تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 403 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

قیمت این گوشی در حال حاضر چقدر هست؟

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یکدنیا ممنون استاد عزیز.
    تازه یه راه برا نصب برنامه ها پیدا کردم
    یه سوال گوشی من روت شده نیست نمیتونم حالت مانت رو عوض کنم و ایکس ریکاوری رو نصب کنم.
    باید چکار کنم؟
    سلام.
    باید گوشیتون روت باشه تا به فایل های سیستمی دسترسی داشته باشین.
    روت کردن که خیلی اسونه....

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

من هم همین مشکل روت شدن رو دارم گوشی با برنامه super oneclick روت نمیشه راه دیگه ای نیست ?

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من هم همین مشکل روت شدن رو دارم گوشی با برنامه super oneclick روت نمیشه راه دیگه ای نیست ?
    سلام .
    مگه میشه خودم از همین روش روت کردم.!!

اموزش زیر رو از سایت تخصصی اندورید فارسی برات قرار میدم:

گوشی رو در حالت USB Debugging قرار دهید . کابل رو وصل کنید و Charge Phone رو انتحاب کنید.

برنامه رو پس از دانلود اجرا و بر روی Root کلیک کنید

صبر کنید تا کار برنامه تمام شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Punisher_2008; 02-04-2011 at 22:42.

5. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pesarirooni_ma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

10 باطری اتمی!!!

Li-Ion battery :باتری از نوع یون لیتیوم می باشد که معمولا برای تامین نیروی لازم در دستگاههای ارتباطی بی سیم مورد استفاده قرار می گیرند . در مقایسه به نسل های قدیمی تر باتری ها یعنی NiCd (نیکل – کادمیوم) و NiMH (نیکل – مولیبدن) ، باتری های Li-Ion وزن سبک تری دارند و علاوه بر این از دوره ماندگاری بیشتری در هر بار شارژ بهره می برند . در باتری ها اصطلاحی وجود دارد که به Memory Effect مشهور است ، که خصوصا در باتری های NiCd به شدت دیده می شد ، به اینصورت که پس از هر بار شارژ ظرفیت باتری به اندازه بسیار کمی کاهش می یافت . به همین دلیل در گوشی های قدیمی که از باتری ها NiCd استفاده می کردند ، بعد از دو یا سه سال عملا نیاز به عوض کردن باتری داشتیم . اما در باتری های Li-Ion این مسئله به طور کامل حل شده است .

Li-Po battery :باتری از نوع پلیمر لیتیوم می باشد که از نظر ظرفیت و ماندگاری بعد از هر بار شارژ ، مشابه باتری ها Li-Ion عمل می کند . این نوع باتری دارای وزن کمتری نسبت به مدلهای دیگر است . اما ویژگی منحصر به فردی که سازندگان گوشی های موبایل را به سمت استفاده از این نوع باتری می کشاند این است که این باتری ها را می توان به هر شکل هندسی که در طراحی مورد نیاز باشد در آورد . این ویژگی باعث از میان رفتن محدودیت های زیادی می گردد که باتری ها مکعب مستطیلی قدیمی تر در طراحی گوشیها ایجاد می کردند .

لیتیوم یون:
    1-قابلیت تراکم انرژی بالا
    2-ولتاژ عملیاتی بالا
    3-اصطلاح memory accumulation در این باتری ها صدق نمیکند. که نتیجه آن همان کاهش سریع عمر باتری میباشد و شامل حال این نوع باتری نیست.
    4-طول عمر بالا
    5-آلودگی زیست محیطی به همراه ندارد.
    6-وزن کم باتری
    7-احتمال بسیار پایین دشارژ شدن

لیتیوم پلیمر:
    1-در ساختار باتری خبری از مایع الکترولیت نیست ، در نتیجه چیزی به عنوان نشت در این باتری ها معنی ندارد/
    2-قابلیت ساخت در هر شکل و شمایل و سایزی
    3-امکان ساخت به عنوان باتری هایی بسیار نازک مانند ، 3.6V ، با ظرفیت 400 میلی آمپر ، که ضخامت آن به چیزی در حدود 0.5 میلی متر میرسد.
    4-باتری قابلیت تغییر شکل بالایی دارد و میتوان آنرا حسابی کج و خمیده کرد!(در منبع ذکر شده حداکثر تا 900! _البته واحدی براش ننوشته شده ، شاید 900 درجه!)
    5-امکان ایجاد ولتاژ بالا ، چند باتری با استفاده از مایع الکترولیت باید بصورت سری مورد استفاده قرار گیرند تا بتوان ولتاژ بالایی به دست آورد ، در صورتی که در باتری های پلیمری ، تنها در یک سلول آن ، میتوان این ولتاژ بالا رو بدست آورد.
    6-در قیاس دو باتری پلیمری و یونی با یک میزان ، باتری پلیمری ظرفیتی معادل دو برابر رقیب خود دارد.

- باطری لیپو نبایستی ضربه بخوره یا مستقیم زیر نور خورشید قرار بگیره، هرکدام از این موارد میتونه باعث اتش گرفتن باطری بشه، اگر باطری
    در اثر کرش یا سانحه ضربه خورد بهترین حالت اینه که باطری رو از نظر ظاهری بررسی کنید که باد نکرده باشه و یا پوسته باطری زخم یا سوراخ نشده باشه، اگر باطری زخم یا سوراخ شده باشه امکان اتشسوزی خیلی بیشتر میشه، در اینصورت باطری رو در یک محل امن که در برابر اتش ایمن باشه حداقل برای 1 ساعت نگهداری کنید، اگر باطری واکنشی نشون نداد بدلیل سوراخ شدن پوسته غیر قابل استفاده میشه و باید طبق روش خاص (بعدا راجع بهش توضیح خواهم داد) اونو معدوم کنید، استفاده مجدد از این باطری کاملا خطرناکه و امکان داره در همون شارژ اول باعث اتشسوزی بشه.
    -باطری لیپو نباید باد کرده بشه، این بادکردگی ممکنه در اثر کشیدن جریان بیش از حد و یا اورشارژ برای باطری پیش بیاد که اون هم خطر اتشسوزی رو داره.
    -محل نگهداری باطری لیپو بایستی حتی المقدور در یک ظرف ضد اتش و عایق جریان الکتریکی باشه مثلا یه قفسه فلزی که روی قسمت فلزیش سنگ و یا سرامیک گذاشته باشه
    -بیشترین احتمال خطر اتشسوزی در هنگام شارژ باطری وجود داره، فرض کنید شارژر شما خراب بشه و باطری اورشارژ بشه، برای همین حتما از شارژر مرغوب و با کیفیت استفاده کنید، شارژرتون باید حتما مخصوص باطری لیپو باشه و بتونه تعداد سل هارو بصورت اتوماتیک تشخیص بده، بهیچوجه از شارژر های معمولی برای لیپو استفاده نکنید، قبل از شارژ مطمئن باشید که تنظیمات شارژر رو دقیقا طبق مشخصات باطری تنظیم کردید، محل شارژ هم باید ضد اتش و عایق باشه.
    -هیچوقت باطری لیپو رو بعد از استفاده، داخل مدل رها نکنید، همینطور در داخل اتومبیل.
    -باطری لیپو برای محیط زیست بسیار مخربه و خطرناک، هیچوقت باطری رو با بفیه زباله های معمولی یکجا دور نریزید.
    -اگر به هر دلیلی خواستید باطری رو معدوم کنید اول باید اون رو کاملا تخلیه کنید تا ولتاژ باطری به صفر برسه، بعد یه محلول اب نمک بسیار غلیظ درست کنید و باطری رو به مدت حداقل یک هفته بذارید توی محلول اب نمک و بعد از اون میتونید باطری رو در جاهای مخصوص دفن باطری دفن کنید که البته ما تو ایران همچین چیزی نداریم و یا من ندیدم، اما میتونید بجاش در یک بیابان بی اب و علف زمینو بکنید و باطری رو اونجا دفن کنید.
    خب این یعنی چی؟
    لیپو بهتره دیگه
    ولی.......!
    iphone هم لیپو هستش که قدیما آتیش میگرفت الان آتشسوزی نداره ولی هنوزم لیپو داره
    galaxy های سامسونگ یون هستند ولی تب های سامسونگ لیپو هستند
    نوکیا اکثرا یون هستند ولی n8 لیپو هستش
    سونی اریکسونم تااونجایی که دیدم اکثرا مخصوصا سری اکسپریا لیپو هستن

حالا یه چیزی...
    پاساژ بودم یکی اومد باطری بخره واسه n79 فروشنده گقت باطری اصلی مثل خودش رو داریم
    باطری بهتر از اصلیش رو داریم که اتمیه!!!
    حالا کسی میدونه جریان این باطری اتمی واسه موبایل چیه؟
    یعنی خیلی بهتر لیپو یا لیتیوم یونه؟
    واسه x8 هم هست بخریم؟
    Last edited by pesarirooni_ma; 02-04-2011 at 20:34.

در آغاز فعالیت HellBrun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

استاد عزیز این فایل درایور هست ظاهرا نه روتر!!
    از چه نرم افزاری برا روت کردن استفاده کنیم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام .
    مگه میشه خودم از همین روش روت کردم.!!

اموزش زیر رو از سایت تخصصی اندورید فارسی برات قرار میدم:

گوشی رو در حالت USB Debugging قرار دهید . کابل رو وصل کنید و Charge Phone رو انتحاب کنید.

برنامه رو پس از دانلود اجرا و بر روی Root کلیک کنید

صبر کنید تا کار برنامه تمام شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نشد برا من عمليات پشت سر هم انجام ميشه و تموم نميشه قبلا با همين 1.6 روت كرده بودم نميدونم چرا رو 2.1 جواب نميده

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نشد برا من عمليات پشت سر هم انجام ميشه و تموم نميشه قبلا با همين 1.6 روت كرده بودم نميدونم چرا رو 2.1 جواب نميده
    سلام.
    میشه دقیقا بگی مشکلش چیه؟ یعنی چی میاد که نمیشه؟ یکمی توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم.

در آغاز فعالیت HellBrun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یعنی این 2.1 ما غیر قابل روت شدن؟ یه جا نوشته بود باید به 1.6 روت شده برم و بعد دوباره 2.1 روت شده رو نصب کنم....
    هیچ نرم افزاری برای روت کردن 2.1 نیومده؟
    کمک کنید قبلا هم گفتم مبتیدم.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

عمليات روت كردن تموم نميشه تمام مراحل رو اوكي ميده ولي باز از دوباره شروع ميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •