تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 96 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

داره خودمونی میشه hamidreza0073's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

لازم نبود اینجوری نقل قول بگیری
    آخه این یه گوشی MIDrange هست قرار نیست که همش high-end بده
    فقط من نمیدونم sense zero چیه!
    فک کنم sense zero یه ورژن جدید از سنسه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببين الان گالكسي كه رمش 1GB هست 831مگابايت رو واسه كاربر در دسترس ميذاره
    و سنسيشن كه 768MB هست و 558 مگابايت رو در اختيار كاربر ميذاره
    بخش اول رو سخت افزار استفاده مي كنه
    يه چيزي مثل مادربورد آنبرد هست و يه مقداري از رم رو براي پردازش GPU ستفاده ميشه
    وقتي بعد ار بوت شدن يه مقدار رم ميره واسه GPU حالا نوبت نرم افزاره هست كه اينجا لانچر (سنس) و بقيه نر افزار ها ميان و رم رو استفاده مي كنن.مثلا همين گالكسي اس 2 يكي از دوستان كه رام سيانوژن استفاده مي كنه هنوزم بيشتر خالي داره
    اين مشكل سنس كه رم زياد استفاده مي كنه فقط تو سنسيشن نيست يكي از دوستام هم كه فك دزاير داشت هي سنس نات ريسپاندينگ ميداد گوشيشو مجبور ميشد فورس كلوز كنه دوستمم كه سنسيشن داشت نمي تونه زياد برنامه باز كنه چون همين مشكل واسه اونم پيش مياد
    خيلي ممنون، پس مشکل من يکي نيست، گفتم الان با گفتن اين فناي اچتيسي سرويس ميکنن، شما نميدوني چطور ميشه اندرويد مارکتو باز کرد؟ من تونستم باز کنم ولي موقتيه، بايد سيم کارت اتصالات دبي رو بندازم بعد وي پي تا مارکت باز شه!

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوتا سوال دارم
    1-از دوستایی که الآن سن سیشن دارن میخواستم بپرسم سیمکارتایی که این گوشی میخوره کوچیکه یا معمولی؟
    2-نمیشه با pc وی پی زد و رفت آندرویید مارکت و دان کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اقایون اساتید من اگه s-off کنم گوشیمو و یه رام جدید روی گوشیم بریزم یعنی دیگه نمیتونم از اپدیت htc واسه گوشیم استفاده کنم !؟
    در اصل توی موضوع s-off چه اتفاقی میفته؟
    اونوقت اگه s-off بشه رام اصلیمو از دست میدم !؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوتا سوال دارم
    1-از دوستایی که الآن سن سیشن دارن میخواستم بپرسم سیمکارتایی که این گوشی میخوره کوچیکه یا معمولی؟
    2-نمیشه با pc وی پی زد و رفت آندرویید مارکت و دان کرد؟
    سیم معمولی میخوره.
    ببین تقریبا غیر ممکنه از اندروید مارکت استفاده کنی، من قبلا با پی سی که میرفتم بعد با اکانت گوگلم ساین میشدم میزد که هیچ وسیله ای به اکانت شما تعریف نشده ! الان که گوشیم برای اکانت گوگلم تعریف شده میزنه که گوشی شما در کشوریه که نمیتونید از مارکت استفاده کنید :|

6. 2 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سیم معمولی میخوره.
    ببین تقریبا غیر ممکنه از اندروید مارکت استفاده کنی، من قبلا با پی سی که میرفتم بعد با اکانت گوگلم ساین میشدم میزد که هیچ وسیله ای به اکانت شما تعریف نشده ! الان که گوشیم برای اکانت گوگلم تعریف شده میزنه که گوشی شما در کشوریه که نمیتونید از مارکت استفاده کنید :|
    من الان کلی تم و نرم افزار از مارکت برای گوشی دانلود کردم هیچ مشکلی هم نداشتم:
    اول کامپیوتر رو به اینترنت کانکت کنین , بعد از یه نرم افزار یا چی پی ان برای عبور از شیلترینگ استفاده کنین , بعد گوشی رو روی air plan mode قرار بدین بعد کابل رو به گوشی وصل کنین و از منویی که باز میشه گزینه اخر رو انتخاب کنین , بعد خیلی راحت میتونین نرم افزار هارو یا هرچی که میخایین از مارکت اندروید دانلود کنین به همین راحتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اقایون اساتید من اگه s-off کنم گوشیمو و یه رام جدید روی گوشیم بریزم یعنی دیگه نمیتونم از اپدیت htc واسه گوشیم استفاده کنم !؟
    در اصل توی موضوع s-off چه اتفاقی میفته؟
    اونوقت اگه s-off بشه رام اصلیمو از دست میدم !؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

از روبی خبر دیگه ای نشد؟شکلش که بدک نیست مشخصاتشم میشه روش حساب کرد

10. این کاربر از hamidreza0073 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان کلی تم و نرم افزار از مارکت برای گوشی دانلود کردم هیچ مشکلی هم نداشتم:
    اول کامپیوتر رو به اینترنت کانکت کنین , بعد از یه نرم افزار یا چی پی ان برای عبور از شیلترینگ استفاده کنین , بعد گوشی رو روی air plan mode قرار بدین بعد کابل رو به گوشی وصل کنین و از منویی که باز میشه گزینه اخر رو انتخاب کنین , بعد خیلی راحت میتونین نرم افزار هارو یا هرچی که میخایین از مارکت اندروید دانلود کنین به همین راحتی
    آقا دستت درد نکنه، من اينکارو کردم، جواب داد، ولي فقط يسري محدود از برنامه هارو ميذاره، برنامه هاي زردن اکثرن، خيلياشونم چينين! نميدونم مشکل کجاست
    ;-)

---------- Post added 21-08-2011 at 12:03 AM ---------- Previous post was 20-08-2011 at 11:59 PM ----------

از روبی خبر دیگه ای نشد؟شکلش که بدک نیست مشخصاتشم میشه روش حساب کرد
    مگه قراره آنلاکشم بياد؟ اين گوشي فک کنم سفارشيه، فقط برا تي موبايله
    مثل يه مدل ايوو، که فقط براي وريزونه اگر اشتباه نکنم، روش وايمکسم داره، جالبم هست.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مگه قراره آنلاکشم بياد؟ اين گوشي فک کنم سفارشيه، فقط برا تي موبايله
    مثل يه مدل ايوو، که فقط براي وريزونه اگر اشتباه نکنم، روش وايمکسم داره، جالبم هست.
    گوشی جالیبه کاش آنلاکش بیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •