تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 339 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سايت رحمتي هم خوبه
    اون پنالتی اولش خیلی ضایعس.

2. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده خبر داد:
    استقلال با وليد علي يا هوار محمد به توافق مي‌رسد
    خبرگزاري فارس: طبق اعلام سرپرست باشگاه استقلال از بين وليد علي و هوار ملا محمد يك بازيكن آبي‌پوش مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي فتح الله زاده در نشست خبري امروز خود خبر از توافق استقلال با يك بازيكن در پست هافبك چپ داد.
    طبق صحبت هاي وي از بين وليد علي بازيكن كويتي و هوار ملا محمد بازيكن فصل گذشته استقلال يك بازيكن آبي پوش خواهد شد. تكليف استقلال در اين پست فردا مشخص مي شود.
    اخبار تكميلي متعاقبا ارسال مي‌شود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حضور دكتر فتح اله زاده و ميشائيل هنكه در تمرين استقلال

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال دكتر فتح اله زاده و ميشائيل هنكه در تمرين امروز عصر استقلال حضورمي يابند. مديرعامل باشگاه استقلال به همراه مربي جديد آبي پوشان پس از شركت در كنفرانس مطبوعاتي بلافاصله عازم تمرين شدند. لازم به ذكر است تمرين امروز عصر آبي پوشان در زمين شماره 3 و راس ساعت 6 برگزار ميشود.

هنکه : می‌خواهم استقلال همیشه برنده باشد

سي سال است که در عرصه ورزشی و فوتبال هستم و تا امروز هم فقط در آلمان بودم و فقط در آلمان فعالیت داشتم و خیلی خوشحالم که از امروز در ایران هستم . بعدازظهر امروز مصاحبه مطبوعاتی هنکه مربی نام‌آشنای آلمانی که سابقه حضور در تیم‌های مطرح بوروسیادورتموند و بایرن‌مونیخ را در کارنامه دارد، برگزار شد. در این کنفرانس که خبرنگاران بسیاری حضور داشتند، هنکه به همراه فتح‌الله‌زاده سرپرست باشگاه استقلال در این کنفرانس حاضر شده بود، پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد. در ذیل صحبت‌های ایشان را می‌خوانیم :

خیلی خوشحالم که در ایرانم
    من آشنایی خیلی خوبی از فوتبالیست‌های ایرانی دارم و مثل آقایان دایی، هاشمیان، پاشازاده و مهدوی‌کیا که آشنایی دارم. من از سال‌های 2005 و 2006 فوتبال ایران را می‌شناسم و خیلی درباره کشور شما مطالعه و مرور کردم و بعضی بازی‌ها را مشاهده می‌کردم و از آن زمان به فوتبال ایران علاقه پیدا کردم و فوتبالیست‌های خوبی را در ایران دیدم .

ایران اولین فعالیت من بعد از آلمان است
    سي سال است که در عرصه ورزشی و فوتبال هستم و تا امروز هم فقط در آلمان بودم و فقط در آلمان فعالیت داشتم و خیلی خوشحالم که از امروز در ایران هستم و می‌توانم توانایی‌ام را در فوتبال ایران به کار ببرم. سعی می‌کنم هرچیزی را که می‌توانم به باشگاه استقلال و فوتبال ایران بدهم و در کنارش بتوانم از فرهنگ ایران استفاده کنم .

امیدوارم در استقلال هم مقام بیاورم
    حالا که من با کادرفنی باشگاه آشنایی پیدا کردم امیدوارم سال خوب و موفقیت‌آمیزی داشته باشم. من به ایران آمدم که به خصوص بتوانم هدف‌هایی که در سال‌های قبل با تیم‌های دیگر مقام آوردم در ایران هم بیاورم .

