سر الکس فرگوسن: ما مدعی اصلی قهرمانی لیگ برتر هستیم
سرمربی اسکاتلندی معتقد است عدم آمادگی مناسب بازیکنان تیمش موجب شد تا چلسی در رقابت های فصل گذشته، در هفته های ابتدایی فاصله زیادی از بقیه تیم ها بگیرد
سایت گل - سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، مصمم است تا شروع ضعیف فصل گذشته را جبران و تیم بهتری را راهی رقابت ها لیگ برتر کند.
سرمربی اسکاتلندی معتقد است عدم آمادگی مناسب بازیکنان تیمش موجب شد تا چلسی در رقابت های فصل گذشته، در هفته های ابتدایی فاصله زیادی از بقیه تیم ها بگیرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" سال گذشته من اشتباه کردم که در بسیاری از بازی های پیش فصل از بازیکنانم در یک نیمه استفاده کردم، به جای اینکه آنها را 90 دقیقه آزمایش کنم.
به همین دلیل وقتی ما در ابتدای فصل مقابل تیم هایی مانند اورتون و فولام قرار گرفتیم، فاقد آمادگی کافی بودیم.
ما در تابستان 5 بازیکن بالای 3 سال را از دست دادیم. این به ما کمک کرد تا 3 بازیکن جوان، اشلی یانگ، فیل جونز و داوید دخه آ، را برای باشگاه به خدمت بگیریم.
در حال حاضر، به خرید دیگری فکر نمی کنم. آن بازیکنانی که ما مد نظر داریم، در دسترس نیستند. من از بازیکنانی که در اختیار دارم، راضی هستم و در حال حاضر تنها به همین بازیکنان موجود فکر می کنم."
او همچنین در مورد رقابت قهرمانی در رقابت های فصل آینده لیگ برتر گفت:" هر تیمی می تواند قهرمان شود، ما، منچسترسیتی، لیورپول، آرسنال یا چلسی.
اما من وقتی به این جمع نگاه می کنم، خودمان را بزرگترین مدعی می بینم."
منچستریونایتد امشب در آخرین دیدار تور آمریکایی اش به مصاف ستارگان ام ال اس خواهد رفت.
لینک منبع خبر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اندرسون: من می توانم جای پل اسکولز را پر کنم
پل اسکولز در پایان فصل اخیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و یونایتدها تلاش زیادی برای پیدا کردن جانشینی مناسب برای او کردند
سایت گل - اندرسون، هافبک منچستریونایتد، معتقد است می تواند جای خالی پل اسکولز، هافبک باتجربه شیاطین سرخ که در پایان فصل اخیر از فوتبال خداحافظی کرد را پر کند.
پل اسکولز در پایان فصل اخیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و یونایتدها تلاش زیادی برای پیدا کردن جانشینی مناسب برای او کردند اما هیچ یک از گزینه های مورد نظر آنها یعنی سمیر نصری، لوکا مودریچ و مهمتر از آنها، وسلی اشنایدر، در نهایت راهی الدترافورد نشدند.
اما اندرسون برزیلی معتقد است از کیفیت لازم برای پر کردن جای خالی اسکولز برخوردار است.
او در گفتگو با اسکای اسپورت نیوز گفت:" اسکولز یکی از بازیکنانی است که من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم. او باورنکردنی بود و از نظر من، بهترین هابفک دنیا بود.
اسکولز فوق العاده بود، یک اسطوره اما خداحافظی او به معنای موقعیت و فضای بیشتر برای من است.
من فکر می کنم اسکولز برای تیم بسیار مهم بود زیرا از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بود اما من فکر می کنم ما با هم می توانیم جای خالی او را پر کنیم."
در حالی که الکس فرگوسن پیش از این اعلام کرده بود تیمش خرید دیگری در بازار نقل و انتقالات نخواهد داشت، دیوید گیل، مدیر اجرایی باشگاه، امروز اعلام کرد که هنوز به دنبال خرید یک بازیکن جدید هستند.
لینک منبع خبر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید