تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 186 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

پیام ویدیویی الن کیگان به هواداران منچستر یونایتد در ایران

دانلود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ترجمه: سلام. من آلن کیگان هستم، گوینده ورزشگاه الد ترافورد، تئاتر رویاها، خانه بزرگترین باشگاه فوتبال جهان. من میخوام به همه طرفداران منچستر یونایتد که در ایران هستند سلام بکنم. پرچم قرمز رو به اهتزاز در بیارید، تعهد و وفاداری خود رو (به باشگاه) حفظ کنید، و (نام باشگاه را) با صدای بلند و با غرور فریاد بزنید. درود بر (هواداران) منچستر یونایتد در ایران!

منبع :
    کد:

2. 8 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirhoseinmehri's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

حالا به چه مناسبتی پیام داده؟

4. این کاربر از amirhoseinmehri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یونایتد ووچینیچ را زیر نظر دارد

بنابر گزارش ها ، منچستر یونایتد به جمع تیمهای خواهان میرکو ووچینیچ ، مهاجم باشگاه رم پیوسته است .
    این ملی پوش مونته نگرویی به صراحت اعلام کرد که پس از اختلاف با طرفداران جالوروسی می خواهد این تیم را ترک کند و به دنبال تیمی جدید است و دیروز مدیر باشگاه رم ، والتر ساباتینی تایید کرد که احتمال فروش این مهاجم وجود دارد اما باشگاه ایتالیایی ترجیح می دهد که این بازیکن را به جای رقیبش یوونتوس به باشگاهی خارجی بفروشد .
    در حال حاضر این بازیکن با پیشنهادهای تیمهای لیگ برتری مثل تاتنهام و بلکبرن رو به رو شده است اما ووچینیچ از این پیشنهاد ها استقبال نکرد .
    اگر منچستر یونایتد پیشنهادی حدود 20 میلیون یورو برای این بازیکن ارائه دهد ، این بازیکن به راحتی می تواند به الترافورد نقل مکان کند .
    سر الکس فرگوسن نیز در گذشته ، میرکو ووچینیچج را بدلیل انعطاف پذیری تاکنیکی اش مورد ستایش قرار داده بود چرا که او می تواند به عنوان مهاجم و هافبک چپ بازی کند.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

بکهام طرفدار بزرگ چیچاریتو

دیوید بکهام خاویر هرناندز مکزیکی را ستایش کرد و از او بعنوان بازیکن بزرگ یاد کرد.

بکهام که در بازی روز چهارشنبه منچستر مقابل ستارگان لیگ MLS کاپیتان ستارگان است ، اعتقاد دارد چیچاریتو حضوری طولانی و موفقیت آمیز در OT خواهد داشت.

بکهام گفت:"این راه بزرگی است که او طی کرده.او توانسته در کشور دیگری با سبک بازی متفاوت خود را هماهنگ کند.این کار از بازیکنان بزرگ بر می آید.بسیاری از مردم شگفت زده اند که او چگونه توانسته در تیم جا بیفتد و این تعداد گل به ثمر برساند، او بخوبی از شانس هایش استفاده کرد و سزاوار این جایگاه است."

هرناندز بعد از بازیهای تابستانی که با مکزیک در گلد کاپ داشت به استراحت رفت و روز یکشنبه به هم تیمی هایش در نیوجرسی پیوست.او اولین تمرین فصل را در روز دوشنبه انجام داد ولی انتظار نمی رود که در دوبازی باقیمانده یونایتد در آمریکا در ترکیب اصلی جایی داشته باشد.

بکهام ادامه داد:"من مطمئنم مردم دوست دارند بازی او را در آمریکا ببینند.او سزاوار آنچه تاکنون بدست آورده است و مطمئن هستم همینگونه ادامه خواهد داد.او فقط یک بازیکن بزرگ نیست ، شنیده ام که او در تمرینات سخت کار می کند.او بسمت موفقیت پیش می رود."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:
    یه خبر هم راجع به اشنایدر هست که تو تاپیک اینتر قرار دادم:
    کد:
    Last edited by pcforlife; 26-07-2011 at 21:36.

6. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

حالا به چه مناسبتی پیام داده؟
    والا نمیدونم
    قربونه دستت من دستم بنده ، یه زنگ بزن ازش بپرس

حالا تازه یه شایعاتی هست مبنی بر اینکه زیدان می خواد بیاد ایران .
    ازش پرسیدن از فوتبال ایران چی میدونی ؟
    گفته : حتی یه دونه از بازیکناشم نمیشناسم

8. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دیوید گیل مدیر اجرایی یونایتد: به دنبال یک خرید دیگر هستیم
    مدیر اجرایی یونایتد اعلام کرد این تیم به دنبال یک خرید دیگر است و اکنون 3 یا چهار گزینه را مد نظر خود دارد

سایت گل - دیوید گیل مدیر اجرایی منچستریونایتد اعلام کرد این تیم قصد دارد یک بازیکن دیگر را در فصل نقل و انتقالات به خدمت بگیرد.

یونایتد تا به حال نزدیک به 50 میلیون پوند برای خرید بازیکن هزینه کرده و دیوید دخه آ، فیل جونز و اشلی یانگ را به خدمت گرفته است. اما با توجه به شایعات پیوستن احتمالی وسلی اشنایدر و یا سمیر نصری به نظر می رسد یونایتد یک بازیکن دیگر را نیز به خدمت خواهد گرفت.

گیل در گفتگو با شبکه تلویزیونی اختصاصی باشگاه می گوید:" ما ما حداقل یک خرید دیگر انجام خواهیم داد. بعد از بازگشت از اردوی پیش فصل آمریکا در مورد خرید جدید تیم تصمیم می گیریم. ما یک بازیکن در پست مشخص می خواهیم و فرگوسن باید تصمیم نهایی را بگیرد."

"فرگوسن چند گزینه را مد نظر خود دارد و در نهایت یکی را انتخاب خواهد کرد با یک خرید ترکیب تیم برای فصل آینده تکمیل خواهد شد."

لینک منبع خبر:
    کد:
    یادداشت روز: سوالی که تنها فرگوسن پاسخش را می داند، جانشین اسکولز کیست؟
    اینکه فرگوسن از خریدهای جدیدش راضی باشد، اصلا تعجب برانگیز نیست اما نکته نگران کننده اظهارنظر او، تمام شدن فصل نقل و انتقالات برای تیمش است

سایت گل - " از خریدهای باشگاه در بازار نقل وانتقالات راضی هستم و خرید دیگری انجام نخواهیم داد." این آخرین اظهار نظر سر الکس فرگوسن در مورد فعالیت منچستریونایتد در بازار نقل و انتقالات بود. اینکه فرگوسن از خریدهای جدیدش راضی باشد، اصلا تعجب برانگیز نیست. آنها در چند هفته اخیر سه خرید بسیار خوب داشتند. فیل جونز، مدافع جوان بلکبرن، اشلی یانگ، ستاره استون ویلا و داوید دخه آ، یکی از بهترین دروازه بان های اسپانیا که تنها 20 سال دارد.

اما نکته نگران کننده اظهارنظر فرگوسن، تمام شدن فصل نقل و انتقالات برای منچستریونایتد است، در حالی که این باشگاه هنوز جانشین مناسبی برای پل اسکولز پیدا نکرده است.

" اسکولزی" بعد از 17 سال بازی در الدترافورد و کسب افتخارات متعدد با شیاطین سرخ، در پایان فصل گذشته از دنیای فوتبال خداحافظی کرد تا خلا بزرگی در خط میانی این تیم به وجود بیاید. از همان زمان گزینه های زیادی به عنوان جانشین احتمالی این ملی پوش سابق انگلیسی مطرح شد اما فرگوسن برای خرید هیچ یک چندان تلاش نکرد.

مودریچ، نصری و وسلی اشنایدر گزینه های باشگاه برای پر کردن جای اسکولز بودند. انتقال مودریچ و نصری با مخالفت تاتنهام و آرسنال مواجه شد اما در حالی که اینتری ها آماده فروش اشنایدر بودند، دستمزد درخواستی این بازیکن، به بزرگ ترین مانع برای انتقال او به الدترافورد تبدیل شد.

اما فرگوسن در همان زمان نیز اعلام کرد علاقه ای به جذب اشنایدر ندارد تا مشخص شود برنامه دیگری برای خط میانی اش در نظر گرفته است.

پاشنه آشیل

خط میانی منچستریونایتد آسیب پذیرترین منطقه تیم در رقابت های فصل قبل بود و حالا با جدایی اسکولز، خط میانی تیم فرگوسن ضعیف تر نیز شده است. البته او در فصل گذشته نیز در همه بازی ها در ترکیب اصلی قرار نمی گرفت اما تاثیر زیادی در نمایش های خوب یونایتدها در طول فصل داشت.

منچستریونایتد به هر ترتیب ممکن توانست در رقابت های فصل قبل لیگ برتر به قهرمانی برسد اما آنها فصل بسیار دشوارتری در پیش دارند و اگر فرگوسن نخواهد خرید دیگری انجام دهد، به نظر نمی رسد گزینه های موجود برای تکرار قهرمانی کافی باشد.

گزینه ها؛

فرگوسن برای پر کردن جای اسکولز گزینه های زیادی ندارد. گزینه های اصلی می توانند دارن فلچر، اندرسون و مایکل کریک و با کمی خوش بینی رایان گیگز و تام کلورلی باشند.

در این بین فلچر بهترین گزینه است. او در چند فصل اخیر فراز و نشیب های کمی داشته و نشان داده که می تواند در ترکیب اصلی به میدان برود اما یونایتد یک باشگاه معمولی نیست. آنها هر فصل برای قهرمانی در چند جام مختلف تلاش می کنند و فلچر نمی تواند مسئولیت اصلی خط میانی تیم را به دوش بکشد.

گزینه بعدی اندرسون است. این هافبک برزیلی با کارنامه ای قابل توجه و قیمتی گزاف به این باشگاه آمد اما هرگز نتوانست آنگونه که باید، انتظارات را برآورده کند. او فاقد تداوم لازم بود، دقیقا مشکلی که مایکل کریک نیز با آن روبرو بوده است. هافبک سابق تاتنهام را زمانی بسیاری یکی از بهترین هافبک های جزیره می دانستند اما او در الدترافورد رفته رفته در سایه فرو رفت.

فرگوسن فصل قبل و در بعضی از دیدارها از رایان گیگز در میانه زمین استفاده کرد و این بازیکن باتجربه مثل همیشه عملکرد نسبتا خوبی داشت اما او 37 ساله است و نمی تواند یک گزینه دائمی و بلند مدت برای تیم باشد.

بعضی ها نیز معتقدند ممکن است فرگوسن از تام کلورلی جوان که فصل قبل در ویگان بازی های خوبی ارائه داد، استفاده کند اما نباید فراموش کرد که او از تجربه چندانی برخوردار نیست و نیز به بازی های بیشتری در لیگ برتر دارد.

بی تردید منچستریونایتد فاقد یک هافبک بازی ساز خلاق و تمام عیار است و این کار آنها را برای رقابت های فصل آینده دشوار خواهد کرد. آنها شاید بتوانند با همین بازیکنان در لیگ برتر به موفقیت برسند اما مطمئنا در چمپیونزلیگ و در مقابله با بهترین های اروپا شانسی نخواهند داشت.

در انتظار شعبده جدیدی از فرگوسن

البته یک نکته را نباید فراموش کرد؛ سرمربی اسکاتلندی هیچ وقت بی گدار به آب نمی زند و وقتی می گوید تیمش قصد خرید بازیکن جدیدی را ندارد، بی تردید به آن فکر کرده است. باید منتظر ماند و دید که سرالکس این بار چه خواهد کرد. یک ترکیب معجزه آسا از هافبک های فعلی یا تغییر پست بازیکنانی مثل وین رونی یا اشلی یانگ. باید تا 7 آگوست که یونایتدها در کامیونیتی شیلد مقابل هشهری پر سر و صدای شان قرار می گیرند، صبر کرد.

سوالی که تنها فرگوسن پاسخش را می داند

جانشین اسکولز کیست؟

لینک منبع خبر:
    کد:

مایکل اوون: من در برنامه های فرگوسن جای دارم
    مهاجم باتجربه منچستریونایتد، اعلام کرد از اینکه قراردادش را با این باشگاه تمدید کرده راضی است زیرا فرگوسن به او قول داده که فصل آینده نقش مهمی در تیم ایفا خواهد کرد

سایت گل - مایکل اوون، مهاجم باتجربه منچستریونایتد، اعلام کرد از اینکه قراردادش را با این باشگاه تمدید کرده راضی است زیرا فرگوسن به او قول داده که فصل آینده نقش مهمی در تیم ایفا خواهد کرد.

این مهاجم سابق تیم ملی انگلیس که سابقه بازی در لیورپول و رئال مادرید را نیز دارد، در سال 2009 از نیوکاسل به منچستریونایتد پیوست.

او در گفتگو با اسکای اسپورت نیوز گفت:" سرمربی دقیقا بعد از پایان رقابت های فصل اخیر با من صحبت کرد و گفت که می خواهد من بمانم و من نقش مهمی در تیم در رقابتهای فصل بعد خواهم داشت. به همین دلیل من قراردادم را برای یک سال دیگر تمدید کردم.

من از شنیدم صحبت های سرمربی خیلی خوشحال شدم و طبیعتا با آن موافقت کردم. بارها گرفته ام که تنها دلیل جدایی از چنین باشگاهی این است که شما را نخواهند."

اوون معتقد است در رقابت های فصل آینده می تواند در دیدارهای زیادی حضور پیدا کند و قصد ندارد در رقابت با سایر مهاجمان پا پس بکشد.

" ما بیشتر از هر تیم دیگری بازی خواهیم کرد. ما تا مراحل پایانی بسیاری از جام ها خواهیم رسید بنابراین بازی های زیادی انجام می دهیم. اولین فصل حضورم من در باشگاه فوق العاده بود. در بازی های بزرگی شرکت کردم. فصل گذشته کمتر بازی به من رسید زیرا همه بازیکنان تیم آماده بودند وخوب بازی می کردند.

با این وجود من همچنان روزهای خوبی در باشگاه دارم و امیدوارم این مسئله ادامه پیدا کند."

لینک منبع خبر:
    کد:

10. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مدیر برنامه های ووچینیچ : ووچینیچ به منچستر یونایتد بسیار نزدیک است

مدیر برنامه های این بازیکن پس از ملاقات با سران یونایتد تایید کرد که میرکو ووچینیچ به باشگاه منچستر یونایتد بسیار نزدیک است و در روزهای آینده مطالب بیشتری در این باره مشخص می شود .
    این مهاجم باشگاه رم پس از تیره و تار شدن روابطش با هواداران رم می خواهد به تیم دیگری منتقل شود و پیش از این به شدت با باشگاه یوونتوس در ارتباط بود .
    با این حال یونایتد با ارائه پیشنهادی 20 میلیون یورویی در موقعیت مناسبی برای جذب این مهاجم مونته نگرویی قرار دارد .
    الساندرو لوچی مدیر برنامه های این بازیکن به LaSignoraInGiallorosso گفت :“ ما به منچستر یونایتد خیلی نزدیک هستیم ، دیروز جلسه ای با سران باشگاه داشتیم البته هنوز پیشنهاد رسمی ارائه نشده است اما این روشن است که باشگاه انگلیسی ارزش بالایی برای این مهاجم قائل است ، در چند روز آینده چیزهای جدیدی در این باره مشخص خواهد شد “

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

12. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خط و نشان فرگوسن براي منچسترسيتي:
    در جام اتحاديه همسايه پرسروصدايمان را مي بريم!

فرگوسن به هواداران وعده داد در نخستين بازي رسمي فصل در جام اتحاديه تيمي قوي و قدرتمند را مقابل رقيب همشهري به ميدان بفرستد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم منچستريونايتد كه براي برپايي اردوي پيش فصل در آمريكا به سر مي‌برد در ديداري دوستانه به مصاف تيم منتخب ليگ MLS خواهد رفت.

الكس فرگوسن در نشست خبري اين بازي بيش از آنكه درباره‌ي وضعيت تيمش در اردوي آمريكا و اين بازي دوستانه صحبت كند به خط و نشان كشيدن براي تيم منچسترسيتي پرداخت تا پيش از اولين ديدار رسمي در فصل آينده‌ي فوتبال شمشير را از رو بسته باشد.

سرمربي اسكاتلندي شياطين سرخ درباره‌ي رويايي با فيروزه‌اي پوشان در جام اتحاديه گفت: اين بازي براي ما به هيچ وجه يك بازي عادي نخواهد بود. فكر مي‌كنم جام اتحاديه‌ي امسال براي منچستريونايتد خاص باشد چرا كه بايد در نخستين گام به مصاف "همسايه‌ي پرسروصدايمان" ‌برويم. تيمي قوي و قدرتمند را به ميدان مي‌فرستم تا پيروز شويم.

تيم منچستريونايتد فصل گذشته در مرحله‌ي نيمه نهاي جام حذفي مقابل منچسترسيتي با يك گل مغلوب شده بود و ديدار جام اتحاديه‌ي اين فصل مي‌تواند براي شياطين سرخ جنبه‌ي انتقامي هم داشته باشد.

سرمربي تيم منچستريونايتد درباره‌ي وضعيت تيمش براي فصل آينده هم گفت: فكر مي‌كنم شرايط خوبي داريم البته از بازيكني مانند هرناندس در بازي‌هاي اول استفاده نخواهم كرد چرا كه او تابستان بسيار سختي را پشت سر گذاشته و بازي‌هاي زيادي براي تيم ملي مكزيك انجام داده است.

تيم منچستريونايتد در ديدار دوستانه خود در شرايطي به مصاف منتخب ليگ آمريكا مي‌رود كه حضور بازيكناني مانند ديويد بكام كه پيش از اين پيراهن قرمز منچستريونايتد را بر تن داشته در كنار تيري آنري كه چندين سال در ليگ برتر انگليس به ميدان رفته مي‌تواند از نكات جذاب اين ديدار باشد.

لینک منبع خبر:
    کد:

14. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

ووچنیچ رو مطمئن باشید نمیگیریم...این اخبار شایعس
    اما داشتم به این نکته فکر میکردم که مثلا من تام کلورلی یا اندرسون یا گیبسون بودم!
    پیش خودم میگفتم همه میگن اسکولز رفته کی جانشینش میشه؟ کی خط میانی رو تو دستش میگیره؟
    این بهترین فرصت برای منه که خودم رو نشون بدم و به همه ثابت کنم که من مثل اسکولزم!
    شاید نخریدن بازیکن تو پست هافبک به همین دلیل باشه...اوردن حس رقابت و انگیزه برای جوون ها...حتما فرگوسن این استعداد رو توشون دیده که میخواد همچین کاری بکنه....که جوون هاش رو وادار کنه انقدر خوب باشند که کسی نبود اسکولزی رو حس نکنه

16. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سر الکس فرگوسن: ما مدعی اصلی قهرمانی لیگ برتر هستیم
    سرمربی اسکاتلندی معتقد است عدم آمادگی مناسب بازیکنان تیمش موجب شد تا چلسی در رقابت های فصل گذشته، در هفته های ابتدایی فاصله زیادی از بقیه تیم ها بگیرد

سایت گل - سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، مصمم است تا شروع ضعیف فصل گذشته را جبران و تیم بهتری را راهی رقابت ها لیگ برتر کند.

سرمربی اسکاتلندی معتقد است عدم آمادگی مناسب بازیکنان تیمش موجب شد تا چلسی در رقابت های فصل گذشته، در هفته های ابتدایی فاصله زیادی از بقیه تیم ها بگیرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" سال گذشته من اشتباه کردم که در بسیاری از بازی های پیش فصل از بازیکنانم در یک نیمه استفاده کردم، به جای اینکه آنها را 90 دقیقه آزمایش کنم.

به همین دلیل وقتی ما در ابتدای فصل مقابل تیم هایی مانند اورتون و فولام قرار گرفتیم، فاقد آمادگی کافی بودیم.

ما در تابستان 5 بازیکن بالای 3 سال را از دست دادیم. این به ما کمک کرد تا 3 بازیکن جوان، اشلی یانگ، فیل جونز و داوید دخه آ، را برای باشگاه به خدمت بگیریم.

در حال حاضر، به خرید دیگری فکر نمی کنم. آن بازیکنانی که ما مد نظر داریم، در دسترس نیستند. من از بازیکنانی که در اختیار دارم، راضی هستم و در حال حاضر تنها به همین بازیکنان موجود فکر می کنم."

او همچنین در مورد رقابت قهرمانی در رقابت های فصل آینده لیگ برتر گفت:" هر تیمی می تواند قهرمان شود، ما، منچسترسیتی، لیورپول، آرسنال یا چلسی.

اما من وقتی به این جمع نگاه می کنم، خودمان را بزرگترین مدعی می بینم."

منچستریونایتد امشب در آخرین دیدار تور آمریکایی اش به مصاف ستارگان ام ال اس خواهد رفت.

لینک منبع خبر:
    کد:

اندرسون: من می توانم جای پل اسکولز را پر کنم
    پل اسکولز در پایان فصل اخیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و یونایتدها تلاش زیادی برای پیدا کردن جانشینی مناسب برای او کردند

سایت گل - اندرسون، هافبک منچستریونایتد، معتقد است می تواند جای خالی پل اسکولز، هافبک باتجربه شیاطین سرخ که در پایان فصل اخیر از فوتبال خداحافظی کرد را پر کند.

پل اسکولز در پایان فصل اخیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و یونایتدها تلاش زیادی برای پیدا کردن جانشینی مناسب برای او کردند اما هیچ یک از گزینه های مورد نظر آنها یعنی سمیر نصری، لوکا مودریچ و مهمتر از آنها، وسلی اشنایدر، در نهایت راهی الدترافورد نشدند.

اما اندرسون برزیلی معتقد است از کیفیت لازم برای پر کردن جای خالی اسکولز برخوردار است.

او در گفتگو با اسکای اسپورت نیوز گفت:" اسکولز یکی از بازیکنانی است که من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم. او باورنکردنی بود و از نظر من، بهترین هابفک دنیا بود.

اسکولز فوق العاده بود، یک اسطوره اما خداحافظی او به معنای موقعیت و فضای بیشتر برای من است.

من فکر می کنم اسکولز برای تیم بسیار مهم بود زیرا از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بود اما من فکر می کنم ما با هم می توانیم جای خالی او را پر کنیم."

در حالی که الکس فرگوسن پیش از این اعلام کرده بود تیمش خرید دیگری در بازار نقل و انتقالات نخواهد داشت، دیوید گیل، مدیر اجرایی باشگاه، امروز اعلام کرد که هنوز به دنبال خرید یک بازیکن جدید هستند.

لینک منبع خبر:
    کد:

18. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خاویر ارناندس: رونالدوی برزیلی الگوی من بود
    ستاره 23 ساله مکزیکی امیدوار است تا بتواند از ستاره سابق دنیای فوتبال الهام بگیرد

سایت گل - خاویر ارناندس، ستاره مکزیکی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که رونالدوی برزیلی قهرمان دوران کودکی او بوده است

چیچاریتو که تابستان گذشته از گوادالاخاری مکزیک به اولدترافورد منتقل شد توانست در طول اولین فصل حضورش در این تیم انگلیسی 20 گل به ثمر برساند و به یونایتددر کسب نوزدهمین جام قهرمانی اش در لیگ برتر کمک کند و بااین تیم به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسد.

ارناندس در صحبتهایی به فیفا دات کام گفت:« من بچه که بودم بازی تمام بازیکنان را تماشا می کردم و زمانی که رونالدو را درحال انجام کارهای هیجان انگیز می دیدم، سعی می کردم تلاش کرده و این حرکات را کپی گنم. الگوی های من پدر و پدر بزرگم بودند و همیشه خواهند بود ولی جدای از آنها همیشه سعی می کردم تا از رونالدوی برزیلی هم تقلید کنم. من همیشه فکر می کردم که او بازیکن بزرگی است و قطعا برزیل هم یکی از آن تیمهایی بود که همیشه بازیهایشان را تماشا می کردم.»

ستاره جوان یونایتد ادامه داد:« به ویژه تیم ملی برزیل در جام جهانی 1998، تیم قدرتمندی بود و به لطف شیوه بازی شان، تحسین های زیادی را به همراه داشتند. من از اینکه آنها در دیدار فینال مغلوب فرانسه شدند، به شدت ناراحت شده بودم.»

لینک منبع خبر:
    کد:

20. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •