تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 75 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 749

نام تاپيک: Need for Speed: The Run

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا این challenge چه جوریه که وقتی یه مرحله رو انتخاب میکنی یه چنتا مدالم میگیری بعدش میخوای بری بیرون میگه که باید عضو یه چیزی بشی که وقتی وصل میشم به اینترنت صبرم که میکنم بازم نمیتونه وصل بشه
    در ضمن یه سوال. میشه پروفال هم درس کرد که اگه کسی دیگه هم خواست بازی کنه از پروفایل خودش بره؟؟؟؟؟(من نتونستم درست کنم)
    در مورد مشکل challeng ها که متاسفانه حل نمیشه و باید حتماً یکی رو انتخاب کنی و بعد برگردی
    در مورد پروفایل هم منم نتونستم درست کنم

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان یه سوال ! ( من همش سوال میپرسم )

من همیشه ماشین ها رو با جویستیک بازی میکردم! به همین دلیل خیلی راحت تر میپیچیدم! اما الان با کیبورد نمیتونم ! الا عادت ندارم !
    همش میخورم در و دیوار !
    چه کار کنم که ماشین راحت تر بپیچه!

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوستان یه سوال ! ( من همش سوال میپرسم )

من همیشه ماشین ها رو با جویستیک بازی میکردم! به همین دلیل خیلی راحت تر میپیچیدم! اما الان با کیبورد نمیتونم ! الا عادت ندارم !
    همش میخورم در و دیوار !
    چه کار کنم که ماشین راحت تر بپیچه!
    اگه پیچات خیلی تنده یکی دو بار سریع hand break کن

پيش فرض

بازی خیلی خوبیه الان دارم EXTRAEME رو بازی میکنم دیگه واقعا سخت شده .گرافیک عالی تر شده البته به غیر از داخل ماشین و کف ماشین و داخل مغازه و وسایل هاش گرافیک جالبی نداره که نسبت به HP که حالات راننده ( گرفتن فرمون دنده عوض کردن و..) توش بود اینجا خبری ازش نیست شاید نیازی بهش نیست بخوام امتیاز بدیم
    اینطوری امتیاز میدم از ا10
    گرافیک 9.5 نمیشه از گرافیک ایراد زیادی گرفت چون واقعا حرف نداشت گرافیک جاده و گرافیک منظره خیلی خوب بود
    صدا 10 واقعا رف نداشت مخصوصا صدای ماشین و دنده عوض کردن
    گیم پلی 8 چون از HP عقب افتاده ولی خوب بود طبیعی تر بود
    داستان 9 داستانش خوب بود ولی صحنه های درگیریش و تعقیب و گریزش کم بود مخصوصا ماشین هاش خبری از بوگاتی و ... توش نیست
    در کل خیلی خوب بود من که خوشم اومد با این اشکالاتی که من ازش گرفتم بازم از HP سر تره فقط به خاطر داستان.

5. 3 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AP9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من مرحله ی اولشا رفتم حالم بهم خورد اگه تو مراحل بعدی بهتر میشه بگین تا بقیشا برم

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

من مرحله ی اولشا رفتم حالم بهم خورد اگه تو مراحل بعدی بهتر میشه بگین تا بقیشا برم
    نه متاسفانه دوست عزیز
    بهتر نمیشه ولی بازی کنی خوبه!

8. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AP9

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقد بازی need for speed: the run به روایت پردیس گیم

سال پیش Criterion با عرضه Need for Speed: Hot Pursuit بازگشتی باشكوه را برای سری Need for Speed رقم زد و پس از آن EA اعلام كرد كه استودیوی Black Box كه عناوین ضعیفی مثل Undercover و ProStreet را عرضه كرده بود، 3 سال است كه یك NFS جدید به نام The Run را در دست ساخت داشته است. آیا این بازی بعد از 3 سال ساخت، موفق بوده است؟

داستان

در بیشتر NFSهایی كه استودیوی Black Box عرضه كرده، یك نیمچه داستانی در آن ها وجود داشته است. از آنجایی كه این استودیو علاقه بسیاری به سری فیلم های The Fast & The Furious دارد، The Run بیشتر به داستان اهمیت می دهد و خیلی بیشتر شبیه به فیلم ذكر شده است. آیا با یك داستان جالب روبرو هستیم؟ خیر، جای تأسف دارد كه Black Box بازی را طوری طراحی كرده كه به داستان هم اهمیت داده بشود، ولی در مقابل، داستان خیلی ضعیف است. شخصیت اصلی بازی جک رورک (Jack Rourke) است كه بنا به دلیلی كه گفته نمی شود، تحت تعقیب پلیس و یك گروه خلافكار است و تا زمانی كه قرضش را به این گروه كه اصلاً معلوم نیست چه كسانی هستند، ندهد، آن ها رهایش نمی كنند.

