تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 58 اولاول ... 5455152535455565758 آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 576

نام تاپيک: فوتسال

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بنظر من تنها جایی که میتونیم درخواست بدیم و اصرار داشته باشیم که پیگیری کنه برنامه نود هست در این بین میشه یه برنامه کامل رو به فوتسال اختصاص داد و نطرات رو انعکاس داد تا شاید یه فرجی بشه
    خیلی هم این کار فایده نداره
    این کار مثل این میمونه که بیایم یه درخت در حال مرگ رو به زور زنده نگه داریم . فقط مشکل فوتسال نیست . کلا فوتبال مملکت فاسد شده . فدراسیون باید درست بشه . مدیریت میخواد فوتبال ما .
    وقتی یک گله شیر جلودارشون گوسفند باشه همه شون گوسفند میشن ولی وقتی یک گله گوسفند جلودارشون شیر باشه همه اون گوسفندا شیر میشن الان اوضاع ریاست فدراسیون ما هم از نوع اوله .
    کار باید از ریشه شروع بشه . تا ریشه فاسد باشه درخت پیوندی هم باشه زود خراب میشه . باید از ریشه کند این درخت هرز رو . باید از دوباره نهال فوتبال کاشته بشه . خاک ایران واسه رشد این نهال حرف نداره و طی چند سال دنیا رو میترکونه .

ولی افسوس ....
    Last edited by Gregar; 12-05-2014 at 10:06.

2. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

طیبی گفته خدا نخواست ما قهرمان بشیم!!
    اینقدر از این نوع جملات خدا نخواست و خدا خواست بدم میاد.می بازیم و بد بازی می کنیم و ضعف مربی گری و مدیریت را با این جمله ندید می گیریم و می اندازیم گردن خدا

4. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشت:

عباس ترابيان: عملکرد بازيکنان و سرمربي تيم ملي بسيار خوب بود

رئيس پيشين کميته فوتسال فدراسيون فوتبال گفت که که عملکرد سرمربي اسپانيايي تيم ملي فوتسال خوب بوده است.
    عباس ترابيان پس از بازگشت تيم ملي فوتسال ايران از مسابقات جام ملت‌هاي آسياي ويتنام درباره نايب‌قهرماني ملي‌پوشان در اين مسابقات گفت: بچه‌هاي ما عالي بودند و به نظرم اين تيم يکي از بهترين‌ تيم‌هاي ايران در مسابقات آسيايي بود. عملکرد ملي‌پوشان نه تنها از نظر من بلکه از نظر ديگران هم بسيار خوب بود و خارجي‌ها لذت بردند.
    وي ادامه داد: مسئولان کنفدراسيون فوتبال آسيا اذعان داشتند که تيم ايران رشد فزاينده‌اي داشته و فوتبال خوبي ارائه مي‌دهد.
    رئيس پيشين کميته فوتسال در مورد انتقادهايي که از خسوس کاندلاس مي‌شود اظهار داشت: فکر نمي‌کنم اين انتقادات درست باشد. ما در هيچ دوره‌اي به چين 12 و به ازبکستان 10 گل نزده بوديم. در بازي فينال هم مسابقه کمي گره خورد که آن را بايد کادرفني توضيح بدهد اما در مجموع عملکرد تيم خوب بود.
    تربيان در پاسخ به اين سوال که آيا از عملکرد خسوس راضي هستيد، تاکيد کرد: من به عنوان کسي که سال‌ها در فوتسال حضور داشتم، اعلام مي‌کنم که عملکرد خسوس خوب بود.

===============================================

اظهاراتي نفرت انگيز و تكراري كه خالي از شعوره. از نظر اين آقا همه چي آرومه و گل و بلبل و سنبل جملگي جمعند و ...

يعني يكي نيست سر اين مرتيكه ي بي لياقتو اينقدر بكوبه به ديوار كه خون بالا بياره؟ آخه اين هنوزم هست؟ مگه استعفا نداده بود خبر مرگش؟ واقعاً كه خيلي پر رو تشريف دارن ايشون.
    Last edited by Pejvak61; 12-05-2014 at 15:56.

6. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

صحبتهای ترابیان رو بیخیال ایشون از جای دیگه ای میسوزه مطمئنا هستم این حرفها رو در مخالفت با صحبتهای حسین شمس زده وگرنه هر کی یه ساعت فوتسال نگاه کرده باشه میدونه وضعیت فوتسال داره به کجا میکشه
    جالب هست هیچ صدایی از هیچکس در نمیاد کلا تو سکوت کامل خبری هست این وضعیت
    دلیلی که گفتم برنامه نود اینکه حداقل چهارتا سوال میشه و یه حرکتی انجام میشه وگرنه میدونم داستان به چه صورته و با چه اعجوبه هایی درگیر هستیم

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من فكر ميكنم به دليل انتقادهاي شديد شمس از صدا و سيما پوشش رسانه اي صحبت هاي اين آدم به طور كامل تعطيل شده هر چند، چند وقت پيش در بازي هاي جام ملت هاي اروپا بعنوان مهمان در شبكه تلويزيوني ورزش حضور داشت.

بايد ميشنيدين زماني كه صانعي سرمربي تيم ملي بود و در آسيا سوم شدن چطور شبكه راديويي ورزش از صانعي طرفداري ميكرد و آشفتگي اوضاع فوتسال رو به شمس نسبت ميدادن و مجري اون شبكه هم به طرزي باور نكردني سعي در تخريب شمس و عادي جلوه دادن اوضاع ميكرد. اون روزها داشتم ميتركيدم و حتي يه تماس هم با شبكه ورزش راديو گرفتم و نسبت به اين قضيه اعتراض كردم اما ديگه از دست ما چه كاري جز اين برمياد؟ همون موقع حتي يه تماس هم از مردم به طرفداري از شمس نذاشتن پخش بشه.

ديروز هم كه شبكه ورزش راديو را گوش ميدادم همين اوضاع بود.

انگار همه چي همآهنگ شده و اجازه بحث وجود نداره.

مرده شور اين ورزش اينطوري رو بشوره. همه چيش سياسي و لج و لج بازيه.

9. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

سلام دوستان نظرتون راجع به علیرضا صمیمی در درون دروازه چیه در صورت نبود نظری میشه بهش اطمینان داشت ؟ برای جام جهانی

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نرسیدم بازیها رو ببینم متاسفانه
    فقط چند دقیقه ای از یکی از بازیهای مقدماتی رو دیدم (فکر کنم چین بود)
    نکته ای که در بازی بچه ها بود این بود که خیلی راحت به حریف موقعیت میدادن و در حمله هم بحث اینکه هدف اصلی گل زدن تیم هست نادیده گرفته میشد و بچه ها بعضی وقتها به جای پاس دادن و قطعی گردن گل، خودسرانه شوت میدن
    یادمه یکی از بچه های همین جا گفته بود که زمان شمس وقتی بازیکن تو زمین توپ رو خراب میکرد شمس چنان دعواش میکرد که دفعه بعدی از ترس شمس هم که شده توپ رو میزد تو گل ولی تیم جدیدمون به نظر میاد این موضوع رو فراموش کرده

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

طاهري: سه پيشنهاد خوب خارجي دارم

کاپيتان تيم ملي فوتسال ايران با بيان اين که از سه باشگاه خارجي پيشنهاد دارد، گفت: اگر گيتي‌پسند مانند گذشته حرفه‌اي عمل کند دوست دارم در اين تيم بمانم.

محمد طاهري با بيان اين که از سه باشگاه خارجي پيشنهاد داد، افزود: يک سال ديگر با گيتي‌پسند قرارداد دارم اما سه پيشنهاد بسيار خوب نيز از تيم‌هاي خارجي دارم که نمي‌توانم نام آنها را تا تعيين تکليف نهايي اعلام کنم. فکر مي‌کنم با توجه به اين که با باشگاه گيتي‌پسند قرارداد دارم اجازه ندهند به خارج از کشور بروم. البته از شرايطم در اين باشگاه راضي‌ام؛ چرا که گيتي‌پسند از باشگاه‌هاي خوب و حرفه‌اي دنيا محسوب مي‌شود و اگر اين باشگاه مانند سال‌هاي گذشته به صورت حرفه‌اي به فعاليت خود ادامه دهد و به دنبال حضور پر قدرت در ليگ باشد قطعا دوست دارم در اين تيم بمانم.

به گزارش ايسنا، کاپيتان تيم ملي فوتسال ايران درباره عملکرد تيم ملي در جام ملت‌هاي آسيا هم عنوان کرد: تا مسابقه فينال بازي‌هاي بسيار خوب و قابل قبولي را انجام داديم اما جريان بازي در فينال آن طور که فکر مي‌کرديم پيش نرفت و ژاپن موفق شد براي دومين دوره متوالي قهرمان آسيا شود. آنها در فينال حريف سرسختي براي ما بودند؛ هر چند که مي‌توانستيم بر آنها غلبه کنيم که با بدشانسي موفق به انجام اين کار نشديم.

وي تصميم‌گيري براي ادامه همکاري با خسوس کاندلاس را از اختيارات رييس فدراسيون فوتبال و رييس کميته‌ فوتسال دانست و تصريح کرد: بايد بازي‌هاي تيم ملي توسط کارشناسان به خوبي تحليل شود تا مشخص شود ايراد کار کجا بوده است. من به عنوان بازيکن نمي‌توانم نظري درباره ادامه همکاري يا قطع همکاري تيم ملي فوتسال با خسوس بدهم.

طاهري درباره برخي اظهارنظرها مبني بر اين که افتخاري پس از بازي فينال جام ملت‌هاي آسيا در رختکن خطاب به بازيکنان تيم ملي گفته است "خيالتان راحت باشد با اين باخت‌ها خسوس برکنار نمي‌شود" نيز اظهار کرد: اين گونه که برخي سايت‌ها مدعي شدند نبود. افتخاري پس از شکست مقابل ژاپن در رختکن گفت:‌ اين گونه نيست که با يک باخت بخواهيم سرمربي تيم ملي را تغيير دهيم. بلکه بايد علل اين شکست به خوبي مورد بررسي قرار گيرد و سپس در اين باره تصميم‌گيري کنيم.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حسين شمس قراردادش با دبيري را امضا کرد

حسين شمس امروز با حضور در تبريز مورد استقبال جمع کثيري از مردم تبريز در فرودگاه قرار گرفت و قراردادش با اين تيم را به امضا رساند.

درحاليکه پيش از اين نيز عنوان شده بود که باشگاه دبيري براي عقد قرارداد با حسين شمس از فدراسيون فوتبال تاييديه گرفته و با اين مربي براي فصل 92 به توافق رسيده است، شمس امروز صبح در ميان استقبال خوب مردم تبريز وارد فرودگاه اين شهر شد.

به نقل از فارس، هواداران دبيري با در دست داشتن پلاکاردهايي حضور شمس را در تيم‌شان خوشامد و تبريک گفته بودند.

شمس در اين‌باره به فارس گفت: مردم تبريز مرا غافلگير کردند.

شمس صبح امروز قراردادش را با اين تيم به امضا رساند و پس از آن در تمرين دبيري حاضر شد.

بعدازظهر امروز نيز دبيري‌ها يک جلسه تمرين دارند.

به گفته حسين شمس، قرارداد وي با دبيري شنبه در فدراسيون فوتبال به ثبت خواهد رسيد.

قهرمان ليگ فصل گذشته به عنوان نماينده ايران دهه اول شهريور ماه براي شرکت در جام باشگاه‌هاي فوتسال آسيا راهي چين خواهد شد.

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

شمس: حالا ما را تيم درجه دو آسيا مي‌دانند

سرمربي تيم دبيري تبريز گفت: در 15 سال اخير اين براي اولين بار است که هيچ بازيکن و تيمي از ايران به جام الروضان کويت دعوت نشده است.
    حسين شمس در مورد دعوتش به کميته فني فوتسال اظهار داشت: افتخاري با من صحبت کرد و گفت که قصد دارند چنين کميته‌اي را تشکيل دهند. من هم گفتم هر جا که کمکي از دست من بربيايد، دريغ نخواهم کرد. اگر کميته فني‌اي باشد که نظراتش تاثيرگذار باشد، کار خوبي است. بايد ديد مي‌خواهند چه تيمي را تشکيل دهند و چه شرح وظايفي وجود دارد.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: البته هنوز مشخص نيست اين کار انجام شود يا نه، فکر مي‌کنم بايستي اين کار زير نظر کفاشيان صورت بگيرد و درنهايت هم ابلاغي زده شود. فعلا که در حد پيشنهاد است و بايد ديد ابلاغي براي افراد زده مي‌شود يا نه.

سرمربي سابق تيم ملي در پاسخ به اين سوال که امسال تيم و يا بازيکني از ايران در جام رمضان کويت حضور پيدا کرد يا خير، خاطرنشان کرد: نه براي هيچ کسي دعوتنامه‌اي نيامد و احدالناسي به کويت نرفت! چون ما ديگر تقريبا جزو درجه‌ دوهاي دنيا شده‌ايم. قبلا اين همه افتخار کسب کرده بوديم و همه تلاش مي‌کردند که تيم‌ها و بازيکنان ما را به مسابقات‌شان دعوت کنند اما حالا وقتي ژاپن و تايلند از ما جلو زده‌اند، ديگر به ما به چشم تيم درجه دو نگاه مي‌کنند، بنابراين نه به جام رمضان کويت دعوت مي‌شويم و نه به امارات.

شمس تاکيد کرد: در 15 سال اخير اين براي اولين بار است که هيچ بازيکن و تيمي از ايران به جام الروضان کويت دعوت نشده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •