تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
234. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال - Arsenal

22 9.40%
  • اینتر - Inter

5 2.14%
  • بارسلونا - Barcelona

68 29.06%
  • بایرن مونیخ - Bayern Munich

22 9.40%
  • تاتنهام - Tottenham

4 1.71%
  • چلسی - Chelsea

12 5.13%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

0 0%
  • شالکه - Schalke

0 0%
  • رئال مادرید - Real Madrid

55 23.50%
  • رم - Roma

0 0%
  • کپنهاگن - Copenhagen

0 0%
  • لیون - Lyon

0 0%
  • مارسی - Marseille

0 0%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

36 15.38%
  • میلان - Milan

10 4.27%
  • والنسیا - Valencia

0 0%
صفحه 55 از 115 اولاول ... 54551525354555657585965105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 1141

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | حذفی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سمیر نصری: اگر بارسا را شکست دهیم می توانیم قهرمان چمپیونز لیگ شویم

هافبک فرانسوی آرسنال عبور از سد بارسلونا در لیگ قهرمانان می تواند آنها را به سمت قهرمانی هدایت کند

سایت گل- سمیر نصری، هافبک آرسنال، معتقد است تیمش به پختگی رسیده و عبور از سد بارسلونا در لیگ قهرمانان می تواند آنها را به سمت قهرمانی هدایت کند.

او در مصاحبه با دیلی میل گفت: "ما قبلا هم گفتیم که پیشرفت کرده ایم و به پختگی رسیده ایم. ما همچنان نیاز داریم که یک قهرمانی به دست بیاوریم.

اگر امسال نتوانیم یک قهرمانی به دست بیاوریم، با سال گذشته تفاوتی نخواهد داشت.

پیروزی مقابل بارسلونا می تواند ما را به سوی قهرمانی هدایت کند. ما قبل از پیروزی مقابل آنها می دانستیم که می توانیم هر تیمی را شکست دهیم. ما این قابلیت را داریم که هر تیمی را شکست دهیم. ما این مسئله را در دیدار برگشت مقابل بارسلونا هم نشان خواهیم داد.

فکر می کنم اگر تیم همچنان بخواهد پیشرفت کند، بازیکنان باید بهتر شوند. اگر بازیکنان بهتر شوند، تیم هم پپیشرفت خواهد کرد. فوتبال واقعا ورزش جذابی است. مانند تنیس نیست. یک ورزش جمعی است. اگر همه بازیکنان بهتر شوند، تیم هم پیشرفت می کند.

من می خواهم در آرسنال بمانم. از بودن در اینجا واقعا احساس خوبی دارم. سرمربی برای بازی به ما آزادی عمل می دهد و هم تیمی ها هم اعتماد زیاد به من دارند. اگر من به این بازیکنی که اکنون هستم تبدیل شده ام، به خاطر مربی و هم تیمی هایم است."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/3/4

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رائول: رویایم بازنشستگی در رئال مادرید بود

ستاره اسپانیایی در گفت و گو با شبکه های تلویزیونی اسپانیا گفت: «همچنان یک مادریدی هستم و به شدت آنچه در رئال رخ می دهد را زیر نظر دارم. امیدوارم که این تیم تمام جامهای قهرمانی را مال خود کند.»

سایت گل- رائول گونسالس، مهاجم اسپانیایی شالکه در گفت و گو با گل تی وی و شبکه تلویزیونی اسپانیای به این نکته اشاره کرد که همیشه رویایش این بوده تا کارنامه ورزشی اش را در رئال مادرید ببندد: «رویایم این بود که فوتبالم را با پیراهن مادرید به اتمام برسانم ولی زمانی از راه رسید که شرایط تغییر کرد و مجبور به ترک تیم شدم.»

رائول ادامه داد: «جدایی از رئال و ترک دوستان و خیلی از مسائل دیگر برایم خیلی سخت بود. من همچنان رئال هستم و بازیهای تیم را از آلمان دنبال می کنم.»

اسطوره سابق باشگاه مادریدی در مورد رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا هم صحبت کرد: «امیدوارم که حریف آتی ما اسپانیایی نباشد. هرچند که تصمیم با ما نیست و قرعه حریف را مشخص می کند ولی اگر زمان رویارویی با رئال برسد، بازگشت مجدد به اسپانیا خیلی جالب و ویژه خواهد بود ولی هر اتفاقی ممکن است بیفتد. الان زمانی است که دوست ندارم به دیداری، بعد از دیدار با والنسیا در لیگ قهرمانان اروپا بپردازم. دیدار برگشت مقابل والنسیا ممکن است آخرین بازی من در لیگ قهرمانان اروپا باشد. امیدوارم که بتوانم گلهای بیشتری را به ثمر برسانم و در پایان بتوانیم در جایگاه واقعی مان قرار بگیریم.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/5

نصری: بارسا را شکست می دهیم؛ چیزی برای از دست دادن نداریم

شاگردان ونگر سال گذشته در دیدار مقابل بارسا در نوکمپ 4-1 شکست خوردند اما نصری معتقد است تیمش نسبت به سال گذشته پیشرفت زیادی کرده است

سایت گل- آرسنالی ها امروز در لیگ برتر به مصاف ساندرلند می روند اما سمیر نصری، ستاره فرانسوی توپچی ها از هم اکنون به دیدار برگشت مقابل بارسا در لیگ قهرمانان فکر می کند.

شاگردان ونگر سال گذشته در دیدار مقابل بارسا در نوکمپ 4-1 شکست خوردند اما نصری معتقد است تیمش نسبت به سل گذشته پیشرفت زیادی کرده است.

او در مصاحبه با نشریه گاردین گفت: "سال گذشته ما نتوانستیم زیاد صاحب توپ شویم. آنها همه جا بودند. مثل این بود که با 16 نفر بازی می کردند. مثل یک کابوس بود. آنها فوق العاده بودند و ما هم ترسیده بودیم. اما ما امسال چیزی برای از دست دادن نداشتیم. بازی خودمان را انجام دادیم و به پیروزی رسیدیم. در نوکمپ آنها حمله خواهند کرد و این به ما فضا خواهد داد تا در ضد حملات به گل برسیم. همین کار را خواهیم کرد."

نصری همچنین تیم بارسلونا را مورد ستایش قرار داد و گفت: "وقتی نوجوان بودم، قهرمان من مارادونا بود. بعد از آن از رونالدو و زیدان خوشم می آمد اما تفاوت مارادونا این بود که در بارسا بازی می کرد. سبکی که آنها بازی می کنند در واقع فوتبالی است که من خیلی دوست دارم. در حال حاضر برنامه ای برای آینده ندارم. در فوتبال هر اتفاقی ممکن است رخ دهد."

نصری تاکید کرد که مطمئنا راهی تاتنهام، رقیب و دشمن قدیمی آرسنال نخواهد شد و یکی از دلایل آن را حضور ویلیام گالاس در این تیم دانست. این دو بازیکن فرانسوی در آرسنال اصلا روابط خوبی با هم نداشتند.

"حضور گالاس یکی از دلایلی است که باعث می شود من به وایت هارت لین نروم. من به تاتنهام نخواهم رفت. در فرانسه هم همین طور بود. من بازیکن مارسی بودم به همین دلیل هرگز به پاریس سن ژرمن نرفتم. من بازیکن وفاداری هستم."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/3/5

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

رائول: رویایم بازنشستگی در رئال مادرید بود
    خوب همون موقع خداحافظی می کردی برادر!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پویول غایب دیدار بارسا – آرسنال

سران باشگاه بارسلونا اعلام کردند که کارلس پویول به دیدار دور برگشت این تیم در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال نخواهد رسید

سایت گل- کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا در دیدار سه شنبه شب این تیم در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال غایب خواهد بود.

این در حالی بود که به نظر می رسید اوضاع جسمانی پویول در حال بهبود است و انتظار می رفت که کاپیتان پویول در دیدار سه شنبه شب حاضر باشد . او از صبح یکشنبه تمریناتش را با سایر بازیکنان تیم از سر گرفت ولی گویا هنوز از ناحیه زانو احساس ناراحتی می کند.

وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا با انتشار اطلاعیه ای در این رابطه نوشت: «کارلس پویول در دیدار سه شنبه شب ورزشگاه نوکمپ مقابل آرسنال در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا حاضر نخواهد بود. کاپیتان در راستای مصدومیت قبلی اش همچنان احساس ناراحتی می کند و قادر به حضور در این بازی نخواهد بود.»

ویکتور والدس و آدریانو هم در سالن بدنسازی و جدای از سایر بازیکنان تمریناتشان را دنبال کردند.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/6

سسک امیدوار به حضور در بازی نوکمپ

ستاره اسپانیایی امیدوار است تا بتواند به موقع از بند مصدومیت رها شود

سایت گل- سسک فابرگاس ستاره اسپانیایی باشگاه آرسنال خوش بین است تا بتواند به موقع به اوج آمادگی جسمانی بازگشته و در دیدار برگشت تیمش درمرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در نوکمپ مقابل بارسا قرار بگیرد.

فابرگاس در جریان دیدار ماه گذشته تیمش مقابل استوک سیتی از ناحیه عضله همسترینگ مصدوم شد و شانس حضور در فینال کارلینگ کاپ را هم از دست داد.

سسک در این رابطه به اسپورت ریویو گفت: «در حال حاضر اوضاعم خوب است. نهایت تلاشم را به کار گرفته ام تا بتوانم در زودترین زمان ممکن به اوج آمادگی برسم.از نظر فیزیکی اوضاعم خوب است و البته خیلی خوب بود که توانستم اندکی استراحت کنم؛چون مطمئنا قوی تر بازخواهم گشت.»

سسک ادامه داد: «من با مربی تیم تصمیم خواهم گرفت تا در دیدارهای بعدی تیم چه کنم. امیدوارم که به بارسلونا پرواز کنم. خیلی خوش بین هستم که همه چیز برای سه شنبه خوب و بر وفق مراد باشد.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/6

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پویول غایب دیدار بارسا – آرسنال
    واقعا حيف شد
    خيلي سخته بدون دو مدافع اصلي
    اميدوارم به اندازه كافي توي حمله خوب باشيم و از همون جلو پرس كنيم تا كمتر توپ به خط دفاعي برسه
    ضمن اينكه وقتي بوسكتس و آبيدال به ويژه بوسكتس برن به خط دفاع مقداري از قدرت هجومي بارسا هم كم خواهد شد
    با اين شرايط بيش از گذشته بارسا به گل زود هنگام احتياج داره

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی: شخصیت تهاجمی آرسنال کلید صعود ماست!

من فکر نمیکنم آرسنال شخصیتی تدافعی داشته باشد و این راه مارا برای پیروزی باز می کند

سایت گل- لیو مسی گفت: بازی رو به جلوی آرسنال در نیوکمپ شکست خورده خواهد بود. مسی معتقد است بازی رو به جلوی لندنی ها نقطه ضعف آنها برای حمله های زهر دار هم تیمی های خود است.

به گزارش آرسنال دات آی آر این تیم اسپانیایی در لندن 2-1 شکست خورده و باید بتواند در نیوکمپ کاری انجام دهد. آرسنال و بارسلونا هر دو به فلسفه بازی های پر پاس و کوتاه اعتقاد دارند و بی تردید هر دو تیم بهترین های این فلسفه در دنیای فوتبالند.

مسی به میرور گفت: در امارات فرصت های زیادی را از دست دادیم، اشتباهات زیادی که در نهایت آن نتیجه را گرفتیم، اما داستان در کاتالان متفاوت است. من فکر نمیکنم آرسنال شخصیتی تدافعی داشته باشد و این راه ما را برای پیروزی باز میکند.

مسی در مورد احتمال عدم حضور سسک گفت: نبودن وی بازی آرسنال را درهم میریزد. او برای آنها (آرسنال) بازیکن مهمی است، اگر نتواند بازی کند اوضاع مشکل تر خواهد بود.

کد:
    2011/3/7

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

رابین ونپرسی در ترکیب دیدار با بارسلونا حضور دارد

پایگاه خبری GunnersTrust: سایت رسمی باشگاه نام بازیکنان مسافر به بارسلونا را اعلام کرد که رابین ونپرسی نیز در میان انها حضور دارد.

مهاجم هلندی باشگاه آرسنال بعد از به ثمر رساندن تک گل آرسنال در فینال جام اتحادیه از ناحیه زانو دچار آسیب شد و زمین بازی را ترک کرد اما او پیش از سفر تیم به اسپانیا صبح امروز در تمرینات باشگاه حضور پیدا کرد.

آرسن ونگر نام 19 بازیکن را برای رفتن به بارسلونا اعلام کرده که پیش شروع دیدار لیست نهایی و 18 نفره اعلام خواهد شد.

Manuel Almunia
    Wojciech Szczesny
    Johan Djourou
    Gael Clichy
    Emmanuel Eboue
    Kieran Gibbs
    Laurent Koscielny
    Bacary Sagna
    Sebastien Squillaci
    Cesc Fabregas
    Andrey Arshavin
    Jack Wilshere
    Tomas Rosicky
    Samir Nasri
    Abou Diaby
    Denilson
    Nicklas Bendtner
    Marouane Chamakh
    Robin van Persie

---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------

رابین ونپرسی در ترکیب دیدار با بارسلونا حضور دارد

پایگاه خبری GunnersTrust: سایت رسمی باشگاه نام بازیکنان مسافر به بارسلونا را اعلام کرد که رابین ونپرسی نیز در میان انها حضور دارد.

مهاجم هلندی باشگاه آرسنال بعد از به ثمر رساندن تک گل آرسنال در فینال جام اتحادیه از ناحیه زانو دچار آسیب شد و زمین بازی را ترک کرد اما او پیش از سفر تیم به اسپانیا صبح امروز در تمرینات باشگاه حضور پیدا کرد.

آرسن ونگر نام 19 بازیکن را برای رفتن به بارسلونا اعلام کرده که پیش شروع دیدار لیست نهایی و 18 نفره اعلام خواهد شد.

Manuel Almunia
    Wojciech Szczesny
    Johan Djourou
    Gael Clichy
    Emmanuel Eboue
    Kieran Gibbs
    Laurent Koscielny
    Bacary Sagna
    Sebastien Squillaci
    Cesc Fabregas
    Andrey Arshavin
    Jack Wilshere
    Tomas Rosicky
    Samir Nasri
    Abou Diaby
    Denilson
    Nicklas Bendtner
    Marouane Chamakh
    Robin van Persie

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرکز بررسی آمار و اطلاعات یوفا پیش بینی کرده که لیگ آلمان با توجه به رشد کنونی و روند کلی در سال 2012 به مکان دوم برترین لیگهای فوتبال اروپا برسد. در جدول زیر وضعیت را هم برای آلمان هم برای سایر کشورها می بینید.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ماسچرانو: اگر می خواهیم بمیریم، بهتر است با فلسفه خودمان بمیریم

این دیدار مثل یک فینال است

سایت گل- شاید کمتر کسی به اندازه خاویر ماسچرانو، ستاره آرژانتینی بارسلونا، با آرسنال آشنایی داشته باشد. او که از لیورپول به بارسلونا پیوست، معتقد است که تیم کاتالان به تمام توانایی های فوتبالی اش برای شکست دادن بارسا نیاز دارد: «خوبی بارسلونا این است که هیچ وقت هویتش را از دست نمی دهد. چه بازی مهمی پیش رو باشد و چه نه، همیشه برای پیروزی به زمین می رویم و سبک بازی خودمان را به اجرا می گذاریم و هیچ وقت دست از سبک بازی مان نمی کشیم.»

کاپیتان تیم ملی آرژانتین در مورد مصاف حساس بارسلونا و آرسنال که سه شنبه شب در نوکمپ برگزار می شود گفت: «اگر قرار است بمیریم، بگذارید تحت نام بارسا و بدون پا گذاشتن روی فلسفه مان بمیریم. ما با جدیت، دقیقا مثل بازی لندن بازی خواهیم کرد. چون با وجود شکست در لندن، بازی خیلی خوبی را به نمایش گذاشتیم. بازیهایی هستند که در آن شایسته شکست نیستی و بازی لندن هم از آن دسته بازیها بود. اگر بتوانیم با همین جدیت و تلاش بازی کنیم، شانس خیلی زیادی خواهید داشت. ما این بازی را به سان یک فینال می بینیم.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/7

رائول: شالکه پیش از بازی با والنسیا سرشار از اعتماد به نفس است؛ این شاید آخرین بازی من در لیگ قهرمانان باشد

مهاجم شالکه گفته آلمانی‌ها اعتماد به نفس بسیاری دارند

سایت گل – رائول، مهاجم شالکه پیش از دیدار یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان مقابل والنسیا از برد تیمش مطمئن است.

شالکه در مستایا تساوی یک بر یک گرفت و حالا به دنبال صعود در خانه است.

رائول به وب‌سایت یوفا گفته: «انتظار دارم آنها در مقایسه با دیدار رفت حتی خطرناک‌تر هم باشند. به نظرم آنها بازیکنان بزرگی دارند که می‌توانند در خانه حریف هم عالی کار کنند.

با آن که ما پیش از دیدار برگشت اندکی نسبت به آنها برتری داریم، اما 90 دقیقه دیگر در راه است که والنسیا می‌تواند در آن اوضاع را برگرداند و در خانه ما گل بزند. ما سرشار از اعتماد به نفسیم، و امیدواریم که به یک‌چهارم نهایی برسیم. این دستاوردی عالی برای شالکه خواهد بود که در جمع هشت تیم برتر اروپا باشد.

البته امیدوارم که گل‌های بیشتری بزنم، یا حتی مقابل والنسیا یک گل بزنم تا تیم صعود کند. این می‌تواند آخرین بازی دوران من در لیگ قهرمانان باشد، و خیلی چیزها ممکن است، هرچند تنها زمان مشخص خواهد کرد که چه می‌شود.»

کد:
    2011/3/7

کیتا: می توانیم مقابل آرسنال گل زنی کنیم

ستاره خط میانی بارسا معتقد است که تیمش می تواند مقابل آرسنال گلزنی کند

سایت گل- بارسلونا سه شنبه شب در ورزشگاه نوکمپ میزبان آرسنال خواهد بود و سیدوکیتا در صحبتهایی اعلام کرد که بازی سختی در انتظار آبی اناری پوشان است ولی در عین حال اعلام کرد که مطمئن است که بارسا گلزنی کرده و به دور بعدی رقابتها خواهد رفت

بارسا در دیدار رفت با نتیجه 1-2 مغلوب آرسنال شده بود ولی ستاره سابق سویا معتقد است که بارسا به مرحله یک چهارم پایانی خواهد رسید

کیتا به آ.اس گفت: «مقابل آرسنال باید با ذهنیتی قوی به میدان برویم، چون این احتمالا مهمترین دیدار این فصل ماست. کلید بازی اینجاست که به آنها اجازه گلزنی ندهیم، چون مطمئنیم که لیونل مسی، داوید ویا و پدرو در خط حمله ما گلزنی خواهند کرد.»

کیتا ادامه داد: «بازی متفاوتی را در مقایسه با سال گذشته شاهد خواهیم بود ، چون آرسنال با تجربه بیشتر و ایده های جدیدی به اینجا خواهد آمد. ما الان در لالیگا نمایش خوبی را به اجرا می گذاریم و این به ما اعتماد به نفس فراوانی در رقابتهای دیگر می دهد.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/7

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش ویژه: عشق و تنفر میان آرسنال و بارسلونا

بارسلونا و آرسنال از برخی جهات عاشق هم هستند و از برخی جهات دیگر از یکدیگر نفرت دارند. در طول ماه های گذشته، این عشق و نفرت بارها به روش های گوناگون ابراز شده است...

سایت گل – برای دومین بار در دومین سال پیاپی، آرسنال و بارسلونا در مرحله حذفی لیگ قهرمانان به هم برخورد کرده‌اند.

هر دو تیم در لیگ‌های خود نمایش‌های جذابی دارند، ولی کاتالان‌ها در چند سال گذشته قهرمانی‌های بسیاری کسب کردند، در حالی که مردان آرسن ونگر تنها گرد و خاک قفسه جام‌های خود را پاک می‌کنند.

آنها در زمین فلسفه مشترکی دارند، اما هنوز چیزهایی هست که مورد اختلاف طرفین باشد.

عشق همین اطراف است

«بارسلونا بهترین تیم دنیا در حال حاضر است، و به نظر من آنها نمونه‌ای از این هستند که چطور باید صبور بود.»

سسک به این ترتیب ستایش خود از بارسا را فاش می‌سازد. البته جای شگفتی هم نداشت.

«آنها به نظر من بهترین تیم تاریخ فوتبال هستند.»

خب، بس است دیگر سسک جان!

«در کودکی طرفدار بارسلونا بودم و این را رد نمی‌کنم. راستش هنوز هم دوست دارم بارسا قهرمان اسپانیا شود.»

رسانه‌های روسیه نوشته بودند آندری آرشاوین به دنبال پیوستن به بارسلونا است و او به این ترتیب صحبت‌های آنها را اصلاح کرد.

«توپچی‌ها تیم بزرگی هستد. آنها را که می‌بینم، به یاد سبک بازی بارسا می‌افتم. این فصل آنها بسیار بهتر از سال گذشته هستند و برایشان بسیار احترام قائلم.»

چابی، ستاره بارسلونا عملکرد تیم آرسن ونگر را می‌ستاید.

«کار آسانی نیست چون آنها تیم خوبی هستند و بازیکنان بزرگی دارند. مطمئنم که اوضاع را برای ما بسیار دشوار خواهند ساخت.

هنگامی که به مصاف تیمی به بزرگی آرسنال می‌روید، باید چشمتان به تمام بازیکنان آنها باشد، اما ما به ویژه باید سسک را متوقف کنیم که بهترین بازیکن آنهاست و نقطه ارجاعشان به شمار می‌رود.»

داوید ویا هم نام خود را در لیست بازیکنان بارسا که طرفدار آرسنال هستند می‌نویسد.

«احترام بسیاری برای آرسنال قائلم. عاشق تماشای بازی آنها هستم و در بازی مقابل آنها ممکن است خود را در وضعیتی بیابید که انگار دارید سایه‌ها را دنبال می‌کنید.»

پپ گواردیولا هم کلاهش را به احترام آرسنال برمی‌دارد.

«دوست دارم روزی برای بارسلونا یا رئال مادرید بازی کنم، اما ترجیح می‌دهم برای بارسا بازی کنم چون سبکشان را ترجیح می‌دهم.

بارسا تیم بزرگی است و امسال آنها بسیار قدرتمند شده‌اند.»

آبو دیابی؛ البته حرف‌های او مهربانانه است اما این نظرات ممکن است کمی بالاتر از سطح او باشد.

«امسال به خود گفته‌ایم: آنها بهترین تیم دنیا هستند و اگر آنها را ببریم فوق‌العاده می‌شود. اگر ببازی هم طبیعی است چون آنها بهترین تیم دنیا هستند.»

سمیر نصری از همین حالا دارد بهانه می‌آورد.

«تنها می‌توانم درباره تجربه خودم صحبت کنم اما او یکی از خطرناک‌ترین بازیکنانی است که رودررویش قرار گرفته‌ام.

بازیکنان بارسلونا به آسانی نمی‌ترسند، ولی باید بگویم که ما هنگامی که فصل پیش به مصاف آرسنال رفتیم او واقعا ما را بیمناک کرد.»

لیونل مسی به این ترتیب به تئو ولکات روحیه می‌دهد و از او تعریف می‌کند.

«بارسلونا به ما درسی آموخت. ما نمی‌توانیم به سطح آنها نزدیک شویم.»

ولکات هم تجربه خود در آن شکست چهار بر یک در نوکمپ را بازگو می‌کند.

«مسی بازیکنی بزرگ است و این را در سرتاسر دنیا نشان داده.

هر بازی دیدار بزرگی است. این بازی را به این دلیل که آنها بارسلونا هستند بزرگ‌تر نمی‌دانم. آنها بهترین تیم دنیا هستند اما برای من و تیمم، این بازی طبیعی است.»

یوهان جورو از قرار گرفتن مقابل لیونل مسی خوشحال است.

«بسیار به بارسلونا احترام می‌گذارم و هنوز فکر می‌کنم آنها بهترین تیم دنیا هستند.»

ونگر هم بازی بارسلونا را دوست دارد.

برو، از تو متنفرم!

«به نظرم آنها در کل ماجرا بی‌احترامی کاملی به ما نشان دادند.

آنها مانند همه می‌دانند که اگر بهترین بازیکنان دنیا را بخواهیدف باید احترام نشان دهید و نکته نهایی درباره اوضاع بارسلونا این است که آنها پول کافی برای پرداخت قیمت او را ندارند.»

باب ویلسون، اسطوره آرسنال می‌گوید بارسایی‌ها در جریان فابرگاس احترامی نگذاشتند.

«او باید در باشگاهی بماند که نمی‌خواهد سال بعدش در آنجا بماند.

نمی‌دانم این که بازیکنی را نگه دارید که نمی‌خواهد در باشگاه شما باشد چقدر هوشمندانه است.»

کارلس پویول، مدافع بارسا ممانعت توپچی‌ها از انتقال فابرگاس به لالیگا را زیر سوال برده است.

«به هیئت مدیران آرسنال توضیح دادیم که می‌دانیم آنها او را می‌خواهند بخرند و این که ما دوست نداریم او را از دست بدهیم.

برای ما بسیار مهم است که گروهی از پسران را نگه داریم که با هم بزرگ شوند، و اجازه ندهیم که پول باشگاه‌ها آنها را در سن 16 سالگی از دست ما برباید. به آنها گفتیم این کار بی‌اخلاقی است.»

ساندرو روسل، رییس باشگاه بارسلونا از این که آرسنال جان میکل تورال هارپر را دنبال می‌کند خوشحال نیست.

«کاری را انجام داده‌ایم که قانونی بوده. من عاشق بارسلونا هستم؛ عاشق کاتالونیا هستم.

اگر کاری غیرقانونی انجام می‌دادیم، می‌گفتم ببخشید، نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم. اما بسیاری از بازیکنان دقیقا با همین قانون آرسنال را ترک می‌کنند.»

آرسن ونگر می‌گوید که بی‌گناه است.

«چه راه مسخره‌ای برای انجام تجارت!»

پیتر هیل‌وود، رییس هیئت مدیره آرسنال می‌گوید که از عملکرد بارسلونا در تعقیب رسانه‌ای فابرگاس راضی نیست.

«من حس طنز خوبی دارم، اما این یکی را نمی‌فهمم. نمی‌فهمم چطور مردم این حرف‌ها را می‌زنند، در حالی که ما از آنها خبر نداریم.

قرارداد بازیکن را ما داریم و هر وقت بخواهیم او را بفروشیم خبرتان می‌کنیم. اما ما هیچ کسی را نمی‌فروشیم.»

ونگر دوباره به کاتالان‌ها می‌تازد. این بار گزارشی منتشر شده بود در این باره که فابرگاس قراردادی با بارسلونا امضا کرده است.

«درباره بیانیه‌ای که امروز درباره آینده سسک فابرگاس منتشر شد، بارسلونا اعلام می‌کند کم از تصمیم آرسنال برای این که فابرگاس را نفروشد و اعتنایی به پیشنهادهای ما نکند افسوس می‌خورد.»

بیانیه بارسلونا پس از آن که توپچی‌ها اعلام کردند سسک فروشی نیست.

«مشکل این است که چون همه می‌گویند: "اوه، سسک می‌خواهد برود، سسک می‌خواهد برود"، همه در آرسنال با خود فکر می‌کنند: "اوه، سسک می‌خواهد برود"!»

دنیلسون، هم‌تیمی فابرگاس به بازیکنان بارسلونا تاخته است که می‌گفتند سسک می‌خواهد به تیم سابقش برگردد.

کد:
    By Hamidreza Keshavarz

2011/3/7

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •