فک کنم sense zero یه ورژن جدید از سنسه
فک کنم sense zero یه ورژن جدید از سنسه
خيلي ممنون، پس مشکل من يکي نيست، گفتم الان با گفتن اين فناي اچتيسي سرويس ميکنن، شما نميدوني چطور ميشه اندرويد مارکتو باز کرد؟ من تونستم باز کنم ولي موقتيه، بايد سيم کارت اتصالات دبي رو بندازم بعد وي پي تا مارکت باز شه!
دوتا سوال دارم
1-از دوستایی که الآن سن سیشن دارن میخواستم بپرسم سیمکارتایی که این گوشی میخوره کوچیکه یا معمولی؟
2-نمیشه با pc وی پی زد و رفت آندرویید مارکت و دان کرد؟
اقایون اساتید من اگه s-off کنم گوشیمو و یه رام جدید روی گوشیم بریزم یعنی دیگه نمیتونم از اپدیت htc واسه گوشیم استفاده کنم !؟
در اصل توی موضوع s-off چه اتفاقی میفته؟
اونوقت اگه s-off بشه رام اصلیمو از دست میدم !؟
سیم معمولی میخوره.
ببین تقریبا غیر ممکنه از اندروید مارکت استفاده کنی، من قبلا با پی سی که میرفتم بعد با اکانت گوگلم ساین میشدم میزد که هیچ وسیله ای به اکانت شما تعریف نشده ! الان که گوشیم برای اکانت گوگلم تعریف شده میزنه که گوشی شما در کشوریه که نمیتونید از مارکت استفاده کنید :|
من الان کلی تم و نرم افزار از مارکت برای گوشی دانلود کردم هیچ مشکلی هم نداشتم:
اول کامپیوتر رو به اینترنت کانکت کنین , بعد از یه نرم افزار یا چی پی ان برای عبور از شیلترینگ استفاده کنین , بعد گوشی رو روی air plan mode قرار بدین بعد کابل رو به گوشی وصل کنین و از منویی که باز میشه گزینه اخر رو انتخاب کنین , بعد خیلی راحت میتونین نرم افزار هارو یا هرچی که میخایین از مارکت اندروید دانلود کنین به همین راحتی
اقایون اساتید من اگه s-off کنم گوشیمو و یه رام جدید روی گوشیم بریزم یعنی دیگه نمیتونم از اپدیت htc واسه گوشیم استفاده کنم !؟
در اصل توی موضوع s-off چه اتفاقی میفته؟
اونوقت اگه s-off بشه رام اصلیمو از دست میدم !؟
از روبی خبر دیگه ای نشد؟شکلش که بدک نیست مشخصاتشم میشه روش حساب کرد![]()
آقا دستت درد نکنه، من اينکارو کردم، جواب داد، ولي فقط يسري محدود از برنامه هارو ميذاره، برنامه هاي زردن اکثرن، خيلياشونم چينين! نميدونم مشکل کجاست
;-)
---------- Post added 21-08-2011 at 12:03 AM ---------- Previous post was 20-08-2011 at 11:59 PM ----------
مگه قراره آنلاکشم بياد؟ اين گوشي فک کنم سفارشيه، فقط برا تي موبايله
مثل يه مدل ايوو، که فقط براي وريزونه اگر اشتباه نکنم، روش وايمکسم داره، جالبم هست.
گوشی جالیبه کاش آنلاکش بیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)