امیر جان یک بار دیگه اون تاپیک رو که گفتم مو به مو انجام بده
امکان نداره درست نشه
دوست منم اینطوری بود با این کار درست شد
تازه با سرعت 128![]()
امیر جان یک بار دیگه اون تاپیک رو که گفتم مو به مو انجام بده
امکان نداره درست نشه
دوست منم اینطوری بود با این کار درست شد
تازه با سرعت 128![]()
سلام
تو PES با گرفتن RB+RT سرعت بازیکن بیشتر میشد و همینطور روی توپ های ارسالی میتونستی بازیکنت رو به نقطه دلخواه منتقل کنی
خواهشن بگید تو فیفا چطور این کار رو انجام بدم
این دفعه سوم هست که می پرسم
سلام
تو PES با گرفتن RB+RT سرعت بازیکن بیشتر میشد و همینطور روی توپ های ارسالی میتونستی بازیکنت رو به نقطه دلخواه منتقل کنی
خواهشن بگید تو فیفا چطور این کار رو انجام بدم
این دفعه سوم هست که می پرسم
آقا من طبق نظر اون دوستمون که گفت با دیال آپ بازی کردم رفتم بلکه بتونم بعد قرار شد با یه عده دو به دو بازی کنیم همچین که رفت توی بازی ( یعنی توی استادیوم ) خود فیفا یه ارور داد که باید بیای بیرون از بازی! بعد با یکی دیگه که تو اهواز بود می خواستم بازی کنم توی chat هی می گفت kaje !! بعدش منو از رومش انداخت بیرون!؟!
با دیال اپ میخواستی بازی کنی ؟!!!!![]()
ببین اینجوری تنظیم کن و توی بازی شوک دستت رو روشن کن و بازی کن :
![]()
آخه یکی از بچه های اینجا چند صفحه قبل گفت که با دیال آپ انجام دادم بنده هم وسوسه شدم وگرنه ما مثل بچه ی آدم داشتیم با خودمون حال می کردیم!؟!![]()
lمیشه ولی ارزش نداره با دیال اپ
همش lag میشه و هنگ میکنه
اصلا ادم نمیفهمه داره چیکار میکنه![]()
دوستان تفاوت نسخه کنسولی بازی با نسخه ای که ماها در پیسی داریم بازی میکنیم زیاده ؟
مثلا چه تفاوتهایی دارن؟
الان در تاپیک نقد این بازی دوستان همه xbox360 دارن و بر اساس اون نقدش کردن ...
تفاوت از نظر گرافیکی وجود نداره-بیشتر مربوط به گیم پلی بازی میشه که در واقع این بازی همون نسخه ی سال پیش فیفا است -یعنی فیفا 10 .
فیفا 11 کنسولی یه سری تغییرات داشته از جمله personality plus که باعث میشه هر بازیکن خصوصیات منحصر به فرد خودش رو داشته باشه . دقیقا مث اونچیی که سالها تو pes بود و فیفا از اون بی بهره بود. گفته میشه بازی به پاس هم زیاد وابسته شده و همین طور فیزیک بازیکنا بهتر کار شده. همه ی اونا به کامل تر شدن فیفا کمک کرده در صورتی که فیفا 11 پی سی همون فیفا 10 کنسولیه و بازی کردن با بازیکنا و تیمهای مختلف این احساس رو بهت نمیده که فرقی بین قدرت اونا وجود داره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)