از دایی درباره ایران پرسیدم
    من قبل از اینکه به ایران بیایم و وقتی در باشگاه بایرن‌مونیخ بودم و علی دایی هم در آنجا عضویت داشت راجع ایران و فرهنگ‌شان سوال کردم. وقتی مساله ایران برای من خیلی جدی شد صددرصد از اشخاصی که قبلا در ایران بودند مشاوره گرفتم و جالب اینکه همه‌شان درباره ایران و فوتبال ایران مثبت صحبت کردند .

با استیلی دوست صمیمی هستم
    من می‌دانم که استقلال و پرسپولیس دو باشگاه بزرگ در ایران هستند. با من خیلی وقت پیش از طریق دكتر فتح‌الله‌زده مديرعامل باشگاه صحبتی شد و بعد از طریق مشاورم،با پرسپوليس هم به صورت غير رسمي صحبت‌هایی کردم. مشاورم با آقای استیلی دوست صمیمی هستند ولی مذاكرات به جايي نرسيد. قضیه من و پرسپوليس مالی نبوده و در اصل وقتی که با آقای فتح‌الله‌زاده آشنايي پیدا کردم تصمیم گرفتم بیایم استقلال.

من تازه کادرفنی را دیدم
    من تازه به ایران آمدم و همین امروز با کادرفنی استقلال دیدار داشتم و با هم صحبت‌هایی کردیم. من الان احتیاج دارم که اول با تیم آشنا بشوم. این امکان را تا الان نداشتم با تیم آشنا بشوم. یک چند روزی طول می‌کشد که به صددرصد برسد. بعد از چند روز ما سعی می‌کنیم فشرده و یکدست از کادرفنی و تا غیره با باشگاه صحبت کنیم .

فرصت کم تا آغاز بازی‌ها
    فرصت کمی تا شروع بازی‌ها است و من این را می‌دانم.. یک‌ذره زمان می‌خواهم تا تمرینات تیم را ببینم و بعد بتوانم برنامه‌ای پیدا کنم. سعی کنیم هرچه زودتر با هماهنگی کادرفنی این زمان از دست رفته را بتوانیم به دست بیاوریم .

سنت بقیه مربیان آلمانی شکسته می‌شود؟ !
    در جریان باشید من از باشگاه‌های دیگر چه در اروپا و آلمان پیشنهادهای خوبی داشتم و برایم جالب بود که بیایم ایران و به هدفی که دارم برسم. گذشته برای من زیاد مهم نیست. چیزی که مهم است الان و آینده‌ست. اینکه برای من مهم است مقام آوردن با این تیم می‌باشد. از شما خواهش می‌کنم یک مقدار تحمل داشته باشید. هر تیم بزرگی هم می‌خواهد تا به حد خودش برسد به زمان احتیاج دارد. ما می‌خواهیم یکدست باشیم .

آلمان نظم‌دار و ایران بی‌نظم !
    در تمام دنیا یک چیزهایی وجود دارد که شبیه هم است. دیسیپلین یا تاکتیک در فوتبال نباشد، فوتبال به آن صورت معنی ندارد و خیلی مهم است که بتوانیم به بازیکنان بقبولانیم و بگوییم. من هیچ شکی ندارم که در این زمینه فوتبالیست‌های ایرانی را می‌شناسم و مطمئنم موفق خواهم بود .

فلسفه و روش سیستم
    خیلی مهم است که هر بازیکن در زمین نحوه بازی‌اش را اجرا کند. یکسری از بازیکنان به صورت تهاجمی و یکسری دفاعی. بازیکنانی که خیلی من از نظر عرض بازی دوست دارم مثل مهدوی‌کیا و ریبری و خیلی مهم است که تیم و یکسری از بازیکنان آن تاکتیکی که مربی به آنها می‌دهد را در زمین اجرا کنند. من خیلی دوست دارم که بازیکنان سریع و تاثیرگذار بازی کنند. یک مثالی داریم در آلمان که باید رو بازی کنیم، ولی برنده از زمین بیرون نمی‌آییم. ولی یک باشگاهی مثل استقلال باید برنده از زمین بیرون بیاید. باید تیم خیلی به صورت فشرده باشد و به طرف جلو خودشان را به خط برسانند .با توجه به چیزهایی که از فوتبال ایران دیده‌اید، چقدر باید کار کنیم تا به جایی که در ذهن شماست برسیم. در واقع شیوه شما برای تغییر در شکل بازی استقلال چیست؟
    من اولین کاری که می‌کنم سعی می‌کنم بازیکنان با نشاط و خنده در تمرین حاضر بشوند. وقتی تمرین می‌کنیم با نشاط باشند. به خصوص بازیکنان کلیدی که خیلی مهم است بدانند که چه موقع توپ را نگه دارند و یا با یکی دو تا پاس توپ را به جلو پاس بدهند .

دلايل عدم ترانسفر بازيكنان ايراني به آلمان
    یکی از دلایلی که من فکر می‌کنم به خصوص در اروپا فوتبال پیشرفت کرده، چه از نظر امکانات و تاکتیک‌پذیری تیم‌ها و مسائلی که امکان داره در فوتبال. این قضیه در آسیا کمتر اتفاق افتاده و یکی از دلایلش فکر می‌کنم این باشه. یکی از دلایل دیگه‌ای که من فکر می‌کنم تا چند سال پیش لیگ‌های آلمان یک و دو حرفه‌ای بودند و از چند سال پیش هم لیگ سه حرفه‌ای شده و این چیزی بوده که جوان‌ها را از لیگ‌های پایین به بالا بیاورند

کد:

6. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فتح الله‌زاده: از مظلومي خواستيم مانند ما محكم باشد و حرف از قهرماني بزند

به گزارش خبرگزاري فارس، علي فتح الله زاده در نشست خبري باشگاه استقلال گفت: هنكه را به عنوان مشاور فني مدير عامل و به عنوان مربي استقلال به استخدام باشگاه درآورديم. شما بهتر از من او را مي‌شناسيد. ايشان 10 سال در دورتموند فعاليت داشتند و با بزرگاني چون هيتسفيلد و سايرين كار كرده و با بازيكنان بزرگ ارتباطات نزديكي داشته است. او دو بار در دورتموند قهرمان باشگاه‌هاي آلمان شده و 2 بار نيز در جام حذفي قهرماني را كسب كرده ضمن اينكه همراه با دورتموند توانسته قهرماني جام باشگاه‌هاي جهان را در ژاپن و يك مقام قهرماني جام باشگاه‌هاي اروپا را به ارمغان بياورد.

وي ادامه داد: هنكه 5 سال در بايرن مونيخ به عنوان مربي كار و آخرين بار با كلينزمن همكاري كرده است. او در بايرن مونيخ هم 5 قهرماني ليگ و 2 قهرماني سوپر كاپ را به همراه آورده و با اين تيم هم يك بار قهرمان جام باشگاه‌هاي جهان شده است.

فتح الله زاده در ادامه در پاسخ به اين سؤال كه تكليف هوار محمد با استقلال چه شد، عنوان كرد: هنوز با هوار در حال مذاكره هستيم و در كنار آن با وليد علي هافبك چپ تيم ملي كويت در حال مذاكره هستيم و تا فردا با يكي از اين دو نفر به توافق مي‌رسيم.

سرپرست باشگاه استقلال در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در مورد جزئيات قرارداد هنكه كه تا امروز رسانه‌اي نشده‌ بود گفت: قراردادمان دو فصل است اما يك كميسيون در نظر گرفته‌ايم كه اگر نحوه قرارداد تغيير پيدا كرد با شرايط جديد به كار ادامه دهيم. اميدواريم هنكه به 2 سال اكتفا نكند و 4 و 5 سال در فوتبال ايران بماند. اميدوارم با حضور هنكه به نظمي كه آلماني‌ها در فوتبالشان به آن اعتقاد دارند برسيم كه با انجام اين كار فوتبال ايران 30 درصد پيشرفت خواهد كرد.

فتح الله زاده در مورد مبلغ اين قرارداد گفت: دو طرف مي‌خواهند اين رقم مخفي بماند اما مبلغ متعارفي بوده است. از هنكه تشكر مي‌كنم كه به خاطر رفاقت و احترامي كه به ما گذاشته و البته بيشتر مد نظرش مسائل فني بود با ما كنار آمد.

وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا هنكه آلترناتيو مظلومي نيست، تصريح كرد: مطمئن باشيد كه اين گونه نيست. من از اين لحاظ هنكه را مشاور خودم كردم كه از تمام توانمندي‌هاي او هم من و تيم استفاده كند ضمن اينكه دوست دارم از پتانسيل‌ فدراسيون‌هاي اروپايي نيز براي پيشرفت فوتبال كشورم بهره بگيرم تا به آن سطح برسيم.

سرپرست باشگاه استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا در استقلال با جذب هنكه زهرش را به باشگاه پرسپوليس به خاطر جذب محمد نصرتي ريخته، گفت: ما از قبال نصرتي خيلي متضرر نشديم آن موقع كه مي‌خواستيم نصرتي را بگيريم عمران‌زاده و منتظري قراردادشان با ما تمام شده بود اما وقتي با اين 2 بازيكن قرار داد بستيم در آن زمان نصرتي ذخيره اين دو بازيكن مي‌شد. از سوي ديگر در حال حاضر 200 ميليون هم گير‌مان آمده و هيچ ضرري نكرديم.

وي در مورد مذاكراتش با هنكه گفت: قبل از عيد مذاكراتم را آغاز كردم اما به دليل سفر به ژاپن و مالزي يك مقدار از بابت مذاكرات‌مان با هنكه از حريف عقب مانديم. زماني كه به ايران بازگشتم به من گفتند كه پرسپوليسي‌ها هم باب مذاكره با او را آغاز كردند اما من از دوستاني كه در آلمان داشتم كمك گرفتم و خوشحالم كه هنكه هم روي قول خود ماند و به استقلال آمد. در مجموع معتقدم كه هنكه مي‌تواند سطح استقلال را بالا ببرد.

فتح الله زاده افزود: سال گذشته زماني كه يورگن گده به استقلال آمد ديديد كه تغييراتي در تيم ايجاد شد و استقلال انضباط تيمي و فني پيدا كرد. هنكه هم مي‌تواند سطح استقلال را بالاتر ببرد.

سرپرست باشگاه استقلال در مورد اينكه پرويز مظلومي چه استقبالي از هنكه كرد گفت: چند مربي را به مظلومي پيشنهاد دادم و انتخاب آنها را به خودش سپردم كه در نهايت مربي آلماني كه سطح فني‌اش از ديگران بالاتر بود را انتخاب كرد.

وي در پاسخ به اين سؤال كه چرا در سال‌هاي اخير كم‌تر بازيكن ترانسفر بازيكن داشته، گفت: يك زمان به خاطر كسب درآمد مجبور بودم كه اين كار را انجام دهم. سالي كه تيم ما به جام جهاني رفت سالي بود كه 7 و 8 بازيكن استقلال و پرسپوليس در تيم‌هاي اروپايي بودند و در يك آكادمي علمي كار مي‌كردند و به همين دليل دوست داشتم ترانسفر انجام شود، اما از اين لحاظ چون يك عقب ماندگي نسبت به اروپا در فوتبال ما ايجاد شده است، امروز علاقه دارم با آوردن بازيكنان بزرگ بتوانيم از تكنيك و تاكتيك اين بازيكنان استفاده كنيم و خود را بالا بكشيم. تيم ملي ما نتوانست به جام جهاني برود، اما پتانسيل ما بالاتر از اين حرف‌ها است و اميدوارم با اين كارهايي كه باشگاه‌ها با آوردن مربيان تراز اول اروپايي انجام مي‌دهند و بهره مندي از دانش آنها بتوانيم نه تنها به جام جهاني صعود مي‌كنيم بلكه به مرحله دوم هم برويم.

فتح الله زاده در جمع خبرنگاران در مورد اينكه آيا انتقادي به پرويز مظلومي كرده است، گفت: خير انتقادي نبوده و ما فقط از او خواستيم تا روحيه‌اي مانند خود ما داشته باشد. محكم باشد و فقط در مورد قهرماني استقلال صحبت كند.
    وي همچنين در خصوص اينكه در فصل نقل و انتقالات چرا 2 تيم استقلال و پرسپوليس گزينه‌هاي يكديگر را جذب مي‌كنند، تاكيد كرد: به هيچ وجه اين طور نيست. منظور از مطرح كردن اين موضوعات به هر دو باشگاه ضربه مي‌زند.

سرپرست باشگاه استقلال در مورد قهر چندبازيكن استقلال تصريح كرد: اين طور نيست. بازيكن مشكل داشته و نمي‌تواند در تمرينات شركت كند. آنها با اجازه ما به مرخصي رفتند و مشكلي در اين خصوص نداريم.
    فتح الله زاده در مورد عدم جذب كريم انصاري فرد گفت: او مذاكراتي با ما داشت، اما در نهايت ترجيح داد است قراردادش را با سايپا تمديد كند.
    وي همچنين در ادامه در مورد تقويت خط حمله استقلال گفت: براي تقويت خط حمله با 5 بازيكن از كشورهاي آرژانتين، ايتاليا، مالي، اسپانيا و يكي ديگر از كشورهاي آفريقايي در حال مذاكره هستيم و در آينده‌ا‌‌ي نزديك با يكي از اين نفرات قرارداد مي‌بنديم.

کد:
    اين با اين همه افتخارات معلومه فقط به دستيار مظلومي بودن راضي نميشه
    حاجي هم به خاطر همين مشاور خودشم كرده

گزارشي از تمرين عصر امروز استقلال

يک هافبک از کشور کرواسي در تمرين عصر امروز استقلال شرکت کرد.

تمرين تيم استقلال از ساعت 18 امروز در زمين شماره 3 ورزشگاه آزادي درحالي برگزار شد که ميشائيل هنکه مربي آلماني آبي‌پوشان از نزديک عملکرد بازيکنان اين تيم را براي اولين‌بار زيرنظر گرفت.
    * علي فتح‌الله‌زاده در تمرين عصر امروز استقلال حضور داشت و در ابتداي تمرين با بازيکنان اين تيم صحبت کرد. وي خطاب به بازيکنان استقلال گفت: هنکه همان کسي است که پرسپوليسي‌ها از مدت‌ها قبل به دنبالش بودند اما استيلي و اعضاي پرسپوليس نمي‌دانستند که ما پيش از اين‌ها با اين مربي آلماني مذاکره کرده بوديم.
    * حدود 200 نفر از هواداران استقلال در تمرين حضور داشتند.
    * فتح‌الله‌زاده در طول تمرين دقايقي با منصور پورحيدري صحبت کرد و سپس نظر مربي آلماني را در خصوص بازيکنان جويا شد. هواداران تيم استقلال نيز از سرپرست باشگاه استقلال سؤالاتي را پرسيدند و در خصوص آخرين وضعيت خسرو حيدري و ديگر بازيکنان پرسيدند.
    * پرويز برومند مثل روزهاي گذشته در تمرين آبي‌پوشان شرکت کرد. همچنين يک هافبک کروات با قد و قامتي مناسب در تمرين حضور داشت و عملکرد قابل قبولي از خود به جا گذاشت. اين بازيکن کمتر از 23 سال سن دارد.
    * فرامرز ظلّي بازيکن اسبق تيم ملي در تمرين امروز حضور داشت و براي دقايقي با مربيان استقلال صحبت کرد.
    * آرش برهاني برخلاف چند روز گذشته در تمرينات تاکتيکي آبي‌پوشان شرکت کرد و مجتبي جباري که در تمرين صبح غايب بود، به تمرينات آبي‌پوشان بازگشت.
    * تمرين آبي‌پوشان ساعت 19:30 به پايان رسيد.

کد:
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 16-07-2011 at 19:16.

8. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

گزارش تصویری/ نشست خبری مربی جدید تیم فوتبال اسقلال

محتوای مخفی: ادامه عکس ها... 

منبع:
    کد:

10. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

هر روز یک داستان جدید برایم درست می کنند/چه کسی گفته برای باشگاه شرط گذاشته ام؟

آرش برهانی مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار ورزشی برنا گفت: نمی‌دانم چرا یک عده فقط کارشان این شده که برای من حاشیه درست کنند؛ دیگر از این موضوع که از قولم مصاحبه چاپ می کنند و یا نقل قول غیر مستقیم می زنند خسته شده ام؛ هر روز یک داستان جدید به راه می اندازند که روحم از از آنها خبر ندارد.

وی که امروز در تمرین آبی پوشان حاضر شده بود افزود: در حالیکه تمرینات خودم را با تیم آغاز کرده ام برخی ها مدعی شده اند که آرش برهانی به باشگاه گفته اگر پول ندهید در تمرینات شرکت نخواهم کرد؛ باور کنید من هرگز برای باشگاه شرطی نگذاشته ام و با وجود اینکه طی روزهای گذشته مشکلات مالی داشتم اما هرگز سعی نکردم مشکلاتم رسا نه ای شود و برای تیم دردسر درست کند.

این بازیکن در ادامه گفت: از حاج آقا فتح الله زاده تشکر ویژه دارم که با در نظر گرفتن شرایط من، مشکلم را حل کرد.

برهانی درباره اظهار نظر اخیر آندرانیک تیموریان که گفته است با پاس های من برهانی آقای گل لیگ یازدهم خواهد شد گفت: از آندو تشکر می کنم و تمام تلاشم را بکار خواهم بست تا در لیگ آینده برای استقلال بیشترین گل ها را به ثمر برسانم و اگر خدا خواست آقای گل شوم.

کد:

12. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظری جویباری:انصاری فر همه را سر کار گذاشته بود/اوخودش نخواست پیشرفت کند

ورزش > لیگ برتر - باشگاه خبرنگاران نوشت:

علی نظری جویباری گفت:« خدا را شکر در حال حاضر تا حدودی آن بازیکنانی که مظلومی می خواست را جذب کردیم و فکر م کنم شرایط فعلی استقلال نسبت به تیم هایی که تمرین می کنند بهتر است.»
    جویباری این را گفت و ادامه داد:«کادر فنی نخواست تا به اردوی خارجی بروند تا در تهران تمرین کنند.»

او در پایان در مورد کریم انصاری فر گفت:« انصاری فرد فقط دنبال بازار گرمی بود و همه تیم ها را سرکار گذاشته بود، او خودش نخواست تا بیشتر پیشرفت کند ما هنوز هم دنبال جذب بازیکن به خصوص در خط حمله هستیم.»
    کد:

14. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبعلي: رضايت الشارجه را بگيرند، به استقلال بازمي‌گردم

ايمان مبعلي كه به تازگي با الشارجه امارات قرارداد داخلي امضا كرده، در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص شايعه بازگشتش به استقلال صحبت كرد.

* برخي رسانه‌ها اعلام كرده‌اند قراردادت را ثبت كرده‌اي؟
    نه اينگونه نيست. ليگ امارات از دو ماه ديگر شروع و ثبت نقل و انتقالات به صورت رسمي از دو هفته ديگر آغاز مي‌شود.

* اما شايعه بازگشتت به استقلال مطرح شده است؟
    هنوز هيچ چيز معلوم نيست. الشارجه به آلمان رفته و من چون ويزاي شينگن نداشتم و در تمرينات تيم ملي بودم نتوانستم در آنجا حضور پيدا كنم. البته از باشگاه دو روز مرخصي گرفتم كه به ايران بيايم و كارهايم را انجام دهم.

* سرانجام به استقلال برمي‌گردي يا نه؟
    استقلال تيمي است كه من يك سال در آن بازي كردم. مديريت از من خيلي حمايت كرد و تماشاگران اين تيم در فكر من هستند. اما همه چيز به مكاتبه دو باشگاه بستگي دارد. بدم نمي‌آيد امسال هم در استقلال باشم اما اگر آنها من را مي‌خواهند بايد با مسئولان الشارجه مذاكره كنند.

* پس چرا از استقلال جدا شدي؟
    الشارجه از مدت‌ها قبل به من پيشنهاد داده بود. هنوز يك سال ديگر با استقلال قرارداد دارم كه آن هم مشروط است و در صورتي كه پيشنهاد خارجي داشته باشم، مي‌توانستم جدا شوم. من نمي‌توانم به استقلالي‌ها نه بگويم و به همين راحتي از كنار نام استقلال عبور نمي‌كنم ولي همانطور كه گفتم با الشارجه قرارداد داخلي دارم و برگشتنم به جلب رضايت مسئولين اين باشگاه بستگي دارد.

* خودت چقدر علاقمند به بازگشت هستي؟
    وقتي مسئولان، مربيان و هواداران دوست دارند برگردم، طبيعي است كه اين مسئله را مي‌پذيرم اما من يك فوتباليست حرفه‌اي هستم و به تعهداتم پايبند خواهم بود. اگر استقلالي‌ها رضايت بگيرند برمي‌گردم.

* به تيم ملي هم دعوت نشدي، آيا برگشتنت به اين مسائل ربط دارد؟
    به نظر سرمربي تيم ملي احترام مي‌گذارم و مي‌دانم كه كي‌روش يك مربي حرفه‌اي است اما طبيعي است كه در ايران در چشم‌تر هستم و اين مربي بازي‌هايم را از نزديك مي‌بيند. به همين خاطر تصميم گرفته‌ام تابع تصميمات دو باشگاه الشارجه و استقلال باشم. \

کد:

16. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسن روشن جانشین ناصر حجازی شد

ورزش > لیگ برتر - گل نوشت:
    مهاجم بزرگ تاریخ استقلال جانشین مرحوم ناصرحجازی خواهد شد.
    حسن روشن بازیکن اسبق استقلال و تیم ملی، به عنوان رییس کمیته فنی باشگاه استقلال انتخاب شد.
    روشن در روزهای اخیر مذاکراتی با علی فتح‌الله‌زاده سرپرست موقت باشگاه استقلال داشت و در نهایت به عنوان رییس کمیته فنی این باشگاه انتخاب شد. فصل گذشته مرحوم ناصر حجازی رییس کمیته فنی استقلال بود و حالا روشن جایگزین او شده است.
    این اتفاق در حالی رخ داده که روشن و فتح‌الله‌زاده در سال‌های اخیر به شدت با یکدیگر اختلاف داشته‌اند. قرار است قرارداد روشن با استقلال فردا امضا شود.

کد:
    ويرايش

امروز بازيه تيم مليه
    ما استقلاليا هميشه حقمون تو تيم ملي خورده شده....نمونه هايه اشكارش ناصر خان بود
    يكي ديگشم جام جهاني 2006 بود كه طالبلو با اون امادگي ذخيره ي ميرزاپوره نا اماده شد طالبلويي كه واقعا اماده بود
    حالا هم مجيدي
    اينا فقط نمونه هايي از خورده شدنه حقمونه....
    مجتبي جباري چرا نبايد باشه؟
    ايا اينا واقعا به حق ازشون استفاده نميشه؟
    كي روش ميگه استقلاليا علايق رنگيشونو قاطيه تيم ملي نكنن ولي اين انصافه؟
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 17-07-2011 at 16:55.

18. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امید روانخواه برای هواداران استقلال نامه نوشت/مجبورم کردند از استقلال بروم

ورزش > لیگ برتر - مهر نوشت:
    امید روانخواه که بتازگی به عضویت تیم فوتبال سایپا درآمده در نامه ای خطاب به هواداران استقلال دلایل جدایی خود از این تیم را برشمرد.
    مهاجم تیم فوتبال استقلال در نامه ای گفته که تمایل شدیدی برای ادامه حضور در تیم آبی پوشان داشته در حالی که مسئولان استقلال علاقه ای به حضور وی در این تیم نشان نداده اند.
    متن نامه امید روانخواه خطاب به هواداران استقلال به این شرح است:
    "اتفاقی که فکر نمی کردم روزی رخ بدهد و بر خلاف میل باطنی ام بود، سرانجام روی داد و من بناچار از تیم محبوبم استقلال جدا شدم. چهار سال قبل بود که در اوج جوانی گام به این تیم بزرگ گذاشتم . تیمی که افتخارات بسیاری دارد و یکی از پرطرفدارترین تیم های آسیا نیز به حساب می آید. در استقلال روزهای شیرینی را سپری کردم و از این همه هوادار که حامی پیراهن آبی بودند به خود می بالیدم.
    ایام تلخی نیز در استقلال داشتم که شامل مصدومیت هایم بود و از بخت بد آسیب دیدگی هایم اجاره خدمت رسانی بیشتر به استقلال را از من گرفت. اما در تک تک لحظاتی که با پیراهن استقلال در زمین حضور داشتم با همه وجود تلاش کردم و یکی از افتخارتم نیز این است که با گلزنی در دو دیدار پیاپی مقابل پرسپولیس لبخند را بر روی لب هواداران نشاندم.
    اما ای کاش باشگاه استقلال با کسی که زانوانش را برای این تیم گذاشته حرفه ای تر رفتار می کرد. ای کاش استقلال باشگاه های اروپایی را در برخورد با بازیکن مصدومش الگو قرار می داد."
    در بخشی دیگر از این نامه آمده است: "تمایلی به رفتن از تیم محبوبم نداشتم اما پس از پایان فصل اتفاقاتی روی داد و قول هایی داده شد که با واقعیت نپیوست.
    فقط به هواداران عزیز تیم محبوبم می گویم اینکه فصل آینده پیراهن استقلال را به تن ندارم ناخواسته بوده و من باعث جدایی ام از استقلال بزرگ نیستم. در واقع مجبور به ترک تیم مورد علاقه ام شدم که این مساله دلخوری و ناراحتی ام را هم در پی داشت اما از آنجا که نام استقلال از همه ما به مراتب بزرگ تر است به خاطر استقلال نارضایی های شخصی را به فراموشی می سپارم و برای این تیم بزرگ و پرطرفدار آرزوی موفقیت و افتخارآفرینی دارم و امیدوارم بازهم پوشیدن پیراهن استقلال نصیبم شود.
    استقلال و هوادارانش همواره برای من محترم و دوست داشتنی هستند و هرگز رنگ لطف و محبت آنهایی که در گرما و سرما به حمایت از این تیم پرداختند از دلم پاک نمی شود. از مدیران و مربیان باشگاه سایپا نیز کمال تشکر را دارم که به من اعتماد کردند و همه سعی تلاش من این است که بتوانم به بهترین نحو ممکن جواب اعتماد آنها را در زمین مسابقه بدهم."
    امیدرضا روانخواه که چهار فصل در تیم فوتبال استقلال حضور داشت در فصل نقل و انتقالات لیگ یازدهم به تیم فوتبال سایپا البرز پیوست.

کد:

20. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •