تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 335 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی دقیقا یکی از نکات کلیدی تو پیروزی این بازی داشتن تنوع محیطه
    اگه تنوع زیاد داشته باشه به احتمال زیاد برنده در برابر رقیبشه اگه نه شک نکنید شکست میخوره
    چون رقیبش تو تنوع محیط ترکونده
    اینجوری نمیشه بازی ها رو مقایسه کرد
    اینی که میگید اولا یه بخش کوچیکی از بازی رو تشکیل میده دوما هم هنوز بازی منتشر نشده و مشخص نیست همه محیط های اون چه جورین
    اون Bioshock که سعید گفت یه مثال خیلی خوبه که محیط های اون تنوع نداشت ولی جزو بهترین شوتر های تاریخه و حتی خیلی جاها اونو از خیلی شماره های cod هم بالاتر قرار میدن

من فقط یه سوال دارم ....تو نسخه های cod جز گیم پلی و داستان که تو همه بازیها مهمه چی خیلی جذبت میکرد /؟؟
    توی cod و bf یکی از مهمترین چیزا بخش مولتی پلیره و رقابت اصلی بر سر اونه
    قسمت داستانی مثلا حدود 4-5 ساعته. هر چه قدر هم قوی باشه دلیل برتری کلی این دو تا بازی نمیشه!
    با این حال bf توی شماره های قبلی اون زیاد به قسمت داستانی توجه نمی کرد و بیشتر روی بخش مولتی پلیر قوی تمرکز می کرد که ولی ظاهرا توی این شماره قراره قسمت داستانی هم بهش توجه بشه و قوی باشه

2. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو تاپیک این 2 بازی شده فقط بحث مقایسه!خب مقایسه اگر هست سر چیه!؟
    هر چقدر هم فاکتورهای گرافیک,گیم پلی,مولتی رو در نظر بگیریم و بزاریم کنار هم باز کاملآ مشخص و آشکار هست برتری با کدام هست.شما وقتی یک مولتی خوب و قوی رو میتونی درک کنی که اون 2 فاکتور(گرافیک و گیم پلی) رو داشته باشی تازه محیط باز و تنوع سلاحها رو ندید بگیریم.حتی اگر قرار بر این باشه مولتی شماره های قبل این 2 بازی رو در نظر بگیریم باز آمار خودش همه چی رو نشون میده.به هر حال با درگیری لفظی شدید رئسای EA و Activ مطمئنن زمنیه ساز تغییراتی در هر دو بازی خواهد شد...شاید mw3 هم تا اون زمان یه دستی به سر بخش مولتیش زد.5 ماه دیگه زمان کمی نیست ما نیز خوشحال می شویم cod پیشرفت کنه

4. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI&SOAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چجوری و از کجا باید پیش خرید کنیم؟

6. این کاربر از ALI&SOAP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

داشتن محیط های زیاد یکی از عوامل تنوع و زیبایی بازی هست. کلا خود بازی باید متنوع باشه.بازی باید از لحاظ
    گیم پلی و .... متنوع باشه هم در نوع خودش و متفاوت باشه با بازی های دیگه ی fps.
    (مثلا گرافیک داره یا فیزیکی که b3 داره و در بازی های دیگه کم دیده میشه)
    Last edited by Mool Tee; 12-06-2011 at 21:12.

8. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

چجوری و از کجا باید پیش خرید کنیم؟
    مگه تو سایت های ایران هم پیش فروش می کنن؟؟؟؟؟

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ایییییی من 10000 بار گفتم به پیر ،به پیغمبر مولتی COD بهتره و افراد بیشتری بازی میکنن نسبت به BF! براتون تا فردا مدرک هم میزارم و البته،خود بولینگ گفته که قراره گرافیک بازی فوق العاده پیشرفت کنه تو MW3 ! در ضمن،به نظر من اینکه دارن روی بازی کار میکنن رو میشه از روی اینکه بازی در 99% اوقات 60 FPS بوده رو کنسول فهمید....خدایی 60 FPS کمه؟؟؟!

11. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ایییییی من 10000 بار گفتم به پیر ،به پیغمبر مولتی COD بهتره و افراد بیشتری بازی میکنن نسبت به BF! براتون تا فردا مدرک هم میزارم و البته،خود بولینگ گفته که قراره گرافیک بازی فوق العاده پیشرفت کنه تو MW3 ! در ضمن،به نظر من اینکه دارن روی بازی کار میکنن رو میشه از روی اینکه بازی در 99% اوقات 60 FPS بوده رو کنسول فهمید....خدایی 60 FPS کمه؟؟؟!
    افراد بیشتری بازی میکنند دلیل بهتر بودنش هست ؟
    فیلم هایی مثل Twilight یا Transformers هم فروش خیلی بالایی داشتند فیلمی مثل There will be blood هم شاید 10 درصد فروش این فیلم ها هم نداشته پس این فیلم ها از فیلم فوق العاده There will be blood بهتر هستند ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

افراد بیشتری بازی میکنند دلیل بهتر بودنش هست ؟
    فیلم هایی مثل Twilight یا Transformers هم فروش خیلی بالایی داشتند فیلمی مثل There will be blood هم شاید 10 درصد فروش این فیلم ها هم نداشته پس این فیلم ها از فیلم فوق العاده There will be blood بهتر هستند ؟
    اولا من دلیل رو اون ذکر نکردم،اما به هر حال: مردم هم چشم دارن،هم گوش دارن،وقتی یه سری خیلی زیاد به یک بازی علاقه مند هستن و بازی میکنن،پس مطمئنا یه چیزی و یه پتانسیلی داره بازی که این همه آدم رو جذب کرده...این همه آدم اشتباه نمیکنن مطمئنا،ممکنه منو شما در مقایسه هامون اشتباه کنیم،اما جاهایی هست که حتی قول میدم شما اسمشو نشنیدی و این گروه ها،تمام و کمال تمرکز خودشون رو COD میزارن،افرادی در این گروه ها هستن که ادیتور ها و گاها Cheif in Editor های سایت هایی مثل Gameinformer و Eurogamer هستن،میشه یکی از این گروه ها رو DSOCLAN.COM نام برد، PMS & H2O Clan و.... بهتر بودن،اولا سلیقه ای هست و دوما،از نظر من بله، Twilight از There will be blood بهتره....و درصد عظیمی هم همین فکر رو دارن و زمانی که آمار میگیرن نمره های فیلم/بازی رو،مطمئنا هرکدوم که طرفدار بییشتری داشته باشه، نمرات بهتری کسب میکنه... در ضمن:

عزیز من،به احتمال 99% پست من پاک میشه،ولی خواهشا بدون یه چیزیو،99% بچه های این فروم،مخصوصا بازی ها از شخصیت شما بدشون میاد،اخطار میخوام بگیرم،بگیرم...مهم نیست،اخطار عادیه واسه من،باهات کل هم نمییزارم،کل داری بیا تو یاهو یا پروفایلم....ولی سعی کن چه در این تاپیک،چه تاپیک های دیگه،حرف بیخود نزنی
    Last edited by gap; 12-06-2011 at 22:23.

14. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jericho-sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا یکی اینکه قضیه این Tehran Desert چیه؟

بعد این عکس رو نیگا ؟ ای صندلیه خیلی باحاله! انگار با تانک بیفتی وسط عروسی!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا یکی اینکه قضیه این Tehran Desert چیه؟

بعد این عکس رو نیگا ؟ ای صندلیه خیلی باحاله! انگار با تانک بیفتی وسط عروسی!
    والا منو آرین شنیدیم زدن تو ذوقمون که شما ها خیال و وهم داشتین این قضیه کلا از نظر جغرافیایی هم یه جوریه صحرای تهران؟
    +
    اون صندلی هم فلسفه ای داره بس طولانی که نمیشه با یک پست توضیح داد

17. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •