من شنیدم که از این به بعد موتورهاشون رو مگاموتور مونتاژ میکنه و فامیلمون که در پارس خودرو کار میکنه میگفت گند میزنن به موتورش ..شانس بیارم تا تحویل ماشین ما هم مگاموتور مونتاژ نکنه ...
من شنیدم که از این به بعد موتورهاشون رو مگاموتور مونتاژ میکنه و فامیلمون که در پارس خودرو کار میکنه میگفت گند میزنن به موتورش ..شانس بیارم تا تحویل ماشین ما هم مگاموتور مونتاژ نکنه ...
فعلا که خبری نیست! مطمئن باش تا سال آینده همشون موتورهای وارداتی روشون نصبه!
خبری هست ، چون فامیلمون که تو پارسخودرو هست میگفت ... یعنی رسما بیچاره شدیم...
و لوگان هم مثل خیلی از ماشینهایی میشه که بهش گند زده شد(مثل 206 تیپ 2 و 3 مثل پژو جی ال ایکس و بسیاری از ماشینهای دیگه که به مرور قطعاتشون رو خود کارخانه های خودی تولید و مونتاژ میکنند
)
گفتم که فعلا خبری نیست! فعلا رسما زیر نظر رنو پارس داره تولید میشه! بحث تولید داخلی موتور هم موکول شده به سال 89! تو فاز اول که امسال باشه فقط یه سری از قطعات بدنه تولید داخلی میشه و قطعات فنی به صورت مونتاژی روی ماشین نصب میشه!
خدا کنه که اینطور باشه! خودروسازی ها روی هرجای ماشین که دست میزارن اونجا رو خراب میکنند...
با سلام. من چند روز پیش ماشین رو واسه سرویس اولیه 10000 تا بردم نمایندگی حالا چند سوال دارم
اول اینکه از کجا میتونم صد در صد مطمئن شم که رو غن و فیلترها رو عوض کرده یا نه؟آخه از طرف پرسیدم روغن چن لیتری ریختی گفت 4 لیتری. در ضمن گیج روغن هم نگاه کردم از قبل کمی روشن تر شده بود ولی مپثل روز اولش نبود.
دوم اینکه روغن ترمز پس از چند وقت باید عوض شه؟
با سلام خدمت همه دوستان
مدت 1 ماهه e2 خریدم و از همه چیزش راضی هستم قبلا پرشیا داشتم ولی حاضر نیستم دیگه سوارش بشم .
یک راه حل برای پائین اوردن عقب ماشین دارم بدون اینکه به کمک فنرش دست بزنید البته با رینگ اسپرت .من رینگ عقب رو 15 گذاشتم و جلو رو 16 خیلی قشنگ شد و عقبش هم پائین اورد لاستیک 205 گذاشتم . به زودی عکسش را براتون میگذارم
سلام.
حالا ارتفاع لاستیک چقدره؟؟
ببینید، وقتی ما رینگ رو تعویض میکنیم در اکثر موارد ارتفاع کلی ماشین تغییر نمیکنه. چرا که به هر میزان که قطر رینگ کم بشه، به همون میزان دیواره لاستیک بیشتر میشه. در واقع قطر بیرونی لاستیک در اکثر موارد ثابت هست.
حالا اگه ما بیاییم یه رینگ 16 رو به یه رینگ 15 تقلیل بدیم، در عوض باید 1 اینچ هم دیواره لاستیک بزرگتر بشه. اگه بخواهیم ارتفاع ماشین رو توسط رینگ و لاستیک کوتاه کنیم این 1 اینچ نباید در نظر گرفته شه. یعنی اینکه یه لاستیک بندازیم که قطر بیرونیش نسبت به استاندارد کوچیکتر باشه که البته این خودش مشکل سازه.
البته اگه این کار رو در یه خودروی دیف جلو، بر روی رینگ و لاستیک عقب انجام بدیم خیلی کمتر مشکل سازه. چرا که نه دیف روی عقب هست و نه فرمون روی عقب.
![]()
سلام
من یه سوال داشتم در مورد تعویض لاستیک ماشین.
میخواستم بدونم حداکثر اندازه لاستیکی که میشه رو رینگ 15 واسه این ماشین انداخت چیه؟
یعنی با تعویض لاستیک به این سایز اگه پشت 3 نفر بشینن و ماشین تو دست انداز بیفته لاستیک به گلگیر نخوره یا اینکه وقتی تمام فرمون دور میزنی لاستیک به گلگیر نخوره.
من جایی شنیدم تا 215 هم میشه انداخت و مشکلی پیش نمیاره من رو پرشیا 205 انداختم رو رینگ 15 هیچ مشکلی ایجاد نکرده
اگه 215 هم مینداختم نیکرد (چون پرسیدم)
ولی فکر کنم تا 205 اینطور که شما میگین گیر نکنه (دست انداز و 3 نفر عقب و حتما توی جعبه هم بار و ...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)