تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 80 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

احتمال بازگشت روبن به لیگ انگلیس

تاتنهام،آرسنال و چلسی به دنبال روبن

سایت گل- آرین روبن، هافبک تیم بایرن مونیخ مورد توجه سه باشگاه لندنی آرسنال،چلسی و تاتنهام قرار گرفته است و زمزمه های پیوستن این مهاجم به یکی از این 3 تیم در تابستان آینده به گوش میرسد.

به گزارش کانون هواداران بایرن در ایران و به نقل از روزنامه ساندی میرر، این بازیکن 28 ساله که در پیروزی 3بر 2 تیم ملی هلند مقابل انگلستان، دو گل تیمش را به ثمر رساند این گلها را تسکینی برای ناکامی اش در بوندسلیگا میداند.
    روبن میگوید:"بازی در ورزشگاه ویبملی و دیدن این تماشاگران بسیار لذت بخش بود به خصوص اینکه این تنها دومین بازی ملی من بعد از جام جهانی بود."

روبن که تنها یک فصل از قرار دادش با بایرن مونیخ باقی مانده اضافه میکند:"من شرایط مناسبی در مونیخ ندارم و با توجه به گزینه های پیش رو یکی را انتخاب خواهم کرد،من سعی میکنم که اتفاقاتی که در مونیخ رخ میدهد روی من تاثیری نگذارد اما این اتفتقات مرا عصبی میکند و روی کار من تاثیر میگذارد،من واقعا به این بازی که در انگلستان انجام دادم نیاز داشتم و سعی کردم بهترین باشم."

روبن پیش از پیوستن به رئال مادرید سابقه بازی در چلسی را دارد،همچنین گفته میشود رافائل ون در فارت و رابین ون پرسی هم تیمی های روبن در تیم ملی هلند تلاشهایی را برای پیوستن او به تاتنهام و آرسنال انجام داده اند.

2. 3 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

کرد،من سعی میکنم که اتفاقاتی که در مونیخ رخ میدهد روی من تاثیری نگذارد
    چه اتفاقاتی؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چندوقت دهنش سرویس شد انقدر ازش انتقاد شد از خودخواه بودنش
    بعد 2تا بازی که پاس دادش هوینس مصاحبه کردش گفت اگه انقدر پاس نمیداد میتونست هت تریک کنه

5. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

این چندوقت دهنش سرویس شد انقدر ازش انتقاد شد از خودخواه بودنش
    بعد 2تا بازی که پاس دادش هوینس مصاحبه کردش گفت اگه انقدر پاس نمیداد میتونست هت تریک کنه
    که این طور!
    ببین نقش مربی چقدر مهمه!
    بردیا راسته میخوان هوینس رو بای بای کنن
    شایعه شده کاپلو،فن باستن و...صف کشید پشت در اتاق رومنیگه
    اما برای فصل بعدی انشاالله.شما تا دستتون از قهرمانی داخلی وخارجی کوتاه نشه به فکر که نمیرین،میرین؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

همه پپ را می خواهند، حتی بایرن

گواردیولا هنوز قرارداد خود با بارسلون را تمدید نکرده است

Getty Images

سایت گل- - پپ گواریولا سرمربی موفق باشگاه بارسلونا تنها تا پایان فصل جاری با این باشگاه قرارداد دارد و هنوز مذاکرات برای تمدید قرارداد با وی بدون نتیجه مانده است. پنج شنبه گذشته گواردیولا و تیتو ویلونوا دستیار وی برای مذاکره به دفتر ساندرو راسل مدیر باشگاه بارسلون رفتند ولی این مذاکرات بازهم بدون نتیجه به پایان رسید.
    به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران به نقل از کانال تلویزیونی اسپورت 1، عدم تمدید قرارداد و توافق بین سران باشگاه اسپانیایی و گواردیولا موجب شد تا باشگاه های اروپایی برای جلب رضایت این مربی جوان وارد عمل شوند. رومن آبراموویچ مالک ثروتمند باشگاه چلسی جزو اولین نفراتی بود که مذاکرات برای حضور پپ در چلسی را آغاز کرده است.
    گفته می شود باشگاه بایرن نیز به صورت مخفیانه شرایط را برای در اختیار داشتن گواردیولا بررسی می کند. پپ گوادیولا در پاسخ به پرسش مطرح شده از سوی خبرنگار این شبکه تلویزیونی در مورد احتمال حضور وی در مونیخ گفت: " باشگاه بایرن اکنون مربی با دانشی در اختیار دارد که می داند چگونه باید در مونیخ موفق شد. اما شما از آینده خبر ندارید و نمی توانید هیچ وقت آینده را پیش بینی کنید. من در حال حاضر ترجیح می دهم به شرایط فعلی بارسلون فکر کنم و برای دیدار های آینده تمرکز داشته باشم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در همین رابطه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حمایت همه جانبه از هاینکس

باشگاه بایرن مونیخ امروز در اطلاعیه ای هرگونه مانور رسانه ای پیرامون جایگزینی یوپ هاینکس را پس از شکست مقابل لورکوزن رد کرد.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از کیکر، باشگاه بایرن مونیخ در بیانیه ای اعلام کرد " اعتماد کامل به کادر فنی بایرن و شخص یوپ هاینکس دارد" و این مربی 66 ساله با اقتدار و تحت حمایت باشگاه می تواند بدون هیچ نگرانی به کار خود ادامه دهد.

باشگاه بایرن در ادامه اخبار منتشر شده پیرامون گزینه های جایگزینی هاینکس را شایعات رسانه ای عنوان کرد و آن را کذب محض دانست و مشاور حقوقی باشگاه بایرن تهدید کرد که در آینده با هرگونه انتشار خبری با این عناوین به شدت برخورد خواهد کرد.

پ ن:همون طوری که حدس زده بودم.تادستشون از جام کوتاه نشه به فکر نمیرن.آلمانین دیگه

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض یوپ هاینکس روی لبه تیغ

مهدی پورمند
    وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران-رفابتهای بوندسلیگا در شرایطی جمعه شب وارد هفته بیست و پنجم خود میشود که بورسیا دورتمند رفته رفته خود را برای برگزاری جشن قهرمانی آماده میکند،و شاید تنها مانع دورتمند برای قهرمانی این فصل،کور سوی امید بایرن مونیخ نزدیک ترین تعقیب کننده مدافع عنوان قهرمانی باشد،بایرنی که برای حفظ کردن این کور سوی امید،چاره ای جز پیروزی مقابل هوفنهایم ندارد.

به گزارش fcbayern.ir، روز شنبه در ادامه رقابتهای هفته بیست و پنجم بوندسلیگا،تیمهای بایرن مونیخ و هوفنهایم در ورزشگاه آلیانز آرنا به مصاف هم خواهند رفت.

شکست دو بر صفر بایرن مونیخ در هفته گذشته مقابل بایرلورکوزن،فاصله 7 امتیازی با صدر نشین بوندسلیگا،بازی فوق العاده حساس سه شنبه آینده مقابل بازل سوئیس و مصدومیت باستین شوان اشتایگر در این شرایط حساس،یوپ هاینکس را در شرایط وحشتناکی قرار داده است،این مربی 66 ساله شاید سخت ترین شرایط تمام دوران مربی گری اش را پشت سر میگذارد و خود او به خوبی میداند که علی رغم حمایت مدیران بایرن از او و کادر فنی،شاید شنبه آینده او سرمربی تیم بایرن نباشد،دو بازی پیش روی بایرن در لیگ و جام باشگاههای اروپا آینده کاری هاینکس را در پرافتخار ترین تیم آلمان مشخص خواهد کرد.

از همین رو دیدار هوفنهایم برای باواریایی ها دیداری متفاوت خواهد بود، بایرن دیگر چیزی برای از دست دادن نخواهد داشت و نتیجه این دیدار از لحاظ روحی تاثیر مستقیم روی دیدار با بازل دارد.

اما از سوی دیگر هوفنهایم با مارکوس بابل به تیمی خطرناک تبدیل شده و جایگاه خود را در میانه جدول تثبیت کرده است ضمن اینکه در هفته های باقی مانده نیم نگاهی هم به سهمیه لیگ اروپای فصل آینده خواهد داشت.

باواریایی ها هنوز فراموش نکرده اند که در دور رفت بازیها همین هوفنهایم بود که بعد از شش برد متوالی نوار پیروزی های بایرن را پاره کرد.

یوپ هاینکس سرمربی بایرن مونیخ با وجود تمام انتقادهایی که این روزها متوجه اوست با اعتماد به نفس کامل در مورد تیمش صحبت میکند،یوپ هنوز هم برای بایرن شانس قهرمانی متصور است و میگوید:"هنوز 10 مسابقه دیگر باقی مانده است و زود است که بخواهیم در مورد قهرمانی صحبت کنیم،من به تیمم اعتقاد کامل دارم و جو خوبی بر تیم حاکم است."

مارکوس بابل هم که بیش از 170 بار پیراهن بایرن مونیخ را بر تن کرده است امیدوار است در دومین رویارویی خود با بایرن،موفق تر از قبل باشد و میگوید:"وقتی که با هرتابرلین مقابل بایرن قرار گرفتم،در کمتر از 13 دقیقه،3 بر صفر عقب افتادیم و همین امر کنترل را از دست من خارج کرد،در بازی شنبه باند از تجربه های آن مسابقه استفاده کنم."

دو تیم گذشته کاملا متفاوتی دارند بایرن مونیخ با 21 قهرمانی پرافتخارترین تیم آلمان است اما هوفنهایم هرگز به هیچ عنوانی در سطح اول آلمان دست نیافته است.

دو تیم تاکنون 7 بار به مصاف هم رفته اند که بایرن 4 پیروزی برابر این تیم کسب کرده است و 3 مسابقه هم به تساوی رسیده است و هوفنهایم هرگز طعم پیروزی مقابل بایرن را نچشیده است، بازی شنبه،چهارمین دیدار بایرن و هوفنهایم در ورزشگاه آلیانزآرنا است که هر 3 دیدار قبلی با پیروزی بایرن به پایان رسیده است.

سرشناس ترین غایب این مسابقه باستین شوان اشتایگر است که چند هفته ای است از مسابقات دور است، ون بویتن هم احتمالا تا پایان فصل به مرز آمادگی نخواهد رسید و در تیم هوفنهایم هم سالیحوویچ این مسابقه را از دست خواهد داد.

ترکیب احتمالی دو تیم

بایرن مونیخ:نویر-رافینیا-بواتنگ-بداشتوبر-لام-گوستاوو-کروس-مولر-روبن-ریبری-گومز
    سرمربی:یوپ هاینکس

هوفنهایم:اشتارک-جانسون-وسترگارد-کومپر-برافهاید-رودی-ویز-ووکچویچ-روبرتو فیرمینو-بابل-ملاپا
    سرمربی:مارکوس بابل

9. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اشمایکل: نویر جای کاسیاس را به عنوان بهترین دروازه بان دنیا، گرفته

دروازه بان سابق منچستریونایتد نظرش را درمورد بهترین بازیکن جهان ابراز و اعلام کرده که نویر از دروازه بان اسپانیایی بهتر است

سایت گل- پیتر اشمایکل، دروازه بان سابق تیم ملی دانمارک در صحبتهایی اعلام کرده که ایکر کاسیاس، دروازه بان اسپانیایی رئال جایگاه خود به عنوان بهترین دروازه بان دنیا را از دست داده و اکنون مانوئل نویر جانشین اوست

اشمایکل در صحبتهایی به تمجید از این بازیکن 25 ساله پرداخته و اعلام کرده که نویر برای سالیانی طولانی دراین جایگاه خواهد ماند

او در صحبتهایی که در اسپاکس بازتاب یافت گفت:« نویر فوق العاده است. او جای کاسیاس را به عنوان بهترین دروازه بان دنیا گرفته. نویر واکنش های فوق العاده ای دارد و مهارتهای او فوق العاده است. من شرایط زیادی را دیده ام که در آن نویر دقیقا می دانسته که مهاجم حریف می خواهد چه کند؛ به ویژه در مصاف های تک به تک .»

اشمایکل ادامه داد:« نویر بهترین دروازه بان دنیاست و سالیان سال این عنوان را در اختیار خواهد داشت. این فوق العاده است که می بینید آلمان در آن واحد چندین دروازه بان فوق العاده دارد.»

نویر 25 ساله در ابتدای فصل 2-2011 از شالکه به بایرن مونیخ انتقال یافت و خیلی سریع مبدل به یکی از کلیدی ترین مهره های باواریایی ها شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Ghazal Ziari

2012/3/10

11. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بچه ها تا دقیقه 26 بایرن سه تا به هوفنهایم زده !!
    اول فک کردم اشتباه میبینم و چند باری صفحه رو رفلش کردم دیدم نه درسته : دی
    معلوم نیست چه خبره تو بایرن...

خدا کنه بازل رو همچی بزنیم که از جاش بلند نشه !!

13. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

شد 5تا

خدا بخیر کنه !

5′ Mario Gomez

12′ (پنالتی) Arjen Robben

18′ Toni Kroos

29′ Arjen Robben

35′ Mario Gomez

15. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بايرن 5 _ هوفنهايم 0 در پايان نيمه اول
    بازگشت غول هاي باواريا
    ريبري 3 تا پاس گل

17. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •