شما گفتین ریش تراش برای پوست حساس میخوام من گفتم یکی این مدلو داره کجاش ربط نداشت؟کدوم مدل تحویل 25 روزه اس؟کجا قیمتش 300 تومنه بگو ما هم بخریم. مدل ES-LA93 280 تومن؟؟؟ 10 تا من با این قیمت میخوام
شما گفتین ریش تراش برای پوست حساس میخوام من گفتم یکی این مدلو داره کجاش ربط نداشت؟کدوم مدل تحویل 25 روزه اس؟کجا قیمتش 300 تومنه بگو ما هم بخریم. مدل ES-LA93 280 تومن؟؟؟ 10 تا من با این قیمت میخوام
اقا جواب ممنو هم بدید ممنون میشم راهنمایی کنید .
مگه RQ1280 از ته نميزنه ؟
پس اگه اين مدل كه گرونترين مدل فيليپسه از ته نميزنه پس مدلهاي زير اين كه ديگه اصلا بدرد نميخوره .
شما احتیاج به ماشین اصلاح دارید.ماشین اصلاحی که بتونه مو رو مکش کنه دوم مدل میدونم.philips QT4090 و philops QT4050.انواع مختلفی از ماشین اصلاح وجود داره که بستگی داره چقد میخواید هزینه کنید.
چقد من گفتم که این مدل بدرد نمیخوره چون خودم قبلاً فیلیپس داشتم ولی کو گوش شنوا![]()
Last edited by schumi_268; 29-09-2011 at 12:40.
کسی جواب سوال منو نمی دونه؟
اگر بودجه ای که در نظر گرفتم خیلی کمه بگید که حداقل چقدر باید خرج کنم؟
چه برندی میخواید باشه؟بیشتر هزینه کنید بهتر جواب میگیرین
چرا میزنه ولی من میخوام مثل 6 تیغه عمل کنه
از لحاظ حساس بودنش عالیه من هم اولش که اینجا سوال میکردم و جای دیگر تحقیق میکردم معیارم فقط اصلاح برای پوست حساس بود البته هنوز هم که فصد دارم LA92 بخرم نمیدونم اون برای پوست حساس خوب باشه یا نه؟!
ریش تراش براون سری 7 چطوره؟
پاناسونیک مدل ES-LV81-K یا 61 در ایران موجود است؟ چند قیمته؟
براون سری هفت بهتره یا پاناسونیک مدل بالا؟
Last edited by boeing_747; 29-09-2011 at 14:44.
برندش فرقی نمی کنه.
ببينيد la92 واسه صورت حساس خيلي خوبه. من حدود 1 ماه هست كه خريدم.روز به روز بهتر ميشه. خيلي از ته ميزنه و اصلا جوش نميزنه. حتي براي اولين بار كه استفاده ميكنيد صورتو قرمر نميكنه. من كه واقعا راضيم.دليلي هم نداره بخام الكي بازار گرمي كنم. شما چه la92 بگيريد چه برند هاي ديگه براي من كه فرقي نميكنه.هيچ چي از پولش به من نميرسه. پس من تبليغ نكردماااااااااا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)