تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 61 اولاول ... 545515253545556575859 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 607

نام تاپيک: کلوپ lenovo y560

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز .

من یه لپ تاپ Asus F3SV داشتم . عالی بود . خدایی عالی بود . اما الان مادربوردش ترکیده .

تو ایران هم نیست . شرکت دیجیتال آشغال هم به هیچ عنوان پاسخ گو نیست .

یه جورایی زدم تو خط Lenovo.

دوستان تورو خدا قسمتون می دم از روی عشق و علاقه نسبت به برند خاصی نظر ندین . واقعا کارم گیره . وجدانی لپ تاپ خوبی هست ؟؟؟ می گن خیلی خرکاره . از این خرکار تر هست ؟؟؟ LCD چه طوره ؟؟؟ این LED ها با این BackLight ها چه فرقی می کنه .

من کارم برنامه نویسی هست . تو بعضی از پروژه های Cpu Usage بالایی استفاده می کنم . حالا نظر شما چیه . این دستگاه رو بخرم یا مدل دیگه ای رو پیشنهاد می دین ؟؟؟

در مورد Asus هم که مثل اینکه مدل N53Sv می گن خوب هست اما به خاطر مشکل Sandy Bridge زیاد کسی باهاش حال نمی کنه . آیا این لپ تاپ خوب هست یا ایسوس .

خداییش راهنماییم کنید . فعلا وضعیت مالی خوبی ندارم اما به امید خدا خوب می شه . خوب با این وضعیت نمی تونم ریسک کنم دستگاهی وردارم که 2 سال دیگه عوضش کنم .

راستی دوستان گرافیک این دستگاه هم اینطوری که خوندم خیلی بهتر از 5730 هست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باتشکر احسان
    سلام.

از دیجیتال خاطره هارد مشابه دارم
    خط درست انتخاب کردین چون سابقه ترکوندن مین هم داشتید!!

y560 لپتاپ خیلی خوبیه اما فقط 1 ایراد داره. این که در بعضی مواقع کورسر موس ناگهان بزرگ میشه و تا ری استارت نشدن به حالت درست بر نمیگرده. این مورد تو یوتوب هم میتونید در رویو ها ببینید و خیلی ها این مورد گزارش کردند حتی در فروم ها. این مورد برای هر کسی که این لپتاپو داره اتفاق نیوفتاده و به جز این مورد این لپتاپ هیچ ایراد و ضعفی نداره. در لینوکس هم این مورد تا حالا با این لپتاپ گزارش نشده. بله lenovo thinkpad خر کاره و واقعا حقش هست که اینو بهش بگن! اما از ideapad خرکارتر thinkpad هست و latitude شرکت دل هم همسطح thinkpad هست. تصویر مونیتور دارندگانش راضی هستند البته در ریوو های یوتوب گفتن. سری idapad کیفیت تصویر جذابی داره و در thinkpad ها کیفیت تصویر مثل ideapad نیست. این مورد نمیدونم.

پس همکاریم. شما که usage بالا داری بهتره به فکر core i7 sandy bridge باشید چون این سری با سری قبل core i7 تفاوت چشمگیری در پرفورمنس داره و اگر منبع مالی خوبی دارین میتونید از سری t لنوو خرید کنید.

در مورد لپتاپ ایسوس که نامشو گفتید لپتاپ بسیار خوبی هست اما همون طور که گفتید کمتر کسی سمتش رفته. البته اگر بتونید از سایت ایسوس اینترنتی خرید کنید انتخاب شایسته ای انجام دادین. مقایسه این دو مدل به این صورت اصلا درست نیست اما اگر بخواهید از نظر قدرت سخت افزاری مقایشه کنید مدل ایسوس که گفتید بسیار قویتر هست و اگر مشکل چیپست حل شده باشه من بین این 2 مدل ایسوس بر میدارم. اما فراموش نشه که کیبورد لنوو 560 خیلی راحت تر هست برای تایپ کردن تا کیبورد چیکلت تایپ ایسوس. کلا شما که coder هستی سعی کن کیبور کلاسیک تهیه کنید. به عنوان مثال thinkpad ها این نوع کیبورد دارند.

راهنمائیتون میکنیم اما شما میگین که وضعیت مالی خوبی ندارین و از طرفی روی لپتاپ های قدرتمند دست میزارین!!؟ امیدوارم که خوب و سلامت و پولدارتر باشید و بشید!! اما اگر دوست دارید که انتخابتون از ریسک فاصله زیادی داشته باشه لنوو های سری t بخرید. مانند t410 . t410s . t510 . t510s و ... . و اگر نمیخواهید 2 سال دیگه عوضش کنید حتما روی سری sandy bridge فکر کنید و i7 . اما اگر از نظر مالی کمی مشکل دارید میتونید با حدود 950 تومان dell 5110 core i7 بردارید و خودم هم الان دارم ازش استفاده میکنم و تا امروز مشکلی نداشتم که حل نشده باشه. میتونید به lenovo y570 یا y470 یا y560p یا y460p هم که جدید و sandybridge هستند فکر کنید. ideapad ها خوب کار میکنند در اینترنت با سرچ ساده میتونید ببینید که مدل های ideapad قدیمی کاربران هنوز هم خوب کار میکنه با این که تقریبا عقیقه شدن بعضی مدل هاش!

y560p نسخه جدیدتر y560 هست که سایت لنوو چند ماه پیش در home page قسمت خاورمیانه هشدار داده بود که یک سری از لپتاپ هاش در خاورمیانه الوده هستند به چیپست مشکل دار که y560p هم در اون لیست بود. حالا چون ما تو خاور میانه هستیم این یک ریسک هست انتخابش و میتونید به جاش از سری y570 خرید کنید که ماه ها بعد از رفع مشکل چیپست ها به بازار عرضه شده و فکر کنم تا چند ماه دیگه تو ایران عرضه بشه و خیلی هم تا حالا تو ایران طرفدار پیدا کرده.

در مورد این که بین 5110 و 560 گیر کردین از نظر سخت افزاری دل قویتر هست. اما شما یه جوری مینویسی کسی جرئت نمیکنه جواب بده که خدای ناکرده فردا مدیونی بیاره. ببین عزیز لپتاپ هنوز نمیتونه جای دسکتاپو پر کنه چون اگر cpu روی یوزیج بالا روتین وار کار کنه عملا شما لپتاپو داری با دستای خودت از بین میبری و این بعد از دراز مدت خودشو نشون میده. مینت هم احتمالا برای همین خدا بیامرز شده و از سری thinkpad و latitude خر کارتر پیدا نمیکنی تو بازار لپتاپ. حالا این که خیلی ها میگن دل خرکارترین موجو زمینه والا خودم دل خریدم دیگه نمیگم بده اما بعد از یکی دوسال اون موقع میام میگم که خر کار بوده یا نبوده اما داشتیم که دل هم خدایی خوب کار کرده به شرط این که به جای دل به مشتری قلوه نفروخته باشن تصمیم با خودت.

در رابطه با گرافیک اطلاعی ندارم و میتونید از منبعی که گفتید اطلاعات کامل و خوبی به دست بیارید.

27 سالگی سن نصیحت و پند و اینا نیستش اما اینو از من بشنو که تو خرید عجله نکن تا بعدن راضی باشی.
    Last edited by mansia; 03-08-2011 at 00:12.

2. 2 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کسی جوابی نمیده؟

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

سلام دوست عزيز .

توروخدا جدي دستگاه خوبي هست ؟؟؟ راضي هستين ؟؟/ خدايي نكرده به گارانتي تاحالا نبردينش ؟؟؟ خوب بوده ؟؟

مي خوام امروز Core i 7 رو بردارم .

باتشكر احسان
    آره من که خیلی رازی هستم.از نظر گرافیک تو هیچ بازی کم نمیاره و با اینکه حداقل 20 ساعت از 24 ساعت شبانه روز روشنه و کار سنگین ازش میکشم تا به حال هیچ خرابی نداشته خدارا شکر.

4. این کاربر از mailforhamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون از دوستانی که پاسخ دادند .

تو بازار دیگه این مدل رو برای خرید پیدا نکردم . مجبور شدم 5110 بخرم .

دوستان واقعا ممنون .

باتشکر احسان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nice Devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    It makes no difference , wherever i am

پيش فرض

دوستان حدود 1 ساله که من y560 ,core i7 رو با گارنتی سازگار به قیمت 1315000گرفتم . اوایل که گرفته بودم یه سی دی بازی Need For Speed 4 لبه رو رو سیستمم نصب کردم اومدم که بازی کنم بعد از حدود 30 دقیقه بازی کردن یهو صدای بدی از اسپیکرهام در اومد و صفحه سیستم به هم ریخت که فوراً ری استارت کردم و بعد از اون لپ تاپ روشن میشد اما LED روشن نمیشد . که بردم گارنتی و واسم درستش کردن .چند بار هم موقع بازی GTA IV خود بخود لپ تاپ خاموش شد. الانم بعضی اوقات (خیلی کم) که لپ تاپو روشن میکنم مانیتور روشن نمیشه و باید ری استارت کنم که با ری استارت روشن میشه . به نظر شما مشکل چیه؟؟؟

اینم توضیحاتی از تجربه یکساله بنده برای کسایی که میخوان با این لپ تاپ آشنا شن:
    1 - من از CPU METER و RAM USAGE که نشون دهنده درصد استفاده از CPU و RAM هستن استفاده میکنم . در اکثر مواقع (تماشای فیلم و ...) CPU روی 1 تا 3 درصد هست و رم بین 12 تا 25 . اما موقع بازی کردن(GTA IV البته دو شخصیته) درصد استفاده رم به 85 و CPU به 35 میرسه که بعد از 30 دقیقه بازی لپ تاپ بدجور داغ میکنه مخصوصاً زیر پد موس و اطراف فن (واقعاً داغ میکنه) . البته یکم هم صدای فنش به گوش میرسه . اما دستگاه به جز صدای فن هیچ صدای دیگه ای از خودش تولید نمیکنه
    2 - زوایای دید این لپ تاپ با وجود LED بودنش یکم مشکل داره و جای حرف داره اگه چند نفری یه فیلمو تماشا کنید حتماً با هم حرفتون میشه و باید جاهاتونو عوض کنید . اما اگه همه در یک موقعیت (نشسته یا خوابیده) باشید مشکلی واسه دیدن مانیتور نیست
    3 - DVD رامش واقعاً عالیه
    4 -از نظر گرافیک که عالیه و تا حالا واسم پیش نیومده که بازی ای رو بخاطر پایین بودن گرافیک نتونه اجرا کنه .با وجود اینکه فقط حدود 8 گیگ از 640 گیگ لپ تاپم خالیه اما call of duty(black ops) و Gta iv رو به راحتی اجرا میکنه(البته تو IV باید یکم رزولشون رو پایین بیارید که بازی روونه روون اجرا شه(لامصب 20 گیگ بازیه))
    4 - کیفیت ساختش خوبه اما به سونی نمیشه(چون اگه با کیفیت بالا این لپ تاپو درست میکردن وزنش خیلی زیاد میشد)
    5 - اسپیکرهاش عالین و بلندیش هم از خیلی لپ تاپهای برندهای دیگه بیشتر و با کیفیت تره
    6 - باطریش هم شارژو واسه دیدن 2 تا فیلم 1 ساعت و نیمه نگه میداره (از برنامه SMART CONTROL) که واسه تنظیم خودکار نور صفحه هست میتونید استفاده کنید که مصرف لپ تاپو تا حدودی پایین میاره
    7 -یکم هم صدای فنش موقع استفاده سنگین از دستگاه به گوش میرسه . اما دستگاه به جز صدای فن هیچ صدای دیگه ای از خودش تولید نمیکنه
    امیدوارم توضیحاتم کمکتون کرده باشه
    با تشکر

7. 3 کاربر از Nice Devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

از دوستان کسی ریکاوری y560 رو داره من نیاز دامش ....هرکس داره لطف کنه در اختیار من قرارا بده هزینش رو هم میدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان راجب مشکل Lcd می خوام بدونم
    ایا این مشکل پرش پیکسل در 560p بر طرف شده ؟
    زودتر جواب بدید می خوام همین مدل را بگیرم ولی اگر اینجوری باشه که فایده نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من خریدم همون بازار امریکارو.دو تا مشکل دارم یکی اینکه یکم صدای وزوز از سمت راستش میاد.یکیم اینکه نمیتونم گارانتیش رو رجیستر کنم.
    مال من هم صدای کمی میاد فکر کنم عادی باشه
    دوستان دیگه این صدای خفیف را دارند ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز .

اینجا زیاد سوال کردم .

خودم می خواستم این لپ تاپ رو بخرم اما پیدا نکردم دل 5110 خریدم .

الان می خوام برای نامزدم ور دارم . موندم این مدل رو بگیرم . دل بگیرم یا ایسوس .

صفحه نمایش دل خوب اما احساس می کنم چشم رو می زنه .

صفحه نمایش لنوو رو ندیدم .

مثل همین 5110 هست یا بهتر ؟؟؟

کلا پیشنهاد شما چیه ؟؟؟

باتشکر احسان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز .

اینجا زیاد سوال کردم .

خودم می خواستم این لپ تاپ رو بخرم اما پیدا نکردم دل 5110 خریدم .

الان می خوام برای نامزدم ور دارم . موندم این مدل رو بگیرم . دل بگیرم یا ایسوس .

صفحه نمایش دل خوب اما احساس می کنم چشم رو می زنه .

صفحه نمایش لنوو رو ندیدم .

مثل همین 5110 هست یا بهتر ؟؟؟

کلا پیشنهاد شما چیه ؟؟؟

باتشکر احسان
    همه چیزش عالیی هست
    صفحه نمایش این مدل را ندیدم
    ولی یکی از دوستان با xps هم مقایسه کرده بود 560 بهتر بود ولی در کل معمولی هست

13. این کاربر از parsamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

همه چیزش عالیی هست
    صفحه نمایش این مدل را ندیدم
    ولی یکی از دوستان با xps هم مقایسه کرده بود 560 بهتر بود ولی در کل معمولی هست
    ممنون دوست عزیز.

والا تو همین تاپیک دیدم در مورد مشکل صفحه نمایش صحبت شده بود که پرش داره .

نظر شما رو ایسوس چه طوره؟؟؟

باتشکر احسان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •