تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 416 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

هفته دوم لالیگای اسپانیا

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فکر کنم بارسا یه 7-8 تایی این هرکولس رو بزنه چه حالی میده این مسعود شجاعی و نکونام بی غیرت رو ضایع کنیم بفرستیم شهرشون!!!

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فکر کنم بارسا یه 7-8 تایی این هرکولس رو بزنه چه حالی میده این مسعود شجاعی و نکونام بی غیرت رو ضایع کنیم بفرستیم شهرشون!!!
    بابا این هرکولس ترزگه رو داره الان واسمون شاخ بازی درمیاره!!!درنته رو هم که گرفته.
    جدا حیف نیست مسعود و جواد رو می خواین اذیت کنید.انصافا نه به خاطر بارسایی بودنم اما دوست دارم جواد باز هم به کاسیاس گل بزنه.فصل پیش که مسعود هم می تونست تو بازی برگشت یه گل بزنه .

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بابا این هرکولس ترزگه رو داره الان واسمون شاخ بازی درمیاره!!!درنته رو هم که گرفته.
    جدا حیف نیست مسعود و جواد رو می خواین اذیت کنید.انصافا نه به خاطر بارسایی بودنم اما دوست دارم جواد باز هم به کاسیاس گل بزنه.فصل پیش که مسعود هم می تونست تو بازی برگشت یه گل بزنه .
    اینجا جاش نیست ولی، بازیکنی که شب قبل مسابقات مقدماتی جام جهانی میره دنبال .... و صبح زود میاد با کمال پررویی تو چش مربی نگاه میکنه!!!

بازیکنی که با همین تیم ملی به اینجا رسیده، ولی الان که میخواد بازی کنه فقط به این فکر میکنه که وای یه موقع مصدوم نشم!!! لیاقتش چیه؟! ایشالا این فصل بیفتن دسته پایین تر!
    Last edited by kasra_khan2003; 10-09-2010 at 14:15.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مورینیو هشت سال است در خانه نباخته است
    حالا اینقدر بگید تا...!
    +
    میگم چرا رئال همیشه نصف شب بازی داره؟!
    اگه دقت کنید، همیشه بازیکنا با وسایلی به زمین میان که در موقع خواب بهش نیاز پیدا میکنن!!
    خیلی نامردیه خو! یه بار بذارن مثلا ظهر بازی برگزار شه، سرویس میکنیم تیم حریف رو!
    : دی
    +
    اوساسونا هم تیم چرتیه و اصلا خوشم نمیاد ازش!
    2-3 سال پیش ما بهشون کمک کردیم و نگرشون داشتیم تو لیگ اما اونا قدر دون نیستن!
    (اون گلی که ایکر خورد رو بیاد بیارید...ایکر در بدترین روزش هم اینطوری گل نمیخوره! انگار یه بلایی سرش اومده بود!: دی)

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سرمربی ارکولس: برای پیروزی به نوکمپ می رویم

ویگو گفت می خواهند با شکست دادن قهرمان در خانه اش جاه طلبی شان را به نمایش بگذارند

سایت گل- استبان ویگو، سرمربی تیم ارکولس تاکید کرد که یک امتیاز از بازی مقابل بارسلونا در نوکمپ او را راضی نخواهد کرد.
    ارکولس که به تازگی به رقابت های دسته اول لالیگا صعود کرده، در اولین بازی اش در فصل جدید در خانه اش مقابل اتلتیک بیلبائو 1-0 شکست خورد اما ویگو گفت می خواهند با شکست دادن قهرمان در خانه اش جاه طلبی شان را به نمایش بگذارند.
    او در مصاحبه با مارکا گفت:" ما در مقابل بهترین تیم دنیا بازی می کنیم اما این مسئله برای ما بسیار هیجان انگیز است. بازیکنان ما شور و شوق زیادی دارند که به نوکمپ بروند و نشان بدهند که اگر کارشان را به درستی انجام دهند می توانند کارهای دشواری را انجام دهند.
    ما تمام تلاش مان را انجام می دهیم تا بتوانیم به گل برسیم، چون اگر نتوانیم دروازه آنها را باز کنیم، نمی توانیم پیروزشویم. ما همان اندازه که باید دفاع خواهیم کرد اما هر وقت که لازم باشد، حمله نیز خواهد کرد در غیر این صورت ما پیروز نخواهیم شد؛ چه در مقابل بارسلونا یاهر تیم دیگر. ما برای پیروزی به نوکمپ خواهیم رفت."

---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

بودجه بی‌سابقه 450 میلیون یورویی برای رئال مادرید

فلورنتینو پرس این بودجه را تعیین کرده است.

سایت گل – فلورنتینو پرس، رییس باشگاه رئال مادرید رکورد خود در سانتیاگو برنابئو را شکسته و بودجه‌ای 450 میلیون یورویی برای رئال تعیین کرده است که بیشترین بودجه کل تاریخ رئال به شمار می‌رود. این مبلغ 50 میلیون یورو بیش از بودجه فصل پیش است.
    رئال پارسال با خرید کریستیانو رونالدو از منچستریونایتد به رکورد بودجه 400 میلیون یورویی رسید، اما فصل را بدون جام به پایان برد.
    پرس می‌خواهد قهرمانی را از بارسلونا بازپس بگیرد و برای فتح لیگ قهرمانان هم تلاش کند. به نظر او این بودجه باشگاه را به اهدافش خواهد رساند.
    پرس حالا می‌داند که با حضور ژوزه مورینیو، بهترین فرصت برای رئال پس از قهرمانی لالیگا در سال 2008 به وجود آمده است. با این حال او می‌داند اگر باشگاه باز هم نتواند با او موفق باشد دچار مشکلاتی خواهد شد.
    رئال برای امسال بازیکنانی مانند سامی خدیرا، مسعود اوزیل، آنخل دی‌ماریا و پدرو لئون را خریداری کرده است.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

رونالدو: مطمئنم رئال مادرید این فصل موفق خواهد شد

او گفته آنها جامی به دست خواهند آورد.

سایت گل – رئال مادرید، باشگاه بزرگ اسپانیا در فصل گذشته لالیگا 96 امتیاز به دست آورد، اما این امتیاز هم برای قهرمانی آنها کافی نبود. کریستیانو رونالدو، ستاره رئال مطمئن است این باشگاه این فصل موفق‌تر خواهد بود: «هدف ما همیشه ثابت است: این که پیروز شویم. ما تیم خیلی خوبی داریم و مطمئن هستم که اگر سخت تلاش کنیم و کمی بخت داشته باشیم، می‌توانیم امسال یکی، دو جام ببریم.
    من امسال تلاش خواهم کرد تا جایی که بتوانم گل بزنم، اما همچنین پاس گل هم بدهم و به هر روشی که می‌توانم کمک کنم. گاهی اوقات نباید تنها به فکر گل‌ زدن بود.
    من همیشه انگیزه دارم و می‌خواهم هر دیداری که انجام می‌دهم را ببرم. من همیشه یک هدف دارم: این که عالی بازی کنم، به تیم کمک کنم و پیروز شویم. می‌خواهم به پیشرفت ادامه دهم. من قهرمان هستم.»
    ستاره سابق منچستریونایتد همچنین درباره تمرینات ژوزه مورینیو صحبت کرد: «از سرعت جلسات تمرینی لذت می‌برم. متدهای مربی را دوست دارم و مطمئنم که او به ما بخت خوبی برای بردن می‌دهد. او یکی از بهترین مربی‌های دنیاست و هر کاری خواهیم کرد تا با او پیروز شویم. مورینیو برنده است. من خیلی خوشحالم که با او کار می‌کنم. مطمئنم که این فصل یک قهرمانی به دست خواهیم آورد.»

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بازدید بیست میلیون نفر ازموزه ورزشگاه نوکمپ

مونیکا روئیس، بیست میلیونمین بازدید کننده موزه باشگاه بارسلونا بود.

سایت گل - مونیکا روئیس، زن بیست و پنجه ساله اهل منطقه لئیدا، بیست میلیونمین بازدید کننده موزه باشگاه بارسلونا بود که ظهر روز پنجشنبه از این موزه بازدید کرد.

خاویر فائوس،نایب رئیس اقتصادی باشگاه با استقبال از این خانم، بلیط بزرگی را به عنوان استقبال از بیست میلیونمین بازدید کننده موزه بارسلونا به او هدیه داد.

مونیکا که پیراهن چابی را برتن داشت به وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا گفت: «این سورپرایز بزرگی بود و این همه احساسات، اندکی عجیب می نمود.»

مونیکا و دوستش جولیا، با سندرو روسل، رئیس باشگاه کاتالان دیدار کردند و پیراهنی یادگاری را برای بزرگداشت این شرایط خاص هدیه گرفتند. به علاوه آنها بلیط افتخاری دیدار شنبه شب بارسلونا مقابل ارکولس را نیز دریافت نمودند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/9/10

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برنامه هفته دوم رقابتهای لالیگا

هفته دوم رقابتهای لالیگا پس از وقفه ای که برای برگزاری دیدارهای ملی ایجاد شده بود، برگزار می شود.

سایت گل - هفته دوم رقابتهای لالیگا شنبه شب و با برگزاری 4 دیدار از سر گرفته می شود و تیمهای بارسلونا، والنسیا، رئال مادرید و اتلتیکو مادرید مقابل حریفانشان به میدان خواهند رفت. 5 دیدار یکشنبه شب برگزار شده و آخرین دیدار هفته دوم نیز دوشنبه شب میان دو تیم آلمریا و رئال سوسیداد دنبال خواهد شد.

در پایان هفته اول این رقابتها، تیمهای اتلتیکو مادرید،سویا، بارسلونا، اسپانیول، والنسیا، اتلتیک بیلبائو و رئال سوسیداد توانستند به سه امتیاز دیدارهایشان دست بیابند و رده های بالایی جدول را از آن خود کردند و تیمهای آلمریا، دپورتیوو لاکرونیا، مایورکا، اوساسونا، رئال مادرید و ساراگوسا با یک امتیاز در رده های بعدی قرار دارند.

برنامه هفته دوم رقابتهای لالیگا بدین ترتیب است:

شنبه 20 شهریور (11 سپتامبر)

* بارسلونا – ارکولس
    * والنسیا – راسینگ
    * رئال مادرید – اوساسونا
    * اتلتیک بیلبائو – اتلتیکو مادرید

یکشنبه 21 شهریور (12 سپتامبر)

* ختافه – لوانته
    * ساراگوسا – مالاگا
    * خیخون – مایورکا
    * ویارئال – اسپانیول
    * سویا – دپورتیوو

دوشنبه 22 شهریور (13 سپتامبر)

* آلمریا – رئال سوسیداد

کد:
    2010/9/10

نكونام و شجاعي فردا مقابل رئال مادريد

سايت گل - تيم فوتبال اوساسونا در دومين هفته از لاليگا روز شنبه (فردا) در ديداري حساس مقابل رئال مادريد يكي از دو تيم سرشناس فوتبال اسپانيا قرار خواهد گرفت. اوساسونا و رئال در شرايطي به مصاف هم مي‌روند كه در هفته اول لاليگا مقابل حريفان خود با كسب نتيجه تساوي متوقف شدند.

رئال در اين مسابقه با توجه به شرايط ميزباني به دنبال كسب سه امتياز است و كارشناسان فوتبال اسپانيا شانس پيروزي اين تيم را بسيار بيشتر از شانس پيروزي اوساسونا مي‌دانند. اوساسونا در حالي به مصاف رئال مي‌رود كه جواد نكونام و مسعود شجاعي دو بازيكن ايراني اين تيم چند روزي در تمرينات غايب بودند و در اردوي تيم ملي ايران حضور داشتند. آنها از روز پنجشنبه به تمرينات اضافه شدند و آخرين اخبار حاكي از آن است كه نكونام در اين ديدار در تركيب ثابت تيمش قرار خواهد گرفت. ضمن اين كه او سابقه گلزني به رئال را در ورزشگاه سانتياگوبرنابئو دارد. شجاعي ديگر بازيكن ايراني اوساسونا در اين ديدار به احتمال فراوان در تركيب ثابت قرار نخواهد گرفت.

کد:
    2010/9/10

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کنفرانس خبری گواردیولا: دوست دارم فيلسوف باشم

مربی باشگاه بارسلونا در کنفرانسی خبری شرایط کنونی تیمش را مورد بررسی قرار داد و نسبت به دیدار شنبه شب تیمش مقابل ارکولس ابراز امیدواری کرد. پپ همچنین در مورد زلاتان صحبت کرد و گفت: «این افتخار بزرگی بود که با او همکاری داشتیم.»

سایت گل - پپ گواردیولا، مربی جوان و پرافتخار باشگاه بارسلونا امروز در کنفرانس خبری در سالن کمپ نو شرکت کرد و به آنالیز شرایط کنونی تیمش پرداخت.او به علاوه در مورد دیدار شنبه شب تیمش مقابل ارکولس که در ورزشگاه نوکمپ برگزار می شود نیز صحبت کرد. در اینجا می توانید متن صحبتهای پپ را مطالعه کنید:

پاسخ به صحبتهای ایبرا و رایولا: درک می کنم که آنها با من احساس خوشحالی و رضایت نمی کردند ولی به رغم تمام این صحبتها نمی توانم چیز بدی از ایبراهیموویچ بگویم. درک می کنم که او ممکن است در طول مدت حضورش در بارسا رنجیده خاطر بوده باشد ولی من مربی تیم هستم و مسئول کار کردن برروی شخصیت و روحیه بازیکنان نیستم. امیدوارم که او در میلان به جایگاهی که شایستگی اش را دارد برسد. زلاتان به من کمک کرد تا به عنوان یک مربی رشد و پیشرفت زیادی کنم.

ایبراهیموویچ گفت که چیزی برای اثبات کردن ندارد: من نمی خواهم تز و ایده خاصی در مورد شیوه رفتار بازیکنان ارائه کنم. اینجا هر بازیکنی می تواند حضور داشته باشد. تیم ما تیمی قدیمی و باریشه است ولی هر بازیکنی در تیم ما جایگاه خودش را دارد.

ایبرا پپ را "فیلسوف" نامید: راستش را بخواهید من دوست دارم فیلسوف باشم. امیدوارم که روزی بتوانم به این سطح برسم ولی کاملا واضح است که منظور ایبرا این نبوده ولی من هیچ مشکلی با گفته های او ندارم

مورینیو می ترسد کریس را مصدوم کنند: من فرد مناسبی نیستم که بخواهم در مورد نظرات مربی رئال اظهار نظر کنم. من اصلا دوست ندارم که به هریک از جمله هایی که مورینیو می گوید پاسخ بدهم.

رابطه پپ با ژوزه مورینیو: فکر نمی کنم که خیلی مهم باشد که رابطه من و مورینیو چطور است. من خاطرات خوبی از دورانی که با هم در بارسلونا بودیم دارم. احترام زیادی برای مورینیو قائل هستم و زمانی که همدیگر را می بینیم، با هم به صحبت می پردازیم، همینو بس. این رابطه خوبی بین دو مربی حرفه ای است.

راضی از عملکرد بویان: من از تمام بازیکنانی که در اختیار دارم راضی هستم. تک تک آنها به من احساس آرامش می دهند. فکر می کنم بویان بهترین بازیکن تیم ما در دو سال اخیر بوده است ولی در طول دو سال آینده به مراتب بهتر از این هم خواهد شد.

رختکن مختصر و مفید بارسا: ما 18 بازیکن در تیم اصلی مان در اختیار داریم و در کنار آن بازیکنان تیم پایه ای نیز هستند که کافی به نظر می رسد.می دانم که به خوبی می توانیم در هر دیدار به رقابت بپردازیم و به خوبی در رقابتها حاضر خواهیم بود ولی احساس می کنم که با حمایت هواداران همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت.

خرید خاویر ماسچرانو: ماسچرانو بازیکن بسیار خوبی است. پیش از اینکه جمله ام را تمام کنم، او تمام نکته را درک می کند. البته گاهی وقتها اندکی طول بکشد تا نکته ای را دریابد ولی این طبیعی است؛ چرا که او تازه به رختکن تیم پیوسته است.

پپ بازیکنان را در اردو فرا نمی خواند ولی مورینیو چرا: خیلی ها تیمشان را در اردوهای روزانه مستقر کرده و به قهرمانی می رسند و خیلی های دیگر نه. خیلی ها می توانند با سیستم 3-3-4 به قهرمانی برسند و عده دیگری با سیستم 2-3-5. من تیمم را به اردوهای روزانه نمی برم؛ چون نمی خواهم در هتل کلافه شوند و حوصله شان سر برود. من دوست دارم بازیکنان شب را در کنار خانواده هایشان سپری کرده و به استراحت بپردازند.

ارکولس، حریفی خطرناک: ارکولس تیمی بزرگ و تهاجمی است. آنها در زمین حریف هم بازی خوبی را به نمایش می گذارند. نمی دانم در دیدار شنبه شب، چه خواهند کرد ولی ما آماده هر کاری هستیم.

ناکامی در خرید برخی بازیکنان: فکر می کنم که در مورد برخی خریدها اشتباه کرده ام. می دانم که برخی خریدهای تیم بد بوده ولی برایم مهم نیست که به این نکته اعتراف کنم. من این را می گویم چرا که می دانم این بازیکنان ( چیگرینسکی و ایبرا) بازیکنان تراز اول و خوبی هستند.

کد:
    2010/9/10

پی نوشت: واقعا پپ دوست داشتنیه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •