دقیقا
و یک خبر خوش برای titanium_zarin این که بزودی بازی تمام میشه
و یک نکته وقتی یک ذره تو اون تونل آبی جلو میری گالاداس می گه Oh my God
دقیقا
و یک خبر خوش برای titanium_zarin این که بزودی بازی تمام میشه
و یک نکته وقتی یک ذره تو اون تونل آبی جلو میری گالاداس می گه Oh my God
بچه ها کسی این فیلمرو دیده
می دونم قبل از ساخت کامل بازی اما چرا این مراحل و این وسیله را وارد معما ها نکردندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی دیگه خیلی قشنگ می شد
ایشالله واسه پرتال 3
Last edited by 33505775; 16-09-2011 at 21:52.
من این فیلم رو ندیدم، ولی می دونم توی تبلیعات اولیه یه سری چیزا بوده که بعدا شرکت اعلام کرده هنوز تکنولوژیش رو نداره!! که من اینو واقغا متوجه نشدم. شما که فیلم رو دیدی بگو چیزی هست که با تکنولوژی های الان نشه درستش کرد؟
لینک پرتال یک تورنتش کو؟
این بازی برای MAC هم هست ؟ بعدش مثل اکشن های دیگه دوتا کلید موس میخواد یا با موس های اپل راحت میشه بازی کرد؟
تورنت نه غیر تورنت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک سری لوله های مکش عین جارو برقی مثلا زیرش پرتال میزنی و دومین پرتال را کنار ربات های تیرانداز می زنی ربات تیر انداز میره توشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که بازی ساز نیستم که از تکنولوژی الان سر در بیارم اما بهتین نکته ای که توش دیدم از همه ساختنش سخت تر بود (البته دارم نظر خودمو می گم) این که کنار دیوارای قدیمی پرتال دوم را میزنی مکشش باعث می شه تکه های دیوار کنده شن و پشتش را ببینی و تا بخوای به پشتش بری سریع از پشت دیوار قطعات جدید جایگزین می شن
تازه تو خود بازی در extras فیلم boots توش چل (کارولین) حرکات آکروباتیکی که انجام میده تو هیچ جای بازی نیست
راستی با نرم افزار RADTools (تو گوگل سرچ کنید لینک دانلودش میاد رایگانه) می تونید فیلم های پرتال را خارج از بازی ببینین (فرمت BIK) (پوشه ی Portal 2\portal2\media)
Last edited by 33505775; 18-09-2011 at 11:02.
بله (عکس پایین را ببینید)در مورد سوال دوم هم فکر میکنم راحت می شه بازی کرد
قصد تبلیغات ندارم ولی حوصله ندارم عکس بهتر گیر بیارم (قابل توجه ناظران محترم)
Last edited by 33505775; 18-09-2011 at 12:20.
بچه ها این کجای پرتال توی جست جوی گوگل گیر آوردم
نکنه یک بازی دیگه باشه لطفا نظرتونو بگین
![]()
Last edited by 33505775; 18-09-2011 at 16:49.
این عکس الکیهو رفتن تو Half Life اینو گذاشتن
![]()
به نظر کیفیتش جالب نمیاد ...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)