داداش من خودم اکثر isp ها رو تست کردم از پارس انلاینم داشتم
گول این چیزا رو نخور این 512 سرعتش حدود 12-10 هست
اینا 1مگ پای خودشون حدود 200 تومن میفته هیچ وقت انتظار نداشته باش 1 مگ ناحدود رو زیر این قیمت بدن!
داداش من خودم اکثر isp ها رو تست کردم از پارس انلاینم داشتم
گول این چیزا رو نخور این 512 سرعتش حدود 12-10 هست
اینا 1مگ پای خودشون حدود 200 تومن میفته هیچ وقت انتظار نداشته باش 1 مگ ناحدود رو زیر این قیمت بدن!
اینکه چیزی نیستبرا منم یه بار تو ساعات مجانی 7 مگم شده بود تستش رو چند صفحه پیش گذاشتم
کلا من به این مساله که مثلا سرعت 512 رو 1 مگ میبندن خیلی بدبینم چون این کاری هستش که اکثر isp ها دارن انجام میدن و در عوض سرعت شبانه رو کم میکنن
مخابرات خوبیش این بود که سرعتا رو واقعی میبست و سرعت شبانه افت نمیکرد که با این وضعیت مثل اینکه اینا هم مثل بقیه isp ها راه دزدی رو یاد گرفتن!
منم فکر میکردم نمیکشه ولی کشید ! یه فایل 10 مگی تو 3-4 ثانیه دانلود شد! این بار دومه که برای من اینجور میشه و امیدوارم شب از این اختلالات به وجود بیاد
البته الان سرعت دانلود حدود 400 کیلو هست ( یعنی 4 مگ ) که بازم بیشتر از پهنای باند خودمه
عزیز دلم لطفاً یه مقدار تحقیق بفرمایید بعد ....
کابل مسی 14 مگابیتو نمیکشه!!!!!!!!
از اون حرفا بود
امروز رفتم سازمان مقرارت .......
طرف بهم گفت سرکت مخابرات کلاً غیر قانونیه و نباید یوزر بگیرند و انگار دنبال یه بهانه ی درست حسابین که درش رو تخته کنن
خیلی تعطیلن اینا سرویس منو دوباره ۱۲۸ بستن ۳ بار تا حالا زنگ زدم هنوز درستش نکردن . یه مشت بی سواد گذاشتن پشتیبانی . برای نویز زنگ بزنیم ۱۱۷ رسیدگی می کنن؟؟ ۱۱۷ اهواز یا شهر خودمون؟؟؟
متاسفانه پشتیبانی مخابرات به شدت امده پایین
الان من میخوام ببینم چند گیگ ترافیک دارم باید چه کار کنم ؟
داخل سامانه سیترا که هیچی مشخص نیست ؟
پشتیبانی هم جواب نمیده ؟
از اینجا نگاه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته لینکشو از تو سایت برداشتن ! ولی من از قبل داشتمش
با سیگنال پیشفرض مخابرات 2مگ رو هم به زور میکشه
دوستان پول مارو گرفتن خدمات نمیدن اگر شکایت نکنید همینطور ادامه میدن و حق ارو میخورن یا الان شکایت کنید یا تا زمانی که مشترک این مخابرات هستید بد بختی بکشید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا سرعت دانلود من در روز بالای 10 مگ هست و الان در شب برگشته به همون 1 مگ!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)