در ادامه، دختری به نام سم هارپر (Sam Harper) كه باز هم معلوم نیست چطور جك را می شناسد، وارد داستان می شود و به او می گوید که یك مسابقه غیرقانونی وجود دارد كه از سن فرانسیسكو شروع شده و در نیویورك تمام می شود و برنده 25 میلیون دلار جایزه می گیرد. سم می گوید كه اگر جك در این مسابقه شركت كند و برنده شود 90% پول را می گیرد و جك هم خیلی راحت و با یك لبخند قبول می كند. حالا كلاً این شخصیت سم چه كاره هست، چرا مفت و مجانی باید 90% پول را به او بدهیم، چرا جك اینقدر راحت كنار می آید و كلاً گذشته هر یك از این شخصیت ها چطور است و چرا سر در این مسابقه درمی آورند را باید بی خیال شوید! The Run اولین بازی در سری NFS است كه مراحل غیر رانندگی هم دارد، پس این موضوع و یكسره بودن مسابقه (از غرب تا شرق آمریكا) فرصت خوبی برای روایت یك داستان است، ولی متاسفانه Black Box در این مورد موفق نبوده است.

گرافیك

بازی از موتور Frostbite 2 كه قبلاً در Battlefield 3 استفاده شده بود، بهره می برد كه متأسفانه مشكلاتی كه این موتور روی نسخه کنسولی Battlefield 3 داشت را در این بازی هم می بینیم. بافت ها خیلی بی كیفیت هستند و Texture Loading بسیار شدیدی در آن مشاهده می كنیم. تصور كنید که در یك بازی مسابقه ای سریع Texture Loading وجود داشته باشد، به طوری كه یك كوه كلاً تمام لبه ها و شكل خود را از دست می دهد و به محض این كه به آن نزدیك می شوید و آن را رد می كنید، تازه بافت های آن ظاهر می شوند.

حتی كیفیت آسفالت هم بنا به فاصله شما از جاده متغیر است و بعضی وقت ها اشیاء ناگهان در كنار جاده ظاهر می شوند و در خت ها هم بی كیفیت هستند. ماشین ها هم اصلاً جزئیات خوبی ندارند. واقعاً جای تعجب است كه بازی چقدر نسبت به Hot Pursuit از نظر گرافیكی افت داشته است. خوشبختانه نورپردازی بازی مثل Battlefield 3 خیلی خوب است و مراحل شب به دلیل زیاد معلوم نبودن بافت ها، بهتر است. طراحی صورت ها با كیفیت است، ولی انیمیشن آن ها (به خصوص شخصیت جك) خیلی بی روح و سرد كار شده است. یکی از نكات مثبت بازی در بخش بصری، تنوع محیط ها است كه مناظر زیبایی را به تصویر می كشد.

موسیقی/صداگذاری

بازی از نظر صداگذاری مشكلاتی دارد. مثلاً صدای ماشین همیشه یكسان است و اگر وارد تونل شوید، اصلاً افكت اكو شدن صدا شنیده نمی شود (این افكت باز هم در Hot Pursuit وجود داشت) و صدای ماشین ها هم مانند صداهای واقعی نیست. من این حرف را وقتی می زنم كه هنوز در حال بازی كردن Forza 4 هستم و به خوبی نوع صدای بیشتر این ماشین ها را به خاطر دارم. همانطور كه گفتیم، Black Box علاقه زیادی به سری فیلم های Fast & Furious دارد و به همین خاطر از برایان تایلر (Brian Tyler) آهنگساز Fast Five استفاده كرده كه اخیراً Modern Warfare 3 را هم آهنگسازی كرده بود. نتیجه خیلی خوب بوده و قطعات زیبایی در بازی شنیده می شوند كه مناسب این سبك هستند.

گیم پلی

ایده بازی خیلی جالب است. شما یك ضرب باید رانندگی كنید و مسابقات Trackبندی نیستند و هر Stage در یك منطقه متفاوت و متنوع شكل می گیرد. تنوع ماشین ها نسبت به قبل كمتر شده و در یك اقدام جالب اگر بخواهید ماشین خودتان را عوض كنید، باید به ایستگاه های گاز در میان راه بروید و سریع این كار را انجام دهید. این موضوع، واقعی بودن این مسابقه را تا حدودی نشان می دهد و همه چیز خیلی سریع اتفاق می افتد. تنوع محیط ها خیلی خوب است. از خیابان های سن فرانسیسكو بازی را شروع می كنید و به National Park و یا كوهستان راكی می رسید و در بیابان های نوادا و شهر وگاس ادامه می دهید تا به نیویورك می رسید.

تنوع محیط ها و نحوه مسابقه در هر كدام خیلی جالب است و گاهی در بیابان طوفان می شود و شن و خاك مسیر را می پوشاند. The Run به خاطر سبك جدید خود مضامین پایه و نوع مسابقات متنوع بازی های مسابقه ای را ندارد كه مانع می شود ما آن را یك بازی مسابقه ای كامل بنامیم. مسابقات ساده هستند و در بعضی از مراحل پلیس به دنبال شما می آید كه اصلاً چالشی ایجاد نمی كند. اگر هوش مصنوعی یاران خودی و پلیس بهتر بود (همانند Hot Pursuit) هیجان بازی دو چندان می شد. هندلینگ ماشین ها كاملاً Arcade و غیر واقعی است، بنابراین بدون مشكل می توانید رانندگی كنید و با سرعت های تخیلی پیش بروید.

مراحلی که با پای پیاده طی می شوند، خیلی كم هستند و همین تعداد كم هم بی كیفیت كار شده اند. كمی هیجان در آن ها وجود دارد و خیلی ساده پیش می روند. ما انتظار QTEهایی در حد Heavy Rain نداریم، ولی حداقل وقتی سازندگان این بخش را به بازی خود اضافه كردند، می توانستند یك تنوع خیلی خوب و صحنه های سینمایی جالب خلق كنند كه متأسفانه این طور نبوده و خوشبختانه با توجه به كم بودن این مراحل، زیاد مشكل ساز نمی شوند.

بخش چندنفره بازی خیلی خوب كار شده و مدهای بسیار متنوعی در بازی وجود دارند و قابلیت بازی كردن با 16 نفر خیلی جالب است. با رد كردن هر رقیب امتیازهایی کسب می کنید و می توانید خودتان را ارتقاء دهید و مضامین جدید در گیم پلی و ماشین خود ببینید. متأسفانه بازی دو ساعت و نیم بیشتر نیست و خیلی سریع تمام می شود و اگر بخش چندنفره آن خوب نبود، واقعاً جای شرم داشت كه EA بازی ای كه فقط در دو ساعت و نیم تمام می شود را به قیمت 60 دلار می فروشد.

نتیجه گیری

Need for Speed: The Run نتوانست روند موفقیت آمیزی كه Hot Pursuit و Shift 2 طی كردند را ادامه دهد و بازی مشكلات زیادی دارد، ولی تلاش Black Box برای خلق یك سبك جدید قابل ستایش است و اگر از طرفدارهای پر و پا قرص سری NFS هستید، این بازی را امتحان كنید.

10. 8 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

این بنده خدا اصلا نقد کردن بلد نبوده.
    نقد با سرکوب کردن بازی فرق داره.
    این چه وضع قضاوت کردن درباره گرافیک بازیه

12. 4 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

این بنده خدا اصلا نقد کردن بلد نبوده.
    نقد با سرکوب کردن بازی فرق داره.
    این چه وضع قضاوت کردن درباره گرافیک بازیه
    درمورد گرافیک شر گفته....من اصن این مشکلاتو نداشتم

14. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نقد مزخرفی بوده
    nfs یعنی با نهایت سرعت بزنی به جاده
    اگه کسی بخواد سبک نزدیک به واقعی رو بازی کنه شیفت و دیرت رو بازی میکنه

تو این قسمتش فهمیدم خیلی مزخرف بوده نقدش که این اصل رو فراموش کرده

16. 2 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •