تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 55 از 386 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

آره فکر میکنم یعنی تقریبا مطمئنم که موتورهاشون یکیه! اگه خط تولید پارس خودرو رو دیده باشید یکی درمیون یه لوگان میزنن یه مگان! موتورها هم یکیه و مثل شوکولات بسته بندی شده و رو ماشین نصب میشه!
    من شنیدم که از این به بعد موتورهاشون رو مگاموتور مونتاژ میکنه و فامیلمون که در پارس خودرو کار میکنه میگفت گند میزنن به موتورش .. شانس بیارم تا تحویل ماشین ما هم مگاموتور مونتاژ نکنه ...

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من شنیدم که از این به بعد موتورهاشون رو مگاموتور مونتاژ میکنه و فامیلمون که در پارس خودرو کار میکنه میگفت گند میزنن به موتورش .. شانس بیارم تا تحویل ماشین ما هم مگاموتور مونتاژ نکنه ...
    فعلا که خبری نیست! مطمئن باش تا سال آینده همشون موتورهای وارداتی روشون نصبه!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

فعلا که خبری نیست! مطمئن باش تا سال آینده همشون موتورهای وارداتی روشون نصبه!
    خبری هست ، چون فامیلمون که تو پارسخودرو هست میگفت ... یعنی رسما بیچاره شدیم ...
    و لوگان هم مثل خیلی از ماشینهایی میشه که بهش گند زده شد (مثل 206 تیپ 2 و 3 مثل پژو جی ال ایکس و بسیاری از ماشینهای دیگه که به مرور قطعاتشون رو خود کارخانه های خودی تولید و مونتاژ میکنند)

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خبری هست ، چون فامیلمون که تو پارسخودرو هست میگفت ... یعنی رسما بیچاره شدیم ...
    و لوگان هم مثل خیلی از ماشینهایی میشه که بهش گند زده شد (مثل 206 تیپ 2 و 3 مثل پژو جی ال ایکس و بسیاری از ماشینهای دیگه که به مرور قطعاتشون رو خود کارخانه های خودی تولید و مونتاژ میکنند)
    گفتم که فعلا خبری نیست! فعلا رسما زیر نظر رنو پارس داره تولید میشه! بحث تولید داخلی موتور هم موکول شده به سال 89! تو فاز اول که امسال باشه فقط یه سری از قطعات بدنه تولید داخلی میشه و قطعات فنی به صورت مونتاژی روی ماشین نصب میشه!

5. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

گفتم که فعلا خبری نیست! فعلا رسما زیر نظر رنو پارس داره تولید میشه! بحث تولید داخلی موتور هم موکول شده به سال 89! تو فاز اول که امسال باشه فقط یه سری از قطعات بدنه تولید داخلی میشه و قطعات فنی به صورت مونتاژی روی ماشین نصب میشه!
    خدا کنه که اینطور باشه! خودروسازی ها روی هرجای ماشین که دست میزارن اونجا رو خراب میکنند ...

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

با سلام. من چند روز پیش ماشین رو واسه سرویس اولیه 10000 تا بردم نمایندگی حالا چند سوال دارم
    اول اینکه از کجا میتونم صد در صد مطمئن شم که رو غن و فیلترها رو عوض کرده یا نه؟آخه از طرف پرسیدم روغن چن لیتری ریختی گفت 4 لیتری. در ضمن گیج روغن هم نگاه کردم از قبل کمی روشن تر شده بود ولی مپثل روز اولش نبود.
    دوم اینکه روغن ترمز پس از چند وقت باید عوض شه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    مدت 1 ماهه e2 خریدم و از همه چیزش راضی هستم قبلا پرشیا داشتم ولی حاضر نیستم دیگه سوارش بشم .
    یک راه حل برای پائین اوردن عقب ماشین دارم بدون اینکه به کمک فنرش دست بزنید البته با رینگ اسپرت .من رینگ عقب رو 15 گذاشتم و جلو رو 16 خیلی قشنگ شد و عقبش هم پائین اورد لاستیک 205 گذاشتم . به زودی عکسش را براتون میگذارم

9. این کاربر از mehr1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    مدت 1 ماهه e2 خریدم و از همه چیزش راضی هستم قبلا پرشیا داشتم ولی حاضر نیستم دیگه سوارش بشم .
    یک راه حل برای پائین اوردن عقب ماشین دارم بدون اینکه به کمک فنرش دست بزنید البته با رینگ اسپرت .من رینگ عقب رو 15 گذاشتم و جلو رو 16 خیلی قشنگ شد و عقبش هم پائین اورد لاستیک 205 گذاشتم . به زودی عکسش را براتون میگذارم
    سلام.

حالا ارتفاع لاستیک چقدره؟؟

ببینید، وقتی ما رینگ رو تعویض میکنیم در اکثر موارد ارتفاع کلی ماشین تغییر نمیکنه. چرا که به هر میزان که قطر رینگ کم بشه، به همون میزان دیواره لاستیک بیشتر میشه. در واقع قطر بیرونی لاستیک در اکثر موارد ثابت هست.

حالا اگه ما بیاییم یه رینگ 16 رو به یه رینگ 15 تقلیل بدیم، در عوض باید 1 اینچ هم دیواره لاستیک بزرگتر بشه. اگه بخواهیم ارتفاع ماشین رو توسط رینگ و لاستیک کوتاه کنیم این 1 اینچ نباید در نظر گرفته شه. یعنی اینکه یه لاستیک بندازیم که قطر بیرونیش نسبت به استاندارد کوچیکتر باشه که البته این خودش مشکل سازه.
    البته اگه این کار رو در یه خودروی دیف جلو، بر روی رینگ و لاستیک عقب انجام بدیم خیلی کمتر مشکل سازه. چرا که نه دیف روی عقب هست و نه فرمون روی عقب.

داره خودمونی میشه Drzhivago's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    من یه سوال داشتم در مورد تعویض لاستیک ماشین.
    میخواستم بدونم حداکثر اندازه لاستیکی که میشه رو رینگ 15 واسه این ماشین انداخت چیه؟
    یعنی با تعویض لاستیک به این سایز اگه پشت 3 نفر بشینن و ماشین تو دست انداز بیفته لاستیک به گلگیر نخوره یا اینکه وقتی تمام فرمون دور میزنی لاستیک به گلگیر نخوره.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام

من یه سوال داشتم در مورد تعویض لاستیک ماشین.
    میخواستم بدونم حداکثر اندازه لاستیکی که میشه رو رینگ 15 واسه این ماشین انداخت چیه؟

یعنی با تعویض لاستیک به این سایز اگه پشت 3 نفر بشینن و ماشین تو دست انداز بیفته لاستیک به گلگیر نخوره یا اینکه وقتی تمام فرمون دور میزنی لاستیک به گلگیر نخوره.
    من جایی شنیدم تا 215 هم میشه انداخت و مشکلی پیش نمیاره من رو پرشیا 205 انداختم رو رینگ 15 هیچ مشکلی ایجاد نکرده
    اگه 215 هم مینداختم نیکرد (چون پرسیدم)
    ولی فکر کنم تا 205 اینطور که شما میگین گیر نکنه (دست انداز و 3 نفر عقب و حتما توی جعبه هم بار و ...)

13. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •