تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 78 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 776

نام تاپيک: چطور باید تلویزیون samsung رو آپدیت کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام دوستان. تلویزیون من UA46f8880AM هست. فایل آپدیتشو از سایت سامسونگ کشور امارات ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم و طبق راهنماش فایل رو توی فلش اکسترکت کردم و به تلویزیون وصل کردم. بعد تلویزیون رو روشن کردم و بعد از 2 دقیقه رفتم توی بخش آپدیت، اما متأسفانه نتونست فایل آپدیت رو پیدا کنه. این کار رو چندین بار انجام دادم اما هیچ جوابی نگرفتم. نسخه نرم افزار تلویزیون من 1108 هست و نسخه نرم افزاری که روی سایت قرار گرفته 1120.
    لطفاً راهنماییم کنید. ممنون.
    درضمن با اونکه تلویزیونم هیچ مشکلی نداره اما حتما میخوام آپدیتش کنم، چون معتقدم هیچ شرکتی بیکار نیست که وقت و هزینشو صرف ارائه آپدیت جدید کنه، مگر اینکه بخواد باگ های قبلی رو برطرف کنه و یا امکانات نرم افزاری جدیدی رو بهش اضافه کنه.
    Last edited by amin.sadeghnia; 15-03-2015 at 23:31.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان. تلویزیون من UA46f8880AM هست. فایل آپدیتشو از سایت سامسونگ کشور امارات ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم و طبق راهنماش فایل رو توی فلش اکسترکت کردم و به تلویزیون وصل کردم. بعد تلویزیون رو روشن کردم و بعد از 2 دقیقه رفتم توی بخش آپدیت، اما متأسفانه نتونست فایل آپدیت رو پیدا کنه. این کار رو چندین بار انجام دادم اما هیچ جوابی نگرفتم. نسخه نرم افزار تلویزیون من 1108 هست و نسخه نرم افزاری که روی سایت قرار گرفته 1120.
    درضمن با اونکه تلویزیونم هیچ مشکلی نداره اما حتما میخوام آپدیتش کنم، چون معتقدم هیچ شرکتی بیکار نیست که وقت و هزینشو صرف ارائه آپدیت جدید کنه، مگر اینکه بخواد باگ های قبلی رو برطرف کنه و یا امکانات نرم افزاری جدیدی رو بهش اضافه کنه.
    دوست عزیز
    اگر تمایل به آبدیت دارید با کابل لن و بطور آنلاین آبدیت کنید.

داره خودمونی میشه hasan1896's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    مبارک باشه. من هم یه تلویزیون 32 اینچ مدل 4270 دارم که آپدیتش کردم ولی بعد از آپدیت تنظیماتی میخاد که باید بلد باشی. مثلا تنظیم کردن رنگ و نور و... به نظرم همون تنظیمات کارخونه رو بذاری خیلی بهتره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

مرسی دوست عزیز. اگه تنظیماتش در حد تنظیم رنگ و نور و ... باشه مشکلی نیست. تنظیمات خاصی هم داره که احتیاج به دانش خاصی داشته باشه؟
    البته قاعدتا نباید با آپدیت مشکلی برای تنظیماتش پیش بیاد، چون هر نرم افزاری بالاخره یک سری تنطیمات پیشفرض از طرف کارخونه روش هست و مشکل خاصی نباید وجود داشته باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر تمایل به آبدیت دارید با کابل لن و بطور آنلاین آبدیت کنید.
    ممنون از راهنماییتون دوست عزیز. میشه لطف کنین بگین وصل کردن تلویزیون با LAN به مودم چه تفاوتی با حالت WIFI داره؟ هر دوتاشون یک کار رو میکنن. در واقع 2 تا راه متفاوت برای ایجاد ارتباط بین تلویزیون و مودم هست . برام جالبه که تفاوتش رو بدونم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    مبارک باشه. من هم یه تلویزیون 32 اینچ مدل 4270 دارم که آپدیتش کردم ولی بعد از آپدیت تنظیماتی میخاد که باید بلد باشی. مثلا تنظیم کردن رنگ و نور و... به نظرم همون تنظیمات کارخونه رو بذاری خیلی بهتره.
    مرسی دوست عزیز. اگه تنظیماتش در حد تنظیم رنگ و نور و ... باشه مشکلی نیست. تنظیمات خاصی هم داره که احتیاج به دانش خاصی داشته باشه؟
    البته قاعدتا نباید با آپدیت مشکلی برای تنظیماتش پیش بیاد، چون هر نرم افزاری بالاخره یک سری تنطیمات پیشفرض از طرف کارخونه روش هست و مشکل خاصی نباید وجود داشته باشه.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز. میشه لطف کنین بگین وصل کردن تلویزیون با LAN به مودم چه تفاوتی با حالت WIFI داره؟ هر دوتاشون یک کار رو میکنن. در واقع 2 تا راه متفاوت برای ایجاد ارتباط بین تلویزیون و مودم هست . برام جالبه که تفاوتش رو بدونم.
    دوست عزیز
    تفاوت آن در سرعت و یکنواختی بدون تداخل است. و قطعی ندارد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوست عزیز
    تفاوت آن در سرعت و یکنواختی بدون تداخل است. و قطعی ندارد.
    خب مشکل اینجاست که بصورت آنلاین هیچ آپدیتی رو پیدا نمیکنه. پس هیچ تفاوتی بین اتصال با LAN و WIFI نیست.
    بصورت آفلاین هم که فایل آپدیت داخل فلش رو شناسایی نمیکنه!!!
    حالا برای این چه راه حلی دارین؟
    کسی نیست که این مدل تلویزیون رو آپدیت کرده باشه؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خب مشکل اینجاست که بصورت آنلاین هیچ آپدیتی رو پیدا نمیکنه. پس هیچ تفاوتی بین اتصال با LAN و WIFI نیست.
    بصورت آفلاین هم که فایل آپدیت داخل فلش رو شناسایی نمیکنه!!!
    حالا برای این چه راه حلی دارین؟
    کسی نیست که این مدل تلویزیون رو آپدیت کرده باشه؟؟؟
    دوست عزیز
    آبدیتی که در سایتهای سامسونگ و در کشورهای مختلف قرار داده می شود بیشتر برای همان سیستم دیتاها و فرکانسهای مخابراتی همان کشور ها کاربرد دارد که با گزارشات و یا اعلام خرابی در آپشنها و یا آیتمهایی که کاربران و یا نمایندگی های تعمیر این محصول به شرکت مربوطه اعلام می شود شرکت سامسونگ برای رفع عیب آبدیتهای مربوطه را در سایت قرار می دهد که معمولاً اگر تلویزیون به اینترنت متصل باشد و نیاز به آبدیت داشته باشد بطور خودکار در بخش پشتیبانی و در قسمت آبدیت نرم افزار شما آن اعلام را خواهید دید.
    پس در نتیجه اگر شما آن اعلام را نمی بینید و یا حتی نمی توانید بصورت آنلاین آبدیت کنید بدانید که تلویزیون شما نیاز به آبدیت ندارد و برای همین هم از طریق آفلاین هم نمی توانید آبدیت را انجام دهید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.
    میشه آخرین آپدیت Samsung LA32D585K7M
    به من بدید؟
    یا بگید از کجا دان کنم؟
    ظمن اینکه بفرمایید چجوری باید آپیدت کرد؟

راستی تی وی پورت Lan هم میخوره.آیا میشه مستقیم به نت وصلش کرد و آپدیتش کرد؟؟؟
    چجوری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •