تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 55 از 269 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

حماس جان ببین دلیلی نداره بخوای فقط از یه زاویه به همه چیز نگاه کنی!
    حرف تو درمورد سوابق ایشون وکاردانیش ومهارت رو من هم قبول دارم!
    اما یه نکته ویه قانون وجود داره.((هروسیله کاربردخاص خودش رو درمکان وزمان خاصی داره)) درسته؟
    کی روش به عنوان مربی فقط یه وسیله است.همین.
    برای رسیدن به جام جهانی نیاز به مجموعه افراد،کارها،برنامه و...است که اگه درست وسروقت فراهم بشن به هدف که همون رفتن به جام جهانیه میرسیم.
    حکایت، حکایت کلید وقفله!
    الان کی روش اومده گفته که چرا به صعود از گروه درجام جهانی فکر نکنیم؟
    به نظرت چرا این حرف رو زده؟
    .................................................. ......................................
    من از گقتار گروهبان قندلی(به قول خودت)دفاع نمیکنم.والبته نمیپسندم.اما ببین در دل اونها چیه؟
    تمام حرفشون اینه اگه به جای کی روش یه مربی داخلی بود آیا اینجوری ازش حمایت میکردن؟این قدر امکانات در اختیارش میزاشتن؟و......
    به نظرت چون مربی داخلی یه ایرانی نباید هرگز حرف بزنه؟
    به نظرت چون مربی داخلی امکانات رشد نداره باید هرگز ادعایی نکنه؟
    .................................................. ......................................
    من به شخصه کی روش رو دوست دارم.ولی از اینی که دیگران درموردش موضعگیری کنن ناراحت نمیشم.چون سعی میکنم از زاویه دید اونها به ماجرا نگاه کنم.
    جام جهانی با هر نتیجه ای میاد ومیره اما میراثش برای ما چه خواهد بود؟
    امیدوارم به جای این مباحث ناخوشایند مربیان داخلی از وجود کی روش استفاده کنن.
    چون این بیشتر به فوتبال کمک میکنه. تا اینی که بخوان از حیثیتشون دفاع کنن که مطمئنا به فوتبال ضررمیزنن.
    آخه میدونی مشکل کجاست؟ مشکل اینجاست که مربیهای ایرانی فقط ادعاشون میشه وگرنه واقعا چیزی حالیشون نیست.. خب مسئولین مگه دیوانه هستن بیان کلی امکانات بدن به مربیهایی که هیچی حالیشون نیست و در نتیجه الکی منابع و امکانات و پول مملکت به باد بره...... قبلا چند بار امتحانشون رو پس دادن این مربیهای ایرانی.. قلعه نوعی (البته قلعه نوعی رو شدیدا واسه فوتبال باشگاهی قبولش دارم. پرسپولیسی هم هستم ).. شاهرخی.. مایلی کهن و....... میدونی، مربیهای داخلی اغلب حسودن.. تا یه مربی خارجی میاد زود میخوان زیرآبشو بزنن.. آخه خداییش، کی روش بیشتر میفهمه یا یکی مثل پورغلامی؟؟؟!!! (مثال بود). وقتی هم که مربی گری رو میدن دست خودشون، گند میزنن.. وقتی سواد این کار رو ندارن، نباید ادعایی بکنن... وقتی سوادشو ندارن باید دهنشونو ببندن...

2. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

4. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

تا اینجا فقط قلعه نوعی و مظلومی به کی روش اعتراض کردن
    قلعه نوعی که کاملا مشخصه....موقع انتخاب سرمربی تیم ملی بعد از قطبی ایشون توی 90 اومد از گزینه سرمربی داخلی حمایت کرد....میشد از حرف هاش فهمید که منظورش اینه که من رو ببرید برای سرمربی گری تیم ملی!!!
    دومی هم به خاطر تعطیلی های بازی های لیگ بعلت برپایی اردوهای تیم ملی که منجر به فشردگی بازیهای لیگ میشه اعتراض کرد....که جواب کی روش خیلی منطقی بود:توی اروپا هم تیم ها سه روز یکبار بازی لیگ دارن...اما کسی اعتراض نمیکنه....اگر شما توانایی اینجور بازی کردن ها رو ندارید...در تمرینات بدنسازی تون تجدید نظر کنید!
    دامنه اعتراض بیشتراز این دونفر بود اما خفیف تر بودن اونها.
    اگه توی اروپا تیمها هر 3روز یکبار بازی میکردن خب دلیل داره!
    یکی زیرساختها وامکاناتشونه!
    دوم مدیریت ورزشیشونه!
    سوم فرهنگ اهالی فوتبالشونه!
    چهارم میزان سلامت ورزششونه!
    و.....
    حالا ما با نکات فوق که نداریم چطور انتظار داشته باشیم که این عزیزان پیشرفت کنن وباعث پیشرفت فوتبال بشن؟
    اینی که من4تا کلاس بیشتراز تو رفتم وبه همین دلیل نباید حرف بزنی که نشد منطق.
    حرف کی روش بیشتر متوجه امثال عزیز محمدی وکفاشیان بود تا مظلومی ها وقلعه نوعیها!
    بهرحال فکرنمیکنم کی روش کسی باشه که این حرفها وموضعگیری ها روش تاثیر بزاره.اون کارخوردش رومیکنه اما نتیجه میگیره یانه بستگی داره به خیلی چیزهای دیگه.
    ایکاش به جای تحقیر مربیان داخلی کمک کنیم بیشتر پیشرفت کنن.که فکرنمیکنم حالا حالا ها اجازه چنین کاری روبدن.
    البته شما میتونی به خرج خودت بری ودوره ببینی اما این کار فدراسیونه نه خودمربی!
    آخه میدونی مشکل کجاست؟ مشکل اینجاست که مربیهای ایرانی فقط ادعاشون میشه وگرنه واقعا چیزی حالیشون نیست.. خب مسئولین مگه دیوانه هستن بیان کلی امکانات بدن به مربیهایی که هیچی حالیشون نیست و در نتیجه الکی منابع و امکانات و پول مملکت به باد بره...... قبلا چند بار امتحانشون رو پس دادن این مربیهای ایرانی.. قلعه نوعی (البته قلعه نوعی رو شدیدا واسه فوتبال باشگاهی قبولش دارم. پرسپولیسی هم هستم ).. شاهرخی.. مایلی کهن و....... میدونی، مربیهای داخلی اغلب حسودن.. تا یه مربی خارجی میاد زود میخوان زیرآبشو بزنن.. آخه خداییش، کی روش بیشتر میفهمه یا یکی مثل پورغلامی؟؟؟!!! (مثال بود). وقتی هم که مربی گری رو میدن دست خودشون، گند میزنن.. وقتی سواد این کار رو ندارن، نباید ادعایی بکنن... وقتی سوادشو ندارن باید دهنشونو ببندن...
    ادعا؟
    کسی نگفته قهرمان جهان قرار بشیم!
    تمام حرف رفتن به جام جهانیه؟خب یه مربی داخلی هم میتونه این کار روبکنه بابا!
    سمبل بی سوادی توی کل فوتبال ایران علی پروینه!اما من به عنوان یه استقلالی قبولش دارم.
    خب علی پروین اگه شرایط براش مهیا بشه وامکانات در اختیارش بزارن نمیره دوره ببینه تاپیشرفت کنه؟(البته الان دیگه دیر شده)
    یه نمونه دیگه جلالیه!
    همه قبول دارن بادانش ترین توی ایران نباشه یکی از اونها خب هست!چرا اون رو مربی تیم ملی نمیکنن؟
    چرا بهش فرصت نمیدن تا فوتبال پایه رو دست بگیره وبراش برنامه ریزی علمی بکنه؟
    تمام صحبت اینه که ما (ایرانیها خارجی پرست هستیم وبس)
    یه نمونه دیگه همین فرشاد پیوس!
    چرا حمید استیلی باید سرمربی پرسپولیس بشه اما شایسته ای همچون پیوس نه؟
    وقتی ما فرهنگ ورزشی نداریم.
    وقتی ما مدیریت ورزشی نداریم.
    وقتی ما امکانات ورزشی نداریم.
    باید بریم التماس امثال دنیزلی رو بکنیم....
    .................................................. .............................................
    اگه حرفی هست باید گفته بشه واگه جوابی هست باید داده بشه.کسی هم نباید ناراحت بشه.
    الان می خواد کی روش باشه یا علی دوستی!

6. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عصر ایران ورزشی- سرمربی تیم ملی فوتبال با انتقاد از سطح آمادگی بازیکنان در ایران به طور تلویحی از بازی کردن مجتبی جباری مصدوم در ترکیب استقلال انتقاد کرد.

كارلوس كي‌روش پس از تمرين صبح امروز (دوشنبه) تيم ملي فوتبال ايران در جمع خبرنگاران دوباره دغدغه‌هايش را نسبت به سطح فوتبال ايران و فضاي آن مطرح كرد و گفت: اين بازيكنان آمادگي انجام بازي‌هاي بين‌المللي و رويارويي با حريفان تراز اول جهاني را ندارند. من زماني كه در منچستريونايتد يا رئال مادريد بودم يك بازيكن طي 33 روز 11 تا 13 مسابقه انجام مي‌داد. اين يعني به طور ميانگين انجام يك بازي در كمتر از سه روز. آن‌ها اين آمادگي را دارند اما بازيكنان ما در حال حاضر چنين آمادگي را ندارند. مردم از تيم ملي كشورشان انتظار دارند. اگر اين انتظار را داشته باشيم كه مقابل تيم‌هاي اروپايي قرار بگيريم، به آن‌ها ببازيم و بعد من بگويم بازيكنان خسته بودند آيا شما اين را از من قبول مي‌كنيد؟ چه كسي از تيمش انتظار بازنده بودن را دارد؟ اگر قرار است به جام جهاني برويم و در آنجا ببازيم اصلا بهتر است نرويم.

سرمربی تیم ملی در ادامه ناخرسندی خود را از بازی مجتبی جباری در مقابل الاتفاق عربستان اینگونه آشکار کرد : من واقعا نگران هستم. در يك جاهايي مي‌بينم پزشك بعضي از تيم‌ها به ما اعلام مي‌كنند كه فلان بازيكن وضعيت جسماني مساعدي نداشته و تحت هيچ شرايطي نمي‌تواند در زمين تمرين حاضر شود و در خدمت تيم ملي باشد اما بعد از آن مي‌بينيم همان بازيكن در يك مسابقه بين‌المللي براي تيمش بازي مي‌كند! مشكل ما اينجور جاهاست. پزشكان بعضي تيم‌هاي باشگاهي مي‌گويند بازيكن‌شان نمي‌تواند بازي كند اما بعدا مي‌بينيم كه بازي مي‌كند و ظاهرا فشار ناشي از آن بازي باعث تشديد مصدوميتش شده و آسيب ديدگي‌اش بسيار جدي‌تر از گذشته مي‌شود.

نکته جالب توجه در سخنان کی روش، انتقادات حرفه ای و واقع بینانه او از سطح آمادگی بازیکنان و همچنین ساختار فوتبال کشورمان بود. نکته ای که همواره مربیان خارجی پس از ناکامی ها به آن اشاره می کردند تا از آن بهانه ای برای توجیه عدم موفقیت خود بسازند.
    اما این مرد پرتغالی حرفه ای تر از آن است که در باد نتایج تیم ملی در مرحله مقدماتی بخوابد، از امروز آینده را می بیند و وعده های رویایی نمی دهد.

او در ادامه در پاسخ به اين سوال كه بنابراين فضا و بستر فوتبال ايران را تحت هيچ شرايطي همسو با فضاي حرفه‌اي ذهني‌تان و آنچه كه بايد به آن برسيم نمي‌دانيد گفت: بدون شك. آيا شما در اين موضوع شكي داريد؟ يك نفر را نشان دهيد كه بگويد فضاي فوتبال ايران به فضاي حرفه‌اي فوتبال نزديك شده است. اگر كسي چنين باوري دارد، حتما روي كره مريخ راه مي‌رود!

كي‌روش به خبرنگاران گفت:‌ من نياز به حمايت دارم. تنهايي نمي‌شود كار كرد. شايد سوپرمن بتواند اما من نمي‌توانم.

سرمربی تیم ملی در ادامه صحبت‌هايش بر كاهش تعداد تيم‌هاي ليگ برتر تاكيد كرد و گفت: مي‌خواهيد يك حقيقت را برايتان بگويم؟ من با شجاعت مي‌گويم كه تعداد تيم‌هاي ليگ برتر ايران بايد به 16 تيم كاهش يابد و همچنين بياييد در ميان آن 16 تيم ، تيمي را تشكيل دهيم كه فقط از بازيكنان زير 22 سال استفاده كند. ممكن است اين تفكر اشتباه باشد اما اگر ايده بهتري داريد، بيان كنيد. اگر ايده ديگري داريد به من ثابت كنيد.

آنچه بیش از بیان این حرف ها از سوی کی روش اهمیت دارد، میزان توجه متولیان فوتبال کشور به آنهاست. به نظر می رسد نگاه واقع بینانه و به دور از تعارف و دلخوشی های توخالی سرمربی تیم ملی ، را باید قدر بدانیم و از انتقادات دلسوزانه این مرد استقبال کنیم. شاید او بتواند گام اول را برای اصلاح ساختار فوتبال ما بردارد.
    این مصاحبه ای بود از کی روش که قبل از بازی با قطر انجام شده بود
    منتظر بودم بازی با قطر تموم بشه و حواشی فرکش کنه تا در این مورد حرف بزنم

با تمام حرفای کی روش موافقم و از اینکه بعد از مدتها یک مربی در صدر تیم ملی داریم که از گفتن اشکالات ترسی نداره واقعا خوشحالم
    اما با جمله ای که قرمز رنگه اصلا موافق نیستم و واقعا نمیدونم این حرف رو کی روش زده یا چیزی شبیه این بوده اما این کار اصلا حرفه ای نیست و به نظر من هیچ سودی هم برای رشد جوانان ما نداره و فکر هم نمیکنم در جای دیگه ای از دنیا چنین کاری کرده باشن
    اینکه یک تیم 22 سال در بین 16 تیم ما باشه مبهمه
    اولا کی باید این تیم رو اداره کنه فدراسیون؟
    آیا اگر آخر شد سقوط میکنه؟
    جدای از اینها جدا کردن جوانان از بازیکنای دیگه امتیازات زیادی رو از این بازیکنای جوون میگیره
    مثلا بازی در کنار یک بازیکن با تجربه

کلا این حرف کی روش رو غیر حرفه ای میدونم هر چند باید مطمئن شد که دقیقا این حرف رو زده یا نه؟

در مورد قرعه کشی و حریفای احتمالی

من بشخصه دوست ندارم با استرالیا بیفتیم
    یادمون نره که کره و ژاپن در هر سطحی بودن با ما رقابتی برابر داشتن ما به راحتی میتونیم همین کره و ژاپن رو ببریم و کلا تاریخ نشون میده ما با تیمهای شرق آسیا بسیار راحتیم

از بین تیمهای ازبکستان و عراق باز هم بر اساس آمار ترجیح میدم با عراق بازی کنیم
    و از بین تیمهای اردن و عمان تیم عمان رو به خاطر فاصله کمتر و نبود تفاوت چندان با اردن انتخاب میکنم

و از بین تیمهای قطر و لبنان قطر رو ترجیح میدم چون بازیهای لبنان رو دیدم و خیلی پرانرژی بازی میکنن و قطر رو ساده تر میبینم قطر با یک فوتبال جدی و کمی شانس به راحتی باید هر دو بازی رفت و برگشت رو به ما میباخت

گروه دلخواه من:
    ژاپن . ایران . عراق . عمان . قطر

به غیر از ژاپن با دیگر کشورها همسایه ایم و این خیلی به تقسیم انرژی تیم کمک میکنه

ویرایش: خبر نتیجه مضحک بازی بحرین اندونزی به فیفا رسیده و گفتن که در این باره تحقیق میکنن
    ببینیم فیفا با این وسعت و گستردگی میتونه فدراسیون یک کشور کوچیک رو مدتها محروم کنه یا نگاهش به جیب کوچیک اما پرپول بحرینه
    Last edited by گرافيكار; 02-03-2012 at 14:24.

8. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ادعا؟
    کسی نگفته قهرمان جهان قرار بشیم!
    تمام حرف رفتن به جام جهانیه؟خب یه مربی داخلی هم میتونه این کار روبکنه بابا!
    سمبل بی سوادی توی کل فوتبال ایران علی پروینه!اما من به عنوان یه استقلالی قبولش دارم.
    خب علی پروین اگه شرایط براش مهیا بشه وامکانات در اختیارش بزارن نمیره دوره ببینه تاپیشرفت کنه؟(البته الان دیگه دیر شده)
    یه نمونه دیگه جلالیه!
    همه قبول دارن بادانش ترین توی ایران نباشه یکی از اونها خب هست!چرا اون رو مربی تیم ملی نمیکنن؟
    چرا بهش فرصت نمیدن تا فوتبال پایه رو دست بگیره وبراش برنامه ریزی علمی بکنه؟
    تمام صحبت اینه که ما (ایرانیها خارجی پرست هستیم وبس)
    یه نمونه دیگه همین فرشاد پیوس!
    چرا حمید استیلی باید سرمربی پرسپولیس بشه اما شایسته ای همچون پیوس نه؟
    وقتی ما فرهنگ ورزشی نداریم.
    وقتی ما مدیریت ورزشی نداریم.
    وقتی ما امکانات ورزشی نداریم.
    باید بریم التماس امثال دنیزلی رو بکنیم....
    .................................................. .............................................
    اگه حرفی هست باید گفته بشه واگه جوابی هست باید داده بشه.کسی هم نباید ناراحت بشه.
    الان می خواد کی روش باشه یا علی دوستی!
    اول از همه اینکه، میشه یکی از همین امکاناتی که میگید به مربیهای خارجی میدن اما به ایرانیها نمیدن چیه؟ اگه امکانات میدادن که اینقدر صداشون درنمیومد و از کشور فرار نمیکردن... واقعا آبرومون پیش همه کشورها رفته.. وقتی یه مربی خارجی رو با پیکان وانت میبرن سر تمرین، آیا این امکاناته؟ اینا همشون حتی از چمن استادیوم ها هم انتقاد کردن، اما کووووو؟؟ آیا به حرف این خارجیها که شما میفرمایید ایرانیا میپرستنشون، گوش کردن؟؟؟ اگه قرار بود خارجی پرست باشن که پس حداقل به حرف همین خارجیها هم که شده چمن ورزشگاهها رو درست میکردن...
    ببینید، نظری کار کردن با عملی کار کردن خیلی تفاوت داره. جلالی و امثاله همش فقط نظریه میدن و حتی خودشونم نمیتونن اون نظریه ها رو تو عمل پیاده کنن، نظریه هایی که هیچ امکانات خاصی هم نمیخواد... قبول کنید 90% مربیگری از طریق تجربه مربیگری توی لیگهای درست و درمون به دست میاد، نه اینکه طرف 2 سال مربی شموشک باشه یا 4 سال مربی فولاد یا مس سرچشمه... در حال حاضر هیچکدوم، تاکید میکنم، هیچکدوم از مربیهای داخلی توانایی هدایت تیم ملی رو ندارن..

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من فکر میکنم مشکل ریشه ای تر باشه, به عنوان مثال, متاسفانه بازیکن سالاری دردیه که من نمیدونم
    کی قرار از فوتبال ما رخت برببنده! حتما باید یه اسم خیلی بزرگ باشه که بازیکنان حرف شنوی داشته باشند!
    کلا یک سری از بازیکنا که اصلا مربی ایرانی رو قبول ندارند, وقتی اون بازیکن جوان مس بعد از تعویضش اون رفتار
    رو نشان میده و حتی احترام سن بلاژوویچ رو نگه نمیداره دیگه چه توقعی از بعضی با تجربه ها داشته باشیم؟
    منم معتقدم چندنفری از مربیان داخلی هستن که ارزش فرصت دادن رو دارن ولی متاسفانه برای مربی ایرانی
    همیشه کسانی هستن که چوب لای چرخش بزارن.
    از طرفی هم روند تربیت مربی در ایران هم خیلی خیلی اشتباه, طرف تا مدرک میگیره میشه سرمربی!
    ولی یه کشوری مثل ایتالیا که تو تربیت مربی زبانزده, به عنوان مثال کسی مثل تاسوتی بعد از حدود 10 سال
    دستیاری تازه شایعه شده که احتمالا سال بعد سرمربی لاتزیو میشه. یا همین کی روش و و و های دیگه.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ضمنا اگه به قول شما مربیهای ایرانی هم میتونن تیمو به جام جهانی ببرن، میشه نام ببرید تا حالا کی تونسته این کارو بکنه؟ کلا ایران 3 بار رفته جام جهانی. فقط بار اولو یه ایرانی تونست این کارو بکنه (حشمت مهاجرانی) اما بعد از 36 سال (منظورم فاصله 2014 و 1978 است) هیچکس از ایران نتونسته این کارو بکنه.. اما حداقل دو بارشو که خارجیها توستن ببرن.... اگه به خارجیها اون امکاناتی که شما با آب و تاب میگید میدادن که تا حالا هر دوره رو رفته بودیم جام جهانی

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یه نوشته پست کردم اما انگار فرستاده نشد. در این مورد نوشته بودم:
    شما که میگید مربیهای ایرانی هم میتونن تیمو ببرن جام جهانی، میشه یکیشونو نام ببرید؟؟ کلا ایران 3 بار رفته جام جهانی که فقط بار اولشو یه ایرانی این کارو کرد (حشمت مهاجرانی). حالا بعد از 36 سال (منظورم فاصله 2014-1978 است) هیچکدوم نتونستن این کارو بکنن، در حالی که توی این مدت این همه علم و دانش پیشرفت هم کرده.. دانشی که شما بهش تاکید دارید مربیهای ایرانی ازش بهره میبرن... اون امکاناتی هم که شما میفرمایید به مربیهای خارجی میدن اما به ایرانیها نمیدنو که اگه واقعا به خارجیها میدادن که تاحالا باید چندین بار رفته بودیم جام جهانی... من حتی میگم همین کی روش داره اینجا تلف میشه چون امکانات در اختیارش نمیذارن و در واقع الکی اومده...

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از این تیم فقط رفتن به جام جهانی نمیخوام.....این تیم پتانسیل خیلی خوبی داره
    الان در هر پست حداقل میشه 3-4 تا بازیکن درجه یک انتخاب کرد.....سرمربیه بزرگی هم داریم سرمربیمون کسیه که فرگوسن کبیر اسمشو در کنار مورینیو اورده و بهترین جانشین واسه خودش معرفی کرده......

یه نگاهی به بازیکنایه درجه 1 فوتبالمون تو هر پست بندازید

گلر= رحمتی / گردان / طالبلو / احمدی / حقیقی + گلرهای جوانی مثل لک / مکانی
    دفاع راست= حیدری / ماهینی / حمودی
    دفاع وسط= هادی عقیلی / جلال حسینی / عمرانزاده / طالبی / محمد حسینی / منتظری
    دفاع چپ = پولادی / حاج صفی / اشجاری / بیکزاده
    هافبکها = نکونام / تیموریان / پژمان نوری / مازیار زارع / حسین کاظمی / کریمی / جباری / مبعلی / محمد نوری / حدادیفر / دژاگه / ارش افشین / ابراهیمی / زندی
    مهاجم=میداودی / نوروزی / قاضی / رضایی / برهانی / سیدصالحی / خلعتبری / شجاعی / انصاریفرد

از بین این بازیکنا + همچین مربی که داریم یعنی نمیشه یه تیم بفرستیم جام جهانی که زنگ تفریح تیمهای بزرگ نباشه؟
    هرچند باید روی دفاع وسطامون بیشتر کار بشه هیچکدوم کاملا مطمئن نیستن.....

14. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سیاه تر از این نمیتونستید درست کنید؟! بابا این چیه دیگه؟! انگار اتوئو لباس ایرانو پوشیده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •