‌هاي جديد و متنوع همچون يك كلاغ چهل كلاغ، انتخابات، نقد فيلم، دلالان، مترو و پارك ملت از امشب مهمان خانه‌هاي مردم مي‌شود.
    علاوه بر بخش‌هاي اشاره شده، قسمت‌هايي همچون بانك، فرودگاه، باب راس، مترو، ماجراهاي باور نكردني، فيتيله، نود، صف، ماهواره و نامحسوس سرجايشان هستند و با همان شكل قديم ادامه پيدا مي‌كنند.
    «خنده بازار» به تهيه‌كنندگي فريد شب‌خيز و كارگرداني شهاب عباسي در 25 قسمت 40‌دقيقه‌اي، به مناسبت آغاز ماه ربيع‌الاول و در آستانه دهه مبارك فجر و هفته وحدت از امروز تا هفتم بهمن، قبل از خبر 22 و از شنبه هشتم بهمن هر شب بعد از خبر 22 از شبكه 3 سيما پخش مي‌شود.
    سري جديد خنده بازار را بايد سومين قسمت آن محسوب كرد. مجموعه‌هاي قبلي خنده‌بازار در زمان‌هاي مناسبتي نوروز و ماه رمضان روي آنتن رفتند و با اقبال خوب مخاطبان همراه شدند. اين روزها گروه توليد خنده‌بازار در مجموعه باغ‌بهشت مشغول فعاليت هستند تا علاوه بر توليد كار براي دهه فجر، يك مجموعه را هم براي نوروز 91 به آنتن پخش برسانند. فريد شب‌خيز، تهيه‌كننده خنده‌بازار درباره جزئيات سري سوم خنده بازار مي‌گويد:‌ در سري جديد خنده بازار بيش از 20 بخش طنز را تعريف كرده‌ايم. اين 20 بخش در لابه‌لاي 25 قسمت ما پراكنده شده‌اند و هر شب حدود 8 بخش در قالب يك مجموعه طنز تقديم بينندگان مي‌شود.
    وي از خيمه‌شب‌بازي و مكتب‌خانه به عنوان بخش‌هايي نام مي‌برد كه در سري جديد حذف شده‌اند. البته شب‌خيز اين احتمال را هم مي‌دهد كه اين دو بخش در قسمت‌هاي نوروزي دوباره با سروشكلي جديد برگردند.

نقد فيلم، جايگزين هشت شده است
    در فهرست بخش‌هاي خنده‌بازار نام نقد فيلم به چشم مي‌خورد و همچنان خبري از بخش هشت (تقليد برنامه هفت فريدون جيراني) نيست.
    شب‌خيز با توضيح اين كه بخش نقد فيلم با هشت خيلي تفاوت دارد، مي‌گويد: ‌ما هشت را حذف كرده‌ايم و قصد نداريم آن را ادامه دهيم. آدم‌هاي اين بخش مابه‌ازاي خارجي ندارند. يعني از آقايان فراستي و جيراني خبري نيست و منتقدان هم فرد خاصي را در اذهان زنده نمي‌كنند. در بخش نقد فيلم يك اثر نمايشي پخش مي‌شود و 2 منتقد درباره‌اش صحبت مي‌كنند. اين بخش شبيه همان مسابقه سريالي‌مان است كه قبلا اجرا مي‌شد. يك مقدار با دكورهاي برنامه‌هاي تلويزيوني شوخي كرده‌ايم. چون الان دكورها همه سرسره‌اي شده‌اند و بالا و پايين زيادي دارند.
    وي ادامه مي‌دهد: ‌بخش مترو هم از بخش‌هاي جديد ماست. طراحان صحنه ما يك مترو را ساخته‌اند كه بازيگران به داخلش مي‌روند و اتفاقات بامزه داخل مترو را بازسازي مي‌كنند. در اين بخش به مشكلات داخل مترو مثل دستفروشان هم پرداخته‌ايم.
    اين تهيه‌كننده درباره بخش دلالان كه جديدا به خنده‌بازار اضافه شده توضيح مي‌دهد:‌ در اين بخش يك عده دلال از پله‌ها پايين مي‌آيند و خبرنگار ما مي‌رود با آنها مصاحبه مي‌كند. هر بار به سراغ دلالان يك بخش مي‌رويم مثل دلالان بازار ميوه، دارو، طلا و...
    به گفته شب‌خيز بخش يك كلاغ چهل كلاغ به اين موضوع مي‌پردازد كه چطور بعضي‌ها از كاه كوه مي‌سازند و شايعه‌پراكني مي‌كنند.

اضافه شدن 10 نويسنده جديد به خنده‌بازار
    بعد از طنزهاي غيرسريالي همچون ساعت خوش،‌ قطار ابدي، هفتاد و هفت و‌ جدي نگيريم تا مدتي ساخت اين‌گونه طنزها به دست فراموشي سپرده شد. خنده‌بازار با زنده‌كردن گونه طنزهاي قسمتي به طنزپردازان فعلي شيوه ديگري از ساخت كارهاي طنز را يادآوري كرد.
    خيلي از كارگردان‌ها نبود متن خوب را مهم‌ترين مانع در راه ساخت اين گونه طنزها مي‌دانند. از تهيه‌كننده خنده بازار پرسيديم در سري جديد براي متن‌ها چه اتفاقاتي افتاده است؟ شب‌خيز درباره گروه نويسندگان با تاييد اين كه آرش قادري ديگر با خنده‌بازار همكاري ندارد، مي‌گويد: ما حدود 30 نفر را دعوت به همكاري كرديم كه از اين ميان 10 نفرشان توانستند با سياست‌هاي ما همسو شوند. هدف ما اين است كه از همه فكرهاي جديد استفاده كنيم. البته اين نكته را هم در نظر بگيريد كه نوشتن طنز غيرسريالي كار سختي است؛ چرا كه يك نويسنده بايد بتواند در 3 دقيقه يك قصه بامزه را شروع كند و به پايان برساند و تازه نتيجه‌گيري هم داشته باشد.
    اين تهيه‌كننده با اشاره به اين كه بخش «نود» را همچنان رامتين حامي‌فرد اجرا مي‌كند، مي‌گويد: مردم اين بازيگر را در نقش عادل فردوسي‌پور قبول كرده‌اند؛ چون بازي‌اش در سري قبلي خوب جواب داد. ما بيشتر بازيگران سري قبلي‌مان را حفظ كرده‌ايم. گروه خنده‌بازار با هيچ بازيگري مشكلي ندارد و هر كس هم كه از ما جدا شده به خواست و ميل خودش بوده است.
    به گفته شب‌خيز گروه خنده بازار از 2 ماه و نيم پيش كارشان را آغاز كرده‌اند و تا عيد نوروز بدون وقفه به فعاليت ادامه خواهند داد.
    ديگر عواملي كه با اين مجموعه همكاري دارند، عبارتند از: مجري طرح و مدير توليد: غلامرضا هاشم‌زاده، كارگردان هنري: شهاب عباسي، كارگردان تلويزيوني: علي شب‌خيز، بازيگران: سياوش مفيدي، شهاب عباسي، آرش ميراحمدي، كورش معصومي، يزدان فتوحي، سوسن پرور، محمدرضا خسروي، ابراهيم شفيعي، پريسا روشني، بهشاد مختاري، مرتضي رستمي، رامتين حامي‌فرد، رضا عظيمي، احمد ايراندوست، حامد تهراني، مبين رستگار، ساناز زرين‌مهر، فرهاد فداكار، محمد قلي‌بيگي و....
    احسان رحيم‌زاده ‌‌/ راديو و تلويزيون

16. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •